Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

سلام

اول درباره اون پست بگم ک اتفاقا خوب کاری میکنی اگه پستایی ک چیز خاصی توش نیست رو پاک کنی اینطوری افراد تازه وارد ک میان این همه برگ نمیزنن تاپیک رو تا ب پستای مفیدتر برسن و سریع تر کارشون پیش میره آق مدیر

درباره این پست اخرت هم بگم ک اتفاقا امروز ی برد اینطوری داشتم همه همین ها رو دقیقا گرفتم و پیش خودم میگفتم چیز دیگه ای هم وجود داره ک بعد از بازی باش اینا رو بگیرم یا ن ک انگار نهایتش همینه

خب پست منم ک تا الان بیهوده ب حساب میاد اما ن من ی سوال داشتم گفتم اینا رو هم بگم

اما سوالم :دی

رفقا من ی بازیکن داغونامو براش گزینه فروش یعنی همون sell رو زدم و قیمت هم بالاترینش تعیین کردم حالا این ک بخوام ببینم فروش رفته یا ن باید چیکار کنم؟ اگه بخوام ی بازیکن رو بندازم بیرون از لیست باید چیکار کنم ؟

ی گزینه هست ب اسم sack توی همون قسمت قرارداد و تمدید بازیکنا ، این چ نقشی داره؟ کارش چیه؟ روش همینطور زدم بعد ی پیام داد و ی قیمتی مثلا 500 گفته بود ک من کنسل کردم اینا چیه دقیقا؟

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 3 در 2 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

قسمت sack مربوط به باز نشسته کردن بازیکنان هستش که حقوق اون ماهشون رو میگیرن و میرن

3. 2 کاربر از پست مفید kubrick61 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    سلام

اول درباره اون پست بگم ک اتفاقا خوب کاری میکنی اگه پستایی ک چیز خاصی توش نیست رو پاک کنی اینطوری افراد تازه وارد ک میان این همه برگ نمیزنن تاپیک رو تا ب پستای مفیدتر برسن و سریع تر کارشون پیش میره آق مدیر

درباره این پست اخرت هم بگم ک اتفاقا امروز ی برد اینطوری داشتم همه همین ها رو دقیقا گرفتم و پیش خودم میگفتم چیز دیگه ای هم وجود داره ک بعد از بازی باش اینا رو بگیرم یا ن ک انگار نهایتش همینه

خب پست منم ک تا الان بیهوده ب حساب میاد اما ن من ی سوال داشتم گفتم اینا رو هم بگم

اما سوالم :دی

رفقا من ی بازیکن داغونامو براش گزینه فروش یعنی همون sell رو زدم و قیمت هم بالاترینش تعیین کردم حالا این ک بخوام ببینم فروش رفته یا ن باید چیکار کنم؟ اگه بخوام ی بازیکن رو بندازم بیرون از لیست باید چیکار کنم ؟

ی گزینه هست ب اسم sack توی همون قسمت قرارداد و تمدید بازیکنا ، این چ نقشی داره؟ کارش چیه؟ روش همینطور زدم بعد ی پیام داد و ی قیمتی مثلا 500 گفته بود ک من کنسل کردم اینا چیه دقیقا؟

سلام.در مورد پاک کردن پست های بیهوده باید بگم که من قبلا در نظر داشتم بگردم از اول تاپیک پست های مهم رو اضافه کنم به پست اول

اما دیدم که اینکار واقعا امکانش نیست.یه سری مشکلات وجود داشت مثلا اون پست علاوه بر مطلب مفیدی که توش بود چیزای دیگه هم گفته شده بود و مشکلات دیگه. خلاصه دیگه شرایط طوری شد که منصرف شدم

پیش خودم خودم گفتم بهتره بچه ها بیان مثل همیشه از تیم خودشون بگن یا مطالب مهمی دارن اشتراک بزارن که این همون طبق روال تاپیک هست ولی پست هایی که بیهوده و اسپم هستن رو پاک کنم

اینجوری همونطور که شما گفتی دوستان جدیدی که در آینده بهمون ملحق میشن راحت تر به مطالب مفید دسترسی پیدا میکنن

---------------------------------------

در مورد سوال باید اول یه تشکر کنم ازت! چون سوال خیلی مهمی رو مطرح کردی و فکر میکنم تا حالا در مورد این قسمت هیچ توضیحی داده نشده تو کل صفحات!

روی هر بازیکن که کلیک کنید صفحه مربوط به اطلاعات بازیکن باز میشه

وارد تب Contract که بشید 3 قسمت رو مشاهده میکنین : Renew , Sell , Sack

گزینه Renew که تمدید قرارداد با بازیکن هست

گزینه Sell که فروش بازیکن هست

و گزینه Sack حذف کردن یا اخراج کردن بازیکن هست

دو گزینه اول که واضحه نیاز به توضیح نداره

میمونه گزینه آخر یعنی Sack که حذف یا آزاد کردن بازیکن هست

ممکنه شما بازیکنی داشته باشین که خیلی ضعیف باشه و مثلا وقتی واسه فروش هم میزارینش کسی نمیخره اونارو!حالا شاید شما نیاز فوری داشته باشین که یک بازیکن رو از لیست کنار بزارین تا جا باز بشه برای بازیکنای جدید

این گزینه Sack همین کار رو میکنه.یعنی شما با پرداخت غرامت یا خسارت بازیکن رو از تیمتون اخراج میکنین.یه پولی بهش میدین میگین شمارو به خیر و مارو به سلامت

زمانی بازیکنی رو میخرید یا به فروش میرسونید به محض وارد شدن به بازی یه پنجره باز میشه میگه که شما بازیکن رو خریدین یا فروختین.یه پیام هم در موردش تو قسمت News براتون فرستاده میشه

5. 3 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

اهان ممنون درست میگی همون بهتر یکم پول بدیم و بازیکن بخریم خیلی ب صرفه تر هستش

بازم سوال

اکادمی 15 روز دیگه قراره بهم بازیکن بده ف از پستای این تاپیک ب این نتیجه رسیدم ک انگار یکیشون سطح بالاتری داره و برای قرارداد بستن باهاش توکن لازم داریم ، تعداد توکن ها مشخصه؟ هر لول تغییر میکنه؟ من الان لول 2 هستم میخوام ببینم چقد باید توکن داشته باشم تا برای اینده برنامه ریزی کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع