Design & Developed BY Patira

صفحه 27 از 131 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌ا...زاده: قرارداد مظلومي «خط قرمز»

فتح الله زاده که رساله اي درباره سيستم هاي مختلف فوتبال نوشته و دارد دکتراي دومش را در رشته اقتصاد بين الملل مي گيرد؛ فارغ از تمام عناوين علمي اش در مقام سرپرست استقلال از تيمش سخن مي گويدفتح لله زاده در گفتگو يي از تيمش سخن گفت:
    *ديدم جايي نوشته فتح‌ا...زاده با وجود مخالفت بازيکنان و مربيان زمين صنايع دفاع را اجاره کرده در حالي که اين‌طور نيست من طبق درخواست پرويز مظلومي و بازيکنان ناچار به اجاره آن زمين شدم. زمين نوبنياد هم پادگان نيست و ما علاوه بر خبرنگاران، براي هواداران هم کارت مخصوص ورود و خروج در نظر گرفته‌ايم. به اين ترتيب روزانه حدود 100 نفر از تماشاگران استقلال مي‌توانند به محل تمرينات بيايند مگر در آن روزهايي که کادرفني بخواهد تمرين بدون تماشاگر برگزار شود.
    *مرفاوي درست‌ گفته که نقاط ضعف استقلال را مي‌شناسد. اصلاً ايشان از جيک و پيک ما باخبر است! به هر حال ما ايشان را سرمايه استقلال مي‌دانيم و خوشحالم که يک استقلالي ديگر هم در ليگ‌برتر سرمربي است. ما روز جمعه يک مسابقه سخت با مس کرمان داريم و براي کسب 3 امتياز به زمين مي‌رويم. من حتي در جلسه‌اي هم که با کادرفني داشتم، به آنها گفتم يا ببرند يا ببازند. حتي اگر ديدند بازي در حال مساوي شدن است، ببازند زيرا من از تساوي اصلاً خوشم نمي‌آيد.
    *من از مرفاوي دلخوري ندارم. چندي پيش گفتم مرفاوي را سرمربي استقلال نمي‌کنم زيرا آن زمان که من چنين مصاحبه‌اي انجام دادم، او تجربه کافي نداشت اما حالا باتجربه شده و اميدوارم يک روز سرمربي تيم‌‌ملي شود! آن مصاحبه من را مرفاوي به خودش گرفته بود اما الان باتجربه شده است.
    *ما امسال نه تنها هيچ بازيکني ترانسفر نمي‌کنيم، بلکه مي‌خواهيم براي ليگ قهرمانان آسيا يار کمکي هم جذب کنيم. در حال‌حاضر 3 بازيکن ما امکان ترانسفر شدن به تيم‌هاي آلماني و ترکيه‌اي را دارند اما هيچ ترانسفري صورت نمي‌گيرد زيرا به همه نفراتمان احتياج داريم و روي آنها حساب کرده‌ايم.
    *من اسم اين 3 بازيکن را نمي‌گويم و شما هم سؤال نکنيد زيرا در اين صورت قيمت را بالا مي‌برند.
    *ما با آندرانيک تيموريان مذاکرات خوبي داشتيم. در مورد قيمت هم به توافق رسيديم که قرار شد ايشان به ما خبر دهد اما زنگ نزد. ما روي جذب آندو نظر داشتيم اما حالا که با اسماعيل شريفات قرارداد بستيم، حضور تيموريان منتفي است. ما هيچ مشکل مالي با آندو نداشتيم و به نظرم او از نظر فني و اخلاقي يکي از چهره‌هاي خوب فوتبالمان است. به حضور او اصرار هم داشتيم اما مي‌خواست قرارداد 4 ماهه ببندد و نيم فصل برود که چنين کاي براي ما مقدور نبود.
    *قرارداد باشگاه استقلال و پرويز مظلومي 2 ساله است. ما قرارداد 2 ساله بستيم اما يک خط قرمز هم تعريف کرديم که استقلال نبايد بعد از پايان فصل اول، از آن خط قرمز پايين‌تر بيايد.
    *هيچ صحبتي مبني بر رفتن منصور پورحيدري از استقلال وجود ندارد و ايشان همچنان مدير فني و سرپرست استقلال است.
    *ما 30 درصد پيش‌پرداخت‌هاي بازيکنان را به آنها داده‌ايم. فقط مقداري از مطالبات سال گذشته مانده که آنها را هم به صورت چک به بازيکنان مي‌دهيم.
    *در حال حاضر چون باشگاه هيأت‌مديره ندارد، نمي‌توانيم حساب باشگاه را افتتاح کنيم و من از چک شخصي‌ام به بازيکنان مي‌دهم که اين چک‌ها بالاخره يک روز مرا به زندان مي‌برد!
    *البته واعظي‌آشتياني گفته بود مديري نيست که از چک شخصي براي بازيکنان هزينه کند و فکر مي‌کنم کار درست را او انجام مي‌دهد اما من احساساتي هستم و زماني که يک بازيکن براي گرفتن طلبش به دفترم مي‌آيد، احساسي مي‌شوم و از چک شخصي‌ام خرج مي‌کنم!
    *مطمئن باشيد اين چک‌ها نقد مي‌شود، همان‌طور که چندين سال گذشته نقد شده است.
    *من اختلافي با منصوريان ندارم زيرا ارتباطي ميان ما نيست. من به عنوان عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال، مقام بالادست سرمربي ايشان هستم و در مورد سرمربي تيم‌ملي صحبت مي‌کنم نه بقيه. حرفي را هم که زد، جواب دادم و اجازه نمي‌دهم کسي به استقلال توهين کند. اگر ايشان به کارنامه‌اش نگاه کند، متوجه مي‌شود چه اشتباهي مرتکب شده زيرا همه ايران مي‌دانند ميداودي و مجيدي جزو بهترين‌هاي ليگ هستند.
    *ما به سليقه قطبي احترام مي‌گذاريم اما فراموش نکنيد ميلاد ميداودي با وجود اين که در نظرسنجي برنامه 90 رقيب پرسپوليسي هم داشت، اما بيشتر از همه رأي آورد و بهترين بازيکن ليگ شناخته شد. فرهاد مجيدي هم جزو بهترين ها بوده و ما انتظار داريم حالا که بازيکنان شايسته‌مان به تيم‌ملي دعوت نمي‌شوند، ديگر نمک روي زخم ما نپاشند.
    *من نمي‌گويم منصوريان با مجيدي اختلاف دارد يا نه اما حالا که از او استفاده نمي‌شود ديگر حق مصاحبه هم ندارند و نبايد عليه بازيکن‌ ما مصاحبه کنند.
    *من يادم نمي‌آيد منصوريان براي جذب مجيدي چک داده باشد. ما مي‌خواستيم مجيدي را از بهمن به صورت قرضي بگيريم که آنها گفتند اگر مجيدي مصدوم شد، چه کسي خرجش را مي‌دهد که منصوريان هم به اين دليل چک داد. کل قرارداد مجيدي هم 8 ميليون تومان بود و برخلاف گفته منصوريان بايد بگويم هيچ خبري از چک 10 ميليوني نبود.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه رجبی

مس بى برنامه است، استقلال كار سختى ندارد

رجبى: اميدهاى استقلال را فداى درخواست مظلومى كردم

رضا رجبى رئيس آكادمى باشگاه استقلال گفت: تيم فوتبال اميد را بنا به درخواست مظلومى براى بازى دوستانه فدا كردم.رضا رجبى در خصوص شكست ۸ بر صفر تيم اميد مقابل تيم بزرگسالان استقلال اظهار داشت: خودم اعتقاد دارم نبايد اين بازى را برا ى بازيكنان اميد در نظر مى گرفتم. آنها اردوى سنگين اردبيل را پشت سر گذاشته اند اما به خاطر درخواست مظلومى اين بچه ها را فدا كرديم.وى ادامه داد: تمام بازيكنان تيم اميد راضى هستند. درست است كه آنها گل هاى زيادى را دريافت كردند اما در اردبيل روزى ۱۵ كيلومتر مى دويدند و قرار بود روز گذشته استراحت كنند كه به درخواست كادر فنى بزرگسالان براى اين تيم مسابقه گذاشتند. پتانسيل فنى تيم اميد بالاست و شما مطمئن باشيد در آينده حرف هاى زيادى براى گفتن خواهند داشت.رجبى در خصوص ديدار استقلال با مس و شناخت مرفاوى از آبى پوشان گفت: فكر نمى كنم مرفاوى شناختى نسبت به اين تيم استقلال داشته باشد. بازيكنان استقلال در نيمه اول بازى با سپاهان نشان دادند كه از چه توانايى هايى برخوردار هستند. من تيم مس را ديده ام و حتى در جلسه فنى به پرويز مظلومى اطلاعات لازم را ارائه كردم. مس تيم بى برنامه اى است كه بازيكنان دونده اى دارد و فكر نمى كنم روز جمعه استقلال كار سختى در كرمان داشته باشد. با وجود اينكه تمامى بازى هاى ليگ دشوار خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

در نبودم مجيدى و برهانى خط حمله را تضمين مى كنند

ميداودى: غيبت من مانع از موفقيت استقلال نمى شود

ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه به دليل مصدوميت قادر به همراهى آبى پوشان در ديدار مقابل مس كرمان نخواهد بود در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: در حال حاضر تمرينات فيزيوتراپى را زيرنظردكترنوروزى انجام مى دهم. متاسفانه رباط داخلى پايم دچار كشيدگى شده و به همين دليل نمى توانم استقلال را در ديدار با مس همراهى كنم. با اين حال فكر مى كنم استقلال اين روزها شرايط خوبى دارد و غيبت من نمى تواند مانع از موفقيت تيم مقابل مس شود.وى ادامه داد: استقلال ثابت كرده به بازيكن وابسته نيست و مطمئن باشيد بازيكنان استقلال آن قدر بزرگ هستند كه به راحتى جاى يكديگر را پر كنند.ميداودى در خصوص شرايط فعلى استقلال گفت: بعد از شكست سپاهان تيم به لحاظ روحى شرايط بسيار خوبى پيدا كرد. اين بازى براى ما حساسيت زيادى داشت و پيروزى در آن يك امتياز خوب برايمان محسوب مى شد. با اين وجود توانستيم استفاده خوبى از تعطيلات ليگ بكنيم و با انجام ديدارهاى تداركاتى نيز در شرايط مسابقه قرار بگيريم.مهاجم استقلال در خصوص ارزيابى اش از ديدار استقلال مقابل مس كرمان تصريح كرد: همه تلاش ما بر اين است تا با شكست مس به جمع مدعيان اصلى اضافه شويم. اين بازى خارج از خانه است و شناخت مرفاوى از استقلال مى تواند برايمان مشكل ساز شود. اما مطمئن باشيد استقلال در اين بازى نيز مانند بازى با سپاهان مى جنگد و اميدوارم در پايان تيم ما پيروز ميدان باشد.البته درست است كه در اين بازى حضور ندارم اما فكر مى كنم مجيدى و برهانى به راحتى مى توانند خيال مظلومى را بابت خط حمله تضمين كنند و در نبود من مهاجمان ديگر براى استقلال گلزنى خواهند كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

جريانى مى خواهد استقلال را مقابل تيم ملى قرار دهد

مظلومى: در كرمان دنبال كسب ۳ امتياز هستيم

استقلال پس از شكست دادن سپاهان در ورزشگاه آزادى نفس راحتى كشيد تا پرويز مظلومى سرمربى آبى پوشان تهرانى كمى به آرامش برسد و بتواند با آرامش بيشترى كارش را ادامه دهد. مظلومى اين هفته بايد به مصاف تيم سابقش يعنى مس كرمان برود كه معتقد است بازى در اين شهر براى هيچ تيمى راحت نيست.

• اين هفته بايد به مصاف مس كرمان برويد. از شرايط استقلال در حال حاضر راضى هستيد؟
    - از شرايط تمرينى تيم در ورزشگاه صنايع دفاع راضى هستم. بايد از دكتر
    فتح الله زاده تشكر ويژه اى داشته باشم كه با تخصيص بودجه اى جداگانه اين استاديوم را در اختيار ما قرار داد. به هر حال ما نياز داشتيم تا براى تدوين برنامه هفتگى تمرينات خود يك استاديوم در اختيار داشته باشيم كه در حال حاضر اين مهم تحقق يافته است.

• از وضعيت مصدومان تيم خبرى داريد؟
    - ما روى هادى شكورى و اميدرضا روانخواه حساب ويژه اى باز كرده ايم و براى همين با وجود مصدوميتى كه در ابتداى فصل داشتند، اسم آنها را در ليست قرار داديم. اين ۲ بازيكن تلاش فراوانى مى كنند و در حال حاضر در كنار تيم حضور دارند و اميدوارم هر چه سريعتر با تلاش پزشكان بتوانند پا به توپ شوند.

• دليل جذب اسماعيل شريفات چه بود؟
    - شريفات را بر اساس نياز فنى تيم جذب كرده ايم. او يك بازيكن سرعتى و تكنيكى است و در خط حمله مى تواند بسيارى از نيازهاى تيم را مرتفع كند. ما در خط حمله كمبود داشتيم كه در بازى با نفت نمود آن كاملاً مشهود بود. اميدوارم شريفات هر چه زودتر خود را با شرايط استقلال وفق دهد و بتوانيم از وجودش استفاده كنيم.

• در مورد بازى مقابل مس كرمان چه صحبتى داريد؟
    - به لحاظ فنى و امتيازى بازى حساسى را پيش رو خواهيم داشت. البته بر خلاف بعضى از اظهارنظرها معتقدم اين حساسيت بازى تنها جنبه فنى دارد و مسائل حاشيه اى وجود ندارد. تماشاگران كرمانى بسيار مهربان و با شخصيت هستند و مطمئن هستم اين بازى بدون هيچ مشكلى به اتمام مى رسد ما يقيناً به دنبال كسب ۳ امتياز اين بازى خواهيم بود، هر چند معتقدم بازى در كرمان براى هيچ تيمى آسان نخواهد بود و استقلال هم از اين قاعده مستثنى نخواهد بود. من مدتى در كرمان كار كردم و با جو آن شهر و تيم مس كرمان آشنا هستم و از تكنيك نفرات حريف شناخت دارم وبراى كنترل بازيكنان كليدى آنها قطعاً تمهيدات خاصى انديشيده ايم.

• مشكلات شما با تيم ملى هنوز حل نشده است؟
    - معتقدم جريانى وجود دارد كه مى خواهد باشگاه استقلال را برابر تيم ملى قرار دهد. همه ما به دنبال اين هستيم تا تيم ملى در جام ملت ها به توفيق دست يابد و همواره با در اختيار قرار دادن نفرات خود آن را به اثبات رسانده ايم. برخى فكر مى كنند ما همواره قصد مخالفت داريم در حالى كه هرگز چنين نبوده، نيست و نخواهد بود.

• اعتراض اصلى شما نسبت به عملكرد قطبى چيست؟
    - وقتى ملى پوشان ما در بازيهاى تداركاتى هم فرصت بازى پيدا نمى كنند، سبب افت روحى آنها چه كسى است؟ امثال حنيف عمران زاده چرا نبايد محك بخورند؟ او قطعاً بازيكن خوبى است كه به تيم ملى دعوت شده اما بايد پرسيد كى و كجا بايد مورد آزمايش قرار گيرد؟ تيم ملى مختص ۱۲-۱۳ بازيكن خاص نبايد باشد. مهدى رحمتى دروازه بان بسيار خوبى است اما اگر خداى ناكرده دچار مشكلى شود، به جانشينان او چقدر فرصت خودنمايى داده ايم؟

• يعنى در اين جريان افشين قطبى مقصر است؟
    - البته در اين بين سرمربى تيم ملى مقصر نيست چرا كه وقتى همه دنبال كسب نتيجه هستند، ناخود آگاه سرمربى هم نتيجه گرا مى شود. بايد انتظارات و بيش از حد از سرمربى و فشار بر او كاسته شود و به اهداف بزرگ تر فكر كرد. تيم ملى در مقابل چين دنبال كسب نتيجه بود اما حريف به دنبال شناسايى نفرات جوان و آينده دار خود بود. در نهايت بايد بگويم ما همواره در كنار تيم ملى بوده ايم و خواهيم بود نه در برابر آن.

• اين روزها بحث فوتبال پاك دوباره شدت گرفته است. در اين رابطه چه نظرى داريد؟
    - فوتبال ما پاك است و اگر فردى به خطا راهى را مى رود، دليل ندارد همه مربيان و زحمت كشان فوتبال را زير سوال ببريم. فردى كه در فوتبال حركتى را به خطا انجام مى دهد به احتمال فراوان در ساير ابعاد زندگى خود نيز همين روند را در پيش گرفته اما چون حرفه كارى وى با فوتبال عجين است، خيلى ها اين اشتباه وى را به ناپاكى فوتبال نسبت مى دهند كه اين قضاوت صحيح نيست و بايد در آن تجديد نظر شود.

• فكر مى كنيد مشكلات فوتبال ما از قبل كمتر شده است؟
    - خوشبختانه با برنامه ها و سياست هايى كه مسئولان سازمان ليگ در پيش گرفته اند، همان چند نفر معدودى كه اشتباهاتى را داشتند، در مسير صحيح قرار گرفته و مسائل حل شد اما اگر هنوز فردى بخواهد برخلاف جريان آب شنا كند، بدون شك از فوتبال ايران دور خواهد ماند و بايد براى هميشه از عرصه ورزش خداحافظى كند.

• در مورد انتشار خبرى در خصوص دريافت مبلغ يك ميليارد تومان توسط يكى از مربيان فوتبال كشورمان از بازيكنان چه صحبتى داريد؟
    - اول اينكه هنوز در خصوص صحت و سقم اين خبر چيزى نمى دانم. از طرفى مگر يك فوتباليست چه ميزان مبلغ قراردادش بوده كه يك ميليارد آن به سرمربى تيمش رسيده است؟ بايد در اين خصوص تحقيق شود چرا كه موضوع به گونه اى است كه با آبروى همه مربيان بازى مى شود و اگر واقعا چنين مطالبى صحت دارد، بايد شفاف سازى شده تا حداقل نام ديگران خدشه دار نشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه منتظری

احترام مرفاوى جاى خود اما

منتظرى: مقابل مس ۳ امتياز را مى خواهيم

تيم استقلال در حال حاضر مشغول آماده سازى خود براى رويارويى با مس كرمان در چهارچوب رقابت هاى هفته هشتم است. پژمان منتظرى؛ مدافع آبى پوشان مى گويد تيمش مقابل مس فقط ۳ امتياز را مى خواهد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• شرايط استقلال در حال حاضر چگونه است؟
    - بد نيست. در تعطيلات نيم فصل مربيان اردو و تمرينات مناسبى را براى بازيكنان در نظر گرفتند و همين تمرينات بازيكنان رادر شرايط خوبى قرار داده است. در حال حاضر نفرات آماده هستند و مى خواهيم با قدرت كامل مقابل مس قرار بگيريم.

• ديدار با مس را چطور مى بينى؟
    - مس تيم خوب و قدرتمندى است. ما از اين تيم شناخت خوبى داريم مى دانيم از كدام جبهه به آنها حمله كنيم. نبايد فريب نتايج ابتداى فصل آنها را بخوريم. در اين ديدار فقط ۳ امتياز را مى خواهيم و در اين راه از هيچ كوششى دريغ نخواهيم كرد.

• حضور مرفاوى در مس را چگونه ارزيابى مى كنى؟
    - مرفاوى پارسال مربى ما بود و احترامش واجب است. او زحمات زيادى براى استقلال كشيده است و بايد قدردانى كرد. با اين حال براى ۳ امتياز مى جنگيم و هر كارى مى كنيم تا آن را به دست آوريم.

• به نظرت استقلال در پايان فصل چه رتبه اى كسب مى كند؟
    - از ابتداى فصل به دنبال قهرمانى بوده ايم و حالا هم نهايت تلاشمان را مى كنيم تا در ادامه رقابت ها هم نتايج خوبى بگيريم و بتوانيم به اين عنوان نائل آييم.

•در آسيا چطور؟
    - فعلاً كه منتظريم ببينيم مى توانيم در ليگ قهرمانان بازى كنيم يا خير. اگر اين اتفاق بيفتد هر كارى مى كنيم تا از نام و حيثيت ايران دفاع كنيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه بیانی

شاهرخ بيانى: بازيكنان استقلال به شرايط ايده آل نزديك شده اند

شاهرخ بيانى كارشناس فوتبال ايران و آناليزور استقلال تهران گفت: تعطيلى ۲ هفته اى ليگ باعث شد تا بازيكنان استقلال به شرايط ايده آل نزديك و بستر مناسبى براى موفقيت استقلال در ليگ امسال فراهم شود. وى افزود: تعطيلى ليگ خيلى به نفع تيم فوتبال استقلال تهران شد چرا كه تا قبل از اين تعطيلى ها ، بازيكنان مشكل بدنى داشتند و از دقيقه ۷۰ به بعد تيم دچار ركود مى شد. در اين مدت بر روى بدن بازيكنان كار شد و شرايط نفرات نسبت به گذشته خيلى بهتر شده است. او در مورد دير رسيدن بازيكنان ملى پوش استقلال براى بازى مقابل مس كرمان گفت: طبيعى است كادر فنى استقلال در مقابل دير رسيدن بازيكنان ملى پوش هيچ كارى نمى تواند، انجام دهد، به نظر من تعامل خوبى بين فدراسيون فوتبال و باشگاه ها صورت نگرفت و در هفته هشتم همه تيم ها صدمه خواهند خورد. بيانى ياداور شد : خوشبختانه با تلاش هاى مسوولان باشگاه استقلال تهران، شرايطى فراهم شد تا باشگاه زمين مناسب و خوبى را در اختيار بگيرد، اما چمن مجموعه صنايع دفاع تا حدودى سست است كه بايد درست شود تا همه چيز ايده آل شود. وى در مورد تيم مس كرمان و ديدار استقلال در هفته هشتم رقابت هاى ليگ برتر فوتبال ايران برابر اين تيم گفت: بازيكنان مس جوان و با انگيزه هستند . به نظر من بازيكنان استقلال در مقابل تيم هايى كه بهتر بازى مى كنند، راحتر عمل مى كنند و اميدوارم بتوانيم در اين بازى ضمن ارايه يك بازى خوب، هر ۳ امتياز را از آن خود كنيم تا با دست پر به تهران باز گرديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمدى: بازى مقابل مس كرمان هيچ حساسيتى براى استقلال ندارد

محمد محمدى سنگربان تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازى اين تيم در مقابل مس كرمان گفت: اين بازى على رغم آنچه برخى ها تصور مى كنندبسيار حساس است و ما براى كسب ۳ امتياز به كرمان مى رويم. وى افزود: استقلال روند خوبى را در پيش گرفته و بايد اين روند ادامه يابد. ما در هر بازى بر اساس برنامه هاى كادر فنى به ميدان مى رويم و اين بازى نيز همچون ساير بازى ها براى ما بوده و نبايد بى دليل آن را حساس جلوه داد.او ادامه داد: اين درست است كه مريبان كنونى ۲ تيم در فصل قبل در تيم هاى حريف مشغول به فعاليت بوده اند اما اين دليل نمى شود منتظر اتفاقات عجيب و غريب در اين بازى باشيم. بدون شك همان ميزان كه مرفاوى از استقلال شناخت دارد، پرويز مظلومى نيز از تيم مس اطلاعات داشته و بايد قبول كنيم كه نتيجه بازى در زمين بازى مشخص خواهد شد. دروازه بان استقلال تهران تاكيد كرد: تمام سعى خود را به كار خواهم گرفت تا از دروازه به خوبى محافظت كنم، ليگ دهم شرايط و حساسيت هاى خاص خود را دارد و با كم كردن اشتباهات خود در هر بازى سعى مى كنم در موفقيت هاى استقلال سهيم باشم. وى در مورد بازى اين تيم برابر اميدهاى استقلال تهران گفت: بازى خوبى را در مقابل تيم اميدهاى استقلال به نمايش گذاشتيم، البته در اين بازى فشار چندانى به تيم بزرگسالان استقلال نيامد اما فكر مى كنم اين ديدار دوستانه باعث شد بازيكنان روند فنى خود را يكبار ديگر مرور كنند تا براى بازى با مس بيش از پيش آماده شوند. البته فراموش نكنيم كه مس تيم خوبى است و كادر فنى قوى دارد اما هدف ما كسب ۳ امتياز در اين بازى خارج از خانه است

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: مصدوميت مجددم تقصير پزشك ايرانى بود

اميد روانخواه،هافبك استقلال يكى از بهترين بازيكنان اين تيم در زمان سرمربيگرى ناصر حجازى بود. با اين حال او در ۲ فصل گذشته به دليل مصدوميت نتوانسته براى تيمش بازى كند. روانخواه شرايطش را خوب توصيف كرد و گفت كه بعد از انجام تست پزشكى از شنبه بازى با توپ را آغاز مى كند. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• تمرينات سبك خود را شروع كرديد.آسيب ديدگى تان برطرف شده است؟
    - بله.من تمرينات سبك خود را آغاز كردم. خدا را شكر آسيب ديدگى ام كاملا بر طرف شده است. سه شنبه در آخرين تست پزشكى شركت مى كنم و اگر مشكل خاصى نباشد از شنبه تمرين با توپ را آغاز مى كنم.

• فكر مى كنيد كى بتوانيد براى استقلال بازى كنيد؟
    - با صحبتى كه با پزشك تيم كردم، تا۲ هفته ديگر شرايط بازى را پيدا مى كنم.البته اين كه كى بتوانم براى استقلال بازى كنم بستگى به صلاحديد كادر فنى دارد.وظيفه من فقط تمرين كردن است و بقيه مسائل بستگى به نظر سرمربى تيم دارد.

• در فصل پيش در همان اوايل فصل از همان جايى كه ۲ فصل قبل مصدوم شده بوديد،آسيب ديديد.علت اين قضيه را چه مى دانيد؟
    - من ۲ فصل قبل پيش يك دكتر ايرانى عمل جراحى كردم. اين پزشك من را بد عمل كرد و باعث شد مصدوميتم تكرار شد.دوست ندارم در شرايط فعلى در باره اين مسائل حرفى بزنم اما حتما بعدا در مورد اين مساله حرف مى زنم.

• بازيكنانى كه طولانى مدت مصدوم هستند،معمولا كمى با ترس بازى مى كنند. شما همان جنگندگى سابق خود را حفظ مى كنيد يا به خاطر جلوگيرى از آسيب ديدگى مجدد كمى با احتياط بازى مى كنيد؟
    - جنگندگى جزو بازى من است.من هيچ وقت از آسيب ديدگى نمى ترسم و معتقدم بازيكن بايد تمام توان خود را براى تيمش بگذارد.در ضمن من دليلى براى ترس نمى بينم چون پيش يكى از بهترين دكترهاى آلمانى عمل كرده ام و مطمئنم مشكلى برايم به وجود نمى آيد.

• حدود ۳ هفته ديگر با پرسپوليس بازى داريد.شما ۲ فصل قبل در ۲ بازى رفت و برگشت به پرسپوليس گل زده ايد شرايط خود را در اين بازى چگونه مى بينيد؟
    - تمام تلاشم را براى گلزنى به پرسپوليس مى كنم.من تا حالا براى اين بازى استرس نداشته ام و به همين دليل توانستم به اين تيم گل بزنم.

• با توجه به اين كه پرسپوليس در اين چند هفته هماهنگ تر از استقلال نشان داده است. فكر نمى كنيد بازى سختى پيش رو داشته باشيد؟
    - على دايى، سرمربى پرسپوليس مربى بسيار خوبى است.من خودم شخصا خيلى به او علاقه دارم و معتقدم بسيار انسان دلسوزى است اما كادر فنى جديد استقلال بسيار با انگيزه كار مى كنند. آنها از نظر فنى بسيار قوى هستند. من معتقدم دربى امسال يكى از زيباترين بازى هاى چند سال اخير فوتبال مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه کوشکی

اگر آماده باشم بازى مى كنم

كوشكى: نيمكت نشينى كه عار نيست

بيژن كوشكى، مدافع تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: خوشبختانه شرايط تيم خوب است. تمرينات منظم و موثرى را در تعطيلات ليگ سپرى كرديم و از هر نظر آماده هستيم. در اين مدت فرصت پيدا كرديم تا به بررسى نقاط ضعف و قوت خود بپردازيم و روى آنها كار كنيم.وى ادامه داد: در حال حاضر آماده ديدار با مس كرمان هستيم. در اين مدت بازى هاى تيم مس را هم آناليز كرده ايم و از نحوه بازى اين تيم هم تا حدود زيادى شناخت داريم و مى دانيم چگونه مقابل آنها قرار بگيريم.مدافع استقلال درباره ديدار با مس افزود: مس در هفته هاى اخير خوب بازى كرده و نتايج خوبى هم كسب كرده است. ما اين تيم را تا حدود زيادى مى شناسيم و به همين خاطر تنها براى ۳ امتياز بازى مى كنيم. ۳ امتيازى كه به آن نياز داريم و اميدوارم آن را به دست آوريم. كوشكى درباره مقابله با صمد مرفاوى در بازى هفته هشتم تصريح كرد: مرفاوى مربى من بوده اما حالا در تيم ديگرى است. من عضو استقلالم و بايد هدفم موفقيت اين تيم باشد. اين ديدار هم مثل ساير ديدارها ۳ امتياز دارد كه استقلال براى رسيدن به آن مى جنگد.او كه در ۶ بازى استقلال نيمكت نشين بوده، اضافه كرد: نيمكت نشينى كه عار نيست. مطمئنم كه مظلومى مربى عادلى است و حق كسى را نمى خورد. او ثابت كرده كه به آماده ترين نفرات بازى مى دهد و شك ندارم اگر بهتر از سايرين باشم بازى مى كنم.كوشكى در خاتمه در مورد بازگشت هادى شكورى به ميادين گفت: هادى از دوستان خوبم است و خوشحالم كه سلامتى اش را به دست آورد. در كنار هم رقابت مى كنيم و هدف همه ما مدافعان ، موفقيت استقلال در اين فصل است و در اين راه از هيچ كوششى دريغ نخواهيم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه آشوبی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

آشوبي: فرقي نمي‌كند كجا و با چه تيمي بازي داريم

هافبك استقلال معتقد است تنها هدف استقلال كسب سه امتياز ميدان كرمان است.

فرزاد آشوبي، هافبك تيم فوتبال استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: تيم مس‌كرمان امسال تغييرات زيادي داشته است كه البته اين تغييرات جنبه مثبت داشته و نتايج چند هفته اخير اين تيم هم گواه اين مدعاست.
    وي ادامه داد: تجربه بازي در اين تيم را دارم و از شرايط و نفرات اين تيم شناخت كافي دارم. خاطرات خوبي از اين تيم و هواداران پرشور كرمان دارم مطمئن هستم مثل هميشه بازي در كرمان بدون حاشيه خواهد بود.
    آشوبي در انتها گفت: به هر حال براي ما فرقي نمي‌كند با چه تيمي و در كجا بازي داريم، هدف ما در تمام مسابقات فقط كسب پيروزي و گرفتن سه امتياز است و در كرمان هم فقط دنبال اين مهم هستيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 27 از 131 نخستنخست ... 1725262728293777127 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)