خبرشو تو ورزش 3 خوندم ولی اینکه صد در صد باشه مطمئن نیستم.مثل اینکه تو سایت ترانسفر مارکت اسمشو تو تیم ب اتلتیکو درج کردن!
ولی خب اگه یه ذره دقت کنین یه پسر 17 ساله که حتی هنوز فکر کنم قطعی نشده حضورش تو اتلتیکو رو که نمیارن از روز اول تو تیم اصلی! اونم اتلتیکو با اون همه بازیکن.میزارن یه خورده تمرین کنه با تیم ب بعد در صورتی که خوب بازی کنه شاید بیارنش تو تیم اصلی
ولی خب ممکنه تو وسطای فصل بهش بازی برسه...یعنی دعوتش کنن تو تیم بزرگسالان!
وااااااااااای واااااااااااای
باورم نمیشهههههه
رویس توافق کرده که بیاد
عالییییییی میشه
در ضمن رائول خیمنز هم اومد
ما میبریم مامیبریم
خیلی وقته منتظرم سوپر کاپ شروع شه دهن رئالی هارو سرویس کنیم
و بععععله
اینم یک تساوی شیرین و دلچسب
تو سانتیاگو برنابئو
رئال و اونهمه ستاره نتونست تو خونه اتلتیکو رو ببره
دیدار برگشت منتظر پیروزی اتلتیکو باشید...
اول از همه با تاخیر قهرمانی تو سوپر کاپ رو به طرفداران اتلتیکو تبریک میگم.مزد تلاششون گرفتن
بدون شک سیمئونه اصلی ترین دلیل موفقیت های اتلتیکوئه!
و 8 جلسه محرومیت واسه سیمئونه به نظر من ضربه ای رو به اتلتیکو میزنه که شاید از کورس قهرمانی عقب بیوفتن!
من یه نظزیه ای دارم نمیدونم شما هم موافق هستین یا نه ولی میگم.....
به نظر من اتلتیکو یه تیمیه که مث بارسا یا رئال به بازیکن خاصی وابسته نیست بلکه کارهای تیمیشون مهمه و تاکتیکشون...بخاطر همینم اتلتیکو سوپر کاپ رو برد حتی بددون دیگو کاستا بخاطر اینکه اتلتیکو یه تیمه ولی رئال و بارسا محتاج چند بازیکن کلیدی هستن
تو جام جهانی هم چندتا تیم اینجوری بودن مث کاستاریکا که عالی هم کار کردن
47
بله منم کاملا موافقم
اتلتیکو تیمیه که متکی به کار تیمی هست نه بازیکن خاص! و در راس اونها دیگو سیمئونه ای قرار داره که خوب بلده ازشون بازی بگیره!
در ضمن اتلتیکو مقابل رئال و بارسا همیشه بیش از حد توان میزاره واسه همین بازی های بعد از این دو تیم واسه اتلتیکو دردسر ساز شده!
نمونش بازی هفته اول لالیگا که اتلتیکو مقابل تیم رایو وایکانو متوقف شد و نتونست پیروز بشه!
آره دیگه ...خداییش جلوی رئال و بارسا با تمام وجود بازی میکنن
47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)