فتح‌ا...زاده: قرارداد مظلومي «خط قرمز»

فتح الله زاده که رساله اي درباره سيستم هاي مختلف فوتبال نوشته و دارد دکتراي دومش را در رشته اقتصاد بين الملل مي گيرد؛ فارغ از تمام عناوين علمي اش در مقام سرپرست استقلال از تيمش سخن مي گويدفتح لله زاده در گفتگو يي از تيمش سخن گفت:
*ديدم جايي نوشته فتح‌ا...زاده با وجود مخالفت بازيکنان و مربيان زمين صنايع دفاع را اجاره کرده در حالي که اين‌طور نيست من طبق درخواست پرويز مظلومي و بازيکنان ناچار به اجاره آن زمين شدم. زمين نوبنياد هم پادگان نيست و ما علاوه بر خبرنگاران، براي هواداران هم کارت مخصوص ورود و خروج در نظر گرفته‌ايم. به اين ترتيب روزانه حدود 100 نفر از تماشاگران استقلال مي‌توانند به محل تمرينات بيايند مگر در آن روزهايي که کادرفني بخواهد تمرين بدون تماشاگر برگزار شود.
*مرفاوي درست‌ گفته که نقاط ضعف استقلال را مي‌شناسد. اصلاً ايشان از جيک و پيک ما باخبر است! به هر حال ما ايشان را سرمايه استقلال مي‌دانيم و خوشحالم که يک استقلالي ديگر هم در ليگ‌برتر سرمربي است. ما روز جمعه يک مسابقه سخت با مس کرمان داريم و براي کسب 3 امتياز به زمين مي‌رويم. من حتي در جلسه‌اي هم که با کادرفني داشتم، به آنها گفتم يا ببرند يا ببازند. حتي اگر ديدند بازي در حال مساوي شدن است، ببازند زيرا من از تساوي اصلاً خوشم نمي‌آيد.
*من از مرفاوي دلخوري ندارم. چندي پيش گفتم مرفاوي را سرمربي استقلال نمي‌کنم زيرا آن زمان که من چنين مصاحبه‌اي انجام دادم، او تجربه کافي نداشت اما حالا باتجربه شده و اميدوارم يک روز سرمربي تيم‌‌ملي شود! آن مصاحبه من را مرفاوي به خودش گرفته بود اما الان باتجربه شده است.
*ما امسال نه تنها هيچ بازيکني ترانسفر نمي‌کنيم، بلکه مي‌خواهيم براي ليگ قهرمانان آسيا يار کمکي هم جذب کنيم. در حال‌حاضر 3 بازيکن ما امکان ترانسفر شدن به تيم‌هاي آلماني و ترکيه‌اي را دارند اما هيچ ترانسفري صورت نمي‌گيرد زيرا به همه نفراتمان احتياج داريم و روي آنها حساب کرده‌ايم.
*من اسم اين 3 بازيکن را نمي‌گويم و شما هم سؤال نکنيد زيرا در اين صورت قيمت را بالا مي‌برند.
*ما با آندرانيک تيموريان مذاکرات خوبي داشتيم. در مورد قيمت هم به توافق رسيديم که قرار شد ايشان به ما خبر دهد اما زنگ نزد. ما روي جذب آندو نظر داشتيم اما حالا که با اسماعيل شريفات قرارداد بستيم، حضور تيموريان منتفي است. ما هيچ مشکل مالي با آندو نداشتيم و به نظرم او از نظر فني و اخلاقي يکي از چهره‌هاي خوب فوتبالمان است. به حضور او اصرار هم داشتيم اما مي‌خواست قرارداد 4 ماهه ببندد و نيم فصل برود که چنين کاي براي ما مقدور نبود.
*قرارداد باشگاه استقلال و پرويز مظلومي 2 ساله است. ما قرارداد 2 ساله بستيم اما يک خط قرمز هم تعريف کرديم که استقلال نبايد بعد از پايان فصل اول، از آن خط قرمز پايين‌تر بيايد.
*هيچ صحبتي مبني بر رفتن منصور پورحيدري از استقلال وجود ندارد و ايشان همچنان مدير فني و سرپرست استقلال است.
*ما 30 درصد پيش‌پرداخت‌هاي بازيکنان را به آنها داده‌ايم. فقط مقداري از مطالبات سال گذشته مانده که آنها را هم به صورت چک به بازيکنان مي‌دهيم.
*در حال حاضر چون باشگاه هيأت‌مديره ندارد، نمي‌توانيم حساب باشگاه را افتتاح کنيم و من از چک شخصي‌ام به بازيکنان مي‌دهم که اين چک‌ها بالاخره يک روز مرا به زندان مي‌برد!
*البته واعظي‌آشتياني گفته بود مديري نيست که از چک شخصي براي بازيکنان هزينه کند و فکر مي‌کنم کار درست را او انجام مي‌دهد اما من احساساتي هستم و زماني که يک بازيکن براي گرفتن طلبش به دفترم مي‌آيد، احساسي مي‌شوم و از چک شخصي‌ام خرج مي‌کنم!
*مطمئن باشيد اين چک‌ها نقد مي‌شود، همان‌طور که چندين سال گذشته نقد شده است.
*من اختلافي با منصوريان ندارم زيرا ارتباطي ميان ما نيست. من به عنوان عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال، مقام بالادست سرمربي ايشان هستم و در مورد سرمربي تيم‌ملي صحبت مي‌کنم نه بقيه. حرفي را هم که زد، جواب دادم و اجازه نمي‌دهم کسي به استقلال توهين کند. اگر ايشان به کارنامه‌اش نگاه کند، متوجه مي‌شود چه اشتباهي مرتکب شده زيرا همه ايران مي‌دانند ميداودي و مجيدي جزو بهترين‌هاي ليگ هستند.
*ما به سليقه قطبي احترام مي‌گذاريم اما فراموش نکنيد ميلاد ميداودي با وجود اين که در نظرسنجي برنامه 90 رقيب پرسپوليسي هم داشت، اما بيشتر از همه رأي آورد و بهترين بازيکن ليگ شناخته شد. فرهاد مجيدي هم جزو بهترين ها بوده و ما انتظار داريم حالا که بازيکنان شايسته‌مان به تيم‌ملي دعوت نمي‌شوند، ديگر نمک روي زخم ما نپاشند.
*من نمي‌گويم منصوريان با مجيدي اختلاف دارد يا نه اما حالا که از او استفاده نمي‌شود ديگر حق مصاحبه هم ندارند و نبايد عليه بازيکن‌ ما مصاحبه کنند.
*من يادم نمي‌آيد منصوريان براي جذب مجيدي چک داده باشد. ما مي‌خواستيم مجيدي را از بهمن به صورت قرضي بگيريم که آنها گفتند اگر مجيدي مصدوم شد، چه کسي خرجش را مي‌دهد که منصوريان هم به اين دليل چک داد. کل قرارداد مجيدي هم 8 ميليون تومان بود و برخلاف گفته منصوريان بايد بگويم هيچ خبري از چک 10 ميليوني نبود.