Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه دوسانتوس

دوسانتوس: مي‌خواهم مقابل پرسپوليس آن صحنه را جبران كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي استقلال گفت: اگر موقعيت خوبي برابر پرسپوليس نصيبم شد مي‌خواهم ضربه‌اي كه به خاطر آن از من انتقاد مي‌كنند را جبران كنم.

دوسانتوس مهاجم برزيلي تيم استقلال گفت‌وگويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس انجام داده كه در زير مي‌خوانيد.

فارس: از وضعيت خودت بگو؟ از حضورت در استقلال و عملكردت راضي هستي؟
    - تمام سعي و تلاش من اين است كه به تيم كمك كنم و تا جايي كه بتوانم خوب تمرين مي‌كنم. شايد در اين مدت خيلي خوب نبودم چون بدنم آماده نبود اما اين روزها به شرايط آرماني نزديك شدم و كم‌كم خود را به ساير بازيكنان مي‌رسانم.

فارس: اين روزها انتقادات زيادي از تو مي‌شود به خصوص هنگامي كه همه توقع داشتند يك مهاجم برزيلي قابليت‌هاي بازيكنان بزرگ اين كشور را هم داشته باشد؟
    - دوستان قديمي من زماني كه مي‌خواستند با استقلال قرارداد امضا ‌كنم همه اين مسائل را گفته بودند. آنها گفتند بازي در ليگ ايران سخت و پرمسئوليت است و استقلال باشگاه بزرگي است اما تمام اين مسائل عزمم را جزم‌تر كرد تا به اين تيم بپيوندم.

فارس: قبول داري در حضور ميداودي، برهاني، مجيدي و سايرين كار سختي براي حضور در تركيب استقلال داري؟
    - واقعا سخت است. هنگامي كه به استقلال آمدم از لحاظ بدني نسبت به اين نفراتي كه اسم برديد خيلي عقب‌تر بودم ولي خودم را به آنها رساندم اما جانشيني چنين بازيكناني بسيار مشكل خواهد بود.

فارس: در بازي با نفت تهران در حالي كه يك موقعيت خوب داشتي آن را به دست دروازه‌بان كوبيدي. از همان روز انتقادات شروع شد؛ درست است؟
    - خيلي وقت بود كه با تيم تمرين مي‌كردم اما زياد در كنار بچه‌ها بازي نكرده بودم. وقتي آن صحنه را از تلويزيون ديدم به خود گفتم كه چرا محكم شوت نزدم اما بايد قبول كرد كه من در آن صحنه حضور داشتم و بازي را از بيرون نگاه نمي‌كردم. يك ثانيه تصميم گرفتم كه چنين ضربه‌اي بزنم ولي متأسفانه آن توپ گل نشد. قصد جبران دارم و مي‌دانم كه اگر به تيم بزرگي مثل پرسپوليس گل بزنم چه اتفاقي خواهد افتاد.

فارس: واقعا چنين تصميمي داري؟
    - بله مي‌خواهم در آن ميدان بزرگ كه همه تعريفش را مي‌كنند مفيد باشم و اگر موقعيت خوبي نصيبم شد جبران آن ضربه از دست رفته را كنم.

فارس:‌ فكر مي‌كني اگر همين روند كه در 8 هفته گذشته اتفاق افتاد ادامه يابد چقدر مي‌تواني در فوتبال ايران دوام بياوري؟
    - نمي‌دانم چقدر دوام مي‌آورم. فوتبال ايران خوب و قوي است ولي اگر در اينجا خودم را در هفته‌هاي بعد نشان دهم مي‌توانم در استقلال باقي بمانم و موفق شوم.

فارس: چقدر به بازي با مس و حضور در تركيب استقلال اميد داري؟
    - نمي‌دانم ولي فكر مي‌كنم شانس خيلي زيادي داشته باشم چون در طول هفته‌هاي گذشته خوب تمرين كردم و در ديدار تداركاتي نيز عملكرد خوبي داشتم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)