به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،مارکو رویس، ستاره بوروسیا دورتموند، معتقد است که در فصل پیش رو هم، بایرن مونیخ مدعی اصلی قهرمانی در بوندسلیگا خواهد بود.
شاگردان یورگن کلوپ فصل گذشته با 19 امتیاز اختلاف نسبت به بایرن، در رتبه دوم جدول بوندس لیگا قرار گرفتند و رویس معتقد است برای اینکه بتوانند بایرن را پشت سر بگذارند، باید در نتیجه گیری ثبات بیشتری داشته باشند.
او به کیکر گفت:" این فصل هم بایرن مدعی اصلی قهرمانی است. حتی اگر در سال های 2007 و 2011 که فصل بعد از جام جهانی بود، به قهرمانی نرسیده باشند. دورتموند باید تلاش کند تا برخلاف فصل گذشته، در میانه های فصل امتیازات زیادی از دست ندهد.
ما در ابتدای فصل نتایج خوبی گرفتیم و همین طور در پایان فصل اما در میانه های فصل نتوانستیم در همان سطح باشیم."
به تازگی شایعاتی در مورد جدایی احتمالی رویس از دورتموند در این تابستان منتشر شد اما او تاکید کرد که از بودن در این باشگاه راضی است.
" تنها می توانم همان چیزی که قبلا گفته بودم را تکرار کنم. از بازی کردن در دورتموند بسیار راضی هستم. هدف اصلی من در حال حاضر، بازگشت به آمادگی کامل است. در حال حاضر هیچ چیز دیگر برایم مهم نیست."
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،ماریو گوتزه سال گذشته در انتقالی جنجال برانگیز از دورتموند به بایرن مونیخ آمد ولی هرگز نتوانست انتظارت و توقعات هواداران و شاید سران باشگاه مونیخی را برآورده سازد، حال در فصل جدید همگان منتظر شروعی دیگر از سوی این بازیکن هستند
به تدریج حلقه بازیکنان جمع شده به دور ماریو گوتزه که تا آن لحظه تک گل پیروزی بخش آلمان ها مقابل آرژانتین را به ثمر رسانده بود، از بین می رفت. گوتزه در این لحظه کمی مبهوت به نظر می رسید چون به خوبی می دانست که میلیون ها نفر در سراسر جهان به او چشم دوخته اند.
پس ثبت این لحظه تاریخی در ماراکانا معبد برزیلی فوتبال، ماریو گوتزه مبهوت به نظر می رسید و شاید حتی صحبت های توماس مولر در شادی پس از گل را درک نمی کرد، تا اینکه ناگهان ژروم بوآتینگ با فریاد به سمت او آمد و با دست ضربه آرامی به پیشانی او زد، در این لحظه بود که گوتزه هوشیاری خود را به دست آورد و به نوعی منفجر شد.
هنوز مشخص نیست که بوآتینگ در این موقعیت چه به گوتزه گفته است، بیان جملاتی نظیر"دیدی پسر؟ دیدی که تو تونستی؟" در این لحظه محتمل و منطقی به نظر می رسند. در زمان ورود گوتزه به زمین به عنوان جایگزین میرو کلوزه در دقیقه 88 بازی، یوگی لوو سرمربی تیم آلمان نیز با گفتن این جمله که"نشان بده که بهتر از مسی هستی" به بازیکن جوان تیم خود انگیزه داده است، حتی در زمان کوتاه استراحت بین دو وقت اضافه، باستین شواین اشتایگر رهبر احساسی تیم هم در حالی که یک دست خود را به دور گوتزه حلقه کرده بود در حال صحبت کردن و انگیزه دادن با او دیده شده است. به هر حال فارغ از تمامی این صحنه ها و بحث ها، آلمان ها چهارمین ستاره خود را مدیون فرصت طلبی و هوشیاری ماریو گوتزه 22 ساله هستند.
برای سنجیدن توانایی ها و ارزش گذاری یک بازیکن فوتبال، هم تیمی های وی بهترین ملاک هستند، آنها می توانند به دقت احساس کنند که آن بازیکن آیا توانایی این را دارد که در لحظات حساس تعیین کننده باشد و سرنوشت یک دیدار مهم همانند فینال جام جهانی را تغییر دهد، یا خیر؟ گوتزه بازیکنی است که هم تیمی ها و سرمربی تیم به او تا آخرین لحظه ایمان داشتند و به همین دلیل بود که در ماراکانا او توانست تاریخ ساز شوند و با گل خود، سرانجام انتظار 24 ساله دوستداران فوتبال آلمان را به پایان رساند و از طرفی حد انتظارات از خود درآینده را بسیار بالاتر برد.
حال در بایرن مونیخ نیز همگی انتظار دیگری از ماریو گوتزه دارند، ماریو گوتزه ای که بتواند اختلاف ها را رقم زند، کارل هاینتس رومنیگه از سران بایرن مونیخ در این خصوص می گوید:"مهم این بود که ماریو بتواند توانایی خود را به اثبات رساند، در مطبوعات همیشه این گمانه زنی مطرح بوده که ماریو نمی تواند تاثیر ی در تیم داشته باشد و انتظارات را برآورده نماید، او در تیم ملی ارزش خود را نشان داد و حال در دومین فصل حضورش در بایرن مونیخ نیز چنین انتظاری از او می رود."
با این حال گوتزه در اولین فصل حضور خود در بایرن مونیخ نیز چندان ناکام نبوده است، آمار نشان از موفقیت نسبی او در تیم جدیدش داشته است، البته مقایسه این آمار با زمان حضور او در دورتموند کمی مایوس کننده است. در رقابت های بوندسلیگا او موفق به ثمر رساندن ده گل و ارسال ده پاس گل برای هم تیمی هایش شده و در لیگ قهرمانان نیز موفق به ثمر رساندن سه گل و ارسال یک پاس گل شده است که با توجه به زمان طولانی غیبت او به خاطر مصدومیت، آماری قابل دفاع می باشد. البته او در مقایسه با سایر هم تیمی های خود در فاز تهاجمی نظیر آرین روبن و فرانک ریبری عملکردی ضعیف تر داشته است. با این حال هرگاه پپ گواردیولا از او در ترکیب تیم خود استفاده نموده است، او تاثیر گذاری خود را نشان داده است.
با این وجود کاملا روشن است که نسبت به ماریو گوتزه در بایرن مونیخ اعتماد زیادی وجود دارد و حتی با وجود اضافه شدن روبرت لواندوفسکی به بایرن مونیخ که یکی از چهار پست تهاجمی تیم را بی تردید در اختیار خواهد گرفت، به دلیل شرایط سنی و میزان آمادگی، گوتزه از شانس خوبی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی برخوردار است. عملکردها و آمار فرانک ریبری 31 ساله و آرین روبن 30 ساله می تواند مقیاسی برای سنجش ماریو گوتزه در آینده باشد و حتی وی می تواند رسیدن به چنین آماری را از اهداف خود قرار دهد.
رسیدن به ده تا پانزده گل زده و ارسال همین تعداد پاس گل در بوندسلیگا می تواند نشان گر آماری خوب برای گوتزه در بایرن مونیخ باشد، البته در بازی های حساس و به خصوص در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا نیز گوتزه می بایست عملکرد روشن و خوبی داشته باشد، تا مورد رضایت طرفداران مونیخی قرار گیرد. صحبت های رومنیگه نیز بیان گر چنین انتظاری در سطح سران باشگاه از ماریو گوتزه می باشد.
با این حال مقایسه ای انتقادی از گوتزه با توجه به پتانسیل پیشرفتی که دارد، می تواند صحیح باشد اما نباید تعیین کننده بوده و ملاک قرار گیرد. منحنی عملکرد بازیکنان فوتبال که دوران حرفه ای را همچون گوتزه بسیار زود و در سن 18 سالگی شروع می کنند خطی نبوده و نقاط اوج و فرود بسیاری را می توان برای آن مثصور بود.
لیونل مسی در سال 2009 با 22 سال سن توانست عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال را از آن خود نماید، در حالی که بیشتر بازیکنان چنین عنوانی را در سنینی بین 27 تا 29 سالگی در یافت نموده اند. با اینکه ممکن است ماریو گوتزه نیز در سنین 27 تا 30 سالگی به اوج دوران فوتبال خود برسد، اما چنین عاملی نباید به هیچ وجه توجیهی برای عملکرد وی در سنین پایین تر باشد. عملکرد گوتزه و سایر استعداد های جوان همواره باید با مقیاس توانایی ها و پتانسیل حال حاضر آنها سنجیده شود و نه با اتفاقاتی که در آینده ممکن است رخ دهد.
بازیکنان فاتح جام جهانی حاضر در کادر بایرن مونیخ در این هفته با سفری کوتاه مدت به آمریکا وارد مرحله آماده سازی تیم برای فصل جدید و احتمالا دشوار 2014/15 می شوند. گوتزه جوان ترین بازیکن تیم است که جام جهانی را فتح نموده و با وجود گلی که در فینال جام جهانی به ثمر رسانده همچنان بیش از سایرین نیازمند به اثبات توانایی های خود است ودر بایرن مونیخ همگان منتظر درخشش فوق العاده و انفجار گونه گوتزه هستند. همانند 13 ژولای دقیقه 113 بازی فینال جام جهانی 2014 در ورزشگاه ماراکانا.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،پپ گواردیولا می خواهد دروازه بانی به خدمت بگیرد تا مانوئل نویر را تحت فشار قرار دهد، و به او اجازه دهد تا گاهی اوقات استراحتی داشته باشد و بدین ترتیب او پپه رینا را پیدا کرده است.
بنا به گزارش AS، این دروازه بان اسپانیایی، لیورپول را به مقصد بایرن مونیخ ترک کرد و قرارداد 3 ساله با باشگاه آلمانی به امضاء رساند. این دروازه بان متولد مادرید که محصول آکادمی بارسلونا می باشد، فصل گذشته را به صورت قرضی در ناپولی ایتالیا سپری کرد و زیر نظر رافا بنیتز 43 بار به میدان رفت.
طبق این گزارش، مبلغ انتقال 3 میلیون یورو خواهد بود، و رینا که در سال 2005 با مبلغ 8.7 میلیون یورو از ویارئال به لیورپول پیوسته بود، بعد از سپری کردن 9 فصل در این باشگاه، بالاخره راه جدایی را در پیش گرفت.
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،سرمربی اهل کاتالان اسپانیا می گوید که تنها متکی به یک سیستم و سبک نیست .
سرمربی اهل کاتالان اسپانیا می گوید که تنها متکی به یک سیستم و سبک نیست .
به گزارش وبسایت نود، پپ گواردیولا این ادعا را که وی می خواهد بایرن را به مدل آلمانی بارسلونا تبدیل کند رد کرد .
گواردیولا در جریان تور تابستانی بایرن در آمریکا به خبرنگاران گفت :" من باید خودم را به بازیکنانم تطبیق بدهم . البته که من ایده های مخصوص به خودم را دارم ولی میدانم که اول باید توانایی بازیکنان را شناخت و بعد راجع به سیستم و تاکتیک صحبت کرد .
ابتدا باید بازیکنان را از جنبه های مختلف از جمله روحیه شان شناخت و بعد همه با هم روی استفاده از یک سیستم مشخص که به نفع تیم است به توافق برسیم . من باید آن ها را قانع کنم که بهترین سبک فوتبال چی هست ولی در عین حال خودم را هم باید با آن ها تطبیق بدهم چون نمی توانم روحیه آن ها را عوض کنم .
من اینجا نیامدم که فرهنگ بایرن مونیخ و یا روحیه فوتبالیست های آلمانی را تغییر دهم."
بایرن فصل گذشته در بوندسلیگا و جام حذفی آلمان به قهرمانی رسید .
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،سران باشگاه دورتموند نسبت به مصاحبه اخیر مدیر بایرن مونیخ، واکنش نشان دادند.
به گزارش سرویس بین الملل گل دات کام، هنس یواخیم واتسکه با انتشار بیانیه ای در وب سایت باشگاه دورتموند، نسبت به صحبت های اخیر کارل هاینس رومینیگه واکنش نشان داد. مدیر باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نطری عجیب، از 25 میلیون یورویی بودن مبلغ آزادسازی مارکو رویس در تابستان آینده خبر داد و به خبرنگاران نشان داد که مونیخی ها برای آوردن ستاره دیگری از دورتموند، نقشه هایی در سر دارند. اظهاراتی که با واکنش مدیران دورتموند روبرو شد. بایرن مونیخ پیش از این، ماریو گوتزه و رابرت لواندوفسکی را از تیم رقیب به خدمت گرفته است.
واتسکه در اظهاراتی کوتاه به وب سایت باشگاه گفت:
"باشگاه بروسیا دورتموند، صریحا از کج دهنی و اظهار نظرهای رومینیگه در مورد امور داخلی دورتموند که در طی سه روز اخیر و با ریتم خاصی انجام شده، ناراحت است. مطمئن هستیم که هر علاقه مند به فوتبالی از قصد و انگیزه پشت این صحبت ها، آگاه است. ما فرض می کنیم که رومینیگه از عمد روابط بین دو باشگاه بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند را تخریب می کند. در هر صورت، ما مثل همیشه ادامه خواهیم داد و هیچوقت در مورد جزییات قرارداد بازیکنانمان، در عموم صحبت نمی کنیم."
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،فیلیپ لام کاپیتان بایرن مونیخ می گوید بهترین بازیکنان آلمان باید در بایرن مونیخ بازی کنند.
فیلیپ لام امروز در مصاحبه با شبکه تلوزیونی Sport 1 گفت: "بایرن مونیخ همیشه به دنبال بهترین بازیکنان فوتبال آلمان بوده است و توانسته بسیاری از آن ها را جذب کند. "
در هفته ها و روزهای اخیر بحث انتقال مارکو رویس به بایرن مونیخ بسیار داغ شده است و این مسئله به کشمکشی بین مسئولان دو باشگاه تبدیل شده است.
"بهترین بازیکنان آلمان باید در بایرن مونیخ بازی کنند. مارکو رویس فوتبالیستی خارق العاده است و نمی توان این را انکار کرد. "
لام همچنین در ستایش از کار خوب تیم های پایه بایرن مونیخ گفت: "در همین حال بسیاری از بازیکنان از تیم جوانان به تیم اصلی راه یافته اند. بادشتوبر، تونی کروس، شواین اشتایگر، مولر و من جز این دسته هستیم. "
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،کارل هاینس رومینیگه گفته است که گواردیولا شقیری را بازیکن مهمی می داند .
بایرن مونیخ پیشنهادهای متعدد باشگاه های دیگر برای شقیری را رد کرده است .
رومینیگه به وبسایت باشگاه بایرن گفت :" پیشنهادهای زیادی از طرف باشگاه های ایتالیایی و انگلیسی برای شقیری داشتیم ولی ما آن ها را رد کردیم . ما و مربی قانع شدیم که وی کارنامه خوبی در اینجا خواهد داشت .
پپ 18 بازیکن بسیار خوب و 5 یا 6 استعداد جوان در ترکیب تیم می خواهد . ما ترکیب خوبی داریم و او از آن بسیار راضیست ."
شایعات زیادی درباره آینده وینگر 22 ساله سوئیسی بایرن وجود داشت و باشگاه های زیادی از جمله لیورپول به دنبال این بازیکن بودند .
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،دو شرکت معتبر آدیداس تولید کننده پوشاک و البسه ورزشی و شرکت اتومبیل سازی آئودی آمادگی خود را برای در اختیار گذاشتن بخش عمده ای از بودجه خریداری ستاره باشگاه رئال مادرید را به مقامات باشگاه بایرن مونیخ اطلاع دادند.
به گفته تی زد و مطبوعات چاپ مونیخ دو شرکت و برند معتبر جهان یعنی آدیداس و آئودی آلمان که هر دو جز اسپانسرهای اصلی باشگاه بایرن مونیخ آلمان نیز هستند به مقامات باشگاه مونیخی اعلام نمودند حاضرند بخش عمده ای از هزینه انتقال آنخل دی ماریا ستاره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید را به عهده بگیرند. هر دو شرکت معتقدند دی ماریا می تواند یک ستاره تبلیغاتی خوب برای باشگاه باواریایی نیز باشد.
هنوز مقامات ارشد و کادر فنی باشگاه بایرن مونیخ موضع خود را برای خرید یا عدم خرید بازیکن آرژانتینی رئال روشن نساخته اند. باشگاه بایرن مونیخ در صورت خواستن دی ماریا باید با پیشنهاد نجومی دو باشگاه پاری سن ژرمن و منچستریونایتد در این راه مقابله نماید.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ در دیداری دوستانه مقابل ستارگان MLS با نتیجه 2-1 شکست خورد.
در این دیدار که در پورتلند برگزار شد، برایان رایت فیلیپس و لاندن داناوان برای ستارگان MLS گل زدند تا این تیم برای دومین بار در 6 سال اخیر، در دیدارهای سالانه اش به پیروزی برسد. البته بازی در شرایطی به پایان رسید که پپ گواردیولا، سرمربی بایرن، که از تکل های خشن بازیکنان حریف در نیمه دوم به شدت عصبانی بود، حاضر به دست دادن با کالب پورتر، سرمربی ستارگان ام ال اس نشد. از جمله تکل های خشن تیم ستارگان، تکل دقیقه 64 اوسوالدو آلونسو روی ژردان شکیری و همچنین تکل ویل جانسون روی باستین شواین اشتایگر در دقیقه 89 بود.در این دیدار بایرن بازی را بهتر آغاز کرد و بعد از اینکه چند موقعیت خوب را از دست دادند، توسط روبرت لواندوفسکی به گل رسیدند. این سومین گل ستاره لهستانی در دیدارهای پیش فصل بایرن بود. در دقیقه 8 بود که او با ضربه والی دیدنی، دروازه حریف را باز کرد.در ادامه باز هم بایرنی ها مالکیت توپ را در اختیار داشتند اما ستارگان ام ال اس دو بار توسط کلینت دمپسی و تیری آنری موقعیت های خطرناکی روی دروازه تام اشتارک ایجاد کردند. در فاصله 8 دقیقه به پایان نیمه اول، همکاری شکیری و لواندوفسکی و ضربه ملی پوش سوئیسی، دروازه بان حریف را حسابی به زحمت انداخت.نیمه دوم را ستارگان ام ال اس بهتر آغاز کردند و خیلی زود توسط رایت فیلیپس به گل رسیدند. پاس خوب اریک تورس و ضربه فیلیپس، در دقیقه 50 کار را مساوی کرد. بیست دقیقه بعد، لاندن داناوان روی پاس دیه گو والری، گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا ستارگان ام ال اس مقابل قهرمان آلمان به پیروزی برسند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، پس از شکست 2-1 تیمش مقابل ستارگان ام ال اس، از اینکه کالب پورتر، سرمربی حریف، مانع از تکل های خشن بازیکنانش نشد، ابراز ناخشنودی کرد.
تکل های خشن بازیکنان ستارگان ام ال اس در نیمه دوم دیدار دو تیم، سرمربی اسپانیایی بایرن را به اندازه ای عصبانی کرد که در پایان بازی حاضر نشد با پورتر بدهد و پس از آن هم با داوران بازی، حسابی جر و بحث کرد. البته گواردیولا ادعا کرد به این دلیل با پورتر دست نداد که او را ندیده بود.او به خبرنگاران گفت:" من او را ندیدم. من تلاش می کنیم تا به قوانین احترام بگذاریم. من از تلاش بازیکنانم متشکرم. من نباید جلوی تکل های بازیکنان حریف را بگیرم. این وظیفه شخص دیگری است. نمی دانم او این کار را کرد یا نه."
پورتر هم که ترجیح می داد اتفاقاتی که موجب عصبانیت گواردیولا شده بود را کم اهمیت جلوه بدهد، گفت:" این اتفاقات بخش کوچکی از دیدار امشب بود. واقعا دلیلی ندارد که بخواهم در مورد آن صحبت کنم. مربیان معمولا عصبانی می شوند. همانطور که گفتم، این دیدار چیزهای خوب زیادی برای گفتن داشت و دلیلی ندارد که بخواهیم فقط در مورد این ماجرا صحبت کنیم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)