تذکر بارسلونا ب نیمار
به نقل از آس، حضور فعال این بازیکن در شبکه های اجتماعی در طول تابستان با انتشار تصاویر جشن های خود در ایبیزا و ژاپن با نارضایتی سران باشگاه کاتالانی همراه شده است.
به گفته این روزنامه، لوئیز انریکه و کادر فنی بارسلونا از دیدن برخی از تصاویری که این بازیکن در شبکه های اجتماعی منتشر کرده است ناراحت شده اند و اعتراض خود را به گوش این بازیکن رسانده اند.
این بازیکن در جام جهانی برزیل در بازی تیم ملی کشورش مقابل کلمبیا دچار مصدومیت شد ، به نظر می رسد که به طور کامل درمان شده باشد و مشکلی برای بازگشت به تمرینات کاتالان ها نداشته باشد. او از امروز به همراه مسی، ماسکرانو و آلوس به تمرینات بارسا اضافه می شود.
بارسلونا در نظر دارد که محدودیت های جدیدی را در مورد فعالیت بازیکنان این تیم در شبکه های اجتماعی وضع کند.