Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 23 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 225
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

بارسلونا ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

به نام خالق هستی

سلام ب دوستان عزیز فوتبال دوست

دوستان در این تاپیک مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2015 - 2014 قرار میگیره
    در ضمن اسپــــــــــــــــم ممنوع
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca
    ویرایش توسط azeraspeed : 08-06-2014 در ساعت 00:20

2. 7 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

کلودیو براوو:تراشتیگن دروازه بان فوق العاده ای است

کلودیرو براوو کاپیتان تیم ملی شیلی که به تازگی به عضویت بارسلونا در امده است این روزها در شهر بیرمنگام به همراه سایر بازیکنان بارسا مشغول آماده سازی خود است.
    او امروز در مصاحبه ای با رادیو کاتالونیا گفت: " رقابت در بارسا در سطح بالایی قرار دارد و هر سه دروازه بان، این موقعیت را داریم تا در ترکیب ثابت قرار داشته باشیم. من هرگز در طول دوران بازی خودم نیمکت نشین نبوده ام و همواره در ترکیب ثابت تیم هایم قرار گرفته ام.

تراشتیگن مرا بسیار شگفت زده کرده است او دروازه بان بزرگی است و جالب اینجاست که در همین مدت کم اسپانیایی را خوب یاد گرفته و می تواند چندین جمله به این زبان صحبت کند. "
    ستاره شیلی در جام جهانی در مورد حضورش در بارسلونا افزود: " همسرم بیشتر از من از آمدن به بارسلونا خوشحال است . در حال حاضر همه چیز عالی پیش می رود و برای شروع قدرتمندانه در لالیگا به سختی تمرین می کنیم .
    من سابقه زدن ضربات آزاد و پنالتی را هم دارم. در اسپانیا مقابل خیمناستیک این کار را انجام دادم اما در بارسلونا مسلما فرصت تکرار آن را بدست نخواهم آورد. "
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

لوئیس انریکه در اندیشه ی تغییر سیستم به2-3-2-3

اختصاصی / لوئیس انریکه با توجه به نوآوری های تاکتیکی میخواهد سیستم بازی بارسلونا را کمی غیر قابل پیشبینی کند . آخرین ایده ی مربی بارسلونا استفاده از سیستم 3-2-3-2 است .

گفته میشود انریکه سیستم 4-2-3-1 را نیز در نظر گرفته است اما در درجه ی پایین تری قرار دارد . البته انریکه قصد دارد اوایل فصل ترکیب را با سیستم 4-3-3 بچیند .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

5. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

بارتمئو:احتمالابارسا درتابستان خرید های دیگری را هم خواهد داشت

آبی و اناری ها د راین تابستان مارک آندره تراشتگن، کلودیو براوو، ایوان راکیتیچ، لوئیس سوارس و جرمی متئو را با هزینه ای 156 میلیون یورویی به خدمت گرفتند جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که احتمالا این باشگاه پیش از پایان فصل نقل و انتقالات، خریدهای دیگری هم خواهد داشت.
    آبی و اناری ها د راین تابستان مارک آندره تراشتگن، کلودیو براوو، ایوان راکیتیچ، لوئیس سوارس و جرمی متئو را با هزینه ای 156 میلیون یورویی به خدمت گرفتند. اما به نظر می رسد هنوز لوئیس انریکه به دنبال اضافه کردن گزینه های بیشتری به تیمش است.
    بارتومئو به خبرنگاران گفت:" بازار نقل و انتقالات هنوز به پایان نرسیده است. یک ماه دیگر وقت داریم. فکر می کنم هنوز کارهایی داریم که در این تابستان انجام بدهیم."

به گزارش رسانه های اسپانیایی، آندونی سوبی ساره تا و لوئیس انریکه امروز با هم دیدار کردند تا آخرین بررسی ها در مورد به خدمت گرفتن مارکینیوس، مدافع جوان پاری سن ژرمن را انجام بدهند. یکی از دلایل عجله بارسا برای انجام خریدهای بیشتر، به دلیل احتمال محرومیت این باشگاه از انجام نقل و انتقالات به دلیل تخلف در به خدمت گرفتن چند بازیکن زیر 18 سال است.
    آنها در ماه آوریل از انجام نقل و انتقالات در این تابستان و ژانویه بعد محروم شده بودند اما بعد از فرجام خواهی باشگاه کاتالانی، فیفا این محرومیت را به حال تعویق درآورد.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

7. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

راکیتیچ:ژاوی در همه ی زمینه ها استاد است

ایوان راکیتیچ، بازیکن جدید تیم بارسلونا در گفتگویی به تمجید از ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا، هم تیمی های جدیدش پرداخته است.

راکیتیچ مصاحبه ای با RAC1 داشته است که Sport آن را منتشر کرده است: "من تقریباً همه چیز را در مورد ژاوی تحسین می کنم. او در همه چیز استاد است. بازی کردن در مقابل او بسیار سخت است چرا که او می داند چه زمان به بازی ریتم دهد و چه زمان نه. او بازیکنی در بالاترین سطح است و یک رهبر کامل در زمین است.

آندرس توپ هایی را به شما می دهد که هیچکس دیگری نمی تواند. تغییر سرعت او شگفت انگیز است. من باید از بازی کردن در کنار او لذت ببرم."
    راکیتیچ در انگلستان همراه بارسلونا است و می گوید که جلسات تمرینی خوب پیش می رود و او آماده است تا برای باشگاه جدیدش فداکاری کند.
    "دلم برای خانواده ام تنگ شده است. اما این زمان ضروری است. ما به سختی کار می کنیم و شما باید کمی خود را تحت فشار بگذارید. تیم خیلی سخت تمرین می کند و ما در مسیر درستی هستیم."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

9. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

راکیتیچ:رائول برای شالکه مثل یک پدر بود

هافبک کروات به تمجید از رائول پرداخت و سپس مدعی شد که سبک مربی گری انریکه، کاملا مناسب اوست.
    ایوان راکیتیچ، هافبک بارسلونا عنوان کرد که در زمان حضورش در شالکه، از رائول چیز‌های زیادی یاد گرفته و اسطوره اسپانیایی برای تیم مانند یک پدر بوده است.

هافبک کروات ماه گذشته به صورت رسمی از سویا به بارسلونا پیوست و امسال اولین فصل حضورش در لباس آبی اناری خواهد بود.
    او در مصاحبه با Cadena Cope گفت: " رائول بازیکن بزرگی بود. در شالکه، چیز‌های زیادی از او یاد گرفتم. او مانند پدر تیم بود."
    سپس هافبک کروات به تمجید از سرمربی خود پرداخت و گفت:" لوئیس انریکه از همه لحاظ عالیست. او مربی است که از سبک بازی من بهترین استفاده را می‌کند. 100% می‌خواهم با او کار کنم. اینجا همه چیز خوب است، در بهترین باشگاه جهان است مسی بهترین بازیکن جهان است و می‌خواهم در کنار او و بازیکنانی مثل ژاوی که سمبل باشگاه هستند، بازی کنم."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

11. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

تفکیک اهداف بارسلونا در ادامه فصل نقل و انتقالات

فرصت چندان زیادی به پایان فصل نقل و انتقالات باقی نمانده است و لوئیز انریکه تمام تلاشش را می کند تا لیست تیمش را کامل کند.

برای ادامه فصل نقل و انتقالات بارسلونا و انجام کارهای نهایی، جلسه ای برگزار شد و خروجی های آن جلسه به تفکیک زیر است:

1-وضعیت انتقال مارکینیوس پیچیده است؛ پاریس این انتقال را قبول نمی کند:
    _ فرانسوی ها در حال حاضر مایل به مذاکره نیستند. مدیران بارسلونا در حال متقاعد کردن مسئولین قطری باشگاه پاریسن ژرمن هستند، دو طرف تا به حال هرگز سر میز مذاکره ننشسته اند، در همین حال گفته می شود بارسلونا آخرین پیشنهادش را با مبلغ 43 میلیون یورو ارائه کرده است.2- جایگزینی احتمالی فرمالن؛ این آخرین راه است:_ فرمالن تنها گزینه ای است که در صورت عدم موفیت در انتقال مارکینیوس برای آمدنش تلاش می شود. او یک مدفاع مرکزی و ارزان قیمت است، در تیم آرسنال نیز آینده ای ندارد. ونگر در حال حاضر درهای خروچ را برای او باز کرده و تیم های لیورپول و منچستر یونایتد هم به دنبال این بازیکن هستند.3- تلاش برای انتقال کوادرادو هم چنان ادامه خواهد داشت؛ قیمت او بالاست:_ فیورنتینا قصد دارد سود کند، آن ها بر روی بازیکنشان قیمت 50 میلیون یورو را گذاشته اند. بارسا هرگز قصد ندارد با چنین شرایطی وارد مذاکره شود، آن ها قصد دارند صبر کنند و ببیند رقبا چه می کنند.4- آلوز می تواند بماند:_ لوئیز انریکه می خواهد برای آخرین بار با دانی آلوز صحبت کند. او می خواهد قبل از آن که بازی ها آغاز شود بداند که آیا دنی آلوز آماده کمک به تیم است یا خیر.5- آفلای و سانگ در لیست فروش:برنامه ای برای آن ها در افکار انریکه وجود ندارد؛ سانگ می تواند در میانه میدان بازی کند اما به نظر می رسد انریکه این فرصت را به او نخواهد داد و هافبک کامرونی می داند که باید بارسا را ترک کند.
    آفلای هم چنان پیشنهاد مشخصی از باشگاه های دیگر دریافت نکرده است و فروش بازیکن هلندی کمی دشوار است.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

13. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ترکیب بارسلونا برای دیدار امشب با نیس فرانسه

لوئیز انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا ترکیب 11 نفره تیمش را برای دیدار برابر نیس اعلام کرد.

تیم فوتبال بارسلونا در دومین دیدار دوستانه خود در فصل جدید از ساعت 23:15 دقیقه امشب در شهر نیس فرانسه به مصاف تیم فوتبال این شهر خواهد رفت

بر اساس اخبار رسیده از اردوی آبی اناری ها، شاگردان انریکه امروز صبح و پس از برپایی اردوی یک هفته ای در کمپ سنت جورج در حوالی شهر بیرمنگام انگلستان صبح امروز برای انجام این دیدار دوستانه به فرانسه سفر کرده اند.
    ترکیب بارسلونا برای دیدار با تیم فوتبال نیس:تراشتگن - مونتویا - پیکه - متئو - آلبا - راکیتیچ - بوسکتس - اینیستا - پدرو - دلوفئو - مونیر الحدادی
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

15. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

تیم وارد نیس شد

پس از یک پرواز دو ساعته از بیرمنگام تیم به نیس رسید . امشب از ساعت 23:15 دقیقه به وقت تهران بارسلونا به مصاف نیس خواهد رفت . پس از بازی امشب تیم به بارسلون باز میگردد .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

17. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

راکیتیچ:شرط میبندم دردیدار سوپر کاپ سویا رئال را شکست میدهد

هافبک کرواتی بارسلونا از اینکه قرار است در کنار لئومسی بازی کند بسیار خوشحال است و به رئال مادرید هشدار داده است که باشگاه سابق او پیروز سوپرجام در August 12 خواهد شد.

در پیروزی سویا در لیگ اروپا 2014 ،ایوان راکیتیچ بازیکنی کلیدی در نقش هافبک مرکزی بود و تیم سابق او باید در سوپرجام به مصاف رئال مادرید،فاتح جام قهرمانی باشگاه های اروپا 2014 برود.

بازیکن کرواتی که در تابستان از سمت اندلس به کمپ نو رفت و به باشگاه پرافتخار بارسلونا پیوست، اخطار داده که تیم سابقش همان پتانسیل 2014_2013 را دارد و می تواند از ورزشگاه کاردیف(محل برگذاری سوپرجام 2014) سربلند به خانه بازگردد.

بازیکن 26 ساله گفت: "من شرط میبندم که سویا در سوپرجام در برابر رئال مادرید پیروز خواهد شد.آنها می توانند برنده شوند.من برای رفتن به بازی دعوت شده بودم".

این هافبک بارسا از هم تیمی های جدید خود لیونل مسی و نیمار و همچنین سرمربی جدید خود لوییز انریکه تحسین کرد و گفت:
    "مسی بهترین و برجسته ترین بازیکن چندین سال اخیر است.خدا در او یک چیز متفاوت که او را بهترین میکند قرارداده است"او اضافه کرد: "باوجود نیمار جوان همه چیز در خط حمله ی بارسلونا شگفت انگیز می شود.من دیوانه وار عاشق مردم کشور خودم هستم".

"لوییز انریکه تمام جزئیات را زیر نطر دارد و در عملکرد خوب او او هیچ شکی ندارم.او تمام تلاش خودش را می کند تا انتظارات طرفداران را برآورده کند"

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

19. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

تراشتیگن:میخواهم حماسه بسازم

مارک آندره تراشتگن گلر بارسا و ژرمی ماتیو مدافع تازه وارد این تیم روز شنبه در کنفرانس مطبوعاتی در شهر نیس پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.

امشب بارسلونا در استادیوم آلیانس ریویرا به مصاف نیس می رود. ماتیو، مدافع فرانسوی کاتالان ها گفت:

"انگیزه زیادی برای بازی کردن دارم. این که اولین بازیم در بارسا در کشورم باشد حس بی نظیری است."

این بازیکن 31 ساله در مورد برخی انتقادات نسبت به انتقال خودش گفت:" به خصوص به خاطر سنم از پیوستن به بارسلونا شگفت زده شدم، اما به شانس های خودم اطمینان دارم. بارسلونا دو سال بود که می خواست مرا به خدمت بگیرد. از حضور در بارسا خرسند هستم."

تراشتگن ، دروازه بان آلمانی بارسلونا نیز گفت:" رقابت با براوو و ماسیپ خوشایند است. هر دو دروازه بان های خوبی هستند و مشکلی برای تمرین در کنار آنها ندارم. کلودیو دروازه بان خوبی است اما مربی تصمیم نهایی را می گیرد. من به شانس های خودم امیدوار هستم. می خواهم یک حماسه را ثبت کنم."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

21. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

صفحه 7 از 23 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)