ميداودى:دوست ندارم ترانسفر شوم

ميلاد ميداودى اخبار منتشره در خصوص ترانسفر شدن به خارج از كشور را رد كرده و اظهار داشت هيچ بحثى در اين رابطه مطرح نشده است.بعد از صحبت هاى فتح الله زاده در برنامه ۹۰ واعلام اين مطلب كه براى يكى از بازيكنان استقلال از كشورهاى تركيه و آلمان پيشنهادهايى دريافت كرده ايم، بحث هايى پيرامون احتمال ترانسفر شدن ميلاد ميداودى دررسانه هاى گروهى مطرح شد و اين شبهه به وجود آمد كه باشگاه استقلال قصد دارد در اين مقطع زمانى نسبت به ترانسفر ميلاد اقدام كند. ميداودى در اين رابطه گفت: باشگاه استقلال صحبتى در اين رابطه با من انجام نداده و شخصا هم تمايلى ندارم كه از اين تيم جدا شوم. من روى تمرينات و بازى هاى استقلال تمركز كرده ام و دوست ندارم از اين تيم بروم. ضمن اينكه مدير عامل و كادر فنى استقلال هم همين نظر را دارند. احتمالا منظور آقاى فتح الله زاده بازيكن ديگرى غير از من بود. ميلاد در خصوص ابراز تمايلش به بازى در اروپا كه در برنامه ۹۰ به آن اشاره كرد، توضيح داد: باز هم مى گويم اگر روزى شرايط بازى در يك تيم درجه اول اروپا يا يكى از ليگ هاى معتبر اروپايى برايم فراهم شود، از آن استقبال مى كنم ولى منظورم اين نيست كه در زمان حاضر از استقلال جدا شوم. من در سال هاى گذشته نيز چند پيشنهاد از تيم هايى در كشورهاى اروپايى داشتم اما آن تيم ها جزو تيم هاى مطرح و صاحب نام نبودند و اگر باز هم از چنين تيم هايى پيشنهاد داشته باشم، جواب منفى مى دهم.ميداودى افزود: فكر مى كنم در شرايط فعلى استقلال به من نياز دارد و من نيز بايد جواب زحمات باشگاه و محبت مردم را بدهم. با شرايطى كه امسال پيش آمد و منجر به جدايى چند بازيكن استقلال شد، هواداران ناراحت هستند و نمى خواهم آن ها بيشتر ناراحت شوند. اميدوارم درد زانويم زودتر بهبود يابد تا باز هم بتوانم براى استقلال مثمر ثمر باشم. ميلاد در رابطه با مصدوميتش گفت: دكتر نوروزى اعلام كرده تا روز دوشنبه حق دويدن ندارم و بعد از نتيجه mri وضعيت رباط داخلى زانويم مشخص خواهد شد. اگر خدا خواست و مشكل جدى نداشتم، مى توانم نرم دوى را آغاز كنم. خودم كه دوست دارم تحت هر شرايطى بازى كنم اما پزشكان اعتقاد دارند نبايد ريسك كرد.ميداودى پيرامون صحبت هاى پرويز مظلومى مبنى بر اينكه وى تشخيص مى دهد چه بازيكنى را به ميدان بفرستد، حتى اگر آن بازيكن ميلاد ميداودى باشد، اظهار داشت: حرف مظلومى كاملا درست و ايشان بعنوان سرمربى تصميم گيرنده است. من هم سعى مى كنم با تلاش در تمرينات و مسابقات نظر مساعد كادر فنى را جلب كنم. تا كنون سعى كردم پاسخ اعتماد كادر فنى را بدهم و پس از اين تلاشم را بيشتر خواهم كرد. ميلاد همچنين از شرايط استقلال تهران ابراز رضايت كرده و ادامه داد: خوشبختانه رابطه خوبى بين كادر فنى، بازيكنان و مسئولان باشگاه برقرار است. من شخصا در استقلال احساس راحتى مى كنم و در اين مدت مديران باشگاه رفتار صادقانه اى با من داشتند. صداقت و رفاقت اولين فاكتورهاى موفقيت يك تيم هستند و اگر اين فاكتورها در تيمى وجود نداشته باشد، مشكل پيش مى آيد. ميداودى در اين رابطه افزود: شما صحنه درگيرى بازى استقلال و استيل آذين را ديديد كه وقتى مصدوم شدم و بازيكن حريف به من ضربه زد، بازيكنان باسابقه اى مثل فرهاد مجيدى و پژمان منتظرى چگونه از من حمايت كردند و حتى يك بازى هم محروم شدند. وقتى كاپيتان باسابقه يك تيم به آن شكل دست به حمايت از بازيكن جديد تيمش مى زند، بازيكن جديد هم انگيزه بيشترى براى كمك به تيم پيدا مى كند. ميلاد ميداودى در بخش پايانى حرف هايش، در مورد عدم دعوت به تيم ملىتصريح كرد: باز هم تكرار مى كنم كه قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى حق انتخاب بازيكنان را دارد و به نظر ايشان احترام مى گذارم. هر گاه تيم ملى به من نياز داشته باشد، با تمام وجود در خدمت تيم ملى خواهم بود و اگر هم دعوت نشوم به تصميم سرمربى و همكارانش احترام مى گذارم.