نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
چند موردو لازم بگم
اولین مورد این که این بازی کلا طوری درست شده که انگار شما واقعا مدیر و مربی تیم هستی..یعنی اینکه اگه واقعا برای 1 تیم به صورت واقعی چنین برنامه ریزی بکنی میتونی یه تیم حقیقی خوب بسازی....
البته این کار وحتی این بازی فوتو فنهای خیلی زیادی داره که حتی من که تاحالا بیشتر از 10 تا جم گرفتم کامل نمیدونم ...(لول 7)و خیلیاشم از راهنمایی علی جان یاد گرفتم...
اما بازی دوستانه که به من خیلی کمک میکنه برای پیدا کردن تجربه و ترکیب مناسب..من 12 نفر دوست دارم که با توجه به تاکتیک وقدرتشون باهاشون دوستانه میزنم..بهت گفتم فکر کن تیمت واقعی هست وای امکاناتو داری...من چون خودم خیلی به فوتبال فنی نگاه میکنم خیلی تو این بازی دقت میکنم ...اما بگم که اینجا ادمای باهوش زیادن
انگیزه هم که به خیلی موارد بستگی داره و وقتی کم میشه از طریق پک انگیزه میشه.زیاد کرد با برد وپول وتماشاگر هم انگیزه میره بالاو مارد بسیار که دوستان عزیز هستند
ممنونم
بله متوجه هستم منم خیلی از این تاپیک و راهنمایی های دوستان مخصوصا علی اقای گل استفاده کردم
من ی دونه دوست تو لیستم بوده از اول نمیدونم چ جوریه برا همه همین دوسته هستش یا نه !!! تصویر مورینیو هست و قدرت تیم عالیه و پرتغالیه !!! اتومات فکر میکنم تو لیستم بوده ک احتمالا خود سیستم هر کی عضو بشه میذارتش تو فرنداش
البته باتوجه ب تجربیات دوستان تو این تاپیک ، میگفتن فرندها ممکنه یهویی بازی بذارن و تیممون خسته بشه برا همین منم هیچ فرندی ادد نکردم اما ب نظر لازم میرسه طبق گفته شما ، فقط وقتی کسی درخواست بازی دوستانه میذاره درخواستش واسمون میاد و ما میتونیم قبول یا رد کنیم؟
در مورد فوت و فن ها ک گفتید ، چ جوری میشه اینا رو بهتر درک کرد و یاد گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
7 امتیاز خوبیه که بازیکنت گرفته!البته بازم به این ربط داره که حریفت ضعیف بوده یا قوی.اگه همینطور به روندش ادامه میده خب تو همون پست ازش بازی بگیر

نظرتون هم کاملا محترم هست در مورد انتخاب سیستم و ... اون جدول رو صرفا جهت اطلاع گذاشتم برای دوستانی که از سیستم های متفاوت استفاده میکنن.البته همین جدول هم تایید شده نیست!
بله ، البته همونطور ک گفتم بازیکن خوبیه و از اول تو تیمم بوده دیدم حیفه همش رو نیمکته و منم دیدم اون ترکیب جواب داد و سه تا برد پیاپی اوردم دیگه دارم فعلا ازش استفاده میکنم تا اینکه ی بازیکن تو این پست بگیرم