Design & Developed BY Patira

صفحه 25 از 131 نخستنخست ... 1523242526273575125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

پول پرداختى به بازيكنان درتاريخ استقلال بى سابقه بوده است

فتح الله زاده: حضورتيموريان منتفى نيست اما گوش چپ مى خواهيم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: با پرداخت ۳۰ تا ۴۰ درصد مبلغ قرارداد بازيكنان استقلال پيش از شروع ليگ، پرداختى هاى اين باشگاه در تاريخ انقلاب بى سابقه بوده است.وى در مورد جذب اسماعيل شريفات اظهار كرد: شريفات از جمله بازيكنان جوان و آتيه دار فوتبال ماست؛ او از توانايى هاى فنى بالايى برخوردار است و زمانى كه در استقلال اهواز بازى مى كرد موفق شده بود به پرسپوليس گل هم بزند. به خدمت گرفتن او يك مزيت ديگر هم داشت چرا كه سنش زير ۲۳ سال است و ما در شرايط خوبى را جذب كرديم. او با بيان اينكه به خدمت گرفتن آندرانيك تيموريان نيز هنوز منتفى نشده است، تصريح كرد: ما تمام صحبت هاى لازم را با آندو انجام داديم؛ او قرار بود يكشنبه ، دوشنبه به باشگاه بيايد تا كار را تمام كنيم كه نيامد و اكنون هم كه همراه با تيم ملى در چين به سر مى برد. ما مشكلى براى جذب او نداريم و مى تواند پس از اردوى تيم ملى دوباره به باشگاه بيايد. فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا عدم حضور تيموريان به دليل پايين آوردن مبلغ توافق شده از سوى استقلال بوده است، خاطرنشان كرد: ما از اول هم با تيموريان بر سر مبلغ مشخصى توافق كرديم و تا پايان مذاكرات هم مبلغ پيشنهادى ما همان باقى ماند. به هر حال فكر مى كنم استقلال بيشتر از يك هافبك مركزى به بازيكن توانمندى كه بتواند در جناح چپ تيم بازى كند نياز دارد. ما در حال بررسى هاى لازم هستيم تا انشاالله بتوانيم بازيكنى را در اين پست بگيريم. سرپرست استقلال با اعلام اين كه هنوز قصد نداريم سيدمهدى سيدصالحى را از ليست تيم خارج كنيم، تاكيد كرد: با سيدصالحى صحبت كردم، او تلاش زيادى براى رسيدن به آمادگى مطلوب دارد. هنوز خروج او و يا هر بازيكن ديگرى از ليست تيم قطعى نيست چراكه در حال حاضر اميد روانخواه هم شرايط خوبى دارد و پيش بينى مى كنيم نهايتا تا ۳ هفته ديگر بتواند در تركيب قرار گيرد.فتح الله زاده همچنين با تكذيب شايعاتى مبنى بر ناراحتى بعضى بازيكنان اين تيم ازعدم وصول مطالباتشان، گفت: اين مساله شبيه جوك است! در حالى كه طبق قانون تيم ها بايد در ابتداى فصل ۲۰درصد از قرارداد بازيكنانشان را پرداخت كنند، استقلال پيش از آن كه ليگ شروع شود۳۰ تا ۴۰ درصد از مبلغ قرارداد بازيكنانش را پرداخت كرد. حداقل پرداختى ما ۳۰درصد بوده كه اين براى استقلال در تاريخ بى سابقه است.وى افزود: متاسفانه اين پروژه از سوى كسانى طراحى شده است كه تيرشان به سنگ خورده و اكنون درصدد حاشيه سازى براى استقلال هستند. عيبى هم ندارد. به هر حال خدا كمك كرد و تيم به شكل خوبى جمع شد؛ خوشبختانه محقق شدن وعده كمك على سعيدلو به پرسپوليس و استقلال هم باعث شد تا مشكلات مان كمتر شود.سرپرست استقلال درباره تغيير محل تمرين تيم از زمين شماره ۳ استاديوم آزادى به زمين نوبنياد، اظهار كرد: بنابر تقاضاى كادر فنى و هماهنگى هاى انجام شده محل تمرين به زمين نوبنياد در محوطه اى نظامى تغيير يافت. ورود و خروج به آن محل بايد با هماهنگى هاى قبلى انجام شده باشد. طبق قراردادى كه بستيم، استقلال تا پايان ليگ امسال در اين مكان تمرين مى كند و ديگر محل تمرين تغيير نخواهد كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

سيدصالحى:فتح الله زاده گفت از فهرست استقلال خارج نمى شوى

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم استقلال با رد شايعه خروجش از فهرست تيم گفت: آقاى فتح الله زاده گفت از ليست خارج نمى شوى و از من خواست با جديت مراحل درمان را طى كنم. وى درخصوص آخرين شرايطش عنوان كرد: با گذشت ۲ ماه و ۱۵ روز از عمل جراحى ام به فيزيوتراپى مشغول هستم و در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر زير نظر پزشك استقلال مراحل درمانم را انجام مى دهم. او در خصوص شايعه خروجش از فهرست تيم استقلال گفت: با آقاى فتح الله زاده صحبت كردم و ايشان گفت چنين مسأله اى صحت ندارد. در حال حاضر تمام فكر و ذكرم بازگشت به تمرينات است و سرپرست باشگاه استقلال هم از من خواست با جديت مراحل درمان را طى كنم. وى در پايان در خصوص شرايط استقلال گفت: بازيكنان تلاش زيادى مى كنند و با اين عملكردى كه از تيم در هفته هاى گذشته ديده ايم، استقلال جزو مدعيان اصلى قهرمانى خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه آشوبی

آشوبى: از آمدن تيموريان خوشحال مى شوم

فرزاد آشوبى هافبك استقلال گفت: به من ارتباطى ندارد تا در مورد جذب بازيكن حرف بزنم ولى هيچ مشكلى بابت اين موضوع ندارم. من از آمدن تيموريان به استقلال خوشحال مى شوم و معتقدم حضور او در تيم ما اتفاق خوبى است . وى هفته گذشته فك خود را مورد عمل جراحى قرار داد و اين باعث شد تا او نتواند چند روزى با تيمش تمرين كند. آشوبى در مورد اين جراحى گفت: من دندان نهفته اى كه در فكم وجود داشت را بيرون آوردم چون اين اواخر خيلى اذيت مى شدم و اين موضوع براى من مشكل ساز شده بود اما خوشبختانه حالا همه چيز خوب است. آشوبى در مورد غيبتش در تمرينات استقلال تصريح كرد: من بعد از عمل جراحى درد شديدى داشتم و وقتى مى خواستم بدوم باز هم احساس درد مى كردم به همين دليل فقط روز پنجشنبه با استقلال تمرين كردم. الان حتى نمى توانم درست غذا بخورم ولى اين مشكل تا ۲ روز ديگر برطرف مى شود و مى توانم مقابل مس كرمان بازى كنم.آشوبى در مورد وضعيت استقلال و همچنين رويارويى با تيم سابقش گفت: من حس خاصى از بازى كردن مقابل مس ندارم. البته خاطرات بسيار خوبى از زمان حضورم در مس كرمان دارم و ۲ سال خوب را در اين تيم پشت سر گذاشتم. الان اما بازيكن استقلال هستم و در اين بازى نهايت تلاشم را به خرج خواهم داد. به نظر من بازى سختى در پيش داريم اما استقلال روند رو به رشدى داشته و در آخرين بازى هم يك برد روحيه بخش مقابل سپاهان هم به دست آورده ايم.آشوبى در مورد احتمال حضور آندرانيك تيموريان در استقلال كه اتفاقا هم پست اوست خاطر نشان كرد: اولا كه به من ارتباطى ندارد تا در مورد جذب بازيكن حرف بزنم ولى هيچ مشكلى بابت اين موضوع ندارم. من از آمدن تيموريان به استقلال خوشحال مى شوم و معتقدم حضور او در تيم ما اتفاق خوبى است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شریفات

شريفات: هيچ‌كس نمي‌تواند در كار مظلومي دخالت كند

خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: سرمربي تيم است كه نظر نهايي را مي‌دهد و كسي نمي‌تواند در كار آقاي مظلومي دخالت كند.

اسماعيل شريفات در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: جو استقلال خيلي عالي است و هميشه دوست داشتم در چنين تيمي بازي كنم. از اينكه مي توانم در كنار بازيكنان بزرگ استقلال باشم خوشحالم.

وي در مورد مصاحبه چند روز قبل خود كه اعلام كرده بود مي خواهد "مسي استقلال " شود، عنوان كرد: فكر مي كنم در مورد اين مصاحبه اغراق هايي شد. ليونل مسي در فوتبال يكي است و ديگر كسي مثل او نمي شود. منظورم اين بود كه مي خواهم همچون مسي براي تيم استقلال و هواداران اين تيم باشم.

اين هافبك همچنين در مورد اينكه گفته بود با حضورم در استقلال ميلاد ميداودي مي تواند به خط حمله بازگردد، گفت: من اصلا در جايگاهي نيستم كه بخواهم جاي سرمربي تيم تصميم بگيرم. آقاي مظلومي تصميم گيرنده در مسائل فني تيم است و اگر ايشان صلاح بداند به ميدان مي روم. هيچ كسي نمي تواند در كار سرمربي دخالت كند.

شريفات در مورد اينكه چه زماني مي تواند براي استقلال به ميدان برود، يادآور شد: مسئولان استقلال دنبال اين هستند كه بتوانند براي بازي با مس كارت بازي ام را بگيرند. اگر كارتم صادر شود و مربيان صلاح بدانند مي توانم به ميدان بروم.

شريفات در خصوص اينكه چقدر طول مي كشد خود را به تركيب استقلال برساند، گفت: اين تيم بازيكن بزرگ زياد دارد و همه در سطح ملي هستند. تمام تلاشم را مي كنم تا از كوچكترين فرصت استفاده كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودي: با آمدن مسي به استقلال آزادتر هستم

ميلاد ميداودي بازيکن گل زن استقلال تهران از آمدن هم بازي قديمي اش به اين تيم خوشحال است ميلاد ميداودي با ابراز خرسندي از حضور اسماعيل شريفات در استقلال تهران مي گويد:« شريفات بازيکن آينده داري است که مي تواند براي استقلال موثر باشد.»

ميلاد ميداودي بازيکن گل زن استقلال تهران از آمدن هم بازي قديمي اش به اين تيم خوشحال است و در اين مورد مي گويد:« شريفات در استقلال اهواز عملکرد بسيار خوبي داشت و بارها از ضربات آزادي که اين بازيکن در پشت محوطه جريمه حريفان مي گرفت، استفاده مي کرديم. ضمن اينکه شريفات از موقعيت هاي به دست آمده هم خوب بهره مي گيرد و فصل گذشته هفت گل به ثمر رساند.»

ميلاد ميداودي البته دليل اصلي خوشحالي اش از حضور اسماعيل شريفات در استقلال تهران را هم مي گويد:«اين بازيکن مي تواند به خوبي در جناحين چپ و راست بازي کند و آن وقت من مي توانم در خط حمله بازي کنم. واقعيت اين است که در خط حمله بهتر بازي مي کنم همان طور که در بازي با سپاهان اين موضوع مشخص بود.»

ميلاد در رابطه با اين مطلب که شريفات عنوان کرده مي خواهد ليونل مسي استقلال شود، گفت:«اسماعيل در اهواز به دليل نوع بازي اش به مسي شهر اهواز ملقب شده بود و با شناختي که از وي دارم، مطمئن هستم اين بازيکن بعد از آن که در استقلال جا بيفتد، مي تواند رضايت هواداران را جلب کند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: هيچ تمايلي به جذب اكبرپور ندارم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال در واكنش به ادعاي مهاجم فصل پيش اين تيم گفت: تمايلي به جذب سياوش اكبرپور ندارم.

پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص ادعاي سياوش اكبرپور مبني بر پيشنهاد باشگاه استقلال به وي اظهار داشت: چنين مسئله‌اي نيست و تمايلي به جذب اين بازيكن ندارم.

وي ادامه داد: تاكنون چند بار گفته‌ام كه فعلا جابه‌جايي نخواهيم داشت و براي ادامه مسابقات ليگ برتر آماده مي‌شويم.

مظلومي در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اينكه استقلال در نيم فصل بازيكني را جذب خواهد كرد يا خير تاكيد كرد: فعلا به فكر بازي‌هاي باقي مانده در نيم فصل اول هستيم بنابراين هنوز تصميمي در اين خصوص گرفته نشده و نه بازيكني را به تيم معاوضه خواهيم كرد و نه بازيكني به خدمت مي‌گيريم.

سرمربي استقلال در ادامه در خصوص اينكه آندو تيموريان به تيم‌هاي كه با آنها مذاكره كرده مبلغ بالايي پيشنهاد داده و ظاهرا قرار است از بين مبالغ بيشتر يكي را انتخاب كند، گفت: اين بازيكن در ابتدا صحبت‌هايي را با باشگاه استقلال انجام داد و هنوز از وضعيت او اطلاعي نداريم و نمي‌دانيم چه تصميمي خواهد گرفت.

مظلومي در خصوص اينكه درباره وضعيت سيدصالحي تصميم نهايي اتخاذ شده است، گفت: هنوز در اين خصوص به جمع‌بندي نهايي نرسيده‌ايم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

روانخواه: قطعا به بازي با صباي قم‌ مي‌رسم
    هافبك استقلال از بازگشتش به ميادين از هفته دهم خبر داد.
    اميدرضا روانخواه گفت: وضعيت مصدوميتم بسيار بهتر از قبل شده و پزشكان روند آماده‌سازي من را مطلوب ارزيابي كرده‌اند. از شنبه در كنار تيم هستم در تستي كه روز چهارشنبه خواهم داشت زمان دقيق بازگشتم به ميادين مشخص مي‌شود. در هر صورت قطعا تا هفته دهم و بازي مقابل صباي‌قم آماده حضور در ميادين خواهم بود.
    وي افزود: اردوي اخير تيم بسيار مفيد بوده است و نفرات تيم به هماهنگي بيشتري دست يافته‌اند، ضمن آنكه به لحاظ قواي جسماني هم پيشرفت استقلال كاملا محسوس است.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

10. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

شكوري: از دو هفته ديگر با تيم تمرين مي‌‌كنم
    مدافع استقلال از بازگشت قريب الوقوعش به ميادين مي‌گويد.

هادي شكوري مدافع تيم فوتبال استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: در حال حاضر شرايط بدني‌ام خيلي بهتر شده است و تمريناتم را در كنار تيم آغاز كرده‌ام. از 10 روز آينده كار با توپ را شروع خواهم كرد و به اميد خدا از دو هفته ديگر پا به پاي سايرين به تمرين خواهم پرداخت.
    وي افزود: تعطيلي‌هاي امسال در مجموع به نفع استقلال است چرا كه تيم ما خيلي دير جمع شد و تمرينات خود را آغاز كرد. معتقدم تعطيلي آتي مي‌تواند به روند رو به رشد استقلال كمك كند.

12. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر آبادی

اميرآبادى: تنها براى كسب امتياز به كرمان مى رويم

مهدى اميرآبادى هافبك تيم استقلال تهران در خصوص شرايط فعلى تيمش اظهار داشت: تيم به لحاظ بدنى شرايط بسيار خوبى دارد. ما بازى بسيار سنگينى مقابل سپاهان داشتيم اما پيروزى در آن بازى باعث شد تا به لحاظ روحى نيز با شرايط خوبى به تعطيلات ليگ برويم. با اين حال با تمرينات بسيار خوبى كه در اين مدت داشتيم در حال حاضر شرايط بسيار خوبى داريم و براى ادامه مسابقات ليگ آماده هستيم.اميرآبادى در خصوص حضور در پست هافبك راست يا چپ كه وى قابليت بازى در هر دوى آن را دارد يادآور شد؛ براى من چندان فرقى ندارد كه در پست راست يا چپ بازى كنم.اين موضوع تشخيص كادر فنى است و مهم اين است كه بتوانم مهره مفيدى باشم و اينكه در چه پستى باشم چندان اهميتى ندارد.هافبك استقلال در پايان در خصوص بازى اين هفته تيمش مقابل مس كرمان نيز گفت: مس تيم بسيار خوبى است كه در چند هفته اخير نتايج خوبى گرفته است. صمد مرفاوى شناخت بسيار خوبى از استقلال دارد و همين موضوع كار ما را سخت مى كند. اما ما تنها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم چون به ۳ امتياز اين بازى هاى حساس نيازمنديم و در اين بازى نيز فقط براى امتيازگيرى به كرمان مى رويم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

در مورد حذف سيدصالحى به جمع بندى نرسيده ايم

مظلومى: تمايلى به جذب اكبرپور ندارم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص اينكه استقلال در نيم فصل بازيكنى را جذب خواهد كرد يا خير گفت: در حال حاضر تمام حواس ما به بازى هاى باقيمانده در نيم فصل اول است و هنوز هيچ تصميمى در اين خصوص نگرفته ايم اما آنچه كه مشخص است اين است كه فعلاً نه بازيكنى را با تيم ديگرى معاوضه خواهيم كرد و نه بازيكنى را به خدمت مى گيريم.وى در خصوص پيشنهاد مالى آندرانيك تيموريان با توجه به داشتن چندين پيشنهاد از تيم هاى ديگر نيز تصريح كرد: آندرانيك از چند تيم پيشنهاد دارد و فكر مى كنم در حال بررسى است كه از بين مبالغ بيشتر يكى را انتخاب كند. او صحبت هايى را با باشگاه استقلال در ابتدا انجام داده اما هنوز اطلاع دقيقى از وضعيت او نداريم. در اين شرايط نمى دانيم او چه تصميمى خواهد گرفت.مظلومى اما در خصوص اينكه گفته مى شود براى جذب هوار يا آندرانيك تيموريان، نام سيدصالحى را با توجه به مصدوميت وى از ليست خارج خواهند كرد تصريح كرد: هنوز در اين خصوص به جمع بندى نهايى نرسيده ايم و تصميم نهايى هنوز اتخاذ نشده است.سرمربى استقلال در پايان درباره ادعاى سياوش اكبرپور مبنى بر پيشنهاد باشگاه استقلال به وى اظهار داشت، تاكنون چند بار گفته ام كه فعلاً جابه جايى نخواهيم داشت و فقط به بازى هاى بعدى مان فكر مى كنيم. در مورد اكبرپور نيز بايد بگويم چنين مساله اى نيست و تمايلى نيز به جذب اين بازيكن ندارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 25 از 131 نخستنخست ... 1523242526273575125 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)