Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 23 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 225
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

بارسلونا ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

به نام خالق هستی

سلام ب دوستان عزیز فوتبال دوست

دوستان در این تاپیک مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2015 - 2014 قرار میگیره
    در ضمن اسپــــــــــــــــم ممنوع
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca
    ویرایش توسط azeraspeed : 08-06-2014 در ساعت 00:20

2. 7 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

مدیربرنامه های کوادرادو:بارسلونا به خوان علاقه مند است اما هیچگونه مذاکره ای نداشتیم!

مدیر برنامه های خوان کوادرادو، وینگر تیم فیورنتیان اصرار دارد که هیچگونه مذاکره ای با باشگاه بارسلونا نداشته است و این ادعا که آبی اناری ها موکلش را تحت فشار قرار داده اند تا فیورنتینا مجبور به فروش شود را رد کرد.
    الساندرو لوچی در گفتگویی که با Tuttomercatoweb داشت، عنوان کرد: "با بارسلونا، به مانند سایر باشگاه های دیگر، من اکنون مدتی است که به طور مستقیم در ارتباط هستم. آنها علاقه خود را اعلام کرده اند، اما در واقع هیچگونه مذاکره ای صورت نگرفته است چه از سوی بارسلونا و یا باشگاه های دیگر."

او ادامه داد: "در این میان باشگاه کاتالانی جدی به نظر می رسد، و آنها افرادی حرفه ای هستند و هرگز نمی خواهند که از چنین استراتژی هایی استفاده ابزاری کنند."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

4. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پدرو:از رفتن فابرگاس ناراحتم

پدرو، مهاجم بارسا، تایید کرد که تصمیم سسک فابرگاس برای جدایی از این باشگاه و پیوستن به چلسی، بسیار ناراحت شده است.

فابرگاس که در سال 2011 از آرسنال به بارسا پیوسته بود، بعد از 96 بازی برای آبی و اناری ها و به ثمر رساندن 28 گل، در این تابستان به لندن برگشت تا برای چلسی بازی کند؛ اتفاقی که هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا را بسیار ناراحت کدر.
    پدرو به خبرنگاران گفت:" همه می دانند که سسک بازیکن فوق العاده ای است؛ یکی از بهترین های دنیا در پست خودش. بسیار حیف شد زیرا برای من به عنوان مهاجم، او می توانست پاس های بسیار خوبی فراهم کند. به عنوان یک دوست، ما رابطه بسیار خوبی داشتیم و من خیلی دلم برای او تنگ می شود.

از اینکه نظر که چلسی رقیب ما در چمپیونزلیگ است، آنها تیم بسیار خوبی ساخته اند و با حضور سسک، بهتر هم شده اند. شکست دادن آنها بسیار دشوار است."
    پدرو همچنین در مورد محرومیت 4 ماهه لوئیس سوارس به دلیل گاز گرفتن جورجو کیه لینی، گفت:" فکر می کنم محرومیتی که فیفا برای او در نظر گرفت، زیاده است حد است. ما در بارسا از آمدن او استقبال کردیم. هواداران هم از او حمایت خواهند کرد. او به زودی بازی هایش را با تیم آغاز خواهد کرد و بهترین ها نمایش ها را ارائه خواهد داد. من مطمئنم او با بارسا نمایش های خوبی خواهد داشت."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

6. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

مصاحبه ی جرمی متیو:روزی یک بسته سیگار ک نمیکشم!

اختصاصی / جرمی متیو مصاحبه ای با موندو دپورتیو انجام داده است . در زیر بخش هایی از این مصاحبه ترجمه و قرار داده شده است که میتوانید بخوانید .

روز اول تمرینات در پارک سنت جورج چگونه بود ؟

خیلی خوب . احساس راحتی خاصی میکنم . از کار با همکاران جدید راضی هستم .

تفاوت بارسلونا و والنسیا در چیست ؟

تفاوت زیادی نیست . شاید فقط در کیفیت .

آیا انریکه با شما در مورد انتظاراتش صحبت کرده است ؟

نه خیلی زیاد . او در طول روز در زمین برای تمام تیم صحبت میکند .

آیا انریکه در پیوستن شما به بارسلونا موثر بود ؟

بله . او از من خواست به بارسلونا بیایم .

آیا شما میخواهید تجربه های خود را با پیکه به اشتراک بگذارید ؟

من درونگرا هستم . ترجیح میدهم تماشا کنم و گوش دهم . ممکن است با بازیکنان دیگر صحبت هم بکنم .

بازی شما نیاز به بهبود دارد ؟

بحث در این مورد سخت است و فقط در مورد خط دفاعی نیست و کار تمام تیم است .

بازی با سه مدافع آسان نیست ؟

بله . اما من برای آن آماده هستم .

آیا شما احساس میکنید بارسلونا از شما حمایت میکند ؟

بله در تمام مدت حمایت میکند . آنها اعتماد به نفسی که نیاز دارم را به من میدهند .

در مورد 20 میلیون یورویی که بارسلونا برای شما پرداخت است زیاد صحبت میشود .

من نمیخواهم وارد این مساله شوم . من نمیدانم چقدر ارزش دارم . من میشنوم بسیاری در مورد تصمیم بارسلونا و قیمت صحبت میکنند . من میدانم که در قبال پولی که برایم پرداخت شده است مسئولیت دارم و سعی میکنم بهترین عملکرد را داشته باشم .

به چیزهایی که در مورد شما میگویند توجه میکنید ؟

برای من مهم نیست . این زمین , این تیم و این باشگاه مورد علاقه ی من است .

این آسان نیست که جایگزین پویول شده اید ؟

آمدن به جای یک رقیب افسانه ای هرگز آسان نیست . با این حال من قصد دارم هر آنچه که میتوانم را برای اثبات این که خرید من اشتباه نبوده است به کار ببندم .

آیا شما از همبازی شدن با مسی خوشحال هستید ؟

بله این طبیعی است . من در کنار بهترین بازیکن جهان بازی میکنم . اما نه تنها با مسی بلکه نیمار و سوارز نیز شگفت انگیز هستند .

کنجکاوی خبرنگار . شما یک خالکوبی خفاش که نشان تیم والنسیا است دارید ؟ میخواهید نشان بارسلونا را هم خالکوبی کنید ؟

نه . مساله ی آن چیز دیگری است . والنسیا یک مرحله ی شگفت انگیز در زندگی من است . من درونگرا هستم و موفق شدم در والنسیا احترام زیادی به دست بیاورم . آنقدر زیاد که مرا کاپیتان تیم کردند .

ممکن است این اتفاق در بارسلونا نیز بی افتد ؟

بله . من امیدوارم .

سوال من از شما این است که بسیاری در شبکه های اجتماعی از شما به عنوان فردی سیگاری یاد میکنند . یک عکس از شما است که در حال کشیدن سیکار هستید .

این کمی شخصی است . من از آن دسته از افراد نیستم که در روز یک بسته سیگار بکشم . در حال حاضر 15 روز است سیگار نکشیده ام . من هر روز سیگار نمیکشم . اینها برای من مهم نیست که چه مینویسند .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

8. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

درصو.رت استقلال کاتولونیا/تباس:دیگر بارسلونا نمیتواند درلالیگا بازی کند

رییس برگزاری مسابقه های لیگ فوتبال اسپانیا تاکید کرده اگر کاتالونیا استقلال پیدا کند دیگر بارسلونا نمی تواند در لالیگا حضور داشته باشد.

ایالت کاتالونیا مدت زیادی است که به خاطر تفاوت های فرهنگی و زبانی خواستار جدایی از کشور اسپانیا و داشتن استقلال است اما این موضوع با اظهار نظر تازه خاویر تباس با دردسرهایی روبه رو شده است.
    باشگاه بارسلونا که سال ها است به عنوان نماد کاتالونیا شناخته می شود بر اساس اعلام تباس در صورت استقلال کاتالونیا از اسپانیا دیگر نمی تواند در رقابت های داخلی فوتبال این کشور حضور داشته باشد.

تباس در این زمینه گفت: به هیچ وجه دوست ندارم در مورد غیر ممکن ها حرف بزنم. کاتالونیا همیشه زیر مجموعه اسپانیا بوده است. البته نمی خواهم بگویم فقط نگران بارسلونا هستم. نگرانی ما بابت ناستیچ، خیرونا، اسپانیول، لاگوسترا و سابادل هم هست. اگر قوانین ورزشی همین هایی که هستند باقی بمانند، آنها در صورت استقلال دیگر نمی توانند در لیگ ما حضور داشته باشند.
    تباس افزود: باید قوانین ورزشی را تغییر دهیم. برای مثال آندورا در رقابت های ما حضور دارد و این هم به خاطر قوانین تعریف شده در زمینه ایالتی است. حضور آنها بر اساس توافق است. بر این اساس بارسلونا هم نمی تواند در لالیگا حضور داشته باشد مگر اینکه در این زمینه توافق هایی صورت پذیرد.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

10. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

نیمار:میخواهم از نخست برای بارسا بازی کنم

تیم ملی فوتبال برزیل با پیروزی دو بر یک که برابر کلمبیا به دست آورد به نیمه نهایی جام جهانی 2014 صعود کرد. این دیدار برای برزیلی‌ها یک حادثه تلخ داشت و آن آسیب دیدگی نیمار بهترین گلزن این تیم بود. نیمار بهترین بازیکن حال حاضر فوتبال برزیل بعد از برخورد شدید با بازیکن کلمبیا نقش بر زمین شد و نتوانست بازی را ادامه دهد. کادر پزشکی برزیل بعد از مسابقه آسیب دیدگی نیمار را جدی خواند و او دیگر نمی تواند در جام جهانی برای سلسائو بازی کند.

نیمار که در روز‌های گذشته تلاش زیادی برای بازگشت به فوتبال را آغاز کرده است درباره شرایط خود گفت: خیلی آرام در حال تمرین هستم و تلاش می کنم که خیلی زود شرایط مسابقه را بدست آورم تا بتوانم برای تیمم به میدان بروم. می خواهم از هفته نخست در ترکیب بارسلونا به میدان بروم. دوست دارم فصل خوبی داشته باشم و قصد دارم تا به هم تیمی هایم برای گرفتن نتایج خوب کمک کنم. شاید حتی بتوانم خودم را برای جام خوان گامپر نیز آماده کنم.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

12. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فکرنکنم مسی،سوارز و نیمار بتوانند باهم کار کنند

لوئیس سوارز یکی از پر سر و صدا ترین نقل و انتقالات این فصل بود او با مبلغی هنگفت لیورپول را به مقصد بارسلونا ترک کرد تا زوجی طلایی را در خط حمله ی بارسلونا شکل دهد.
    در این بین رئالی ها نیز بیکار نبودند آن ها نیز با جذب کروس و رودریگز تیم را تقویت کردند.

اما نظرات کاناوارو کاپیتان اسبق تیم ملی ایتالیا و بازیکن سال های نه چندان دور رئال نیز در مورد خرید های این دو غول لالیگا و سرنوشت قهرمانی جالب است:" ما در مورد فوتبال مدرن صحبت می کنیم اینکه چه تیمی می تواند پوشش مناسبی در خط هافبک داشته باشد."

او ادامه می دهد:" من نمی توانم تصور کنم که حضور سوارز، نیمار و مسی در خط حمله بتواند موجب همکاری مناسب آن ها شود به نظرم در این فصل رئال مدعی نخست برای قهرمانی در لالیگا خواهد بود."

کاناوارو در سال های 2006 و 2009 موفق شد همراه رئال مادرید قهرمانی در لالیگا را بدست آورد و به عنوان کاپیتان تیم ملی ایتالیا، چهارمین قهرمانی جهان را در سال 2006 جشن بگیرد

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

14. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

لیست دستورات انریکه به بازیکنان

اختصاصی / امروز لوئیس انریکه به بازیکنان ده فرمان داد و بازیکنان باید به آنها عمل کنند . لیست دستورات انریکه را در زیر میخوانیم .

1 - بازیکنان باید یک ساعت قبل از شروع تمرینات در مرکز آموزش باشند .

2 - خوردن و آشامیدن هرنوع وعده ی غذایی که دارای الکل باشد ممنوع است .

3 - بازیکنان باید 48 ساعت قبل از بازی ها به خانه بازگردند .

4 - بی انظبانی ممکن است باعث اخراج بازیکنان شود .

5 - بازیکنان باید با احترام با دیگران صحبت کنند .

6 - جریمه ی مالی بازیکن بین 1000 تا 6000 یورو است .

7 - بازیکنان باید در مسافرت و ... لباس رسمی بپوشند .

8 - بازیکنان باید در قراردادن مطالب در شبکه های اجتماعی مسئولانه رفتار کنند .

9 - انجام هر نوع ورزش مخاطره آمیز مانند سوار شدن بر موتور سیکلت , کوهنوردی , غواصی و ... ممنوع است .

10 - جریمه های پرداخت شده توسط بازیکنان برای کمک به خیریه ها استفاده میشود .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

16. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

اوضاع کلی باشگاه بارسلونا:جلسه انریکه و بارتمئو در کمپ انگلستان

مربی اسپانیایی معتقد است که هنوز دو انتقال دیگر باید انجام شود، یک بازیکن در سمت راست زمین و دیگری مرکز خط دفاع. نام مارکینیوس به عنوان بازیکن اصلی و فرمالن یار جانشین، در لیست قرار دارد.

از زمانی که انریکه به عنوان مربی جدید معرفی شد، پنج بازیکن به بارسلونا منتقل شدند. راکتیچ، سوارز، اشتگن، براوو و متئو.
    نه بازیکن نیز از تیم خارج شدند که عبارتند از، پویول، تیو، الکسیس، سسک فابرگاس، دوس سانتوس، کوئنکا، اویر، بویان کرکیچ و پینتو.

وضعیت ابراهیم آفلای و الکس سانگ هنوز مشخص نشده است، این دو در لیست فروش باشگاه قرار دارند اما تا کنون پیشنهادی نداشته اند. زوبی زارتا نیز قبل از بارتمئو به انگلستان سفر کرده بود تا در مورد آینده با انریکه صحبت کند.

الموندو می نویسد، به نظر می رسد مشکل ترین انتقالات باقی مانده است، زیرا که مدیران دو باشگاه پی اس جی و فیورنتینا به سختی متقاعد می شوند.
    فیورنتینا قیمت کوادرادو را 50 میلیون یورو اعلام کرد، باشگاه پاریسی هم حاضر به مذاکره برای انتقال مارکینیوس نمی شود.
    از روز اول باشگاه اصرار داشت تا برای مدافع جوان پی اس جی صبر کند، اما به نظر می رسد باید به سراغ گزینه دوم، فرمالن رفت.

البته هم چنان مذاکره با مدیر برنامه های مارکینیوس ادامه دارد اما روند پیشرفت خیلی کند صورت می گیرد.

چند روز پیش، بارسلونا آخرین پیشنهادش را به پی اس جی ارائه کرد اما به نظر می رسد مبلغ 43 میلیون یورویی هم پذیرفته نشده است. مورد دیگر کوادرادو است که در جام جهانی عالی بازی کرد و لوئیز انریکه به بارتمئو و زوبی زارتا اعلام کرد به هر قیمتی این بازیکن را می خواهد.
    طرف ایتالیایی مشتاق است بازیکن در تیمش بماند و با اعلام مبلغ 50 میلیون درخواستی، کار را برای بارسلونا دشوار کرد، البته هم چنان در مورد آینده دنی آلوز با شک و تردید صحبت می شود.

در همین حال، صحبت از مارکو رویس در گوشه کنار باشگاه بسیار به گوش می رسد که آن ها قصد دارند قرارداد انتقال این بازیکن را برای تابستان 2015 نهایی کنند.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

18. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

لوئیس انریکه میخواهد کوادرادو درسمت راست بازی کن/آلوز در آستانه جدایی

آلوز می خواست در کمپ نو بماند، اما بنا به گزارش این روزنامه کاتالانی، لوئیس انریکه تصمیم گرفته که زمان این مدافع راست به اتمام رسیده و وی باید از تیم جدا شود. اما آلوز از این خبر متعجب نشده است و گفته می شود که با آگاهی از این وضعیت، به زودی مقصدی جدید برای خود پیدا خواهد کرد.

آلوز پیش از این نیز پیشنهاداتی از سایر باشگاه ها داشته است اما هیچ کدام از آنها را برای جدایی از بارسلونا جذاب ندید. او تصمیم گرفته بود که برای یک سال دیگر همراه بارسلونا بماند و احساس می کرد که همچنان چیزهایی برای ارائه کردن دارد، اما انریکه می خواهد به جای او خوان کوادرادو در سمت راست بازی کند.

هنوز مشخص نیست که آلوز به کدام باشگاه خواهد پیوست، و بارسا امیدوار است که تا پایان مهلت نقل و انتقالات این موضوع حل و فصل شود تا مبلغ دریافتی از فروش آلوز را برای خریدهای دیگر خود به کار گیرد.

اما Sport می گوید که اکثر باشگاه های بزرگ اروپایی سمت راست خود را تقویت کرده اند و بنابراین همچنان مقصد آلوز نامعلوم می باشد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

20. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

رسمی:پیراهن شماره5پویول ب بوسکتس رسید

لحظاتی پیش باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای رسمی اعلام کرد که پیراهن شاره 5 کارلس پویول کاپیتان جاودانه تیم فوتبال بارسلونا که به علت مشکلات زانوی پای چپ خود از فوتبال خداحافظی کرده است از فصل آینده بر تن سرجیو بوسکتس هافبک تدافعی 26 ساله آبی اناری ها خواهد بود. گفتنی است بوسکتس در صحبت هایی کوتاه پس از این اتفاق به خبرنگاران گفت: "از پوشیدن پیراهن شماره 5 بارسلونا واقعا خوشحالم و برایم یک افتخار بزرگ محسوب می شود که کارلس (پویول) من را به عنوان جانشین خود در ترکیب بارسلونا انخاب کرده است."

تصویری از بیانیه باشگاه بارسلونا به رسانه ها:

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

22. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

صفحه 6 از 23 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)