Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 225
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

بارسلونا ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

به نام خالق هستی

سلام ب دوستان عزیز فوتبال دوست

دوستان در این تاپیک مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2015 - 2014 قرار میگیره
    در ضمن اسپــــــــــــــــم ممنوع
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca
    ویرایش توسط azeraspeed : 08-06-2014 در ساعت 00:20

2. 7 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼

ترکیب ایده آل بارسلونا و رئال مادرید از دیدگاهEuorosprt

دو غول بزرگ فوتبال اسپانیا با وجود برخورداری از ستاره های بزرگ دنیای فوتبال/ف در این فصل نیز اقدام با پرداخت هزینه های هنگفت به خرید چندین ستاره دیگر نموده اند.
    ترکیب بارسلونا :

ترکیب رئال مادرید :

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

4. 2 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

زوبی زارتا:پیراهن شماره ی 6 بارسلونا تاهروقت ک بخواهد در اختیار ژاوی است

آندونی زوبیزارتا با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پیرامون آخرین وضعیت آبی اناری ها به صحبت پرداخت. آندونی زوبیزارتا مدیر اجرایی این باشگاه با حضور در مراسم معارفه جرمی متئو پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
    "متئو در پست های مختلفی حتی در دفاع 3 نفره می تواند بازی کند و این به ما کمک بسیاری در کارها و تغییر سیستم های تاکتیکی خواهد کرد. باقی ماندن ژاوی؟ بارسلونا خانه او است و درهای اینجا همواره به روی او باز است. تصمیم او بر باقی ماندن خبر فوق العاده ای برای ما بود و باید بگویم که پیراهن شماره 6 بارسا تا هر وقت که بخواهد، در اختیار او خواهد بود."
    "جدایی الکس سانگ و ابراهیم آفلای؟ بر روی آن ها مشغول کار هستیم و باید ببینیم در آینده چه خواهد شد. خرید جدید؟ ما تا روز 31 ماه آگوست می توانیم بازیکن جذب کنیم و برای همین فعلا می خواهیم نظاره گر شرایط بازار نقل و انتقالات باشیم تا تصمیات درستی را درآینده اتخاذ کنیم.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

6. 2 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

وضعیت نقل و انتقالات بارسلونا:مذاکره با پاریس فایده ندارد;گذینه ی بعدی فرمائلن هست

بارسلونا هم چنان تمرکزش را برای انتقال مدافع دوم حفظ کرده است. مارکینیوس اولویت اول است، اما باشگاه پاریسن ژرمن دیگر نمی خواد در این مورد گفت و گو کند.

حال لوئیز انریکه و بارسلونا باید تغییر استراتژی یا ایده بدهند. بیشتر از یک ماه است که بارسلونا در بازار نقل و انتقالات برای خرید مدافع تلاش می کند. بلیند به علت آمدن جرمی متئو نامش از لیست حذف شد، متس هوملس را باشگاهش نمی فروشد و قیمتش زیاد است، برای انتقال مارکینیوس هم باید دنیا را به پاریسی ها داد، در این صورت باید جایگزینی دیگر مطرح شود، حال آن بازیکن توماس فرمالن می باشد.

فرمالن، بازیکن تیم آرسنال که قیمتش نسبت به مارکینیوس کمتر است اما سنش بیشتر می باشد، پس در حال حاضر او نزدیک ترین فرد برای جایگزینی مدافع برزیلی می باشد و اوست که حالا تبدیل به هدف اول شده است.

الموندو می نویسد، باشگاه نیز همین رویه را دنبال کرده است. آن ها با باشگاه آرسنال تماس گرفته اند تا از وضعیت قرارداد فرمالن با خبر شوند، به نظر می رسد او هیچ پیشنهادی به طور رسمی به غیر از پیشنهاد بارسلونا ندارد. نام این بازیکن مدت هاست در لیست باشگاه بارسلونا قرار دارد، از زمانی که او در آژاکس بازی می کرد، اما هیچ گاه برای خریدش پا پیش نگذاشتند.

لوئیز انریکه می خواهد هر طور شده یک مدافع دیگر را به خدمت بگیرد، او در دفاع وسط تنها بارترا و پیکه را دارد، در مواقع ضروری باید از ماسکرانو و متئو استفاده کند، بنابراین خرید یک مدافع، برای انریکه حیاتی می باشد.

گزارش ها در انگلستان می گویند فرمالن این فصل آرسنال را ترک می کند، آن ها ادعا می کنند که ماتیا ناستاسیچ، مدافع جوان تیم سیتی به امارات خواهد رفت، با قیمتی بین 15 تا 20 میلیون یورو.گزارش ها در انگلیس هم چنین از علاقه یونایتد به فرمالن خبر داده اند که البته خود باشگاه منچستر یونایتد این خبر را تکذیب می کند.
    در هر صورت بارسلونا می تواند با مبلغی بین 15 تا 20 میلیون یورو فرمالن را بخرد، این قیمت بسیار کم تر از آن چیزی است که پی اس جی برای مدافعش می خواهد.
    البته این را هم در نظر بگیرید، فرمالن الان 28 سال سن دارد و عضو باشگاه آرسنال است.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

8. 2 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    puyol
    اسم واقعی شما
    مهدی

SpainBarcelonaManUtd

Carles Puyol

تشکر ها
    631
    تشکر شده 321 در 152 پست

یه خبر خیلی جالب

این فروشگاه که درعکس مشاهده میکنید در شهر بارسا قرار دارد.

جالبی این فروشگاه به این است که زمانی که بارسا هنوز اقدام به خرید سوارز نکرده بود این فروشگاه لباس سوارز را میفروخت وحالا این فروشگاه شروع به فروش لباس هوملس کرده باید دید

که هوملس لیاقت بر تن کردن شماره 5 بارسا و کاپیتان مقدس بارسا
    { کارلوس پویول } را خواهد داشت .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 2 کاربر از پست مفید puyol 5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    PEP
    بازیکن محبوب
    MESSI
    اسم واقعی شما
    sara

IranBarcelonaSS_Tehran

Xavi

تشکر ها
    6
    تشکر شده 8 در 7 پست

باشگاه فوتبال بارسلونا اعلام کرده آنها در سال مالی 14-2013، 530 میلیون یورو درآمد داشته اند که یک رکورد بوده است.

به گزارش Four Four Two، غول های کاتالان در فصلی که گذشت، به جز کسب سوپر کاپ اسپانیا نتوانستند به توفیقی دست یابند. آنها موفق شدند در دستیابی به این مقام، دو بار اتلتیکو مادرید را شکست دهند، ولی در جدال لالیگا، در مقابل شاگردان سیمئونه، رقابت را واگذار کرده و قهرمانی را از کف دادند. بلوگرانا با وجود آنکه در کوپا دل ری هم بازی را به رئال مادرید واگذار کردند، سال مالی بسیار دلچسبی سپری کردند.

در کنفرانسی مطبوعاتی که امروز (سه شنبه) برگزار شد، خاویر وائوس، نایب رئیس باشگاه، از رکوردهای مالی جالب توجه این تیم صحبت کرده است. سود حاصله برای آبی اناری ها طی فصل مالی گذشته، برابر با 41 میلیون یورو بوده که بعد از فصل 12-2011 با 49 میلیون، موفق ترین بیلان کاری برای آنها بوده و با توجه به عدم قهرمانی های قابل توجه شان، یک رکورد به حساب می آید.

درآمدهای حاصله زیر نظر هیئت مدیره کنونی، شامل 113 میلیون یورو بوده و بدهی های بارسلونا به 143 میلیون، کاهش یافته است؛ فاکتوری که فقط در 14-2013، بالغ بر 44 میلیون کمتر شده است.
    فائوس گفته اکنون باشگاه 4 فصل پیاپی است که از حسابرسی ها با با سربلندی، خارج شده است. همچنین اعلام شده بارسلونا طی مدت فعالیت هیئت مدیره فعلی، در لیست نشریه فوربس با عنوان ارزشمندترین باشگاه های دنیا، از رده 24 ام، به رده دوم صعود کرده و فقط رقیب دیرینه، رئال مادرید را پیش روی خود می بیند.
    ویرایش توسط *SaRaH : 07-30-2014 در ساعت 04:12

12. 2 کاربر از پست مفید *SaRaH تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

اینیستا:امیدوارم محرومیت سوارز کمتر شود

لوئیس سوارز بازیکن تازه وارد باشگاه بارسلونا به دلیل حرکت ناشایستی که در جام جهانی در بازی مقابل ایتالیا مرتکب شد به مدت 4 ماه محروم شد. آندرس اینیستا هم تیمی وی در باشگاه بارسلونا می‌گوید امیدوار است محرومیت و این ستاره اروگوئه ای بخشیده شود.

وی در این خصوص گفت:من نمی‌توانم در خصوص کاری که سوارز انجام داده و محرومیت در نظر گرفته شده برای وی چیزی بگویم. اما امیدوارم محرومیتش کمتر شود.

اینیستا در ادامه افزود:سوارز یکی از مهمترین گلزنان دنیاست. برای یک هافبک داشتن روحیه جنگیندگی ضروری است.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

14. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

راکیتیچ:احساس خوبی از حضور در بارسا دارم/فشار در بارسا زیاد است

هافبک ۲۶ ساله کاتالان‌ها اذعان کرد در بارسلونا فشار بیشتری نسبت به سویا حاکم است. ایوان راکیتیچ، هافبک پیشین تیم فوتبال سویای اسپانیا که به تازگی با عقد قراردادی 5 ساله به ارزش 20 میلیون یورو به جمع آبی‌واناری‌پوشان کاتالونیا پیوسته است، به روزنامه اسپانیایی «اسپورت» گفت:

احساسی که از بودن در بارسلونا دارم، خیلی خوب است. در بارسلونا به سرعت در حال فراگیری هستم و به شدت در تلاش هستم. در بارسلونا باید سخت کوشید و جای تعجبی ندارد که بازیکنانی که اینجا هستند کیفیت بالایی دارند.

هافبک کروات کاتالان‌ها تصریح کرد: زمانی که در سویا بودم با اکثر هم‌تیمی‌های فعلی‌ام مصاف کرده بودم و حالا از اینکه هر روز در کنار آنها تمرین می‌کنم، لذت می‌برم. فشار در بارسلونا بیشتر است و در تمرینات انتظارات بیشتری از بازیکنان می‌رود.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

16. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

لوئیس سوارز در حال آماده سازی خودش است/انریکهامیدوارم ب بخشش او

پس از استراحت، در حال حاضر لوئیز سوارز به تنهایی به تمرین می پردازد و می خواهد برای فصل جدید آماده شود.

سوارز، از پنج شنبه گذشته در حال تمرین کردن است، او می خواهد خودش را آماده نگاه دارد تا اگر از سوی فیفا محرومیتش بخشیده شد، به صورت آماده در اختیار لوئیز انریکه قرار گیرد و تمرینات را زیر نظر وی دنبال کند.

الموندو می نویسد، در حال حاضر تمرینات بدن سازی او انجام گرفته است، بارسا امیدوار است محرومیت او قطع شود و بتواند آزادانه در تمرینات تیم نیز شرکت نماید.
    لوئیز، به همراه همسر و فرزندانش به بارسلونا نقل مکان کرده است، امکان دارد این چند روز آخر باشد که می تواند رسانه ها را دریبل بزند، زیرا با توجه به گزارش ها به احتمال فراوان باقی مانده محرومیت از سوی فیفا بخشیده خواهد شد.

لوئیز سوارز در چند روز آینده نیز کار با توپ را آغاز خواهد کرد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

18. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیکه:من جزو بهترین مدافعان مرکزی جهان نیستم!

پیکه : متئو بخاطر شخصیت بالایی که دارد کمک خوبی برای ما خواهد بود ، شوت های خوبی می زند و در مجموع مدافع قدرتمندی است .

جرارد پیکه مدافع ارزشمند بارسا که در بیرمنگام همراه سایر بازیکنان بارسا مشغول آماده سازی خود برای فصل جاری است در مصاحبه ای گفت : " تمرینات سخت و فشرده ای را انجام می دهیم . فصل دشوار و طولانی ای را پیش رو داریم و باید به بهترین نحو، خودمان را آماده کنیم. " وی ادامه داد : " متئو در همین چند روز، به خوبی خودش را با جو بارسا وفق داده است . او بازیکن سریعی است و تجربه حضور چند ساله او در لالیگا به او براید بازی در بارسا کمک خواهد کرد.

متئو بخاطر شخصیت بالایی که دارد کمک خوبی برای ما خواهد بود. شوت های خوبی می زند و در مجموع مدافع قدرتمندی است. البته این من نیستم که باید در مورد وضعیت او در تیم نظر بدهم "
    پیکه در انتها افزود : " فکر نمی کنم من جزو بهترین مدافعین مرکزی حال حاضر جهان باشم .فصل گذشته مصدومیت بدی به سراغم آمد که آن را پشت سر گذاشته ام و می خواهم سال خوبی داشته باشم. مطمئنم که با لوئیس انریکه می توانم به بالاترین سطح فوتبال خودم برسم."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

تر اشتیگن:پس از قهرمانی آلمان برای مسی ناراحت شدم

مارک آندره تراشتگن، دروازه بان بارسلونا عنوان کرد که برای هم تیمی اش لیونل مسی پس از شکست مقابل آلمان در فینال جام جهانی ناراحت است.

شاگردان یواخیم لوو در فینال جام جهانی موفق شدند 1-0 آرژانتین را شکست دهند و برای چهارمین بار قهرمان شوند.
    تراشتگن در مصاحبه با Mundo Deportivo گفت: " برای مسی ناراحت شدم زیرا پس از قهرمانی بسیار خوشحالی کردم.فینال را در بارسلونا در هتل تماشا کردم. عضو تیم نبودم ولی به عنوان یک آلمانی برای هم تیمی هایم خوشحال بودم.

امیدوارم بازی کردن در بارسلونا به من برای حضور در تیم ملی آلمان کمک کند. بازی کردن در بارسلونا به من کمک می‌کند که بهترین توانایی هایم را نشان دهم.از توانایی ها و تجربه ام آگاهی داشتم و آنها هم می‌دانستند. برای مدت طولانی من را می‌خواستند ولی زمان آن را نمی‌دانم. وقتی با من تماس گرفتند، یک لحظه بسیار زیبا برای من رقم خورد.
    از فشار دروازه بان بارسلونا بودن اطلاع دارم ولی اینجا هستم که فوتبالم را بازی کنم. نمی‌ترسم، خوشحالم که اینجا هستم."
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)