داسيلوا: من دروازه‌بان کارنامه‌داري هستم

رافائل داسيلوا دروازه بان برزيلي استقلال اين روزها در تلاش است تا خودش را به عنوان مرد شماره يک اين تيم معرفي کند.

داسيلوا که حالا مدتي است با استقلال تمرين مي کند گفت:«:هدفم اين است که در استقلال شماره يک شوم و براي رسيدن به آن تمام تلاشم را به کار مي گيرم و سعي مي کنم با آمادگي ام خودم را فيکس کنم.رقيب خوبي دارم و داشتن رقيب خوب،انگيزه ام را براي رسيدن به دروازه تيم بيشتر مي کند.»

به نقل از فوتبال ايران، داسيلوا درباره پيشنهادات خوبي که قبل از حضور در استقلال داشته است افزود:«قبل از اينکه استقلالي شوم،از چند تيم پيشنهاد داشتم اما استقلال را انتخاب کردم چون بهترين تيم ايران است. چند نفر از دوستانم سابقه بازي در ليگ ايران را دارند و براي انتخاب اسستقلال از آنها مشاوره گرفتم.دروازه بان کارنامه داري هستم و به استقلال آمده ام تا در اين تيم هم روزهاي خوبي را پشت سربگذارم.از اينکه در يک چنين تيم پرطرفداري حضور دارم بسيار خوشحالم و تمام تلاشم را مي کنم تا در ميان هواداران اين تيم محبوب شوم.»

اين دروازه بان برزيلي در خصوص اينکه آينده تيم را چطور پيش بيني مي کند خاطر نشان کرد:«من خيلي در جريان فصل گذشته نيستم اما بايد بگويم که تيم فعلي چيزي براي قهرماني کم ندارد.اين تيم تمام ابزار لازم براي کسب جام را دارد.»