شما بصورت مهمان درون سایت هستید و برای استفاده از مطالب سایت بصورت کامل باید عضو سایت شوید ، برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته اصلی توسط M@hdi.R من تیم قبلیم رو ول کردم یه تیم جدید ساختم،تا رفتم تو بازی دیدم با اختلاف 6 امتیاز نسبت به تیم دوم صدر نشینه ... هههههه اره اینظوری خیل حال میده مفتی تیمت میاد بالا فقظ من دگ توکن ندارم چیکا کنم
aliexpress
نوشته اصلی توسط Erfan_7 هههههه اره اینظوری خیل حال میده مفتی تیمت میاد بالا فقظ من دگ توکن ندارم چیکا کنم با اسپانسر قرارداد میبندی بهت هر روز یک توکن میده ... من که از این راه دارم توکن جور میکنم ولی شاید راه های دیگه ای هم باشه ....
نوشته اصلی توسط M@hdi.R با اسپانسر قرارداد میبندی بهت هر روز یک توکن میده ... من که از این راه دارم توکن جور میکنم ولی شاید راه های دیگه ای هم باشه .... منم از همین راه استفاده میکنم ولی خیلی کمه روزی 1 دونه
نوشته اصلی توسط Erfan_7 منم از همین راه استفاده میکنم ولی خیلی کمه روزی 1 دونه باید بسوزیم و بسازیم...پ باز اینش خوبه برا من تمام بازی های تیمم ساعت 3.30-4 هستش تازه تو هر بازی هم دو تا مصدوم رو شاخه تیممه
نوشته اصلی توسط M@hdi.R باید بسوزیم و بسازیم...پ باز اینش خوبه برا من تمام بازی های تیمم ساعت 3.30-4 هستش تازه تو هر بازی هم دو تا مصدوم رو شاخه تیممه ن من ی بازیم همیشه 11 صبه یکیم 9 شب مصدومم تا حالا ندادم
نوشته اصلی توسط Erfan_7 ن من ی بازیم همیشه 11 صبه یکیم 9 شب مصدومم تا حالا ندادم خوشبحالتمن که بخاطر تعویض ها باید تا 3-4 بیدار باشم مثلا امروز بایم ساعت 3:44 هست
نوشته اصلی توسط M@hdi.R خوشبحالتمن که بخاطر تعویض ها باید تا 3-4 بیدار باشم مثلا امروز بایم ساعت 3:44 هست اتفاقا واس من اینطوری بهتر میشد چون من شبا تا صب بیدارم عوضش تا ظهر خوابم بازیمم ساعت 11:3 صبه خیلی بده من خوابم اون موقع الان ترکیبمو میچینم ناچارا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن