فريبا: شرايط فني و بدني استقلال بهتر شده است
مربي استقلال معتقد است در اردوي اخير نفرات استقلال پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته‌اند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، بهتاش فريبا مربي تيم فوتبال استقلال گفت: پس از يك روز استراحت اردوي 4 روزه بسيار مفيدي را برگزار كرديم كه در اين اردو شرايط كلي استقلال به صورت كاملا مشهودي بهبود پيدا كرد چه به لحاظ فني و چه به لحاظ بدني بازيكنان باانگيزه نشان دادند و پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته‌اند.
وي ادامه داد: صبح‌ها تمرين هوازي و كار با وزنه را داشتيم و بعدازظهر به امور تاكتيكي و كار با توپ مي‌پرداختيم. آنچه در اين روزها بيش از پيش مايه اميدواري شده است بازگشت اميدرضا روانخواه است و قرار است از امروز پا به توپ شود و با توجه به انگيزه بالايي كه دارد اميدوارم هرچه زودتر به تركيب استقلال اضافه شود و بتواند به تيم كمك كند.
مربي استقلال در پايان گفت: خوشبختانه توانستيم اسماعيل شريفات را كه يك بازيكن سرعتي و تكنيكي است را به جمع نفرات خود اضافه كنيم. ما به بازيكني با خصوصيات شريفات كه بتواند با سرعت و چابكي خود مدافعان حريف را اذيت كند و تحت فشار قرار دهد احتياج داشتيم و خوشبختانه اين مهم محقق شد.