Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Threaded View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط shervinno نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم سلام علی آقا تاپیک خیلی خوبی ساختی دمت گرم
    تیمم shervinno FC با قدرت 25.9 من 3روز دیگه بدون باخت میرم لول 4 تیم خوبی دارم از لول 1 همه جامارو بردم فقط تاحالا cup نبردم
    چندتا موضوع میخوام مطرح کنم خوشحال میشم نظر بدبن..
    1.من میخوام گوشیمو عوض کنم از اونجایی که اکانت فیسبوکم فعال نکردم مسلما وقتی بازیو توی گوشیه جدید نصب کنم دیگه تیم ندارم و باید از صفر شروع کنم چیکار کنم؟
    2.حریفم هم لول منه یعنی لول 3 قدرتش 36 خیلی بالاتره تو این لول غیر عادیه ..امکان داره از cheat استفاده کرده باشه؟ یا پول خرج کرده!!!
    3.تا کی مهلت داری با بازیکنای تیمت قرار دادشونو تمدید کنی اگه نکنی چی میشه؟
    4.من ترفند و تقلب برای این بازی برای pc زیاد دیدم شما میدونید روی گوشی تقلبی برای افضایش امکاناتش هست؟
    سلام. ممنون داداش. خیلی خوش اومدی
    امیدوارم همینچوری یه ضرب بیای بالا!

1-فکر کنم فقط تنها راهش اینه که قبل از اینکه گوشیتونو عوض کنین اکانت فیسبوک تون رو وارد کنین. و با گوشی جدید با همون اکانت وارد بازی بشین تا اکانتتون نپره!

2-نه از چیت استفاده نکرده. همیشه تو هر لیگ چند تا تیم هستن که به اصطلاح غولی هستن برای خودشون.چون قدرتشون خیلی بیشتر از تیمای دیگست.به طور کلی من تا 15 واحد قوی تر تو لیگ خودم داشتم تا حالا.یه چیز عادیه

3-اونو تا حالا امتحان نکردم.ولی یکی از دوستان این کارو کرده بود.یعنی با بازیکناش قرارداد امضا نکرده بود و قراردادشون منفی شده بود.فکر کنم فصل بعدش باهاشون تمدید کرده بود که به جای 3 فصل ، 2 فصل قرارداد بسته بودن!

4-روی گوشی هست ولی اینکه کار کنه یا نه احتمالش خیلی کمه.ولی توصیه میکنم اصلا دنبال چیت نباشین.بازی به این خوبی! همین خوبه که با سختیا تیمو ببریم بالا. وگرنه با چیت که همه کار میشه کرد!

2. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع