دوستان یه تاپیک پیدا کردم تو انجمن اصلی بازی که یکی از پلیر های با تجربه بازی دانش خودش از بازی رو با بقیه پلیر ها در میون گذاشته بود
چون یه خورده طولانیه و بخش های مختلفی داره من سعی میکنم هر روز یکی یا دو بخش رو براتون ترجمه کنم تا بتونیم از تجربیاتش استفاده کنیم
البته بازم میگم تایید شده نیست این مطالب و فقط ترجمه پست های سایر بازیکنان هست!
از اونجایی که بخش نقل و انتقالات بخش بزرگی از بازی رو تشکیل میده و با این شرایط ما ایرانی ها تو بازی،ترجیح دادم اول از قسمت نقل و انتقالات شروع کنم که مهم تر از سایر قسمتاست!
Transfers : نقل و انتقالات
روز : بهترین و بدترین روز برای خرید و فروش بازیکن روز های اول فصل هست.بهترین روز برای فروش بازیکن، و بدترین برای خرید بازیکن! چرا که تو این روز بسیاری از پلیر های دنیا
دنبال بازیکن برای خرید میگردن.اگه بخواید بازیکن بخرید باید علاوه بر اینکه توکن و بودجه خیلی زیادی داشته باشید ، با بسیاری از بازیکنای دیگه که دنبال خرید بازیکن هستند
بجنگید!
زمان : این خیلی مهمه و شما باید بدونید که چه زمانی پیشنهاد بدید و چه زمانی از این کار خودداری کنید! بهترین زمان صبح هست، موقعی که پلیر های زیادی آنلاین نیستند.حدود
ساعت 6 تا 8 صبح بهترین زمان هست.اما در نظر داشته باشید که همیشه بازیکنانی وجود دارند که زرنگ تر از شما باشند و با توکن های فراوان انتظار شمارا بکشند!این اتفاق ممکنه
برای همه و توی هر زمانی رخ بده. ( یه نکته هم خودم اضافه کنم. برای خرید بازیکن خیلی مهمه که بدونید تو چه ساعتی پیشنهاد بدید که مردم قاره اروپا و آسیا بیدار نباشند! )
وضعیت اتصال اینترنت : اگر شما اینترنت بد یا نه چندان خوبی داشته باشید، از پیشنهاد دادن در ثانیه های آخر خودداری کنید.یک تاخیر کوچک باعث از دست رفتن توکن شما خواهد
شد و در نتیجه شما یک بازیکن رو به آسانی از دست بدید.
از دست دادن توکن : تعداد زیادی از پلیر ها بعد از اینکه با یکی 2 تا توکن پیشنهاد دادند سپس شروع به گریه کردن میکنند!!! چون که اون ها هیچ شانسی برای خرید بازیکن ندارند!
بنابراین در صورتی که حداقل 5 تا یا بیشتر توکن ندارید از پیشنهاد دادن خودداری کنید!
موفق باشید!