Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 27 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 287

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^

يحيي توره در منچسترسيتي ماندگار شد

هافبک موثر باشگاه منچستر سيتي اعلام کرد که بر خلاف شايعات، قصد دارد با سيتيزن ها بماند.

با به وجود آمدن مشکلاتي بين توره و باشگاه منچسترسيتي، شايعات زيادي مبني بر احتمال ترک سيتي توسط وي شنيده مي شد. هر چند توره در مصاحبه تلويزيوني با اسکاي اسپرت نيوز، به همه شايعات پايان داد: "فرضيه هاي زيادي وجود داشت اما مسئله اين است که سيتي هميشه با من و خانواده ام رفتار خوبي داشته است. مي خواهم اين را در اينجا بگويم که باعث افتخار من است که به قراردادم پايبند باشم و تا طولاني ترين زمان ممکن در منچستر سيتي بمانم. من هرگز به اين تئوري که تيم را ترک خواهم کرد، فکر نمي کنم. به همه طرفداران و اعضاي باشگاه که کارهاي زيادي برايم انجام داده اند مي گويم که خوشحال مي شوم فصل آينده هم پيراهن سيتي را به تن کنم."

"در حال حاضر، همه چيز خوب است. فکر مي کنم برخي مواقع اوضاع نا اميد کننده مي شود اما من بايد کاري براي طرفداران انجام مي دادم زيرا آنها مي خواستند بدانند که در آينده چه اتفاقي رخ مي دهد. پس بهترين راه اين است که من اين تضمين را به آنها بدهم که ما به خوبي براي آغاز فصل آماده مي شويم و قصد داريم دوباره قهرمان ليگ برتر شويم."

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^

ابراز علاقه دروگبا براي بازگشت به چلسي

يکي از نزديکان مهاجم نام آشناي تيم ملي فوتبال ساحل عاج فاش کرد اين بازيکن علاقه زيادي براي بازگشت به چلسي دارد.

به نقل از شبکه اسکاي اسپورت، ژوزه مورينيو سرمربي چلسي سخت به دنبال بازگرداندن مهاجم سابق چلسي به اين باشگاه است اما تا به اين لحظه هنوز با پاسخي از سوي ديديه دروگبا مواجه نشده است.

اين در حالي است که يکي از نزديکان مهاجم گالاتاسراي در مصاحبه با اسکاي اسپورت گفته است: ديديه قصد جدايي از گالاتاسراي را دارد.او علاقه زيادي به چلسي و به خصوص شخص مورينيو دارد اما هنوز تصميم نهايي براي اين کار نگرفته است.

دروگبا در 341 بازي که براي چلسي به ميدان رفته موفق شده 157 گل به ثمر برساند که در نوع خود جالب است.

دروگباي 34 ساله براي اولين بار در سال 2004 و زماني که مورينيو تازه هدايت چلسي را بر عهده گرفته بود با قراردادي 24 ميليون پوندي از مارسي به استمفورد بريج نقل مکان کرد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

اورا، فردا در تست پزشکي يوونتوس

مدافع تيم ملي فرانسه براي حضور در تست پزشکي باشگاه يوونتوس و در نهايت امضاي قرارداد با قهرمان سري A فردا (يک‌شنبه) وارد شهر تورينو خواهد شد.

در حالي که بنظر مي رسيد در پي استعفاي کونته داستان انتقال پاتريس اورا به يوونتوس به پايان رسيده اما اسکاي اسپورت ايتاليا خبر داد مدافع فرانسوي منچستر يونايتد فردا وارد تورين خواهد شد تا در تست پزشکي اين باشگاه حضور پيدا کند.

مدافع تيم ملي فرانسه براي حضور در تست پزشکي باشگاه يوونتوس و در نهايت امضاي قرارداد با قهرمان سري A ايتاليا فردا (يک‌شنبه) وارد شهر تورينو خواهد شد.

گويا ماکسي الگري سرمربي جديد يوونتوس هم به سبک بازي اوراي فرانسوي اعتقاد دارد و به همين خاطر از سران بيانکونري خواسته تا به کارشان براي جذب اين بازيکن ادامه دهند.

در صورت انتقال اورا به يوونتوس اين ملي‌پوش سالانه 2 ميليون يورو درآمد خواهد داشت.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ويدال: رئال و منچستر به همکاري با من علاقمندند

احتمال دارد ستاره تيم ملي شيلي در جام جهاني 2014 با ترک يوونتوس بازي در اسپانيا يا انگليس را تجربه کند.

آرتورو ويدال از زماني که تعطيلات تابستاني خود را آغاز کرده، به يکي از چهره‌هاي شايعه‌ساز کالچو ايتاليا تبديل شده است. در مورد او اخبار زيادي شنيده شده که حکايت از انتقال احتمالي‌اش به يکي از تيم‌هاي رئال مادريد يا منچستريونايتد دارد.

به نقل از فارس، اين شايعات به خصوص وقتي «آنتونيو کونته»، سرمربي «بانوي پير»(يوونتوس) از مقامش به صورت ناگهاني استعفا داد، بيشتر از هر زمان ديگري شنيده شد.

وي در مصاحبه‌اي اظهار داشت:‌ سخت است که در تيمي درجه يک عضو باشيد و بخواهيد از حضور در تيمي ديگر صحبت کنيد. با يووه صاحب سه مقام قهرماني شده‌ام و براي هم‌تيمي‌هايم احترام قائلم. با اين حال شنيده‌ام که رئال مادريد و منچستريونايتد به همکاري با من علاقمند شده‌‌اند. در اين مورد بديهي است چيزي نمي‌توانم بگويم چون اينگونه مسائل در شرح وظايف مدير برنامه‌هايم است.

مهاجم خوش‌تکنيک ادامه داد: بايد ديد وضعيتم در يووه چگونه خواهد شد. اگر دوران حضورم در اينجا پايان يافته باشد و اين موضوع را از زبان مسئولان پس از بازگشت به ايتاليا بشنوم، آنوقت تصميم تازه‌اي مي‌گيرم. اکنون در تعطيلات هستم و ذهنم را به هيچ‌چيز جز تفريح و رفع رخستگي نمي‌کنم.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

جانشين رودريگز در موناکو فرانسوي است

رئيس باشگاه موناکو قصد دارد در صورت پايان همکاري با جيمز رودريگز مهاجم کلمبيايي تيمش با آنتوني گريزمان ستاره فرانسوي رئال سوسيداد قرارداد ببندد.

درخشش مهاجم جوان کلمبيا در جام جهاني 2014 و کسب عنوان آقاي گلي باعث شده تا تيم هاي بزرگي در اروپا به دنبال جذب او باشند و در اين ميان رئال مادريد براي جذب اين بازيکن تلاش بيشتري نشان مي‌دهد و حتي شنيده مي‌شود که کار انتقال اين بازيکن جوان به جمع کهکشاني‌ها به پايان رسيده است.

حالا مالک روس باشگاه موناکو قصد دارد با جذب بازيکن تيم ملي فرانسه جاي خالي رودريگز را در تيمش براي فصل جديد پر کند.

آنتوني گريزمان يکي از بهترين‌هاي فرانسه در جام جهاني 2014 برزيل بود.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فابرگاس از اول مي‌خواست به چلسي بيايد

سرمربي چلسي با تمجيد از عملکرد مسئولان اين باشگاه در نقل و انتقالات تابستاني عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست مي‌خواست به چلسي اضافه شود.

سسک فابرگاس هافبک سابق تيم بارسلونا اولين بازيکني بود که اين فصل چلسي توانست به خدمت بگيرد. اين بازيکن 26 ساله که مدت‌ها در تيم آرسنال بازي مي‌کرد ترجيح داد تا فوتبالش را در تيم رقيب توپچي‌ها يعني چلسي ادامه دهد.

ژوزه مورينيو درباره تصميم هافبک جديد تيمش گفت: فابرگاس از همان اول مي‌خواست به آرسنال بپيوندد. من 20 دقيقه با او تلفني صحبت کردم و متوجه شدم که انگيزه زيادي دارد تا به چلسي ملحق شود. همان طور که مي‌دانيد آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زيادي براي جذب گزينه‌هاي ديگر تيم‌ها مي‌کند اما فکر مي‌کنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازيکني است که خيلي به درد ما مي‌خورد و مطمئنم چلسي باعث خواهد شد تا او بار ديگر ارزش‌هاي را در جزيره نشان دهد.

چلسي در زمان نقل و انتقالات تابستاني موفق شد سه بازيکن را به خدمت بگيرد. ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي تيم اتلتيکو مادريد، فيليپه لوئيس مدافع چپ برزيلي اتلتيکو مادريد و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازيکني بودند که به جمع بازيکنان آقاي خاص به چلسي اضافه شدند. در حالي که يک ماه تا پايان نقل و انتقالات تابستاني زمان باقي است، ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. او با تمجيد از مسئولان باشگاه چلسي گفت: بايد بگويم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستاني بسيار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستاني با خريد فليپه لوئيس به پايان رسيد. بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز يک ماه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود. از همان ابتدا به دنبال اين سه بازيکن بوديم و توانستيم ظرف 15 روز هر سه بازيکن را به خدمت بگيريم.

چلسي در حالي سه بازيکن جديد را براي فصل جديد ليگ انگليس به خدمت گرفت که تيبو کورتووا دروازه‌بان بلژيکي اين تيم که به صورت قرضي در اتلتيکو مادريد بازي مي‌کرد شب گذشته از هواداران اين تيم در صفحه اجتماعي خود در فيسبوک خداحافظي کرد و اعلام کرد به زودي به تيم چلسي اضافه مي‌شود.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

توني کروس: رئال از بايرن بهتر است

هافبک آلماني جديد رئال مادريد به تمجيد از تيم جديدش پرداخت و آن را بهتر از بايرن توصيف کرد.

توني کروس هافبک آلماني بايرن‌مونيخ از فصل جديد پيراهن رئال مادريد را به تن خواهد کرد. اين ستاره آلماني که هفته گذشته قهرماني در جام جهاني را با تيم ملي آلمان دست آورد قرار است در رئال‌مادريد پيراهن شماره 8 را به تن کند؛ پيراهني که سال‌ها بر تن کاکاي برزيلي بود.

به نقل از ايسنا، توني کروس پس از پيوستن به رئال‌مادريد گفت: از پيوستن به رئال مادريد خيلي خوشحالم. به نظرم رئال برترين تيم جهان است و يک پله از بايرن بالاتر است. به همين خاطر بايد خوشحال باشم که به اين تيم بزرگ پيوستم. البته از تيم سابقم تشکر مي‌کنم. دوران خيلي خوبي را در بايرن مونيخ سپري کردم. از 16 سالگي که به بايرن‌مونيخ پيوستم هر روز برايم افتخار بود که عضو چنين تيم بزرگي هستم اما براي پيشرفت فوتبالي‌ام بايد اين تصميم را مي‌گرفتم و به رئال مي‌پيوستم. مي‌خواهم بهترين بازي‌هايم را در تيم رئال نشان دهم. در روزي که به مادريد آمدم با جو فوق‌العاده‌اي روبرو شدم. آنچلوتي نيز برخورد گرمي با من داشت و بقيه اعضاي کادر فني نيز قهرماني در جام جهاني را به من تبريک گفتند.

هافبک آلماني رئال ماديد ادامه داد: در بايرن مونيخ و تيم ملي آلمان موفقيت‌هاي زيادي کسب کردم. خوشبخت بودم که در کنار بازيکنان بزرگي چون آرين روبن، مانوئل نوير، توماس مولر و فيليپ لام بازي کنم. اکنون نيز در رئال با بازيکنان بزرگ زيادي هم تيمي خواهم بود و از اين نکته خيلي خوشحالم.

کروس در ادامه داد:‌ مي‌خواهم در رئال مادريد پيشرفت کنم. آرزو‌هاي فوتبالي زيادي دارم و مي‌خواهم در رئال به آن برسم.

کروس در بايرن‌موينخ با پپ گوآرديولا به مشکل برخورد و خيلي‌ها اين مربي را دليل جدايي کروس از بايرن مي‌دانند. اين بازيکن آلماني اما نظر ديگري دارد. او با تمجيد از پپ گوآردويلا، او را مربي صاحب سبکي خواند و گفت: پپ مربي بسيار خوبي است. من با مربي‌هاي زيادي کار کردم اما بايد بگويم که گوارديولا مربي بسيار متفاوتي است و من اصلا هيچ مشکلي با او ندارم. زير نظر گوارديولا موفق شدم به سطح بالايي از بازي برسم و بايد از او تشکر کنم که فرصت داد تا بتوانم خودم را در بايرن‌مونيخ به خوبي نشان دهم. هيچ مشکلي با ماتياس سامر و گوآرديولا ندارم و از هر دوي آنها تشکر مي کنم.

توني کروس با قراردادي 6 ساله به تيم رئال مادريد پيوسته است. اين بازيکن آلماني در پايان نشست خبري خود ابراز اميدواري کرد بتواند در اين تيم به افتخارات زيادي دست يابد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

آلوارو موراتا به يوونتوس پيوست

مهاجم جوان تيم رئال‌مادريد با امضاي قراردادي چهار ساله به عضويت يوونتوس درآمد.

آلوارو موراتا مهاجم جوان اسپانيايي رئال‌مادريد فصل گذشته هر زمان که به ميدان آمد توانست براي تيمش مفيد باشد اما حضور مهاجمان ديگر در تيم مادريدي باعث شد تا موراتا جايگاهش را در تيم رئال‌مادريد از دست بدهد.

آلوارو موراتا اسپانيايي با امضاي قراردادي چهارساله به عضويت يوونتوس ايتاليا درامد تا شاگرد ماسيميليانو آلگري در اين تيم شود.

موراتا پس از ورود به تورين گفت: خيلي خوشحالم که اين ماجراجويي جديد را آغاز مي کنم. به زودي بايد تست هاي پزشکي را پشت سر بگذارم . از اينکه به تيم بزرگي چون يوونتوس پيوستم بي اندازه خوشحال هستم.

موراتا فصل گذشته 23 بار در رقابت هاي لاليگا به ميدان رفت و 8 گل به ثمر رساند.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ناپولي در آستانه عقد قرارداد با کرامر

رافائل بنيتس در نظر دارد هافبک ملي‌پوش تيم بايرلورکوزن آلمان را که در فينال جام جهاني 2014 بازي کرد به خدمت بگيرد.

رسانه‌هاي ايتاليايي از نزديک شدن تيم فوتبال ناپولي به عقد قراردادي 12 ميليون پوندي با کريستوف کرامر، هافبک تيم بايرلورکوزن خبر داده‌اند.

به گزارش 2 نشريه ماتينو و توتواسپورت، ناپولي قصد دارد هافبک 23 ساله لورکوزن را که در فينال جام جهاني 2014 بدشانسي آورد و به خاطر مصدوميت از ميدان خارج شد از چنگ بورسيا مونشن گلادباخ در آورد. مونشن گلادباخ تابستان سال گذشته کرامر را به مدت 2 فصل از لورکوزن قرض گرفت.

پيشنهاد اوليه ناپولي براي خريد کرامر 8 ميليون يورو بود که مورد موافقت تيم آلمان واقع نشد اما اين پيشنهاد حالا 2 ميليون ديگر افزايش داشته است که به همراه پاداش و ساير مزايا به 12 ميليون يورو مي‌رسد.

گفته مي‌شود که ناپولي ممکن است به عنوان بخشي از رقم خريد کرامر، بلريم ژمايلي يا والون بهرامي را به لورکوزن بدهد.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

کارلوس بلانکو به یوونتوس رسید

اختصاصی / کارلوس بلانکو بازیکن 18 ساله ی بارسلونا ب با پایان قراردادش با بارسلونا به صورت رایگان به یوونتوس پیوست . به گزارش ( مارکا فوتبول ) این بازیکن با بارسلونا به توافق نرسید و پس از لغو قراردادش به صورت رایگان راهی یوونتوس شد .
    او 8 فصل در بارسلونا بود . او در پست مدافع مرکزی بازی میکرد . در زیر میتوانید عکس او را ببینید که پیراهن یوونتوس را بر تن کرده است .

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

صفحه 15 از 27 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)