Design & Developed BY Patira

صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 287

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^

ماروتا: ويدال فروشي نيست

مالک باشگاه يوونتوس اعلام کرد بازيکن شيليايي تيمش را به فروش نگذاشته است.

گيسپه ماروتا تأکيد کرد که يوونتوس قصد فروش آرتورو ويدال در تابستان را ندارد.

به نقل از فارس، منچستريونايتد اصلي‌ترين مشتري ويدال بود و برخي گزارش‌ها اعلام کردند که اين باشگاه خودش را براي پيشنهاد 35 ميليون پوندي به ملي‌پوش شيلي آماده مي‌کند.

ماروتا در اين خصوص اظهار داشت:‌ ويدال يک بازيکن يوونتوس است و ما هرگز او را براي فروش نگذاشته‌ايم. باشگاه‌هاي زيادي به ما پيشنهاد داده‌اند اما هرگز با آنها وارد مذاکره نشده‌ايم. قصد ما نگه داشتن او است. از روي تجربه‌ام مي‌دانم که اين بازيکن است که درباره آينده‌اش تصميم مي‌گيرد. ويدال بارها اعلام کرده که از ماندن در يوونتوس خوشحال است و اگر اين حرف او تأييد شود، از ادامه همکاري با او خوشحال مي‌شويم.

هنوز سه سال ديگر از قرارداد بازيکن 27 ساله يوونتوس باقي مانده است. وي از سال 2011 از بايرلورکوزن به يوونتوس پيوست و در هر سه سال حضورش با اين تيم قهرمان شد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^

گينتر به دورتموند پيوست

مدافع ملي‌پوش فرايبورگ با قراردادي پنج ساله پيراهن زرد دورتموند را بر تن کرد.

باشگاه بورسيا دورتموند اعلام کرد ماتياس گينتر، مدافع تيم فوتبال فرايبورگ را با قراردادي پنج ساله به خدمت گرفته است. گفته مي‌شود رقم اين انتقال 10 ميليون يورو است.

به نقل از تسنيم، فريتس کِلر، رئيس باشگاه فرايبورگ اوايل اين هفته خبر داده بود که مذاکره با دورتموند بر سر انتقال اين مدافع 20 ساله در مراحل پاياني‌اش است. در همين راستا باشگاه دورتموند امروز اعلام کرد که با مدافع ملي‌پوش فرايبورگ تا ماه ژوئن 2019 قرارداد به امضا رسانده است.

مايکل زورک، مدير ورزشي تيم فوتبال بورسيا دورتموند در اين رابطه گفت: ماتياس بازيکني قوي و جواني باتجربه است که علاقمند به جذبش بوديم. از اينکه گينتر تصميم گرفت به دورتموند ملحق شود خيلي خوشحاليم و به اين موضوع افتخار مي‌کنيم. دورتموند در فصل جديد در سه رقابت مختلف حضور خواهد داشت و با انگيزه‌اي که در بازيکنان تيم ما وجود دارد قصد داريم فصل جديد را با چهار مدافع قوي شروع کنيم.

گينتر هم در خصوص پيوستنش به جمع زردپوشان وستفالن اظهار داشت: رؤيايم تحقق يافت. همواره هوادار دورتموند بوده‌ام و حالا اين شانس را پيدا کرده‌ام تا پيراهن تيم محبوبم را بر تن کنم. دوست دارم گام بعدي پيشرفتم را با دورتموند بردارم و مي‌خواهم فضايي فوق‌العاده را در ورزشگاه سيگنال ايدونا پارک تجربه کنم. تنها چيزهاي مثبتي از دورتموند شنيده‌ام و بي‌صبرانه منتظر تمرين با اين تيم پس از سپري کردن تعطيلاتم هستم.

گينتر پيراهن شماره «28» بورسيا دورتموند را بر تن خواهد کرد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

انريکه: من رهبر بارسلونا هستم

سرمربي جديد بارسلونا مي‌خواهد در اين تيم نقش رهبر و کاپيتان را بازي کند. او مي‌گويد از علاقمندان بازي ژاوي است و دوست دارد که هافبک محبوب آبي-اناري‌ها در اين تيم بماند.

لوئيس انريکه، سرمربي جديد بارسلونا در نشستي خبري حاضر شد تا به سوال خبرنگاران پاسخ دهد. انريکه درباره اين سوال که چگونه مي خواهد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کند، اينگونه پاسخ داد: نمي‌توان يک بازيکن خاص را به عنوان رهبر تيم انتخاب کرد، بلکه اين مربي است که بايد به بازيکنان ثابت کند که او رهبر است. بعضي از بازيکنان وجود دارند که در رختکن نقش رهبر را دارند. من چيزهايي درباره رختکن بارسلونا شنيده‌ام. مي‌خواهم بگويم که من کاپيتان و رهبر بارسلونا هستم و مي‌خواهم تيمم را رهبري و هدايت کنم. قبل از هر چيز بايد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کرد و اين بسيار مهم است. به نظرات بازيکنان گوش خواهم داد و تلاش خواهم کرد تا با مشورت با آنها بهترين تصميمات را بگيرم.

به نقل از ايسنا، انريکه درباره فصل جابه‌جايي تابستاني و اين که تيمش مي‌خواهد چه بازيکني را جلب کند، اين گونه پاسخ داد: مي‌خواهم يک مدافع را جذب کنيم. مذاکرات خود را آغاز کرده ايم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده ايم. چند بازيکن هستند که آنها را زير نظر گرفته ايم. جذب يک مدافع آخر بسيار خوب اصلا آسان نيست. بارسلونا به مدافعان خوب نياز دارد. تلاش خودمان را مي کنيم. اميدوارم که بهترين گزينه را جذب کنيم.

ژاوي و دني آلوس از بازيکناني هستند که خبرهايي درباره جدايي آنها از آبي-اناريها به گوش مي رسد. انريکه در اين باره گفت: با ژاوي درباره آينده او صحبت کرده ام. او هنوز بازيکن بارسلونا است و با ما قرارداد دارد. او نمي تواند به تنهايي تصميم بگيرد، چرا که با بارسلونا قرارداد دارد. من دوست دارم که ژاوي در بارسلونا بماند. او بازيکني کليدي و تاثيرگذار براي ما به شمار مي آيد و من علاقه زيادي به او دارم. درباره آلوس هم بايد بگويم که او هم سرنوشتي مشابه با ژاوي دارد. با او هم صحبت خواهيم کرد تا نظراتش را بفهميم و در نهايت بهترين تصميم را بگيريم. من از اين که با ستاره هاي بزرگي در بارسلونا کار مي کنم بسيار خوشحال هستم. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا نتايج خوبي کسب و رضايت و اعتماد هواداران و بازيکنان را جلب کنم.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

مهاجم تيم ملي اکوادور به وستهام پيوست

انر والنسيا، مهاجم تيم ملي فوتبال اکوادور روز پنجشنبه به وستهام انگليس پيوست.

انر والنسيا که از پديده هاي جام جهاني 2014 برزيل بود قرارداد پنج ساله با وستهام امضا کرد.

وستهام در پايگاه اينترنتي خود انر والنسيا را پنجمين خريد اين باشگاه در فصل تابستان اعلام کرد. اين مهاجم 25 ساله که در ليگ مکزيک بازي مي کرد و زننده سه گل اکوادور در جام جهاني بود مورد توجه تيم هاي بزرگ اروپايي قرار گرفته بود.

وستهام تاکنون مائورو زاراته هم وطن والنسيا، شيخو کويات هافبک سنگال و آرون کرسول و ديه گو پويت، دو بازيکن جوان انگليسي را به خدمت گرفته است.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

متيو دبوشي به آرسنال پيوست

سايت رسمي باشگاه آرسنال دقايقي قبل خريد متيو دبوشي، مدافع راست تيم ملي فرانسه، را تائيد کرد.

در متن سايت باشگاه آرسنال آمده است: اين مدافع 28 ساله به تازگي از جام جهاني در برزيل بازگشته است، جائي که به تيم کشور خود کمک کرد که به مرحله يک چهارم نهائي برسد.

اين مدافع با تجربه، از نيوکاسل به آرسنال آمده است، جائي که 18 ماه قبل را در آن گذرانده بود. او 9 سال اول فوتبال خود را در ليل گذراند و براي تيم دوراه کودکي خود 233 بازي در ليگ فرانسه و 18 بازي در ليگ قهرمانان اروپا انجام داد.

دبوشي در فصل 2011-2010 به ليل کمک کرد که ليگ فرانسه و کوپا فرانسه را ببرد و در سال 2012-2011 نيز در تيم منتخب فصل ليگ فرانسه قرار داشت. عملکرد فوق العاده او باعث شد تا بتواند اولين بازي ملي خود را در اکتبر 2011 برابر آلباني انجام دهد و حالا او 25 بازي ملي دارد.

شماره او به زودي مشخص خواهد شد.

همه اعضاي باشگاه آرسنال براي متيو آرزوي موفقيت دارند.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پيرلو: دليل جدايي‌ام از ميلان فقط آلگري بود

آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان مربي گفت:زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.

آندره پيرلو هافبک تيم فوتبال يوونتوس با ابراز ناراحتي از حضور آلگري در اين تيم به عنوان سر مربي در اين تيم گفت: زمانيکه در ميلان فعاليت مي کردم آلگري هيچ اعتقادي به من و تواناييهايم نداشت.او قصد نداشت تا از من در ترکيب ثابت تيم خود استفاده کند به همين دليل من تصميم به جدايي از ميلان گرفته و راهي يوونتوس شدم.در آن زمان بسياري اعلام کردند که من به دليل پول و درآمدهاي مالي اين تصميم را گرفته ام که اين اظهار نظر درست نبوده و تحت هيچ عنوان صحت نداشت.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فرديناند با کويينز پارک رنجرز يک ساله بست

مدافع پيشين تيم ملي انگليس با امضاي قراردادي يک ساله راهي يک تيم لندني شد.

ريو فرديناند 35 ساله که در جام جهاني برزيل به عنوان مفسر حضور پيدا کرده بود، از ابتداي هفته و پس از بازگشت به انگليس صحبت‌هايي با هري ردنپ، سرمربي کويينز پارک رنجرز انجام داد تا در نهايت با وي به توافق رسيد.

فرديناند که پيشينه بازي زير نظر ردنپ در وستهام را نيز در کارنامه دارد با امضاي قراردادي يک ساله به ترکيب کويينز اضافه شد.

وي در اين زمينه گفت: پيشنهادهاي همکاري زيادي از سراسر دنيا به دستم رسيده بود اما تمايل داشتم همچنان در ليگ برتر انگليس بازي کنم. به پول فکر نکردم زيرا پيشنهادهاي بهتري نيز داشتم. فکر مي‌کردم هنوز هم مي‌توانم در اين ليگ بازي کنم و از سران کويينز ممنون هستم که شرايط ادامه حضور در ليگ برتر را برايم فراهم کردند.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ژابي آلونسو به ناپولي نمي‌رود

مدير برنامه‌هاي ژابي آلونسو اعلام کرد که اين بازيکن اسپانيايي با ناپولي مذاکره‌اي نداشته و اخباري که در رسانه‌ها منتشر شده صحت ندارد.

پس از نهايي شدن انتقال توني کروس به رئال مادريد رسانه‌هاي ايتاليايي از جدايي ژابي آلونسو از اين تيم و انتقالش به ناپولي خبر دادند.

با اين حال مدير برنامه‌هاي بازيکن تيم ملي اسپانيا با رد اين خبر گفت: مي‌خواهم تمام اخباري که در ارتباط با مذاکره و حتي توافق ژابي با باشگاه ناپولي منتشر شده را تکذيب کنم. او با رئال مادريد قرارداد دارد و مي‌خواهد به کارش در اين تيم ادامه دهد.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

دبوشي: براي قهرماني با آرسنال هيجان زده‌ام

مدافع راست تيم ملي فرانسه پس از پيوستن به آرسنال اعلام کرد از اينکه مي‌تواند با آرسنال تجربه قهرماني در جام‌هاي مختلف را داشته باشد هيجان زده است.

متيو دبوشي که فصل گذشته در ترکيب نيوکاسل يونايتد به ميدان مي‌رفت پس از توافق نيوکاسل با سران آرسنال بر سر مبلغ 12 ميليون پوند راهي آرسنال شد.

به نقل از فارس، از قرارداد دبوشي با نيوکاسل که در جام جهاني 2014 براي تيم ملي فرانسه به ميدان رفت و عملکرد قابل توجهي هم ارائه کرد تنها 18 ماه باقي مانده بود.

دبوشي در مورد حضور در آرسنال گفت: منتظر هستم با آرسن ونگر کار کنم. آنها فصل گذشته قهرمان جام حذفي شدند و در فصل پيش رو هم در ليگ قهرمانان اروپا حضور دارند. از اينکه مي‌توانم در ترکيب توپچي‌ها به ميدان بروم و با آنها قهرماني در جام‌هاي ديگر را تجربه کنم هيجان زده هستم.

INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

مذاکره خديرا با آرسنال و چلسي صحت ندارد

مدير برنامه‌هاي سامي خديرا تاکيد کرده وي با هيچ تيمي مذاکره نداشته است.

طي روزهاي گذشته خبرهاي زيادي در مورد احتمال حضور سامي خديرا در آرسنال يا چلسي منتشر شد و بسياري بر اينکه توافق‌هاي اوليه با آرسنال صورت گرفته تاکيد کردند اما اکنون جرج نوبار اعلام کرده هيچ کدام از اين خبرها درست نبوده‌اند.

به نقل از فارس، وي در اين زمينه گفت: ما در حال گفت‌وگو با باشگاه آرسنال نيستيم. بر سر هيچ رقمي هم توافق نکرديم. البته پيشتر هم اين موضوع را گفته بودم. اگر هم باشگاهي تمايل به خريد سامي داشته باشد، شکي ندارم که ابتدا با من تماس مي‌گيرد و در مورد همه چيز حرف مي‌زند. تمام اين حرف‌هايي که زدم در مورد چلسي هم صدق مي‌کند.

خديرا که تنها يک سال از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده در دوران حضور ژوزه مورينيو در رئال بازيکني بود که بيش از سايرين مورد توجه وي قرار داشت. از اين رو نشريه ديلي ميل مدتي است با توجه به شرايط خديرا بر اين باور است که مورينيو نيز براي خريد وي اقدام مي‌کند.

نوبار در مورد گفت‌وگو با رئال مادريد هم گفت: در حال صحبت با سران باشگاه در مورد قرارداد سامي هستم اما هنوز در مورد هيچ چيزي تصميم‌گيري نشده است. سامي به تازگي از جام جهاني برگشته و به تعطيلات رفته است.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)