کاپیتان فیلیپ لام هنوز نمی داند در جام جهانی در چه پستی به میدان خواهد رفت، وی فقط مایل به بازی در دفاع سمت چپ نمی باشد.
فیلیپ لام سابقه بازی در پست دفاع سمت چپ، راست و همچنین هافبک دفاعی را دارد، ولی در جام جهانی هنوز پست وی در تیم ملی آلمان مشخص نیست.
وی در این زمینه به Sportbild گفت:"من همیشه گفته ام که دیگر نمی خواهم در دفاع سمت چپ بازی کنم و اگر بخواهم بین دفاع سمت چپ و راست را انتخاب کنم، حتما سمت راست را انتخاب خواهم کرد.
البته برای من بازی در دفاع سمت راست و هافبک دفاعی تفاوت چندانی ندارد. در حال حاضر من خود را بیشتر یک بازیکن هافبک می دانم، چون در این فصل در بایرن مونیخ در اکثر بازی ها در خط میانی بازی کرده ام. "
لام در ادامه گفت:"البته با یوگی لوو در خصوص پستم در جام جهانی صحبت نکرده ام ولی تا پیش از پرواز به برزیل قطعا این موضوع روشن خواهد شد."
تیم ملی آلمان در حال حاضر در هر دو پست دفاع سمت چپ و راست با مشکلاتی مواجه است و در پست هافبک دفاعی نیز با وجود مصدومیت لارس بندر، شواین اشتایگر و نا آمادگی سامی خدیرا چنین مشکلاتی وجود دارد و احتمال استفاده از لام در این پست وجود دارد.
البته فیلیپ لام نیز در حال حاضر با مشکل مصدومیت مواجه است و به تازگی تمرینات تیمی را آغاز کرده است.