Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Threaded View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali kian نمایش پست ها
    سلام، دوستان یه پیشنهاد، من معمولا توکن زیر 10تا ندارم و کم نمیارم به خاطر اینکه همیشه گرونترین بازیکن رو میخرم، معمولا افراد کمی میرن سراغ اون بازیکنا، البته باید پول زیادی داشته باشین یا به عبارتی از لیگ های مختلف حذف نشین که پول فقط جمع کنین، الآن توی لیگ اولم ، چمپیوزلیگ هم رفتم نیمه نهایی و کاپ هم امروز بازی رفت نیمه نهایی رو 3بر 1 بردم ، جالبترش اینجاس که اگه برم فینال توی چمپیوز لیگ به همون تیم میخورم که فصل قبل تو فینال وقت اضافه بردمش و عکسای بازیمونو گذاشتم همینجا، 10 واحد ازم قوی تر بود، الآنم 10 واحد تقریبا قویتره واگه بریم فینال هردوتامون، میخاد انتقام بگیره ، پوستم کندس، خیلی قویه ، اما مثل فصل پیش میخام ....... خخخخخ
    سلام علی جان
    این پیشنهادی که دادی بیشتر واسه تیمای لیگای پایین بدرد میخوره. منی که 250 میلیون پول دارم هیچ غلظی نمیتونم بکنم. تو لیگای ما تیمای خارجی تقریبا میشه گفت همشون توکن میخرن.یعنی توکن میشه واسشون چرک کف دست!!!
    همینجوری خرج میکنن!!!

برو فینال ولی نزار انتقام ازت بگیره! بزار بفهمه که زورش بهت نمیرسه! آره دادا !

2. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع