لوئیز انریکه: «به دنبال ساختن بارسایی جدید هستیم»
لوئیز انریکه در کنفرانس خبری خود توضیح داد: «من از مسئولیت و سختی این کار آگاه هستم، اما نمی توانم برای شنیدن سرود بارسا و لذت بردن از ان صبر کنم». لوئیز انریکه مارتینز رسما به عنوان سرمربی جدید تیم اول معرفی شد! او کار خود را با یک پیام خوش برای طرفداران آغاز کرد: «امروز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». هم چنین ماریو بارتومئو انریکه را «مردی سخت کوش» توصیف کرد و زوبیزارتا نیز از او به عنوان فردی «جسور و پر انرژی» یاد می کند.
لوئیس انریکه مارتینز در حالی به عنوان سرمربی جدید بارسلونا معرفی شد که چیزی نمی توانست این بازیکن سابق و مربی تیم ذخیره بارسا را بیش تر از این خوشحال کند. «این روز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». او که با رسانه ها در سالن ادیتوری 1899 صحیت می کرد افزور: «من هیچ ترسی ندارم. امروز یکی از شادترین روزهای زندگی من است».
او در ادامه به توصیف بارسای فصل اینده تحت مربیگری وی پرداخت: «تیم من حمله خواهد کرد، ما فوتبال جذاب و موثر بازی خواهیم کرد - فوتبالی که میلیون ها نفر در سراسر جهان ان را دوست می دارند - که البته نیازمند دفاع خوب نیز هست. من برنامه های خود را به بازیکنان می دهم و با آن ها صحبت خواهم کرد تا بازیکنان ان را به اجرا بگذارند. من فکر نمی کنم که نیاز به تحمیل کردن چیزی با دستور دادن باشم، ما همه با هم هستیم هر چند که من خواستار کار سخت هستم». وی هم چنین ادامه داد: «بهترین مورد این است که از جلسات تمرینی و کار خود لذت ببریم و از هر روزمان چیزی جدید یاد بگیریم. من به دنبال بازیکنانی با اشتیاق زیاد هستم و آنها باید این را هر روز به من نشان بدهند».
انریکه در ادامه گفت: «تمرینات تیم باید فشرده باشند و شکی ندارم که این طور خواهد بود. بازیکنان برای کامل شده باید سخت تمرین کنند».
نیاز به رهبر
از لوئیس انریکه درباره نقش مربی در تیم پرسیده شد و وی اینگونه جواب داد: «مدیر یک رهبر است. او باید بداند که چگونه با یک گروه کار کند، غرور آن ها را کنترل کند، به آنها انگیزه بدهد. من معتقدم که می توانم تمام آن ها و بسیاری از چیزهای مثبت دیگر را برای این تیم انجام دهم. این چالشی است که در حال حاضر پیش روی من قرار دارد».
نه زوبیزارتا و نه لوئیس انریکه مایل نبودند تا جزییات دقیقی از این که چه بازیکنی فصل آینده برای بارسا یازی می کند بدهند. ولی با این حال مربی آستوریایی تیم تنها گفت که: «ما سعی خواهیم کرد تا آن جایی که می توانیم خودمان را در همه پست ها تقویت کنیم، تا تیمی رقابتی را تشکیل دهیم و همه را درمورد کارهایی که می توانیم انجام دهیم هیجان زده کنیم. ما در حال حاضر به دنبال بهتر شدن در ایده هایمان هستیم».
یکی از اولویت های وی در اولین روز در باشگاه این است که: «از لاماسیا بازدید کنم. من هنوز آن را ندیدم. همچنین باید دفتر کار جدیدم را هم ببینم».
خوشبینی بارتومئو
جوزپ ماریا بارتومئو از تصمیم بازگشت انریکه به خانه اظهار خشنودی کرده: «او فردی توانا و سخت کوش است که به ما دلیلی برای احساس خوش بینی و مثبت اندیشی می دهد». وی همچنین افزود: «زمانی که لوئیس انریکه بارسا ب را ترک می کرد، این به منزله خداحافظی نبوده، بلکه به عنوان بعدا می بینیمت بوده است».
مدیر ورزشی آندونی زوبیزارتا توضیح داد که مربی سابق سلتا همیشه مد نظر او بوده چرا که او «فلسفه باشگاه را می شناسد و فردی توانا است». او از آن نوع دسته افرادی است که چالش های دشوار را دوست دارد پر انرژی است.
اما او چند کلمه ای را در مورد مربی سابق بارسا خراردو مارتینو گفت که این آرژانتینی تصمیم خود را مبنی بر ترک باشگاه از چند هفته قبل از عمومی شدن این خبر اعلام کرده بود.