Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 131 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومى: به تيموريان و هوار محمد نياز داريم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براى ادامه بازى هاى ليگ به آندرانيك تيموريان و هوار محمد نياز داريم اما بايد شرايط باشگاه و اين بازيكنان بررسى شود.وى در مورد احتمال پيوستن تيموريان و هوار محمد به استقلال افزود : قرار است جلسه اى را با مديريت باشگاه در مورد اين بازيكنان و شرايط آنها براى پيوستن به استقلال داشته باشيم تا در صورت مساعد بودن شرايط اين ۲ بازيكن را جذب كنيم.او با اشاره به تعدد آبى پوشان در پست هاى اين ۲ بازيكن تاكيد كرد: با توجه به وضعيت موجود به بازيكنان كنارى نياز بيشترى داريم. با اين حال با بررسى و مشورت مسئولان باشگاه در اين زمينه تصميم گيرى مى كنيم.سرمربى باشگاه استقلال، وضعيت بازيكنان تيمش را مناسب دانست و يادآور شد: پس از پيروزى شيرين مقابل سپاهان به بازيكنان تا امروز استراحت داده ايم و از روز سه شنبه اردوى ۴ روزه ما در كمپ تيم هاى ملى شروع مى شود.مظلومى افزود: همان طور كه پيش از اين هم گفته بودم، قرار است در اين تعطيلات از فرصت استفاده كنيم و در ۲ نوبت صبح و بعد از ظهر تمرينات هوازى را انجام دهيم. وى خاطرنشان كرد : برنامه تمرينات ما از ابتداى فصل مشخص شده و قرار است پس از تعطيلات مجدد ليگ، اردوى ۱۰ روزه اى را در كشور تركيه برپا كنيم تا براى ادامه بازى هاى ليگ با مشكلى مواجه نشويم .مظلومى ادامه داد: اصلى ترين برنامه ما اين است كه تا پايان نيم فصل اول جز ۳ تيم صدرنشين جدول باشيم تا با توجه به ۱۳ بازى خانگى در نيم فصل دوم بتوانيم به اهداف خود و كسب حداكثر امتيازات دست يابيم.سرمربى تيم استقلال تهران در پاسخ به سوالى مبنى بر مهمترين دغدغه اش در اين تيم تاكيد كرد: در اختيار داشتن تمام بازيكنان بدون مصدوميت و محروميت مهمترين دغدغه اى بود كه در چند هفته گذشته با آن مواجه بودم و تنها در يك يا ۲ مسابقه از جمله بازى برابر سپاهان تا اندازه اى اين مشكل برطرف شد. وى همچنين از مجتبى جبارى قدردانى كرد و گفت : وى با وجود مصدوميت و انجام تنها يك جلسه تمرين براى بازى مقابل سپاهان اعلام آمادگى كرد و به خاطر اين كار از وى تشكر مى كنم .مظلومى در ادامه صحبت هايش با انتقاد از كسانى كه تعويض هايش را در بازى برابر سپاهان بچگانه دانسته بودند، گفت: متاسفانه عده اى بيرون از گود نشسته اند كه نظاره گر بازى هستند و در قالب كارشناس ، نابجا انتقاد مى كنند . وى افزود: من تيمم را به خوبى مى شناسم و مى دانم چه زمانى با توجه به برنامه ها و محدوديت هاى موجود دست به تعويض و تغيير برنامه بزنم. سرمربى استقلال يادآور شد: مجتبى جبارى با درخواست خودش در آن بازى تعويض شد. ضمن اين كه فرهاد مجيدى نيز دچار مصدوميت شده بود و حتى ۱۰ دقيقه ديرتر وى را از زمين خارج كرديم.مظلومى همچنين با انتقاد از روند نمونه گيرى دوپينگ از فرهاد مجيدى اظهار داشت: با تمام احترامى كه براى مسئولان كميته ضد دوپينگ فدراسيون فوتبال قائل هستم اما بايد بگويم اقدام آنها مبنى بر نمونه گيرى از فرهاد مجيدى در حالى كه نام وى از قرعه خارج نشده است ، براى همه ايجاد شبهه مى كند. وى گفت: مجيدى يكى از سالم ترين بازيكنان فوتبال ايران است كه در زندگى خود بسيارى از مسايل را رعايت مى كند اما اين كه چرا روى اين بازيكن براى دوپينگ و نمونه گيرى حساسيت وجود دارد ، جاى سوال است. مظلومى افزود : ما از افزايش نمونه گيرى دوپينگ در فوتبال و همچنين سازماندهى اين موضوع استقبال مى كنيم و حق را به كميته ضد دوپينگ مى دهيم ولى گرفتن چندين بار تست از اين بازيكن مى تواند تاثيرات منفى بر روحيه وى داشته باشد . وى تاكيد كرد كه پزشكان استقلال نيز از سالم ترين پزشكان فوتبال ايران هستند و كنترل زيادى روى بازيكنان دارند طورى كه بازيكنان حتى يك قرص هم بدون اجازه پزشكان استفاده نمى كنند
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

هواداران نبايد توهين كنند

حجازى : سپاهان از بزرگى نام استقلال ترسيده بود

ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال گفت: سپاهان در نيمه نخست بازى با استقلال از بزرگى نام استقلال ترسيده بود و در نيمه دوم هم اين استقلالى ها بودند كه به دليل تحليل قواى جسمانى شان عقب كشيدند.
    وى اظهار كرد: خوشحالم كه استقلال با كسب اين پيروزى توانست همچنان در كورس قهرمانى باقى بماند. البته اين استقلال هنوز كار دارد و ما تعطيلات ۲ هفته اى ليگ را به فال نيك مى گيريم. اين تعطيلات براى آماده شدن تيم ما بسيار مفيد است تا بتوانيم كارهاى مان را مرتب كنيم و بازيكنان بتوانند از دقيقه يك تا دقيقه ۹۰ قدرتمندانه بجنگند. او افزود: در بازى با سپاهان تيم ما در نيمه نخست حريف را به شدت تحت فشار قرار داد اما در نيمه دوم به دليل تحليل رفتن قواى جسمانى بازيكنان مقدارى عقب كشيد. تنها دليل ۳ گل خوردن استقلال در نيمه دوم خستگى بازيكنان بود. بازيكنان مصدوم ما مى توانند در اين فرصت۲ هفته اى به شرايط بهترى برسند و ساير نفرات هم با تمرينات هوازى وضعيت جسمانى شان را بهبود بخشند. مطمئن باشيد هيچ تيمى موفق نمى شود مگر اينكه بازيكنانش آمادگى جسمانى بالايى داشته باشند. حتى تعدد ستاره ها بدون داشتن آمادگى بالا هم نمى تواند موفقيتى براى يك تيم بياورد. حجازى در پاسخ به اين سوال كه آيا در بازيكنان استقلال در اوايل نيمه دوم مقدارى ترس وجود نداشت، اظهار كرد: به هيچ وجه چنين چيزى نبود. خستگى بازيكنان تنها ترين عامل دريافت آن ۳ گل بود. اتفاقا اين تيم سپاهان بود كه در نيمه اول از بزرگى نام استقلال ترسيده بود و ۳ گل دريافت كرد. اين تيم در نيمه دوم چيزى براى از دست دادن نداشت و بى محابا روى دروازه ما حمله كرد. حجازى در ارزيابى اش از تيم سپاهان گفت: سپاهان تيم پرمهره و بسيار خوبى است. وقتى اسامى بازيكنان نيمكت نشين اين تيم را مى ديدم دريافتم كه آن ها يك تيم قدرتمند ديگر هم روى نيمكت شان دارند. وقتى فرصت بازى كافى به بازيكنانى چون يانوش، كاظميان، جعفرپور، عنايتى نمى رسد و از جان واريو هم استفاده نمى كنند، بدين معناست كه نيمكت فوق العاده اى دارند. اين تيم با نفراتى كه دارد قطعا بايد قهرمان ليگ شود. آن ها بازيكنان قدرتمند فصل گذشته شان را حفظ كردند و چند بازيكن توانمند ديگر هم گرفتند. رئيس كميته فنى باشگاه استقلال در رابطه با شعارهاى هواداران اين تيم عليه امير قلعه نويى سرمربى سپاهان و برخى از بازيكنان گذشته استقلال كه برابر اين تيم بازى كردند، تصريح كرد: بالاخره تماشاگر مى خواهد تيمش برنده باشد. بى شك اگر استقلال هم در اصفهان بازى كند، هواداران سپاهان تيم خودشان را تشويق كرده و عليه تيم حريف شعار مى دهند. اين يك چيز طبيعى است كه در ورزشگاه هاى ما رخ مى دهد. البته بنده به هيچ وجه شعارها و حرف هاى ركيك را قبول ندارم. بالاخره اين بازيكنان و مربيان روزى در استقلال كار مى كردند و نبايد با شعارهاى ركيك به آن ها توهين كنيم. اين واقعا درست نيست و بايد با برنامه هاى فرهنگ سازى از فضاى استاديوم هاى ما حذف شود. حجازى درباره اظهارات منصور پورحيدرى درخصوص صحبت كردن با موبايلش روى نيمكت استقلال كه شايعه شده بود او حين بازى با حجازى مدام در ارتباط است، خاطرنشان كرد: پورحيدرى در اين باره چيزى نگفت و من هم رفتارى شبيه او دارم. مگر همه چيز را بايد گفت؟

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

در تعطيلات ليگ مشكل بدنى بچه ها را حل مى كنيم

پورحيدرى: طبيعى بود كه نيمه دوم سپاهان روى تيم ما فشار بياورد

منصور پورحيدرى سرپرست استقلال معتقد است كه استقلال و سپاهان يك بازى بسيار زيبا و تماشاگرپسند را به نمايش گذاشته اند واگر ضعف بدنى شاگردان پرويز مظلومى در نيمه دوم نبود، شرايط اين بازى كاملا متفاوت مى شد.

• بازى استقلال و سپاهان چطور بود؟
    - به هر حال بازى سنگينى بود. سپاهان تيم خوبى است، بازيكنان بزرگ و كادر فنى خوبى دارد و از قهرمانى اش در فصل قبل دفاع مى كند و امسال هم يكى از شانس هاى قهرمانى است اماچون بازى خانگى بود، كادر فنى تلاش مى كردند تا بازى را ببريم. نيمه اول با برنامه ريزى خوبى كه داشتيم، ۳ گل زديم اما مشكلى كه براى تيم ما بود و در اين تعطيلات بايد رفع شود، مشكل بدنى است كه بازيكنان ما ۹۰ دقيقه اى نيستند. طبيعى بود كه حريف در نيمه دوم فشار آورد. مجيدى آسيب ديده بود و جبارى هم به خاطر مصدوميت بينى اش، ۷-۸ روز تمرين نداشت. برنامه هاى ما با تعويض آنها افت كرد و نيمه دوم مشكل بدنى اجازه ندارد آنطور كه بايد بچه ها كار را دنبال كنند. در مجموع بازى خوبى بود و مردم لذت بردند. گلهاى زيبايى هم در اين بازى زده شد.

• چرا خسرو حيدرى در اين بازى محو شده بود؟
    - برنامه ريزى كادر فنى استقلال روى توانايى هاى تيم حريف بود تا كنترل شود و از نقاط ضعف آنها استفاده كنيم. اگر نيمه دوم هم بچه هاى ما توان داشتند، شرايط متفاوت بود. خسروحيدرى از بازيكنان خوب فوتبال ما است اما براى مهار او برنامه داشتيم و اين برنامه خوب هم اجرا شد.

• عكس العمل هواداران استقلال روى خسروحيدرى تاثير نگذاشته بود؟
    - نمى دانم، به هر حال هواداران استقلال علاقمند به تيم و بازيكنان هستند و طبيعى است كه عكس العمل نشان بدهند. از هواداران استقلال ممنون هستم چون جو ورزشگاه در اين بازى بد نبود و زياد هم به بيراهه نرفتند و فقط هر وقت خسرو صاحب توپ مى شد، او را هو مى كردند و اعتراضشان رانشان مى دادند.

• رضا عنايتى هم كه در اين برد به استقلال كمك كرد. اينطور نيست؟
    - فوتبال همين است، گل سومى كه ما دريافت كرديم هم توپ به پاى بازيكنان ما خورد و گل شد. در فوتبال از اين اتفاقات مى افتد.

• از عملكرد محمدمحمدى در اين بازى راضى بوديد؟
    - خيلى خوب بود. هم او و هم طالب لو در تمرينات خيلى پرتلاش كار مى كنند. البته ۲ گلى كه محمدى در اين بازى از پشت محوطه جريمه خورد به اين دليل بود كه جلوى دروازه ما ازدحام زياد بود و محمدى ديد كافى نداشت تا به موقع جهت توپ را تشخيص داده و واكنش نشان بدهد.

• امير قلعه نويى هم به خاطر شعارهاى هواداران استقلال از آنهاشاكى بود. در اين رابطه چه نظرى داريد؟
    - صحبتى ندارم، هوادار به تيمش علاقه و تعصب دارد و اجازه بدهيد من در اين رابطه صحبت نكنم.

• پرويز مظلومى اعلام كرده كه آندرانيك تيموريان را مى خواهد.
    - هنوز جدى روى اين مساله بحث نشده و اگر قرار است بازيكنى به تيم اضافه شود، توسط مربى بايد اعلام شود.

• با اضافه شدن آند و ترافيك در خط هافبك استقلال خيلى سنگين نمى شود؟
    - به هر حال بازيكن كه همينطورى جذب نمى شود با اعلام سرمربى است. اگر آقاى مظلومى اعلام كرده، حتما تشخيص داده و نياز دارد و براى بازى كردن آند و هم فكرى كرده است

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

نيمكت نشينى ام فنى نيست و جاى سوال دارد

مبعلى: مسئولان استقلال هيچ حمايتى از من نكرد ه اند

ايمان مبعلى بازيكن تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه نيمكت نشينى اش فنى نيست، گفت: مسئولان باشگاه هيچ حمايتى از من نكرده اند.
    وى در خصوص شرايط خود در استقلال اظهار داشت: چند روز پيش در تمرينات دچار مصدوميت شدم و نتوانستم به بازى با سپاهان برسم. تمريناتم را آغاز كرده ام و هنوز به آمادگى كامل نرسيده ام و اميدوارم در هفته هاى آينده بتوانم به اين هدف دست يابم.
    او ادامه داد: استقلال نيز پس از گذشت ۷ هفته به هماهنگى لازم نرسيده است و بازيكنان مختلفى در ميدان حضور پيدا كرده اند و من نيز يكى از آنها هستم. برخى از انتقاداتى كه از من مى شود درست است و از آنها استفاده مى كنم، اما برخى از آنها بدون فكر و بى اساس است.
    مبعلى تاكيد كرد: نمى توان از هفته دوم عملكرد بازيكن را مورد ارزيابى قرار داد. زمانى كه تيم بد نتيجه مى گيرد تمام بازيكنان مقصر هستند، اما برخى افراد فقط به دنبال اين هستند كه تقصيرات را به گردن من بيندازند. وى خاطرنشان كرد: ۲ بازى بيشتر براى استقلال انجام نداده ام. بازى با فولاد را كه واگذار كرديم، تمام بازيكنان بد بازى كردند، اما در بازى بعد من نيمكت نشين شدم و اين موضوع نمى تواند فنى باشد. اين رفتار مسئولان جاى سوال دارد كه در آينده به آن مى رسم. من ۵ سال در ايران نبوده ام و با استقلال مدت كوتاهى تمرين كردم و اينكه در بازى اول به ميدان بروم، بازى دوم خوب بازى نكنم و در بازى سوم نيمكت نشين شوم كمى جاى سوال دارد. مبعلى يادآور شد: اصلا فكر نمى كردم در استقلال با اين مشكل روبه رو شوم. تاكنون مسئولان باشگاه هيچ حمايتى از من انجام نداده اند و ارزيابى بازيكن در
    ۲ بازى بسيار سخت است، اما ما ايرانى ها مى توانيم كارهاى سخت را انجام دهيم.
    وى با اشاره به سختى فوتبال امارات تصريح كرد: بازى كردن در امارات به مراتب سخت تر از ايران است و كار هر كسى نيست كه در اين ليگ بازى كند. من به خاطر هواداران به استقلال آمدم و حالا نمى دانم چرا كارم به اينجا كشيده شده است. تلاش مى كنم تا تكليفم را مشخص كنم.
    وى درباره وضعيت تيم ملى پيش از سفر به چين و كره جنوبى اظهار كرد: خيلى خوشحالم كه توانستم پس از بازى با ارمنستان دوباره اين فرصت را به دست بياورم كه در تيم ملى باشم. فكر مى كنم در بازى با ارمنستان عملكرد بدى نداشتم و به خاطر همين عملكرد افشين قطبى مرا دوباره به تيم ملى دعوت كرد.
    او افزود: يك مقدار كارمان براى ۲ بازى دوستانه با چين و كره جنوب مشكل است. مسافت از تهران تا شرق آسيا زياد است و ما وقت آن چنانى براى انجام كارهاى تاكتيكى نداريم. تنها ديروز زمان داشتيم كه ريكاورى انجام بدهيم. فكر مى كنم ۲ بازى بسيار سخت را پيش رو خواهيم داشت اما قطعا با برنامه ريزى مربيان تيم ملى مى توانيم بيشترين بهره بردارى را از اين ۲ بازى داشته باشيم. مبعلى در پاسخ به اين سوال كه آيا فشردگى ليگ و همچنين سفر به چين و كره جنوبى در كيفيت بازيكنان تاثيرگذار نيست ، گفت: اگر بگويم بى تاثير است، حرف بيخودى زده ام. يك پرواز طولانى به شرق آسيا خواهيم داشت و در كمتر از يكماه ۷ بازى در ليگ انجام داده ايم اما با اين وجود ما ايرانى هستيم و هر كارى از ما برمى آيد.
    وى درباره پيروزى استقلال برابر سپاهان گفت: خدا را شكر ۳ امتياز مهم اين بازى را به دست آورديم اما بايد بگويم خيلى كار داريم و براى رسيدن به قهرمانى خيلى بايد تلاش كنيم. با اين حال تعطيلى ليگ فرصت خوبى است تا كادر فنى استقلال بتواند نقاط ضعف را برطرف كند.
    مبعلى در پاسخ به اين سوال كه پس از سالها امسال ليگ امارات بدون بازيكنان ايرانى آغاز شد، آيا از مدت زمان حضورتان در امارات راضى بوديد، گفت: قطعا زمان خوبى بود. من ۵ سال در ليگ امارات بازى كردم و به خيلى از چيزها رسيدم و بازيكن باتجربه اى شدم. در امارات قهرمان شدم و به طور كل روزهاى خوبى در فوتبال امارات داشتم.
    وى در پاسخ به اين سوال كه غيبت بازيكنان ايرانى در ليگ امارات نشان دهنده ضعيف شدن فوتبال ايران است يا اينكه بازيكنان ايرانى متوجه شده اند ليگ امارات چيزى به آنها اضافه نمى كند، گفت: به نظرم چند عامل در اين مساله وجود دارد. يكى اينكه تيم هاى اماراتى تنها مى توانند ۳ بازيكن خارجى جذب كنند كه يكى از آنها تنها مى تواند آسيايى باشد. دليل ديگر اينكه سال گذشته تنها يك تيم و آن هم الامارات بود كه با بازيكنان ايرانى قهرمان شد و البته به دسته دوم هم سقوط كرد. مساله ديگر به گرانى بازيكنان ايرانى برمى گردد و شايد هم گروهى امارات با ايران در جام ملت هاى آسيا هم دليل ديگر باشد. فكر مى كنم مجموع اين دلايل باعث شد كه امسال در ليگ امارات بازيكن ايرانى حضور نداشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه منصوریان

با حضور من سهميه استقلالى ها در تيم ملى بيشتر شد

منصوريان: چك ۱۰ ميليونى من براى مجيدى هنوز در گاوصندوق فتح الله زاده است

عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال گفت: يكى از بانى هاى حضور مجيدى در استقلال بودم و هنوز چك ۱۰ ميليون تومانى ام بابت آسيب ديدگى احتمالى او در منزل فتح الله زاده است.
    او در مورد مسائل مختلف فوتبال به صحبت پرداخت كه متن كامل مصاحبه اش را در زير مى خوانيد:
    هر انتخابى كنيم، اعتراض هست
    به نظر من نفراتى كه دعوت شده اند نفرات خوبى هستند و تنها فرزاد آشوبى به دليل عمل جراحى روى فكش نتوانست در فهرست كادر فنى تيم ملى فوتبال حضور داشته باشد.
    بازگشت تيموريان و شجاعى نيز براى ما اتفاق خوبى محسوب مى شود، ضمن اينكه محمد غلامى پس از مدت ها زحمت به تيم ملى دعوت شده است. در مجموع شرايط تيم ملى را بسيار خوب مى بينم.
    طبيعى است كه هر انتخاباتى كه انجام مى شود در پى آن اعتراضاتى نيز وجود دارد. در مورد تيم خودم، استقلال ، عقيده دارم اگر زياد دعوت كنيم، مى گويند بازيكن نمى دهيم و اگر كم دعوت كنيم مى گويند در حق بازيكنان اجحاف شده است. در اين مورد من كه ۱۵ سال در استقلال بازى كرده ام هنوز نمى دانم چه كارى بايد انجام دهم.
    از كادرفنى و مديريت استقلال گلايه دارم
    گلايه اصلى من مستقيم به خود باشگاه استقلال بر مى گردد. ۶۰ سال از تاريخ باشگاه استقلال در كادر فنى تيم ملى مشغول است. من، حاجيلو و رشيدى ۶۰ سال از تاريخ باشگاه هستيم كه در تيم ملى مشغول به كار هستيم و توقع نداريم زمانى كه ما اينجا هستيم، كادر فنى و مديريتى استقلال در مورد تيم ملى صحبت كنند.
    تلفن هاى ما هميشه روشن و آماده پاسخگويى هستيم. به جاى مطبوعاتى كردن مسائل مى توانند با ما تماس گرفته و در اين مورد صحبت كنند.
    وقتى اين ها در مورد تيم ملى صحبت مى كنند، گله اول افشين قطبى به من بر مى گردد؛ همانطور كه گله اول پرسپوليسى ها به شخص قطبى مربوط مى شود. به شخصه اعتقاد دارم بايد اين حرمت ها حفظ شود.
    مجيدى و ميداودى در فهرست قطبى هستند
    هوادار زمانى كه بازيكن تيمش خوب بازى مى كند و به تيم ملى دعوت نمى شود، بايد اعتراض كند. ضمن اينكه قطبى در نشست خبرى اعلام كرد كه مجيدى و ميداودى در ليست تيم ملى هستند و چه بسا در آينده اى نزديك به تيم ملى دعوت شوند و هر زمان كه سرمربى تيم ملى تشخيص بدهد اين مورد عملى خواهد شد. ما تمام نظراتمان را مى دهيم اما انتخاب نهايى بر عهده افشين قطبى است.
    سهميه استقلال در تيم ملى را بيشتر كردم
    به نظر من حداقل كارى كه براى استقلال كردم اين است كه سهميه تيم را از دوره برانكو كه نهايتا ۲ بازيكن بود به ۵ تا ۶ بازيكن رساندم.
    زمانى كه سرمربى تيمى شوم، دوست دارم از مهاجمانى مانند مجيدى و ميداودى استفاده كنم و منطقى نيست اگر بخواهند زياده روى كنند.
    من اين گله را از هوادار نمى كنم و گله ام از كادرفنى و مديريتى باشگاه استقلال است. ايجاد تنش بين بازيكنان جديد و قديم استقلال كار درستى نيست چون مجموعه ما مجموعه استقلال است.
    هواداران، حيدرى را از رفتن به سپاهان پشيمان كنند
    ابتدا تشكر مى كنم از هواداران كه به خسرو حيدرى توهين نكردند و تنها زمانى كه توپ زير پايش بود عكس العمل هايى نشان دادند. حيدرى در قهرمانى استقلال ۷۰ درصد نقش داشت و شك نكنيد كه در ۳ سال اخير از بهترين بازيكنان فوتبال ايران بوده است.
    بايد فضايى ايجاد كنند تا بازيكنى مانند حيدرى از رفتن به سپاهان پشيمان شده و دوست داشته باشد دوباره پيراهن اسقلال را بر تن كند. در مود قلعه نويى نيز بايد چنين رفتارى شود.
    من با قلعه نويى ۳ جام قهرمانى و ۳ عنوان نايب قهرمانى را بدست آورده ام و به واقع در ورزشگاه در جريان بازى ناراحت شدم.
    مى دانم كه هوادار استقلال به پيشكسوتش بى احترامى نمى كند. شايد هوادار يك لحظه احساساتى شود، اما از آنها خواهش مى كنم حرمت بازيكنان قديمى را نگه دارند.
    نبايد عدم دعوت مجيدى و ميداودى را گردن كادرفنى استقلالى تيم ملى بيندازند
    تمام لحظات خوشى و ناخوشى ام در فوتبال با استقلال بوده است و از كنار استقلال امروز در تيم ملى هستم. اصلا پسنديده نيست كه بخواهند به كسى توهين كنند، ضمن اينكه به هيچ وجه پسنديده نيست كه عدم دعوت مجيدى و ميداودى و يا هر بازيكن ديگر را سمت من يا حاجيلو سوق دهند.
    چك ۱۰ ميليونى مجيدى هنوز
    در گاوصندوق فتح الله زاده است
    اگر اينگونه باشد كه خداى نكرده منصوريان دست در گنجينه اش كرده و حرف هايى را مى زند كه در اين صورت، چشم در چشم شدن با دوستان دشوار خواهد شد. من يكى از بانى هاى حضور مجيدى در استقلال بودم و هنوز چك ۱۰ ميليون تومانى من بابت آسيب ديدگى احتمالى مجيدى در منزل فتح الله زاده است كه اگر وى آسيب مى ديد بايد آن را به اجرا مى گذاشتم. از خود فتح الله زاده اين مورد را سؤال كنيد كه به من گفت اين چك را به عنوان يادگار نگه مى دارم.
    مجيدى مانند برادر كوچك من است. اينكه جرياناتى باشد كه عدم حضور اين
    ۲ بازيكن به سمت اصغر حاجيلو كه به نظر من در تاريخ باشگاه استقلال مانند وى وجود نخواهد داشت سوق پيدا كند و وى را روبه روى باشگاه استقلال قرار دهيم به هيچ وجه درست نخواهد بود.
    اگر رفتارها ادامه پيدا كند، حرف هاى زيادى براى گفتن دارم
    اگر اين كارها ادامه پيدا كند و من را روبه روى همبازى هاى قديمى ام بگذارند و اتفاقات به نحوى باشد كه روبروى باشگاه قديمى ام قرار بگيرم، حرف هاى ناگفته زيادى دارم.
    تمام باشگاه مى دانند كه هنوز ۱۰ درصد اسرار باشگاه را به كسى نگفته ام كه در اين صورت اگر لازم ببينم چيزهايى را مى گويم كه خيلى از دوستان حتى روى خيابان آمدن را ديگر نداشته باشند. بايد روال عادى طى شود و هر فردى وظايف خودش را انجام دهد.
    بگذاريد منصوريان مانند هميشه آرام باشد
    دقيقا در بازى با سپاهان همه چيز را ديدم اما خيلى از چيزها را در دلم فرو بردم و دقيقا مى دانم جه كسانى دوست دارند استقلال ببرد يا ببازد.
    بگذاريد على منصوريان مانند هميشه آرام باشد. به جاى اينكه بازيكنان را روبه روى من يا قطبى و حاجيلو قرار دهيد، توصيه مى كنم اين كارها را انجام ندهيد. اگر استقلال يك جاهايى نتيجه نمى گيرد عوامل آن را نبايد به گردن افراد ديگرى بيندازند.
    خود من به شخصه دوست دارم از استقلال ۱۱ بازيكن به تيم ملى دعوت شوند اما من شخص تصميم گيرنده نيستم.
    تجربه ديدار با ارمنستان نبايد در جام ملت هاى آسيا تكرار شود
    ديدار با كره جنوبى و چين بازى هاى خوبى هستند و مى توانيم با يك برنامه ريزى اصولى به مصاف آنها برويم، ضمن اينكه بازيكنان ما با داور خارجى آبديده تر مى شوند.
    اتفاقى كه در ديدار با ارمنستان افتاد و كاپيتان تيم ملى اخراج شد، تجربه بزرگى بود كه ديگر در جام ملت هاى آسيا اين اتفاقات نبايد تكرار شود، چون مى تواند شيرازه تيم ملى از هم بپاشد.
    هر چه بازى هاى تيم ملى در ميادين خارجى سنگين تر باشد، جدا از نتيجه اى كه به دست مى آيد در نهايت به سود تيم ملى در جام ملت هاى آسيا خواهد بود.
    با ايمان راسخ به هدفمان ادامه مى دهيم
    يك چيزى را در ايران ياد گرفته ام كه هر كارى بكنى مورد انتقاد قرار مى گيرى. پس بايد با ايمان راسخ و توكل به خدا هدفت را ببينى. در راه رسيدن به آن هدف هم، تمام اعضاى كادرفنى تمام تلاش خود را خواهند كرد، گرچه شايد سلايق مان باب ميل خيلى ها نباشد، اما قصد داريم پس از ۳۵ سال با قهرمانى در اين رقابت ها باعث خوشحالى مردم كشورمان شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

برخى اطرافيان قطبى بزرگتر از دهانشان حرف مى زنند

فتح الله زاده: قطبى صريحاً بگويد به خاطر دستيارش، مجيدى را دعوت نمى كند

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: آقاى قطبى به صراحت بگويد يكى از دستيارانش با فرهاد مجيدى مشكل دارد و به همين دليل او را دعوت نمى كند.وى در مورد صحبت هاى افشين قطبى در مورد دعوت نشدن ميلاد ميداودى و فرهاد مجيدى به تيم ملى اظهار داشت: آقاى قطبى مى تواند تفسير خود را درباره دعوت نكردن از بازيكنان داشته باشد چون او مسئول تيم ملى است و بايد پاسخگو باشد. اگر تيم ملى نتيجه نگيرد و او از بازيكنانى كه واقعا مثل «در» مى درخشند و تيم هاى خارجى ديگر از خدا مى خواهند چنين بازيكنانى را در تيم ملى خود داشته باشند، استفاده نكند بايد پاسخگوى ۷۰ ميليون ايرانى باشد. وى در اين خصوص كه قطبى عنوان كرده نمى تواند احساسى در مورد انتخاب بازيكنان تصميم گيرى كند، تصريح كرد: ايشان به عنوان سرمربى تيم ملى مى تواند ابعاد ديگرى را در نظر بگيرد اما ابعاد اصلى را در نظر نمى گيرد. هر مربى بايد بهترين بازيكن را دعوت كند كه ايشان اين اصول را زير پا گذاشته است. من مى گويم كه بعضى از اطرافيان آقاى قطبى در حال شيطنت هستند و بزرگ تر از دهان خود حرف مى زنند.فتح الله زاده تاكيد كرد: من به سرمربى تيم ملى هشدار مى دهم كه مراقب اطرافيان خود باشد چرا كه هر كسى نمى تواند به خود اجازه دهد در مورد استقلال صحبت كند. اگر اين نوع صحبت ها ادامه داشته باشد ما حتما برخورد مى كنيم. سرپرست باشگاه استقلال در باره اينكه قطبى معتقد است ميلاد ميداودى دفعه گذشته با تمارض اردوى تيم ملى را ترك كرده است، گفت: اصلا اين طور نيست كه ميلاد تمارض كرده باشد. دست او آسيب ديده بود و به قطبى گفته كه دستم آسيب ديده و خود ايشان گفته مى تواند اردو را ترك كند.فتح الله زاده يادآور شد: ميلاد اگر براى استقلال هم بازى كرد با همان دست آسيب ديده بود. چرا بايد انگ تمارض به او زده شود. پس من مى توانم بگويم ايمان مبعلى هم كه قبل از بازى با سپاهان گفت زانويش درد مى كند و ما او را در تركيب قرار نداديم اكنون كه با تيم ملى در حال تمرين است براى استقلال تمارض كرده است. وى ادامه داد: فاصله پايان بازى با سپاهان بيشتر بود يا فاصله ترك اردوى ميلاد تا بازى استقلال؟ آيا درست است كه من بگويم ايمان تمارض كرده است؟ مگر مى شود در فاصله يك روزه پاى يك بازيكن خوب شود؟ فتح الله زاده تاكيد كرد: در مورد فرهاد مجيدى هم نظر آقاى قطبى براى ما نمى تواند قابل قبول باشد. او معتقد است كه مجيدى انگيزه دارد اما دعوت نمى شود. اين يعنى چه؟ آقاى قطبى با صراحت بگو يكى از دستيارانت با فرهاد مجيدى مشكل دارد و به همين دليل او را دعوت نمى كنى. اين حرف ها كدام است كه بازيكن گرسنه و تشنه نيست. اين حرف ها كه فوتبالى نيست. من نمى خواهم در آستانه سفر تيم ملى بيشتر از اين حرف بزنم اما فقط به قطبى هشدار مى دهم حواسش به اطرافيانش باشد. وى در خصوص اينكه مبعلى معتقد است از سوى مسئولان استقلال حمايت نمى شود، گفت: اين طور نيست. ما حمايتهاى لازم را از مبعلى داشته ايم. چطور مى شود بازيكنى مثل لوييز كه از آن طرف دنيا به ايران آمده توانسته خود را با شرايط فوتبال ايران وفق و ۲ پاس گل بدهد ولى ايمان نمى تواند. او مگر در خارج از ايران به دنيا آمده و فوتبال را ياد گرفته است. فتح الله زاده در پايان گفت: من با هيچ بازيكنى مماشات نمى كنم. مبعلى بهتر است به جاى مصاحبه كردن تمرين كند. از بازى او در اين مدت راضى نيستيم و خوب نبوده و به دليل صحبت هايى كه كرده بايد پس از سفر تيم ملى به چين و كره جنوبى در كميته انضباطى باشگاه حاضر شود و توضيح دهد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شریفات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

شريفات: استقلالي شدن دليل نمي‌خواهد

ميداودي رونالدو شد، من مسي‌ استقلال مي‌شوم.

اين بازيكن جوان كه فصل پيش با پيراهن استقلال اهواز در ليگ برتر نمايش‌هاي قابل قبولي را به اجرا گذاشت و به عنوان پديده نامش را مطرح ساخت اميدوار است بتواند در استقلال تهران به آرزوهاي نرسيده‌اش برسد.
    اسماعيل شريفات بازيكن سابق استقلال اهواز،‌خيلي‌ها فقط اين را درباره تو مي‌دانند:
    اسماعيل شريفات هستم، متولد 16 خرداد سال 1367 در رامشير به دنيا آمدم.

براي دريافت رضايت‌نامه از استقلال اهواز به كميته انضباطي رفته بودي، چند ماهي طول كشيد؟
    خب مشكلاتي بر سر دريافت رضايت‌نامه وجود داشت، يك سال از قراردادم باقي مانده بود و مبلغ زيادي طلب داشتم كه پرداخت نمي‌شد، بنابراين مجبورم شدم به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت و چند ماهي براي صدور راي به انتظار بنشينم.

و رأي به نفع تو صادر شد؟
    بله، رأي به نفع من صادر و بازيكن آزاد شدم، طلبم را نيز براي صدور رضايت‌نامه بخشيدم.

هفت هفته از ليگ را از دست دادي، قبل از استقلال پيشنهاد ديگري داشتي؟
    در فصل نقل و انتقالات تيم‌هاي زيادي خواهان من بودند، دوست ندارم اسم ببرم كه بگويند بازارگرمي شده است، پيش از قرارداد با استقلال نيز يك تيم شهرستاني تماس‌هاي زيادي را داشت كه پاسخ منفي دادم و از مبالغي كه پيشنهاد داده بودند گذشتم.

چي شد استقلال را انتخاب كردي؟
    مگر قرارداد با استقلال دليل مي‌خواهد، استقلال پرافتخارترين، بهترين، محبوب‌ترين تيم ايران است و هر بازيكني دوست دارد پيراهن اين تيم را بپوشد.

ميلاد ميداودي چقدر در اين انتقال نقش داشت با او حرف زدي؟
    ميلاد از دوستان نزديك من است، با او مشورت كردم و گفت براي استقلالي شدن معطل نكن. اينجا فرصت بسيار زيادي براي پيشرفت خواهي داشت و بازي كردن در استقلال افتخار بزرگي است.

ميلاد به خوبي در تركيب استقلال جا افتاده است او بهترين گلزن و از ستاره‌هاي ليگ برتر بوده است، مي‌تواني مثل او بدرخشي؟
    ميداودي ستاره بزرگي است. از نظراتي او را الگوي خود انتخاب كرده‌ام و قطعا از تجربياتش استفاده مي‌كنم. مطمئن باشيد با انگيزه زيادي در تمرينات استقلال شركت مي‌كنم تا براي بازي كردن رضايت مربيان را جلب كنم. اگر كوچك‌ترين فرصتي برايم به وجود بيايد آن را از دست نمي‌دهم. اين قول من به شما و همه استقلالي‌هاست. يادم مي‌آيد وقتي ميداودي با استقلال قرارداد بست مصاحبه‌اي را از او نوشتيد در سايت استقلال نوشتيد كه فرداي آن روز مطبوعات چاپ كردند، نوشته بوديد كريستيانو رونالدو استقلال مي‌شوم.

بله، خب چي؟
    مي‌خواستم از زبان من هم بنويسيد ميداودي به وعده‌اش عمل كرد و رونالدوي استقلال شد، حالا من هم مي‌خواهم ليونل مسي شوم. اجازه دهيد چند هفته ديگر وقتي اجازه حضوردر تمرينات استقلال را پيدا كردم آنوقت به حرفم خواهيد رسيد و خودتانن مي‌نويسيد شريفات «ليونل مسي» استقلال.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فريبا: شرايط فني و بدني استقلال بهتر شده است
    مربي استقلال معتقد است در اردوي اخير نفرات استقلال پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته‌اند.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، بهتاش فريبا مربي تيم فوتبال استقلال گفت: پس از يك روز استراحت اردوي 4 روزه بسيار مفيدي را برگزار كرديم كه در اين اردو شرايط كلي استقلال به صورت كاملا مشهودي بهبود پيدا كرد چه به لحاظ فني و چه به لحاظ بدني بازيكنان باانگيزه نشان دادند و پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته‌اند.
    وي ادامه داد: صبح‌ها تمرين هوازي و كار با وزنه را داشتيم و بعدازظهر به امور تاكتيكي و كار با توپ مي‌پرداختيم. آنچه در اين روزها بيش از پيش مايه اميدواري شده است بازگشت اميدرضا روانخواه است و قرار است از امروز پا به توپ شود و با توجه به انگيزه بالايي كه دارد اميدوارم هرچه زودتر به تركيب استقلال اضافه شود و بتواند به تيم كمك كند.
    مربي استقلال در پايان گفت: خوشبختانه توانستيم اسماعيل شريفات را كه يك بازيكن سرعتي و تكنيكي است را به جمع نفرات خود اضافه كنيم. ما به بازيكني با خصوصيات شريفات كه بتواند با سرعت و چابكي خود مدافعان حريف را اذيت كند و تحت فشار قرار دهد احتياج داشتيم و خوشبختانه اين مهم محقق شد.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

آشوبي: شروع مجدد استقلال مقتدرانه خواهد بود
    هافبك ملي‌پوش استقلال معتقد است تيم ملي در چين نتيجه ارزشمندي كسب كرده است.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فرزاد آشوبي هافبك ملي‌پوش تيم فوتبال استقلال گفت: پس از عمل جراحي كه داشتم و منجر به عدم حضورم در تيم ملي شد از روز پنجشنبه در تمرينات استقلال حاضر شدم. نكته جالب انگيزه بالاي نفرات تيم بود و به نظرم در شروع مجدد ليگ از روز جمعه، استقلال ورودي مقتدرانه به ليگ خواهد داشت.
    وي افزود: تيم ملي فوتبال ايران در مقابل چين عملكرد بسيار خوبي داشت و نتيجه خوبي را كسب كرد. شكست دادن تيم ملي چين كه از تيم‌هاي خوب آسياست كار كوچكي نيست و معتقدم پيروزي با اختلاف دو گل آن هم در زمين حريف نتيجه ارزشمندي بوده است كه تيم ملي فوتبال ايران به آن نائل شده است

12. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

ميداودى حرف هاى جالب زياد مى زند اما من سرمربى هستم

مظلومى: قطبى استقلالى ها را بازى نمى دهد چون دنبال نتيجه است

پرويز مظلومى سرمربى استقلال درباره شرايط فعلى تيمش، بازى تيم ملى مقابل چين و اتفاقات ديگر به اظهارنظر پرداخت. با ما همراه باشيد:

• تعطيلات براى استقلال خوب بود؟
    - نمى توانم بگويم شرايطى آرمانى داشتيم اما تمرينات با انگيزه اى انجام داديم و تيم به ۷۰ درصد آمادگى رسيد. البته بايد بگويم كه استقلال بدشانسى هم مى آورد مثلا نتوانستيم اردوى كاملى داشته باشيم. چند تن از بازيكنان مثل جبارى، يوسفى، مجيدى، ميداودى و فرزاد آشوبى مصدوميت داشتند و همراه تيم تمرين نكردند. ۲ نفر هم كه همراه تيم ملى بودند ولى با اين حال من از شرايط بازيكنان راضى بودم.

• شما با پيروزى مقابل سپاهان به تعطيلات رفتيد. شايد به همين دليل بازيكنان در اين اردو سرحال و با انگيزه بودند؟
    - بله به هر حال ما يكى از رقيبان خود را برديم و بازى زيبايى هم بود. اين مسأله از سوى ۲ تيم بود و خوشحالم كه بازى پر گلى بود.

• به خاطر همين بعد از اين بازى گفتيد حاضريد ۳۹ گل بخوريد در عوض ۴۰ گل بزنيد؟
    - اين را گفتم و البته فكر مى كنم برداشت هاى منفى از اين جمله شد. من اين حرف را براى كل بازى ها گفتم. مهم بردن
    پر گل است.

• فكر نمى كنيد با گفتن اين جمله به خط دفاعى خود اين اطمينان خاطر را مى دهيد كه مى توانند در هر شرايطى هر طور كه بخواهند بازى كنند؟
    - منظور من از گفتن اين جمله اين است كه تيمم هجومى بازى كند. البته هر تيمى كه تهاجمى بازى مى كند به حريف خود فضاى مناسبى براى حمله مى دهد و اين نوع بازى كردن ريسك است. بايد اين طرف قضيه را هم نگاه كنيد، تيمى كه زياد حمله مى كند مى تواند تعداد گل هاى بيشترى هم بزند اما اين دليل نمى شود كه به راحتى هم گل بخوريم.

• از مصدوميت ميداودى گفتيد. ظاهرا اين بازيكن از ناحيه رباط دچار مشكل است؟
    - او يك هفته اى است زير نظر پزشك تيم تمرين مى كند، البته ساير مصدومان ما همين وضعيت را دارند. محسن يوسفى ۱۰ روز است كه با استقلال تمرين نمى كند. فشار زيادى روى پاى ميلاد ميداودى نمى آوريم اما من از همه مصدومان تيم مى خواهم در تمرين حاضر باشند تا افت نكنند.

• همه منتظرند بدانند اميد روانخواه چه زمانى شرايط بازى پيدا مى كند؟
    - او دقيقا از يك ماه ديگر داخل ميدان است. روانخواه هم اكنون با بازيكنان تمرين مى كند و به دليل اينكه به لحاظ بدنى خود را زودتر برساند فشار بيشترى را در تمرين به او وارد مى كنيم. حتى شايد از اين هفته هم او را وارد ليست ۱۸ نفر كنيم.

• آقاى مظلومى بازى تيم ملى مقابل چين را ديديد.
    - خير، فرصت نشد كه اين بازى را ببينيم. در مراسم ختم يكى از دوستان شركت كرده بودم.

• تيم ملى بعد از مدت ها بازى نسبتا خوبى انجام داد؟
    - به هر حال ما مقابل تيم جوان چين قرار گرفتيم. من بازى را نديدم اما از دوستانم شنيدم كه تيم اصلى چين نبوده است. با اين حال بردن در زمين مقابل اتفاق خوبى است و مبارك باشد.

• قطبى يكى از دلايل دعوت نكردن فرهاد مجيدى را به تيم ملى ايجاد حساسيت از سوى كادر فنى استقلال عنوان كرد. واقعا اگر مجيدى به تيم ملى دعوت مى شد شما واكنش نشان مى داديد؟
    - بهتر است قطبى بهانه نياورد. من هيچ حساسيتى به دعوت شدن بازيكنان به تيم ملى ندارم و حتى اگر لازم باشد همه آنها را در اختيار تيم ملى مى گذارم. اكنون ۲ بازيكن از استقلال را براى حضور در اردو با خود برده اند اما از آنها استفاده نشد و به طور حتم براى بازى با كره جنوبى هم از آنها استفاده نمى شود. چنين بازيكنانى از شرايط مسابقه دور مى شوند. من فكر مى كنم از بس كه فوتبال ايران نتيجه گرا شده و همه دنبال نتيجه هستيم قطبى همين موضوع را فهميده و فقط مى خواهد نتيجه بگيرد.

• چطور؟
    - ديدارهاى تداركاتى فرصتى است براى اينكه بازيكنانى غير از جواد نكونام، آندرانيك تيموريان و هادى عقيلى مورد آزمايش قرار بگيرند. اين بازيكنان امتحان خود را در تيم ملى پس داده اند. من خيلى خوشحال شدم كه بازيكنى مثل محمد غلامى در تركيب تيم ملى قرار گرفت و حتى گل هم زد. بازيكنى مثل حنيف عمران زاده چه زمانى بايد بازى كند؟ او را براى چند بازى به تيم ملى دعوت كرده اند اما به او بازى نمى دهند به اين دليل كه قطبى به دنبال نتيجه است. من با تيم ملى هيچ مشكلى ندارم. شما ببنيد چند روز است كه بازيكنان خود را در اختيار تيم ملى گذاشته ام. البته نه من مربيان ديگر هم اين وضعيت را دارند. من همه حرفم براى اين است كه برنامه ريزى درست شود. اكنون كه قطبى قول داده ايران را بعد از ۳۵ سال قهرمان جام ملت هاى آسيا كند اميدوارم بتواند به اين هدف برسد.

• در مورد ميلاد ميداودى قطبى معتقد است او براى اردوى ارمنستان تمارض كرده و همچنين گرسنه و تشنه بازى در تيم ملى نيست؟
    - اين خيلى بد است كه يك مربى در مورد بازيكنش چنين فكرى مى كند. واقعا دست ميلاد ميداودى آسيب ديده بود. چرا فكر مى كند كه او تمارض كرده است؟ همين ايمان مبعلى
    ۲ روز قبل از اردوى تيم ملى اعلام كرد پايش درد مى كند و نمى تواند مقابل سپاهان بازى كند. پس من بگويم او تمارض كرده است؟ ميلاد ميداودى خيلى تشنه و گرسنه حضور در تيم ملى است به شرط اينكه از وجود او استفاده شود. اتفاقا قطبى بازيكنان گرسنه و تشنه را بيرون نگه مى دارد و بدين ترتيب انگيزه آنها از بين مى رود. ميلاد ميداودى در تلويزيون گفت كه گاهى در تيم ملى جزو ۱۸ نفر هم نبوده است. پس اين بازيكن چه زمانى بايد انگيزه داشته باشد؟ من يك سؤال ديگر هم دارم؛ در بازى با چين چند تعويض انجام شد؟ پس به بازيكنان چه زمانى بايد فرصت داد؟ من از رسانه ها و مردم هم گله دارم.

• چرا؟
    - به اين دليل كه به قطبى اين فرصت را نمى دهيد كه از جوانان استفاده كند. ما بايد به مربى تيم ملى فرصت دهيم تا يك تيم جوان و پر نشاط را آماده كند. قطبى حق دارد دنبال برد باشد چرا كه اگر يك باخت بياورد همه مى خواهند او را اعدام كنند. من فشار و استرس را روى نيمكت تيم ملى احساس مى كنم. شمارى از بازيكنان براى اينكه بتوانند خود را به تيم ملى تحميل كنند احتياج به فرصت دارند.

• شايد قطبى به شمارى از بازيكنان اين بها را ندهد اما به بازيكنى مثل ايمان مبعلى علاقه خاصى دارد و او را جزو يكى از مهمترين بازيكنان تيمش خواند؟
    - اگر واقعا اين طور است پس چرا او را مقابل چين بازى نداد؟

• اين شايد صلاحديد قطبى بوده اما شما قبول نداريد كه اين روزها ايمان مبعلى كيفيت خوبى ارائه نمى دهد؟
    - ايمان ۵ سال از فوتبال ايران دور بوده است. او بايد متوجه شود كه فوتبال ايران و امارات با هم فرق دارد. من هر موقع كه در اين چند بازى از او استفاده كرده ام تمام تلاش خودش را انجام داده است.

• شما از عملكرد مبعلى راضى هستيد؟ شنيده ايم خواستار ترانسفر كردن اين بازيكن شده ايد.
    - از عملكرد ايمان راضى نيستم اما من كى و چه زمانى چنين چيزى گفته ام. متاسفانه بعضى از همكاران شما اصالت كار خبرى را فراموش كرده اند. مثلا در روزنامه ديگرى خواندم كه از قول من نوشته اند كه گفته ام صادقى را با امير شاپورزاده در استيل آذين معاوضه كنيد. من كى چنين حرفى زده ام؟ حتما كار بايد به شكايت برسد تا آقايان ثابت كنند چنين حرفى را من زده ام. متاسفانه برخى بعد از پيروزى مقابل سپاهان مرتب در حال حاشيه درست كردن براى استقلال هستند. وقتى حرف از معاوضه يك بازيكن زده مى شود فقط براى خراب كردن ذهن آن بازيكن است. من سپاهان را برده ام اما بعضى از اين روزنامه نگاران به گونه اى برخورد مى كنند كه انگار بازى را باخته ام. بعد از اين بازى مرا به رگبار بستند. از تعويض هايى كه انجام دادم تا بحث نيمه مربيان، حتى يكى بى احترامى را علنى كرده و نوشته بود اين تيم مظلومى نبود كه برد؛ اين استقلال بود كه به پيروزى رسيد. من مى دانم كه يك سرى دوستان هواداران بعضى دوستان ما هستند اما نه اينكه ديگر اينقدر خصمانه قلم بزنند.

• بگذريم. به نظر مى رسد به دنبال جذب تيموريان هستيد. براى جذب بازيكن جديد بايد يك نفر را از ليست خارج كنيد و به نظر مى آيد آن يك نفر سيد صالحى است؟
    - براى جذب بازيكن جديد نيازى نيست كه بازيكنى را از فهرست خارج كنيم چرا كه به اشتباه نام اميد روانخواه در فهرست بزرگسالان استقلال قرار گرفته در حالى كه اين بازيكن زير ۲۳ سال است. وقتى اين قضيه درست شود ديگر نيازى به حذف بازيكن ديگر نيست.

• از بين آندو و هوارمحمد نظر شما روى كدام يك است؟
    - از روز اول اين ۲ بازيكن را مى خواستم در نتيجه به پيشنهاد فرد ديگرى دنبال اين بازيكنان نيستم. در آينده مشخص مى شود كه كدام يك به استقلال مى آيند.

• اين طور كه به نظر مى آيد تيموريان مبلغ حدود ۸۰۰ ميليون از استقلال خواسته است؟
    - اين مبلغ صحت ندارد و ما به دنبال همان سقف قرارداد هستيم. حتى در حال چانه زنى هستيم تا از مبلغ سقف قرارداد پايين تر بيايد. او بايد بداند كه اينجا فوتبال انگليس نيست، اينجا فوتبال ايران است.

• قضيه جذب شريفات چيست؟ اين بازيكن را به پيشنهاد ميلاد ميداودى گرفتيد؟
    - من مربى استقلال هستم، چطور امكان دارد به پيشنهاد يك بازيكن چنين تصميمى بگيرم؟ ميلاد فقط گفت او بازيكن آزاد و زير ۲۳ سال است.

• ظاهرا اين ۲ نقشه هاى خوبى براى بازى در استقلال كشيده اند، چون ميداودى در مصاحبه اى جالب گفته با آمدن شريفات مى تواند در پست دلخواهش بازى كند؟
    - بعضى از اين بازيكنان حرف هاى جالب زياد مى زنند اما من سرمربى تيم هستم و تشخيص مى دهم كه چه بازيكنانى به ميدان بروند، حتى اگر اين بازيكن ميلاد ميداودى باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 24 از 131 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)