نيمكت نشينى ام فنى نيست و جاى سوال دارد

مبعلى: مسئولان استقلال هيچ حمايتى از من نكرد ه اند

ايمان مبعلى بازيكن تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه نيمكت نشينى اش فنى نيست، گفت: مسئولان باشگاه هيچ حمايتى از من نكرده اند.
وى در خصوص شرايط خود در استقلال اظهار داشت: چند روز پيش در تمرينات دچار مصدوميت شدم و نتوانستم به بازى با سپاهان برسم. تمريناتم را آغاز كرده ام و هنوز به آمادگى كامل نرسيده ام و اميدوارم در هفته هاى آينده بتوانم به اين هدف دست يابم.
او ادامه داد: استقلال نيز پس از گذشت ۷ هفته به هماهنگى لازم نرسيده است و بازيكنان مختلفى در ميدان حضور پيدا كرده اند و من نيز يكى از آنها هستم. برخى از انتقاداتى كه از من مى شود درست است و از آنها استفاده مى كنم، اما برخى از آنها بدون فكر و بى اساس است.
مبعلى تاكيد كرد: نمى توان از هفته دوم عملكرد بازيكن را مورد ارزيابى قرار داد. زمانى كه تيم بد نتيجه مى گيرد تمام بازيكنان مقصر هستند، اما برخى افراد فقط به دنبال اين هستند كه تقصيرات را به گردن من بيندازند. وى خاطرنشان كرد: ۲ بازى بيشتر براى استقلال انجام نداده ام. بازى با فولاد را كه واگذار كرديم، تمام بازيكنان بد بازى كردند، اما در بازى بعد من نيمكت نشين شدم و اين موضوع نمى تواند فنى باشد. اين رفتار مسئولان جاى سوال دارد كه در آينده به آن مى رسم. من ۵ سال در ايران نبوده ام و با استقلال مدت كوتاهى تمرين كردم و اينكه در بازى اول به ميدان بروم، بازى دوم خوب بازى نكنم و در بازى سوم نيمكت نشين شوم كمى جاى سوال دارد. مبعلى يادآور شد: اصلا فكر نمى كردم در استقلال با اين مشكل روبه رو شوم. تاكنون مسئولان باشگاه هيچ حمايتى از من انجام نداده اند و ارزيابى بازيكن در
۲ بازى بسيار سخت است، اما ما ايرانى ها مى توانيم كارهاى سخت را انجام دهيم.
وى با اشاره به سختى فوتبال امارات تصريح كرد: بازى كردن در امارات به مراتب سخت تر از ايران است و كار هر كسى نيست كه در اين ليگ بازى كند. من به خاطر هواداران به استقلال آمدم و حالا نمى دانم چرا كارم به اينجا كشيده شده است. تلاش مى كنم تا تكليفم را مشخص كنم.
وى درباره وضعيت تيم ملى پيش از سفر به چين و كره جنوبى اظهار كرد: خيلى خوشحالم كه توانستم پس از بازى با ارمنستان دوباره اين فرصت را به دست بياورم كه در تيم ملى باشم. فكر مى كنم در بازى با ارمنستان عملكرد بدى نداشتم و به خاطر همين عملكرد افشين قطبى مرا دوباره به تيم ملى دعوت كرد.
او افزود: يك مقدار كارمان براى ۲ بازى دوستانه با چين و كره جنوب مشكل است. مسافت از تهران تا شرق آسيا زياد است و ما وقت آن چنانى براى انجام كارهاى تاكتيكى نداريم. تنها ديروز زمان داشتيم كه ريكاورى انجام بدهيم. فكر مى كنم ۲ بازى بسيار سخت را پيش رو خواهيم داشت اما قطعا با برنامه ريزى مربيان تيم ملى مى توانيم بيشترين بهره بردارى را از اين ۲ بازى داشته باشيم. مبعلى در پاسخ به اين سوال كه آيا فشردگى ليگ و همچنين سفر به چين و كره جنوبى در كيفيت بازيكنان تاثيرگذار نيست ، گفت: اگر بگويم بى تاثير است، حرف بيخودى زده ام. يك پرواز طولانى به شرق آسيا خواهيم داشت و در كمتر از يكماه ۷ بازى در ليگ انجام داده ايم اما با اين وجود ما ايرانى هستيم و هر كارى از ما برمى آيد.
وى درباره پيروزى استقلال برابر سپاهان گفت: خدا را شكر ۳ امتياز مهم اين بازى را به دست آورديم اما بايد بگويم خيلى كار داريم و براى رسيدن به قهرمانى خيلى بايد تلاش كنيم. با اين حال تعطيلى ليگ فرصت خوبى است تا كادر فنى استقلال بتواند نقاط ضعف را برطرف كند.
مبعلى در پاسخ به اين سوال كه پس از سالها امسال ليگ امارات بدون بازيكنان ايرانى آغاز شد، آيا از مدت زمان حضورتان در امارات راضى بوديد، گفت: قطعا زمان خوبى بود. من ۵ سال در ليگ امارات بازى كردم و به خيلى از چيزها رسيدم و بازيكن باتجربه اى شدم. در امارات قهرمان شدم و به طور كل روزهاى خوبى در فوتبال امارات داشتم.
وى در پاسخ به اين سوال كه غيبت بازيكنان ايرانى در ليگ امارات نشان دهنده ضعيف شدن فوتبال ايران است يا اينكه بازيكنان ايرانى متوجه شده اند ليگ امارات چيزى به آنها اضافه نمى كند، گفت: به نظرم چند عامل در اين مساله وجود دارد. يكى اينكه تيم هاى اماراتى تنها مى توانند ۳ بازيكن خارجى جذب كنند كه يكى از آنها تنها مى تواند آسيايى باشد. دليل ديگر اينكه سال گذشته تنها يك تيم و آن هم الامارات بود كه با بازيكنان ايرانى قهرمان شد و البته به دسته دوم هم سقوط كرد. مساله ديگر به گرانى بازيكنان ايرانى برمى گردد و شايد هم گروهى امارات با ايران در جام ملت هاى آسيا هم دليل ديگر باشد. فكر مى كنم مجموع اين دلايل باعث شد كه امسال در ليگ امارات بازيكن ايرانى حضور نداشته باشد.