سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامت

خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره