Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali kian نمایش پست ها
    سلام مجدد، دوستان توی league و cup دوم شدم ، توی champions league که اصلا امید نداشتم قهرمان بشم اما رو بازی حریف زیاد کارکرده بودم و سیستممو طبق بازی اون چیده بودم ، تا فینال که اومده بود کمتر از 10 گل رفت و برگشت نمیزد به تیما، عکس ازتیم حریفمم گذاشتم با قدرتش ، اما من .... ترکوندمش به معنای واقعی ،بیخیال ، عکس ها رو ببینید گویای همه چی هست ، هیچ جامی اینقدر نچسبیده بودبهم ، 2فصله دارم بازی میکنم ، level 1 که نبودم چون 2روز قبل از شروع لیگ شروع کردم میشه گفت از level 2 شروع کردم، 2 فصل حضور و 4تا قهرمانی و 2 تا نایب قهرمانی ، امیدوارم دوستان ایرانیمم موفق باشن تو این بازی، توچه کردی علی جان ؟؟؟ قهرمان شدی؟داش علی ثابت شد که صرف دفاع خوب نیس ؟ شاید یه بازی جواب بده و یا گاهی یکم دفاعی بازی کرد اما تیم پیشرفت نمیکنه مخصوصا توی فوتبال واقعی، مورینیو چوب همینو خورد، جلو لیور خوش شانسی آورد که جرارد پاش سر خورد، اینم از شانس گند ماست ، اما بازی با اتلتیکو نمیدونس چطور باید حمله کنه چون ساختار تفکراتش و تیمش دفاعیه،علی جون میخامت
    خدایا ، باید لیور قهرمان شه، جام لیگ برتر امسال فقط ارزش دستای کاپیتان جرارد رو داره
    بهت تبریک میگم داداش. بالاخره طرز فکر ها متفاوته.من نمیگم همیشه دفاع صرف کنیم که! من صحبتم اینه که مقابل تیمای خیلی قوی تر دفاع کردن هم نتیجه میده.وگرنه من نمیام مقابل تیمای ضعیف تر از خودم دفاع کنم که!

یه نکته ای که دیدم از عکسا، میانگین سنی بالای بازیکنای هافبک حریفت بود! یعنی اومدی نهایت استفاده رو از این نقطه ضعف کردی.میانگین سنی نکته خیلی مهمیه! من فصول قبل یادم میاد.چه بلایی سر تیمای قوی میاوردم طرف 8 واحد قوی تر از من بود مثلا ولی با میانگین سنی 28 سال!5 6 تا میخوردن ازم! الان اینجا حریفت 2 تا هافبک وسط 27 و 29 سال داره! و شما اومدی با 3 تا هافبک جوون اونارو محاصره کردی.کلید بردت تو همین بود. در اختیار گرفتن وسط زمین!شاید بگین که چون بازیکناش خیلی قوی ترن نمیشه کاری کرد! ولی اینجا عنصر جوونی به تجربه و پیری میچربه، چرا؟ وسط زمین نیازمند بازیکنای سرعتی هست. و بازیکنای پیر هم توانایی دویدن زیاد رو ندارن. میبینی چه دقایقی گل زدی؟
    115 و 119 یعنی بازیکنای حریفت دیگه نای دویدن نداشتن!
    انقد نکات آموزشی داره این بازی که هر چی بگیم کم گفتیم!
    راستی علی جان لیگای پایین معمولا زیاد سخت نیست.چون بازیکنای غیر فعال هم هست امکان موفقیت بیشتره. هر چی میای بالا سختی لیگ بیشتر میشه. حالا خودت میای بالا متوجه میشی
    باورت میشه من فکر کنم یکی دو فصلی میشه نتونستم بازیکن بخرم!!! یادش بخیر اون موقع ها مثل چی بازیکن میخریدم. الان کصافتا مگه میزارن!!! خلاصه لیگ جدید وضعیت من داغونه!
    من فصل قبل دوم شدم و صعود کردم به لیگ 11
    میریم که داشته باشیم یه لیگ فوق العاده سخت تر رو!
    موفق باشی علی جان

2. 3 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع