Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: فکر می کنین کدوم تیم به فینال 2014 برسه؟

رأی دهندگان
16. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • رئال مادرید

11 68.75%
  • بایرن مونیخ

5 31.25%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر درباره بازی رئال مادرید بایرن مونیخ - نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 14 - 2013

دوره برگشت هم تموم شد و رئال مادرید توانست با نتیجه 0-4 پیروز بشه و بعد از مدت ها نبردن در آلمان ببره اونم با چه نتیجه ای!!!!!
    بایرن در خانه واقعا تحقیر شد.

رئال بالاخره بعد از 12 سال می خواد قهرمان بشه.

در این بازی مثل دوره رفت رئال حملات مفید تری رو داشت نسبت به بایرن.

گواردیولا: تفکراتش اینه که با تصاحب توپ می تونه حریفانشو شکست بده و این واقعا بی دلیل نیست این تفکرش ،،، گواردیولا معتقده که تصاحب توپ باعث میشه 1. بازیکنان خودی اعتماد به نفسشون بالا بره و استرس پائین بیاد 2. همین استرس رو به تیم مقابل وارد کنه 3. این قدر پاس کاری کنه تا حریف اشتباه کنه.

اما اشتباهه گواردیولا این بود که مورینیو رئال رو کاملا با این جور تیم ها آشنا کرده. و اینکه رئال بعد از 12 سال زخم خوردن و شکست بالاخره بدون ترس و استرس و با حس انتقام نسبت به بایرن رفت فینال تا قهرمان بشه.

آنجلوتی: کارلتو بازی با دورتمند رو خوب یادش بود ، دوره رفت یک چهارم رئال با نتیجه 3-0 برد و دوره برگشت رئال خواست فقط دفاع کنه چون از قبل خودشونو صعود کننده می دونستند اما به مشکل برخورد و با نتیجه 0-2 باخت و در بازی با بایرن این اشتباه رو تکرار نکرد و بااین که دوره رفت 1-0 برده بود در برگشت اعلام کرد تیم من حمله خواهد کرد نه اتوبوسی دفاع کردن.

همین تفکرآنجلوتی با مورینیو فرق داشت. ( تفکر مورینیو تو این 2-3 سالی که مربی تیم من بوده: در چنین مواقعی می گه من الان صعود کننده هستم پس من باید ازش دفاع کنم تا ببرم اما متاسفانه دفاع از نو حمله کردن و گل بیشتر زدن نیست از روی اینکه نزاره حریف گل بزنه )

متاسفانه مورینیو نمی دونست که رئال تیم هجومیه نه دفاعی!! حتی مقابل تیم های بزرگ. با این حال مورینیو کمک های زیادی به رئال کرد 1. ضدحملاتی در رئال ساخت که معروف شد به 7 ثانیه 2. رئال رو به تیم هایی که تصاحب توپ می کنند آشنا کرد 3. مثلث هجومی ساخت که معروف شد به مثلث برمودا.

آنجلوتی آمد تاکتیک ضد حملات رو حفظ کرد و به جای اینکه دفاع کنه حمله کنه و تصاحب توپ کنه. ( به نظر خودم آنجلوتی این جوری فکر کرد که من حمله و تصاحب توپ می کنم و وقتی تیم حرف حمله کرد من ضد حمله های 7 ثانیه ای معروف رئال رو میزنم ) در واقع آنجلوتی تیم رو پرورش داد و سیستم رو از 1-3-2-4 رو به 3-3-4 و 2-2-4 تغییر داد. که تا اوجایی که دیدم از هر 2 سیستم استفاده کرده.

و نکته بعدی هم این بود که آنجلوتی بازی های رفت برگشتی که 180 دقیقست رو 180 دقیقه دید ( یعنی اینکه من 180 دقیقه وقت دارم برم فینال نه 90 دقیقه ) مورینیو میاد می گه بازی رفت رو یه مساوی یا با گل زده در خانه حریف تموم می کنم و دوره برگشت میزنمش. این تفکر اشتباهه چونکه تیم حریف ضدحمله میزنه و گل میزنهو وقتی تیم حریف گل بزنه تیم چاره ای جزء حمله نداره و همین باعث میشه تیم حریف گل های بیشتری بزنه چون حریفش مجبوره ریسک کنه و این تفکر دقیقا باعث میشه شکست بخوره....

خیلی راجب مورینیو حرف زدم ولی بنظر من دلیل پیروزی رئال همین نکاتی بود که بالا گفتم.

به طرفداران رئال تبریک می گم و ایشالا قهرمانی.

hala madrid

HALA MADRID

2. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)