Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK
    بازیکن محبوب
    Jose Luis Chilavert

BrazilMilanNaft

Maldini

تشکر ها
    110
    تشکر شده 277 در 170 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

آقا دیدم اینجا تقریبا خلوته اومدم منم شلوغش کنم یکم
    الان چند فصله دارم بازی میکنم آخرین بازی سطح 4 رو فردا دارم و بعدش سطح 5 رو شروع میکنم.تو لیگ با اختلاف 2 امتیاز اولم و تنها راه دوم شدنم اینه که فردا که با تیم دوم بازی دارم توی زمین خودم ببازم که محاله این اتفاق بیافته چون تیمم 6.3 واحد ازش قویتره.توی جام حذفی نایب قهرمان شدم و به سختی تا فینال رسیدم چون حریفام همه سطح 5 و 6 بودن و تنها تیم سطح 4 حاظر در مراحل 1/8 به بعد فقط من بودم.فینال هم به یه تیم خورم که واقعا قوی بود و نشد که نتیجه بگیرم.لیگ قهرمانان هم ماشالله یه قرعه ای بهم خورده بود که هر 32 تیم حاظر مدعی قهرمانی بودن.به عنوان تیم اول بالا اومدم و در مرحله 1/4 به یه تیم خیلی قوی باختم.
    فصل اول دوم شدم چون دیر شروع کردم و از وسط فصل اومدم.فصل دوم هم با بدشانسی کامل دوم شدم.ولی فصل سوم با 9 امتیاز اختلاف اول شدم و این فصل هم که قطعا اولا میشم.یه عکس از قدرت و ترکیب تیمم میزارم ببنید.5 بازیکن ستاره طلایی دار (scout) دارم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید ali.chila تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

خوش اومدی علی جان، دمت گرم با تیمت ، اما حواستو جمع کن ، ساده نگیر بازی رو ، پست قبلیمو که دیدی ، تیم مقابلم 8 واحد ازم جلوتر بود اما با برنامه هایی که تو بازی به بازیکنام دادم وتغییر تاکتیک که میدادم 3بر1شکستش دادم ، خلاصه بازی فرداتو ساده نگیر

4. کاربر روبرو از پست مفید Ali kian تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع