همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
رویام 16 سالمهـ ترک زبونم پرسپولیس 7 ساله همه ی زندگیمهـ یه بارسایی هم هستم !
غلامرضا رضاییو علی کریمی هم زندگیمن !
![]()
یــــِه وَقتآییــــ یه کسآییــ:( رو تو زِنــــدِگیمون رآه میــــدیم
کــِـــــــــــــــه نَنِهـ بآبآ شونـ بـــِ زور تو خونِشونـ رآه میــــــــــدَن!
امین 22 از اهواز طرفدار بارسا تیم ملی هم آلمان
'' Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer ''
█║▌│█│║▌║││█║▌║
Senator © 1991 - 2014
سلام دوستان رضا هستم 28 ساله از شهریار خوشحالم که منو به جمع خودتون راه دادید.تقریبا 18 ساله فوتبال رو پی گیری میکنم.البته قبلا خودم دستی بر آتش داشتم اما بعد از خدمت دیگه بازی نمی کنم حدود 5 سالی هست.تو ایران طرفدار استقلالم و تواروپا من یو
سالار 23 ساله از بندرعباس
کوچیک همتونم
![]()
سلام دوستان عرفان هستم 17 ساله اهل شمالم بارسایی هستمو برزیل بازیکنم فقط نــــــــــیمار
کوچیک همتون
مسعود 20 کرج
عشقه منچستریونایتد
همین . . .
سلام منم كه علي دشتي هستم از شيراز- عاشق سلطان كريس هستم. جون هم بخواد بهش ميدم چه برسه به..
سلام جواد هستم 20 سالمه طرفدار المان و لام هستم از بندر عباس
سلام وحید هستم 20 ساله هستم عاشق رئال و رونالدو هستم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)