Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به دربی نمره چند می دین؟

رأی دهندگان
35. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • به نظر من دربی نمره ش 20

12 34.29%
  • به نظرم دربی نمره ش 18

10 28.57%
  • به نظر من دربی نمره ش 14

4 11.43%
  • دربی به زور می تونه 10 بگیره

4 11.43%
  • به نظر من دربی نمره ش زیر 10

5 14.29%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

پیش فرض پاسخ : اتحادیه بچه های عضو انجمن دربی ...

ممنونم بازم از نظرات عزیزان
    من چند تا نکته رو بگم امیدوارم به بچه ها برنخوره
    دیشب که برنامه 90 رو می دیدم واقعا حس کردم که چرا فوتبال ما داره به این وضع و روز می افته و این جا هم یک انجمنه فوتبالیه و مسلما بی اشتهایی مردم به فوتبال روی این جا هم تاثیر گذاره
    در قرآن داریم که خداوند سرنوشت هیچ قومی را عوض نمی کند مگر اینکه خود آن قوم بخواهند... بهر حال فوتبال و هوادارانش توی 6-7 سال اخیر از نوعی تفکر حمایت کردند که فوتبال رو نابود کرد و دقیقا همان کسانی که نادانسته این گونه کارها رو انجام دادن امروز مدعی هستند که چرا این اتفاق افتاده.
    من توی 2 سال اخیر 2 بار دیدم که توی برنامه های اینچنینی مثل 90 اشخاصی امدند تا درد اصلی فوتبال رو بگن اما متاسفانه برنامه پر بیننده مملکتی که هی وسط حرف جدی 2 نفر بزرگتر بپره و با بکار بردن شوخی ها و حرف هایی که توش چیزی گیر نمیاد خود شیرینی کنه و هی از من و شمای مردم مایه بذاره بهتر از این نمیشه
    6-7 سال هست که فرهنگ مچ گیری , گستاخی , آبرو ریزی , پرده دری , افشای رازها و دیدزدن به زندگی شخصی مردم به بهانه رسانه بودن فوتبالدوستان را منزجر کرده است
    وقتی آبروی چند نفر رو به حکم کشیدن یا نکشیدن قلیان می بریم , وقتی بدون مدرک در مقابل مدارک مدیر عاملی که بیش از سن شما سابقه دارد عبارت قانع نشدم را بکار نمی برید و به بیننده القا می کنید که همه دوروغ می گویند , وقتی پشت تلفن در جلوی میلیون ها بیننده تلویزیونی مچ یک فرد نظامی را که برای کمک به فوتبال امده است را می گیریم که چرا اسم فلان کارشناس را اشتباه گفتی و می خندیم. وقتی بازیکن مدافع تیم پرطرفداری را مسخره می کنیم و برای ماست مالی با عبارت فلانی پسر خوبی است موضوع را می خواهیم جمع کنیم. وقتی از همه و ادم و عالم توضیح قانع کننده برای یک فرد می خواهیم . وقتی روال ما توهین می شود در هر گزارش و نمی توانیم 90 دقیقه نیش و کنایه و طعنه نزنیم این می شود اوضاع ما که در جامعه هر کس یقه دیگری را می گیرد. این می شود که پسر 15 ساله به شخص اول فدراسیون ورزشی یک مملکت توهین می کند. این می شود که هر کی به هر کی می شود و وزیر هم از نیش و کنایه یک فوتبالیست در امان نیست
    من صحبت فنی درباره فوتبال ندارم که اگر فکر می کردم بستری برای این موضوع است می توانستم چون گذشته فنی صحبت کنم
    اما روی صحبتم با دوستانی است که می گن فوتبال ایران بار فنی نداره که بخواهیم حرف بزنیم
    اشتباه شما این است که زاویه دیدتان را نزدیک به افرادی کردید که دوست دارند فوتبال را با حاشیه و منفی ببینند
    فوتبال زیباست و در ایران هم بار فنی دارد .. مگر می شه تیمی که به جام جهانی رفته بار فنی نداشته باشه؟ شما چند بار توی زمین فوتبال فشارتون افتاده؟ چند بار توی بدنسازی پیش فصل شرکت کردید؟
    مگر فوتبالیست شدن وحی منزل یا بصورت اتفاقی است که ما فوتبالیست را برای دریافتی اش بازخواست کنیم؟ اگر فکر می کنید پول راحت به فوتبالیست داده میشه اگه فکر می کنین که پول مفت داره تزریق میشه به این جماعت باید بگم که شما هم بدتان نمی آمد از این پولها بخورید... و اگر می توانستید الان فوتبالیست بودید
    حالا ممکنه چند نفری هم از راه نامناسب به درون لیگ رفته باشند و با دلالی و دیدن فلان کس به جایی رسیده باشند.. ما چرا همه را با یک چوب بزنیم... مگر خود شما چکونه به صداو سیما رسیده اید؟ مگر همه مجریان و برنامه سازان تلویزیون از یک مسیر انتخابی رد می شوند یا انتصاب در کار است؟
    ما اینقدر بی شرم شده ایم که ازا حساسات یک جوان 15 ساله سوئ استفاده می کنیم واشکش را در یک برنامه تلویزیونی در می آوریم تا بگوییم گزارشگری فوتبال کار سختی است ! جالب است کسانی ایراد از نوجوانان در زمینه هایی می گیرند که خودشان در ان نوع اشتباهات و سوتی ها دکترای افتخاری دارند !
    آقایان
    اگر فوتبال در کشور ما کساد شده
    اگر تب فوتبال پایین آمده
    اگر محیط ها و انجمن های ورزشی خالی شده از عاشقان واقعی فوتبال
    اگه بحث فنی جاییش را به کل کل داده است . نه مشکل فنی است و نه مشکل پولی که فوتبالیست می گیرد
    من این حرف رو به عنوان کسی می زدنم که یکی از بزرگترین آرشیو های تصویری ایران رو در اختیار داشتم و بسیاری از برهه های تاریخی فوتبال ایران را دیدم
    در زمان قدیم مردم یاد می گرفتند که به ورزشکار احترام بگذارند .. پرده دری در فوتبال نبود.. فوتبالیست جایگاه خودش را می دانست..
    تا زمانی که کمیت برای شما مهم باشد کیفیت افت می کند
    تا زمانی که بنازید به تعداد پیامک .. تا زمانی که شور فوتبال را به تعداد افراد نشسته در استادیوم ها بدانید .. تا زمانی که همه جای فوتبال ایران را بخواهید با بارسلونا و رئال مادرید مقایسه کنید و تا صحبت از پرداخت حق فوتبال و فوتبالیست از سوی صدا وسیما به فوتبال می شود حرف را عوض می کنید همین اس
    WelCome To Derby

2. 9 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع