دانلود کلیپ ها و تیتراژهای برنامه های ورزشی تلوزیون
((جمع آوری و گرد آوری شده توسط سایت دربی))
در این تاپیک کلیپ های برنامه های ورزشی تلوزیون قرار میگیره
پست اسپم و لینک غیر اختصاصی حذف می شود
دانلود کلیپ ها و تیتراژهای برنامه های ورزشی تلوزیون
((جمع آوری و گرد آوری شده توسط سایت دربی))
در این تاپیک کلیپ های برنامه های ورزشی تلوزیون قرار میگیره
پست اسپم و لینک غیر اختصاصی حذف می شود
IRIB3 Ad for the UEFA Cup Europe 2012
(تیزر تبلیغاتی شبکه 3 برای بازیهای جام ملتهای اروپا 2012)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(کلیپ آغازین برنامه جام چهاردهم)
دانلود کلیپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود موزیک
با تشکر از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Mohammad : 07-27-2012 در ساعت 13:31
به نام خدا
کلیپ بسیار زیبا از لیگ برتر محصول شبکه شما
حجم:3مگابایتفرمت:3GP
کیفیت:عالی
ویرایش توسط 레자 : 08-08-2012 در ساعت 15:37
سلام اگه ممکنه اهنگی که تو شروع مسابقات چمپیونز لیگ و در بین دو نیمه و اخر فوتبال پخش میشه رو واسه دانلود بذارید.
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشید:
موزیک تیتراژ برنامه فوتبال برتر با فرمت mp3 را هم در سایت بگذارید. با تشکر
با سلام برنامه ورزش از نگاه دو رو اشتباهی گذاشتین ممنون می شم درستش کنین چون لازم دارم
سلام ببخشید می شه آهنگ تیتراژ ورزش از نگاه دو سال 93 قرار بدبد![]()
با سلام چطوری اهنگ تیتراژ پایانی ورزش از نگاه دو رو باید دانلود کنم .در حالیکه عضو هم شدم و گزینه ولینک دانلود ندارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید یا برای ایمیلم اپلود کنید که تا عمر دارم سپاسگذارم.inasooti81@gmail,com
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)