Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

قدرت تیمم نزدیکای 17 هست ، فک کنم تیممو چش زدن ، دیروز بعد از تقریبا 30تا بازی تو لیگای مختلف بدون باخت ، باختم ، خخخخخ ، اما هنوز پرچم بالاس ، چطورمیشه مصدوم نداد یا کم مصدوم دادتوبازی؟ البته میدونم ، از نوع تمرین دادنه ، اما اگه توضیح بدی شاید چیز جدیدی متوجه بشم ، تمرین دادن و استراحت دادن به بازیکنا باید چه جور باشه؟ فک کنم خیلی مهم باشه ، ممنونننننن.....

2. کاربر روبرو از پست مفید Ali kian تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali kian نمایش پست ها
    قدرت تیمم نزدیکای 17 هست ، فک کنم تیممو چش زدن ، دیروز بعد از تقریبا 30تا بازی تو لیگای مختلف بدون باخت ، باختم ، خخخخخ ، اما هنوز پرچم بالاس ، چطورمیشه مصدوم نداد یا کم مصدوم دادتوبازی؟ البته میدونم ، از نوع تمرین دادنه ، اما اگه توضیح بدی شاید چیز جدیدی متوجه بشم ، تمرین دادن و استراحت دادن به بازیکنا باید چه جور باشه؟ فک کنم خیلی مهم باشه ، ممنونننننن.....
    اوضاع منم خیلی خوب نیست. 3 باخت تو 3 بازی اخیر!
    مصدومیت ها کلا همیشه دست خودت نیست که جلوگیری کنی ازش.مثلا گاهی وقتا ممکنه تو یه بازی حریفت tackling style رو hard گذاشته باشه.یعنی بازیکناش خشن بازی میکنن و این ممکنه باعث مصدومیت بازیکناتون بشه.اما به یه مورد بستگی داره که میتونی خودت کنترلش کنی که اونم condition یا همون وضعیت بازیکناته که باید همیشه سعی کنی اونو بالا نگه داری.یعنی بالای 80 باشن حداقل.اگه پایین باشه باعث مصدومیت بازیکنان میشه.
    در مورد تمرینات سعی کن زیاد رو یه بخش کار نکنی.مثلا یه مهاجم قسمت attack رو اگه همیشه تمرین بدی بعد یه مدت غیر فعال میشه و مجبور میشی قسمت های defense و physical $ mental رو هم تمرین بدی.برای جلوگیری از این کار به هر تعداد مثلا 4 5 تا تمرین attack مثلا 2 تا هم تمرین defense و physical $ mental استفاده کن که یه جورایی تناسب رعایت بشه و سیستم یه بخش رو قفل نکنه.
    به یه نکته دیگه هم توجه کن.مثلا هافبک ها علاوه بر تمرین defense و physical $ mental باید attack رو هم کار بدی.یا هافبک دفاعی باید کنارش defense هم زیاد کار کنی.بستگی به نوع پستشون داره
    البته خودم هنوز از خیلی از نکات ای بازی سر در نیوردم و فعلا در حال یادگیری ام
    بازیم سوالی بود درخدمتم

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

بازم سلام عرض شد ، من لول 2 هستم بچه ها ، امیدوارم بتونم 3تا جامو بگیرم ، البته من کاره ای نیستم ، همینکه اسم تیممو لیورپول گذاشتم کافیه ، اسم لیورپول که باشه قهرمانی میاد سمتش ، راستی فک کنم بتونم چطور همدیگه رو اد کنیم ، 2هفتس نصب کردم متوجه شدم راهشو ، چطور نفهمیدین شما ،، البته 90 % ،بذارین مطمءن بشم میگم چه رکبی به بازی بزنیم ، به امید قهرمانی این فصل لیور (البته شما زیاد جدی نگیرین ، چون من عاشق لیورپولم و زیادی خوشبین)خخخخخ

5. کاربر روبرو از پست مفید Ali kian تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

بازم سلام عرض شد ، من لول 2 هستم بچه ها ، امیدوارم بتونم 3تا جامو بگیرم ، البته من کاره ای نیستم ، همینکه اسم تیممو لیورپول گذاشتم کافیه ، اسم لیورپول که باشه قهرمانی میاد سمتش ، راستی فک کنم بتونم چطور همدیگه رو اد کنیم ، 2هفتس نصب کردم متوجه شدم راهشو ، چطور نفهمیدین شما ،، البته 90 % ،بذارین مطمءن بشم میگم چه رکبی به بازی بزنیم ، به امید قهرمانی این فصل لیور (البته شما زیاد جدی نگیرین ، چون من عاشق لیورپولم و زیادی خوشبین)خخخخخ
    خب راهشو بگو ببینم میشه یا نه؟!
    اگه بشه که خوب میشه میتونیم از این بسته ها به همدیگه بفرستیم
    مخصوصا شماها که تازه اول راه هستین لازمتون میشه واقعا

عضو Derby

بازیکن محبوب
    only STEVEN GERRARD
    اسم واقعی شما
    علی
    LiverpoolPersepolis
    تشکر ها
    40
    تشکر شده 27 در 20 پست

معذرت ، متاسفانه نمیشه بچه ها ، میخاستم از لیست خرید بازیکن همدیگه رو اد کنیم که لیست خرید هرکدوممون باهمدیگه فرق داره وهیچ بازیکن مشترکی تو لیست فروش دونفر نیس ، ینی احتمالش کمه

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

معذرت ، متاسفانه نمیشه بچه ها ، میخاستم از لیست خرید بازیکن همدیگه رو اد کنیم که لیست خرید هرکدوممون باهمدیگه فرق داره وهیچ بازیکن مشترکی تو لیست فروش دونفر نیس ، ینی احتمالش کمه
    درسته. سیستم متناسب با قدرت تیم ها و قدرت بازیکناشون ، بازیکن رو میزاره تو لیست فروش. اینجوری نیست که مثلا یه بازیکن با قدرت 20 تو لیست فروش من که بیشتر دنبال بازیکن 60 به بالا هستم باشه!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع