Design & Developed BY Patira

صفحه 23 از 131 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه اولیایی

اوليايى: سازمان تربيت بدنى به جامعه ورزش توهين كرد

كاظم اوليايى مديرعامل پيشين باشگاه استقلال با اشاره به عملكرد يكساله رئيس سازمان تربيت بدنى در ورزش گفت: بزرگترين شلوغ كارى آقايان كه منت آن را بر سر ورزش و ورزشكاران گذاشتند ابن بود كه گفتند يك درصد بودجه سازمان ها كه قبلا اختيارى بوده را اجبارى كرديم.
    وى در ارزيابى عملكرد سازمان تربيت بدنى در زمان يكساله رياست على سعيدلو گفت: بيش از هر بحثى بايد بدانيم ساختار ورزش كجاست. در پاراگراف سوم از اصل سوم قانون اساسى تربيت بدنى را براى همه در كنار آموزش و پرورش و سلامت رايگان تعريف شده است اما در قوانين عادى فعلا جايگاهى براى سازمان تربيت بدنى تعريف نشده است.
    او با تاكيد بر اينكه بعد از ۵۰-۶۰ سال در زمان محسن مهرعليزاده طرح مطالعاتى و كارشناسى شده «طرح جامع ورزش» ارائه شد اما آقايان آن طرح را با سليقه خودشان وصله و پينه كردند، افزود: پس ما جايگاه مشخصى براى سازمان تربيت بدنى در جمهورى اسلامى ايران تعريف نكرديم و چون تعريفى وجود ندارد، ارزيابى دستگاهى كه جايگاه قانونى آن تعريف نشده، كار راحتى نيست.مديرعامل پيشين باشگاه استقلال اضافه كرد: مديران پس از حضور در ورزش با سليقه خود تعريفى اوليه براى ورزش ارائه مى كنند و بر اساس آن مدعى مى شوند، تلاش هايى كرده اند. در زمان هاى مختلف مديران روساى سازمان براساس اين تعريف كارنامه قابل قبولى را از خودشان ارائه كردند، درحاليكه ملاك ارزيابى زمانى مى تواند مثبت باشد كه تعريف آن ساختار وجود داشته باشد.
    وى با بيان اينكه در حال حاضر به علت اينكه تعريفى از سازمان تربيت بدنى نداريم، نمى توانيم عملكرد آن را ارزيابى كنيم اما از نظر شخصيتى مى توان شخصيت روساى اين سازمان را مورد ارزيابى قرار داد، اظهار داشت: از نظر من، از ديدگاه تاسيسات زير بنايى و تكميل پروژه هاى عمرانى محمد على آبادى اثرات مثبتى از خود بر جاى گذاشت اما على سعيدلو ظاهرا روى ورزش قهرمانى سرمايه گذارى مى كند و به همين دليل بايد بعد از مسابقات آسيايى نسبت به كسب مدال ها، عملكردش را ارزيابى كرد.اوليايى با اشاره به اينكه بصورت جامع اگر مى خواهيم عملكرد رئيس سازمان در نظام جمهورى اسلامى تا چه اندازه موفق بوده، منوط به داشتن اساسنامه و ساختار مشخص است كه متاسفانه آن را نداريم، تاكيد كرد: كدام سازمان، وزارتخانه و دستگاه مسئول اعتبارش را صدقه اى از جاى ديگر برايش تامين مى كنند اما بزرگترين شلوغ كارى كه آقايان كردند و منت آن را بر سر ورزش و ورزشكاران گذاشتند، ابن بود كه گفتند يك درصد اختصاصى بودجه سازمان ها به ورزش، قبلا اختيارى بوده اما امروز آنرا اجبارى كرده ايم.
    وى در اين خصوص افزود: اين بدترين توهين به ورزش و ورزشكار است كه اعتبار ما را صدقه سر وزارتخانه ها بايد بدهند. يا سازمان معتبر نيست كه مستقيما به آن اعتبار بدهند يا سازمان ارزش ندارد كه اعتبار به آن بدهند؟ مگر آموزش و پرورش و بهداشت و درمان و ساير وزارتخانه ها اعتبارشان را صدقه سرى از جاى ديگر مى گيرند. ادعاى من براى تعريف نشدن جايگاه ورزش در اينجاست كه اگر تعريف شده است مجلس محترم اعتبار ورزش را مستقيما به سازمان تربيت بدنى و سازمان هم آن را مستقيما به فدراسيون ها ارائه كند.
    مديرعامل پيشين باشگاه پاس همدان با اشاره به اينكه متاسفانه در فوتبال حرفه اى ساليانه از ۲۵۰ تا ۴۰۰ ميلياردتومان اعتبار هزينه مى شود، افزود: اين اعتبار به علت آنكه مستقيما واگذار نمى شود براى ممكلت هزينه بيشترى دارد. هر وزارتخانه اى براى خودش حيات خلوتى را ايجاد كرده به نام اعتبار ورزشى؛ درحاليكه منت آن به ورزش مى آيد اما اصل پول وارد ورزش نمى شود. اگر سازمان تربيت بدنى سازمان تعريف شده است و جايگاه قانونى دارد، چرا اعتبارش را بايد از جاهاى ديگر بگيرد.
    وى تاكيد كرد: وقتى ورزش اعتبارش از جاهاى ديگر مى گيرد، در نتيجه از نظر ديوان محاسبات هم نمى تواند مورد ارزيابى قرار گيرد. نظارات ديوان محاسبات بر اعتبار وزارتخانه ها است نه اعتبار سازمان ورزش. اگر نظر كميته تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تربيت بدنى اعلام شود، مشخص مى شود داخل سازمان چه خبر است.اوليايى خاطرنشان كرد: سازمان تربيت بدنى، سازمان پوشالى است كه هركسى با سليقه خودش رنگى بر آن مى زند و نسبت به آن رنگ نظرخواهى مى كند، قطعا طرح «جامع ورزش» نقاط ضعف و قوتى داشت اما اگر آن طرح بود، بر مبناى آن طرح ضعف ها را برطرف كرد و بر اساس آن ارزيابى درستى از آن ارئه كرد. بطور مثال تعريف سازمان از ورزش چه بوده و مديرى كه آمده چقدر در آن تعريف پيشرفت كرده است.وى با بيان اينكه ما تعريف اوليه از ورزش را در هيچ مقطعى نداريم زيرا ورزش ساختارى ندارد، خاطرنشان كرد: شما به عنوان مديرعامل، ورزشكار يا خبرنگار حامى ورزش حرفه اى به سازمان تربيت بدنى بدنى برويد و طرح يا ايرادى را در ورزش حرفه اى داشته باشد، در آن سازمان عريض و طويل و با آن همه معاونت و مشاورت و ،... يك اتاق و يك كارمند كه پاسخگوى ورزش حرفه اى باشد، وجود ندارد.
    مديرعامل پيشين باشگاه استقلال با اشاره به اينكه ساختارى۶۰ سال قبل در آنجا حاكم است، افزود: سازمان تربيت بدنى آمار سرانه ورزشى براى يك استان كوچك ندارد، اگر توانستند ارائه كنند، بيايند جايزه بگيرند، من مطمئنم ندارد.
    وى با بيان اينكه كارى كه سليقه اى بوده و ساختارى نباشد قابل ارزيابى نيست، افزود: سعيدلو تمام تلاش خود را براى اخذ مدال مى داند، آيا تربيت بدنى يعنى اخذ مدال؟ نه، اخذ مدال بخشى از سازمان تربيت بدنى است. بايد تعريف و تكليف جديدى براى سازمان تربيت بدنى در نظام مشخص شود و نسبت به برنامه اعتبار بدهند و بعد از آن قابل ارزيابى مى شود اما اعتبارش را خود آقايان بصورت صدقه اى مى گيرند و جزو افتخاراتشان مى دانند اما اين توهين به خود سازمان تربيت بدنى است.
    اوليايى با بيان اينكه برخى از وزارتخانه ها براى شهرت يا دلسوزى در مقطعى وارد ورزش مى شوند و پس از تغييرات مديران بعدى انجام نداده و زخمش در بدنه ورزش مى ماند، تاكيد كرد: اين اتفاق ملعبه دست سازندگان برنامه هاى تلويزيون مى شود. هنوز زخم فيلم مسعود ده نمكى روى ورزش باقيمانده بود كه سريال جديدى به نام «در مسير زاينده رود» ساخته مى شود كه يك آدم بى قانون، متكبر و عاصى به عنوان سنبل ورزشكاران حرفه اى معرفى مى شود و مردم فكر مى كنند كه ورزش حرفه اى و فوتبال همين است.
    وى افزود: اين نهايت فرهنگسازى است كه آقايان مدعى هستند از رسانه ملى كار فرهنگى مى كنند. اين چه كار فرهنگى است ارزش كسانيكه براى بچه هاى ما الگو، نماد پهلوانى و قهرمانى هستند، را بصورت كامل از بين مى برند. چرا لطمه به اعتماد و اعتقاد جوانان ممكلت مى زنيم، الله اعلم...
    اوليايى با بيان اينكه «هر آنچه شرط بلاغ است با تو مى گويم - تو خواه از سخنم پند گير و خواه ملال» در پايان گفت: وظيفه داريم نارسايى هاى را بگوييم زيرا من تكليفى دارم در قبال جوانان مملكتم. اگر غلط است پاسخم را بدهيد و اگر درست است، مشكلات را اصلاح كنيد
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: هم قسم شده بوديم كه سپاهان را شكست دهيم

استقلال در ديدارى پر گل موفق شد سپاهان حريف سر سخت خود را با نتيجه ۴ بر ۳ شكست دهد. اين بازى كه حساسيت زيادى براى هر ۲ تيم داشت جريانات و حواشى خاصى را نيز با خود به همراه داشت اما آنچه كه در اين بازى براى استقلالى ها باورش مشكل بود تعويض نتيجه ۳ بر صفر با تساوى بود. در ادامه مصاحبه ابرار ورزشى را با حنيف عمران زاده بخوانيد:

• بازى با سپاهان چطور بود؟
    - بازى خوب و تماشاگر پسندى را از ۲ تيم شاهد بوديم. البته آنچه كه بيش از هر چيز مايه خوشحالى من شد حضور هواداران پر شمار در ورزشگاه بعد مدت ها بود كه با توجه به بحث گرانى بليت شايد كمتر مى توانستيم تصور كنيم كه اين همه هوادار به ورزشگاه بيايند.

• با وجود به ثمر رساندن ۳ گل، اما در نيمه دوم ۳ گل دريافت كرديد. اين موضوع به نظرت عجيب نبود؟
    - ما در نيمه اول ۳ گل زديم اما روى غافلگيرى ۳ گل دريافت كرديم.
    البته گل سوم صد در صد روى محمدى خطا شد چون من پشت محمدى بودم و ديدم كه بنگر زير كمر محمدى زد. با اين حال ما نتيجه ۳ بر هيچ برده را با تساوى عوض كرديم و خدا را شكر كه در پايان با حمايت هواداران و البته تغييرات و دستورات كادرفنى توانستيم پيروزى را از آن خود كنيم.

• كمتر كسى شايد تصور مى كرد سپاهان در آن جو بتواند ۳ گل خورده را جبران كند.
    - بله كاملاً غافلگير شديم. قلعه نويى ۳ فوروارد بلند قد را به زمين فرستاد و آن ها روى به بازى مستقيم آوردند. همين موضوع باعث شد فضاى محوطه ۱۸ قدم براى ما وحشتناك شود. ما خوب كار كرديم اما واقعاً روى غافلگيرى گل خورديم.

• فكر مى كرديد بتوانيد ۴ گل به سپاهان بزنيد؟
    - ما قبل از بازى وقتى در رختكن جمع شديم با صحبت هاى آقا فرهاد هم قسم شديم كه تنها براى كسب پيروزى به ميدان برويم. با اين حال شايد كمتر كسى باور مى كرد اين بازى با اين نتيجه به پايان برسد.

• در خصوص صحنه درگيرى كه اتفاق افتاد صحبت كن. خطاى روى تو باعث شد بازيكنان براى دقايقى با يكديگر درگير شوند.
    - روى يك صحنه من و عنايتى بلند شديم اما سر به سر شديم و وقتى به زمين افتادم تمام بدنم سرد شده بود. من چيزى در آن صحنه نديدم و بچه ها گفتند كه درگير شده اند.

• با وجود اطلاعيه كانون هواداران، باز هم هواداران عليه حيدرى و ساير استقلالى هاى سپاهان شعار دادند. نظرت در اين خصوص چيست؟
    - خسرو بازيكنى است كه زحمات زيادى براى استقلال كشيده و به نظرم شعار عليه او درست نيست. او سال ديگر بايد به استقلال برگردد و به نظرم اين موضوع هم به زودى درست مى شود.

• اين روند براى استقلال ادامه خواهد داشت يا اينكه چون در اين بازى به مصاف سپاهان رفتيد انگيزه مضاعف داشتيد؟
    - صد در صد اين روند براى ما ادامه خواهد داشت. فاصله بازى ها در اين ليگ مهم است و ما در يك ماه،
    ۵ بازى انجام داديم كه اين نشان دهنده فشار بازى هاست. با اين حال قطعاً اين روند ادامه خواهد داشت

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

مسائلى در دعوت نشدن ميداودى و مجيدى وجود دارد

فتح الله زاده: دويدن مجيدى همه را به شك مى اندازد

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: به مجيدى گفتم، وقتى اينطور مى دوى، همه را به شك مى اندازى. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• اين روزها بايد روزهاى خوبى براى شما باشد.
    - وقتى براى استقلالى ها روزهاى خوبى است، قطعاً براى من هم هست.

• البته هواداران استقلال براى رسيدن به پيروزى استرس زيادى را تحمل كردند.
    - همين كه تيم به پيروزى رسيد، مهم است. ۴۵ دقيقه اول بچه ها خيلى سرحال و عالى كار كردند. هواداران از اين بازى لذت بردند. اگر به لحاظ بدنسازى در شرايط بهترى باشيم، استقلال از آنچه به نمايش گذاشت، بهتر هم خواهد بود. در تعطيلاتى كه در پيش داريم، قطعا فقط به بدنسازى فكر مى كنيم و تيم خطرناكى مى شويم.

• به نظر، اين اولين بار است كه استقلال نسبت به تعطيلى ليگ به خاطر تيم ملى اعتراضى ندارد.
    - دقيقا همينطور است چون اين تعطيلات به نفع ماست. خودتان مى دانيد تمريناتمان را دير شروع كرديم.

• سپاهان را چطور تيمى ديديد؟
    - تيم بسيار مقتدر و قوى بود كه كادر فنى مجربى آن را هدايت مى كند. بردن اين تيم كار راحتى نبود؛ اما پرويز مظلومى و بازيكنان استقلال از عهده اين كار برآمدند. البته در كنار تشكر از بازيكنان، از هواداران فهيم تيم نيز تشكر مى كنم كه حتى وقتى به تساوى رسيديم، دست از تشويق خود برنداشتند و باعث شدند كه تيم گل چهارم را هم بزند.

• البته گل چهارم گل به خودى بود و عنايتى زحمتش را كشيد.
    - درست است كه عنايتى اين گل را زد؛ اما اين از مهارت آرش برهانى بود كه به قدرى بازيكن را تحت فشار گذاشت كه باعث شد گل به خودى بزند.

• قبول داريد كه دفاع ۲ تيم متزلزل نشان داد.
    - در مورد استقلال، بايد بگويم كه در اين بازى ما در خط دفاع تغيير سيستم داشتيم. معمولا استقلال با سيستم
    ۴- ۳ - ۲- ۱ بازى مى كند؛ اما در اين بازى تقريبا ۳- ۵- ۲ بازى كرديم. به همين دليل، بازيكنان در خط دفاع هماهنگ نبودند.

• آقاى فتح الله زاده! از خريدهاى اين فصل خود راضى هستيد؟
    - خريدهاى خوبى كرديم؛ مثل ميلاد ميداودى. به واقع، چيزى از بازيكنان طراز اول دنيا كم ندارد.

• اما همين بازيكن به تيم ملى دعوت نشده است.
    - او هم به تيم ملى دعوت مى شود. در اردوى قبلى دستش آسيب ديده بود.

• گفته مى شود دليل دعوت نشدن ميداودى و مجيدى به تيم ملى ربطى به مسائل فنى ندارد. ظاهرا كادر فنى به دليل اينكه ميداودى در اردوى قبلى خود را به آسيب ديدگى زده، او را دعوت نكرده است. در مجموع، صحبت هاى حاشيه اى در مورد دعوت نشدن اين دو بازيكن زياد است.
    - نوع بازى مجيدى و ميداودى اظهر من الشمس است. كمتر بازيكنانى را داريم كه در اين سطح كيفى بازى كنند. حتما مسائلى در دعوت نكردن اين دو وجود دارد كه بايد آن را بررسى كنيم. از نبود اين ۲ بازيكن، تيم ملى است كه بيشتر ضربه مى خورد.

• از بررسى دعوت نشدن اين ۲ بازيكن گفتيد. قرار است اقدام خاصى انجام دهيد؛ مثلا با قطبى جلسه بگذاريد؟
    - به هر حال، باشگاه استقلال به دنبال اين است كه بداند به چه علتى اين دو در چنين سطحى به تيم ملى دعوت نمى شوند. بايد قبول كرد كه آنها بازيكنان ويرانگرى هستند.

• ظاهرا در ورزشگاه نيز كنار افشين قطبى بازى را ديديد. فرصتى نشد تا درباره ميلاد ميداودى و فرهاد مجيدى صحبتى با او كنيد؟
    - اينقدر در جريان مسابقه حواسم به استقلال بود كه صحبتى با افشين قطبى نداشتم. بازى به قدرى حساس بود كه فرصتى براى چنين صحبت هايى نداشتم.

• در آن لحظات، چقدر استرس داشتيد كه استقلال تيم پيروز ميدان باشد؟
    - اتفاقا من دلم مى خواست وقتى تيم، ۲ گل خورد، گل سوم را هم زودتر دريافت كند تا بچه ها به خودشان بيايند. پيش خود گفتم اگر قرار است گل تساوى را بخوريم، همان بهتر كه زودتر اين اتفاق بيفتد.

• اما فوتبال كه قابل پيش بينى نيست. ممكن بود با تساوى شما سپاهان شير شود و بازى را ببرد؟
    - اما ديديد كه اين استقلال بود كه تا آستانه شير شدن رفت. شير شدن فقط براى استقلال است. ما شيرهاى واقعى هستيم.

• فكر نمى كنيد تعويض هاى پرويز مظلومى باعث شد تا همه استقلالى ها تا رسيدن به پيروزى استرس زيادى تحمل كنند؟
    - تعويض هاى پرويز خان اجبارى بود. مى دانيد كه مجتبى جبارى با بينى شكسته بازى كرد. از غيرت او تشكر مى كنم كه با آن شرايط در زمين حاضر شد. فرهاد مجيدى هم به درخواست خودش كه آسيب ديده بود، از زمين بيرون آمد چون نمى توانست ادامه دهد.

• از خريدهاى خارجى خود راضى هستيد؟ به غير از لوئيز كه بازى خوبى از خود نشان داد، در مجموع ۳ بازيكن برزيلى استقلال نمايش خوبى از خود نداشتند.
    - با توجه به شرايطى كه پيش از فصل داشتيم، اين بازيكنان را جذب كرديم و خريدهاى بدى هم نيستند. سانتوس هنوز به شرايط آرمانى نرسيده است. البته اگر او به شرايط خوب برسد، گره گشا خواهد بود. دسوزا هم عملكرد بدى نداشته است. او بايد در استقلال جا بيفتد.

• آقاى فتح الله زاده! از هواداران فهيم استقلال تشكر كرديد؛ اما همين هواداران ۹۰ دقيقه خسرو حيدرى را مورد آماج خود قرار دادند و بدتر اينكه به مربى سابق خود نيز رحم نكردند.
    - ديديد كه بيك زاده هم مقابل استقلال بازى كرد؛ حتى گل هم زد و هيچ اتفاقى رخ نداد. نتيجه مى گيريم كه رفتارها در برخورد تماشاگران تأثيرگذار است. البته كار هواداران در قبال خسرو حيدرى و امير قلعه نويى را نمى پذيرم؛ حتى پيش از بازى هم از آنها خواهش كرده بوديم احترام بازيكنانى كه براى اين تيم زحمت كشيده اند را نگه دارند. تا جايى كه مى توانستم در اين بازى از جاى خود برمى خواستم و از هواداران مى خواستم عليه كسى شعار ندهند. به هر حال، امير قلعه نويى يك استقلالى اصيل است كه براى استقلال جام هاى ارزشمندى آورده است. او هميشه عزيز استقلالى ها است. به او به عنوان يك سرمربى مقتدر افتخار مى كنيم چون يك استقلالى واقعى است. كسانى كه مى خواهند بين باشگاه و امير قلعه نويى فاصله بيندازند، چنين اجازه اى نمى دهيم چون سرمايه اين باشگاه است. از ايشان بابت توهين هايى كه به ايشان شد، عذرخواهى مى كنم. او بداند كه هواداران خاطرات خوش با او را فراموش نمى كنند.

• شما كه فكر نمى كنيد شعارهاى داده شده هماهنگ شده بود؟
    - اصلا چنين چيزى امكان ندارد. اگر هم كسانى به صورت هماهنگ شعار مى دادند، يك عده خاص بودند. قبل از بازى در محل اقامت آقاى ساكت و قلعه نويى حاضر شدم و به آنها خوشامدگويى كردم.

• پس از پايان بازى، از فرهاد مجيدى تست دوپينگ گرفته شد. اين ديدار باعث ناراحتى اين بازيكن شد.
    - فرهاد مجيدى در اين زمينه حق دارد. سال گذشته بيشتر از ۵ بار از اين بازيكن تست گرفته اند. او مثل قالى كرمان مى ماند. به او گفتم وقتى اينطور مى دوى، همه را به شك مى اندازى. فقط مانده بود تير دروازه را هم دريبل كند.

• اينطور كه به نظر مى آيد، ظاهرا اسم بازيكن ديگرى براى انجام تست درآمده بوده؛ اما به خواست برخى مسئولان فدراسيون، از فرهاد مجيدى تست دوپينگ گرفته شده است.
    - بعضى ها ياراى مقابله با فرهاد مجيدى را در زمين مسابقه ندارند و مى خواهند در بيرون با او مقابله كنند. او بازيكن ارزشمندى است. اگر مى خواهند، مى توانند ۱۰۰ هزار بار از او آزمايش بگيرند. فرهاد مجيدى سالم زندگى مى كند و عده اى به وى حسادت مى كنند. او بيدى نيست كه با اين بادها بلرزد. اصلا خودم پيشنهاد مى دهم براى هر بازى، آزمايش دوپينگ اختصاصى از مجيدى بگيرند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

سپاهان از دست پاس همدان فرار كرد اما مقابل استقلال كم آورد

حجازى: همه استقلالى هاى واقعى دور هم جمع شده اند تا اين تيم موفق شود

ناصر حجازى رئيس كميته فنى باشگاه استقلال معتقد است كه شاگردان پرويز مظلومى سپاهان را شكست نداده اند بلكه تيم ملى را برده اند. او پيروزى مقابل سپاهان را براى آبى پوشان تهرانى بسيار مهم و با اهميت خواند چرا كه حالا مظلومى مى تواند با يك بدنسازى خوب در تعطيلات ۲ هفته اى ليگ، تيمش را براى ادامه كار با آمادگى كامل راهى مسابقات كند.

• بازى استقلال و سپاهان چطور بود؟
    - بازى خيلى خوبى بود. يكى از بهترين بازيهايى بود كه تماشاگران حاضر در استاديوم و كسانى كه در منزل بودند و از تلويزيون بازى را ديدند، لذت بردند.

• استقلال نيمه اول طوفانى كار كرد اما نيمه دوم افت كرد. چرا؟
    - ما ۲-۳ هفته است كه مى نشينيم و در اين رابطه صحبت مى كنيم.استقلال چون بدنسازى خوبى قبل از فصل نداشت، دچار افت بدنى مى شود و كم مى آورد اما در ۲ هفته اى كه ليگ تعطيل است، فرصت داريم كه اين مشكل را رفع كنيم. استقلال در اين بازى تا دقيقه ۵۵ و حتى ۶۰ هم به حريف اجازه خود نمايى نداد اما بعد از آن كم آورد. مجيدى و جبارى هم كه تعويض شدند، حريف راحت تر حمله كرد. مجيدى و جبارى چون مصدوم بودند، بيشتر از اين نمى توانستند بازى كنند.

• سپاهان را در اين بازى چطور ديديد؟
    - در واقع استقلال با تيم ملى بازى كرد و فقط نكونام در زمين نبود و قطبى روى نيمكت اين تيم ننشسته بود. سپاهان با اين نفرات باز هم شانس قهرمانى اش بيشتر از همه است. سپاهان فاصله امتيازى چندانى با صدر جدول ندارد و با اين نفرات مدعى اصلى قهرمانى است.

• عنايتى در اين پيروزى به استقلال كمك نكرد؟
    - نه بابا، آرش مى خواست توپ را بزند كه به پايش نگرفت و روى خط توپ به عنايتى خورد و گل شد. عنايتى كارى نمى توانست بكند و هر كارى مى كرد، آن توپ گل مى شد.

• قلعه نويى بعد از بازى از هواداران استقلال ناراحت بود و اعلام كرد جواب قهرمانى هايى كه براى استقلال آورده را با شعار داده اند. در اين رابطه چه نظرى داريد؟
    - خيلى ها با يك تيم قهرمان مى شوند و به تيم ديگرى مى روند و عليه آنها شعار مى دهند. عليه من هم شعار دادند. مورينيو الان كه به رئال رفته هواداران اينتر ديگر او را تشويق نمى كنند. بدى ايران اين است كه فقط فحش مى دهند.
    در اروپا هم مربى را هو مى كنند اما توهين نمى كنند. بايد به مربى و بازيكنان حريف احترام بگذاريم.

• خسرو حيدرى چرا در اين بازى محو شده بود؟
    - هر كسى كه به استقلال و پرسپوليس مى آيد، اسم در مى كند و بعد از آن افت مى كنند. خسرو را در پاس همدان كسى نمى شناخت. جان واريو را در فولاد كسى نمى شناخت اما در استقلال خيلى سريع رشد كرد. خسرو بازيكن خيلى خوبى بود و در استقلال خيلى عالى بود اما در تيم ديگر افت كرده است. شايد هنوز با تيمش هماهنگ نيست.

• عكس العمل هواداران استقلال تاثيرى روى خسرو حيدرى نگذاشته بود؟
    - اين مسائل روى بعضى ها اثر مى گذارد و روى بعضى ها تاثير نمى گذارد. خسرو بازيكن جوان و محجوبى است و روى او اثر گذاشته بود.

• بازى مقابل سپاهان براى استقلال چقدر حساس بود؟
    - ما قبل از اين بازى در جدول جاى خوبى نداشتيم و اگر مى برديم، چند پله صعود مى كرديم. الان وقت داريم كه از نظر بدنى روى بچه ها كار كنيم و بدن آنها شلاق بخورد. اگر مى باختيم، مشكلات ما زياد مى شد و روحيه بچه ها هم خراب مى شد اما الان با جديت بيشترى كار خواهيم كرد.

• عملكرد مظلومى در اين ديدار چطور بود؟
    - مظلومى مقابل سپاهان ۳ امتياز را گرفته كه خيلى خوب بود. وقتى تيم مى برد، همه راضى اند. زدن ۴ گل به سپاهان كه تيم قوى و گردن كلفتى است، خيلى خوب بود. مظلومى هست و ما هم هستيم و كمكش مى كنيم و از او حمايت مى كنيم. همه استقلالى هاى واقعى دور هم جمع شده اند تا اين تيم موفق شود و اميدوارم بتوانيم موفق شويم.

• فكر مى كنيد اين شكست براى قلعه نويى چقدر تلخ بود؟
    - براى هر مربى شكست تلخ است. اگر به پاس همدان هم مى باخت، تلخ بود. شانس ما بود كه ببريم. شانس سپاهان بود كه از دست پاس همدان فرار كرد اما از دست استقلال نتوانست فرار كند. سپاهان مقابل ما كم آورد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: از حمايت هواداران سپاسگذارم
    بازي با سپاهان يكي از زيباترين بازي‌هاي چند سال اخير بود و خوشحالم كه فاتح اين بازي مهيج استقلال بود.
    پرويز مظلومي، سرمربي تيم فوتبال استقلال با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: با مشورتي كه با اعضاي كادرفني داشتيم تصميم گرفتيم با روش 2-5-3 برابر سپاهان به ميدان برويم و معتقدم اين شوك خوبي بود كه به حريف وارد كرديم. با توجه به ميانگين قدي بالاي بازيكنان حريف اين روش را برگزيديم و ديديم كه روي دو شوت و يك پرتاب اوت گل خورديم و حريف نتوانست از ارسال‌هاي خود بهره ببرد. البته هر بازي شرايط خاص خود را دارد و ممكن است در آينده تغيير سيستم دهيم.
    وي افزود: در هر صورت يكي از زيباترين بازي‌هاي سال‌هاي اخير را شاهد بوديم و بسيار خوشحالم كه فاتح اين بازي مهيج استقلال بود. البته استقلال فعلي يك استقلال 50 دقيقه‌اي است كه بايد براي رسيدن به شرايط آرماني بيشتر تلاش كنيم. اعتقاد دارم تعطيلي پيش‌رو به نفع ما خواهد بود و فرصت خواهيم يافت تا با اردويي كه برگزار مي‌‌كنيم شرايط بدني و فني تيم را ارتقاء دهيم.
    مظلومي در ادامه تصريح كرد: چنانچه فرهاد مجيدي و مجتبي جباري توان خود را از دست نمي‌دادند مجبورم به تعويض آنها نمي‌شدم، قطعا مي‌توانستيم در نيمه دوم عمكلرد مطلوب‌تري داشته باشيم و با حفظ توپ سرعت حريف را بگيريم كه خروج اجباري اين دو بازيكن براي ما خيلي گران تمام شد.
    سرمربي استقلال در ادامه خاطرنشان كرد: تا لحظات آخر وضعيت مبعلي و ميداودي مشخص نبود. از هر دو آنها تست گرفتيم كه ميلاد به بازي رسيد ولي مبعلي به خاطر مصدوميت از ناحيه مچ پا مسابقه را از دست داد. بايد اظهار تاسف كنم كه برخي‌ها مي‌گويند مبعلي از استقلال قهر كرده است. با صراحت اعلام مي‌كنم در تيم ما همه كنار هم هستند و چيزي به نام قهر وجود ندارد.
    مظلومي در مورد تعويض‌هاي خود گفت: از عملكرد آلوز دسوزا اصلا راضي نيستم و نتوانست خواسته‌هاي مرا در زمين اجرا كند وليكن آرش و كوشكي وظايف خود را به خوبي انجام دادند و برهاني روي گل چهارم تاثير مستقيم داشت و كوشكي هم عملكرد مطلوبي داشت.
    مظلومي در پايان گفت: بايد از هواداران و شكيبايي آنها تشكر كنم كه پس از اينكه بازي سه بر صفر برده سه بر سه شد از حمايت خود دست برنداشتند و خوشحالم كه با پيروزي كه به دست آورديم آنها را شادمان كرديم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

8. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مبعلي: تاكنون مسئولان باشگاه هيچ حمايتي از من انجام نداده‌اند

بازيکن تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه نيمکت‌نشيني‌اش فني نيست، گفت: مسئولان باشگاه هيچ حمايتي از من نکرده‌اند.
    ايمان مبعلي در خصوص شرايط خود در استقلال اظهار داشت: چند روز پيش در تمرينات دچار مصدوميت شدم و نتوانستم به بازي برابر سپاهان برسم. تمريناتم را از امروز آغاز مي‌کنم و هنوز به آمادگي کامل نرسيده‌ام و اميدوارم در هفته‌هاي آينده بتوانم به اين هدف دست يابم.
    وي ادامه داد: استقلال نيز پس از گذشت 7 هفته به هماهنگي لازم نرسيده است و بازيکنان مختلفي در ميدان حضور پيدا کرده‌اند و من نيز يکي از آنها هستم. برخي از انتقاداتي که از من مي‌شود درست است و از آنها استفاده مي‌کنم، اما برخي از آنها بدون فکر و بي‌اساس است.
    مبعلي تاکيد کرد: نمي‌توان از هفته دوم عملکرد بازيکن را مورد ارزيابي قرار داد. زماني که تيم بد نتيجه مي‌گيرد تمام بازيکنان مقصر هستند، اما برخي افراد فقط به دنبال اين هستند که تقصيرات را به گردن من بيندازند.
    وي خاطرنشان کرد: 2 بازي بيشتر براي استقلال انجام نداده‌ام. بازي با فولاد را که واگذار کرديم، تمام بازيکنان بد بازي کردند، اما در بازي بعد من نيمکت‌نشين شدم و اين موضوع نمي‌تواند فني باشد. اين رفتار مسئولان جاي سوال دارد که در آينده به آن مي‌رسم. من 5 سال در ايران نبوده‌ام و با استقلال مدت کوتاهي تمرين کردم و اينکه در بازي اول به ميدان بروم، بازي دوم خوب بازي نکنم و در بازي سوم نيمکت‌نشين شوم کمي جاي سوال دارد.
    مبعلي يادآور شد: اصلاً فکر نمي‌کردم در استقلال با اين مشکل روبرو شوم. تاکنون مسئولان باشگاه هيچ حمايتي از من انجام نداده‌اند و ارزيابي بازيکن در 2 بازي بسيار سخت است، اما ما ايراني‌ها مي‌توانيم کارهاي سخت را انجام دهيم.
    وي با اشاره به سختي فوتبال امارات تصريح کرد: بازي کردن در امارات به مراتب سخت‌تر از ايران است و کار هر کسي نيست که در اين ليگ بازي کند. من به خاطر هواداران به استقلال آمدم و حالا نمي‌دانم چرا کارم به اينجا کشيده شده است. تلاش مي‌کنم تا تکليفم را مشخص کنم.

10. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

تيموريان: با استقلال و سپاهان صحبت كرده‌ام اما چيزي مشخص نيست

هافبک تيم ملي فوتبال ايران گفت: مدير يرنامه‌هايم با استقلال و سپاهان صحبت کرده و تا 24 ساعت آينده وضعيتم مشخص مي‌شود.
    آندرانيک تيموريان در مورد آخرين شرايطش اظهار داشت: بعد از تمريناتي که با بلکبرن در کشور انگليس داشتم 10 روز است که به ايران بازگشتم.
    وي ادامه داد: کارم در حال قطعي شدن با بلکبرن بود که متأسفانه به دليل عدم حضور در 75 درصد بازي‌هاي تيم ملي نتوانستم پروانه کار دريافت کنم.
    تيموريان با اشاره به اينکه تنها عامل به توافق نرسيدنم با بلکبرن همين مورد بود؛ درباره حضورش در تيم‌هاي داخلي گفت: مديربرنامه‌هايم در حال مذاکره با باشگاه‌هاي داخلي است تا بهترين گزينه را انتخاب کرده و در فصل جاري فوتبالم را در ايران ادامه دهم.
    وي در مورد شايعات مربوط به پيوستن به سپاهان يا استقلال تأکيد کرد: مدير برنامه‌هايم با اين 2 باشگاه صحبت کرده است. فعلا حرفي نمي‌زنم و تا موقع روشن شدن وضعيتم، ترجيح مي‌دهم اين موضوع سربسته باقي بماند. هر زماني که نام تيمم مشخص و کارهاي نهايي انجام شود اعلام خواهم کرد.
    تيموريان گفت: مي‌خواهم علاوه بر حضور در تيمي که به آن مي‌پيوندم، از لحاظ اخلاقي نيز به باشگاه فوق کمک کنم و اين مورد چيزي است که در ذهنم پس از بازگشت به اروپا وجود دارد.
    تيموريان با اشاره به اينکه چند فصل در فوتبال ايران بازي کردم و تجربه خوبي دارم؛ افزود: 2 تيمي که در حال مذاکره هستم از سرمربيان بزرگي برخوردار هستند و بازيکنانش‌ نيز از دوستانم هستند.
    وي در مورد شکل گرفتن دوباره زوج مجتبي جباري و تيموريان اظهار داشت: براي انتخاب تيمم بايد ببينم شرايط چه پيش مي‌آيد. جباري از دوستان صميمي من است و از رده جوانان با هم بوديم اما بايد ببينيم خواست خدا چه خواهد بود.
    تيموريان در مورد شايعات مربوط به مبلغ قراردادش گفت: صحبتي از طرف شخص من نشده و مديربرنامه‌هايم در حال پيگيري است.
    وي با اعلام اينکه تا 24 ساعت آينده تيمي که با آن قرارداد مي‌بندم، مشخص خواهد شد؛ در مورد شرايط اردوي تيم ملي گفت: شرايط اردو خيلي خوب است و بازيکنان با صلاحديد کادرفني در تيم ملي حضور دارند تا محک بخورند.
    تيموريان يادآور شد: تيم‌هاي خوبي براي بازي‌هاي دوستانه انتخاب شده‌اند و ديدار با تيم‌هاي کره‌جنوبي و چين مي‌تواند به ما کمک زيادي کند.

12. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

بازيگرى سخت است، ديگر ادامه نمى دهم

برهانى: منظور هواداران اين بود كه حيدرى بى غيرت ورزشى است

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: ته دلم نويد مى داد كه نگران گل هايى كه از سپاهان خورديم، نباشم.
    وى درباره حضورش در سريال تلويزيونى در مسير زاينده رود و همچنين ديدار استقلال و سپاهان صحبت هايى را مطرح كرد كه در زير مى خوانيد:

• در خصوص بازى استقلال و سپاهان صحبت كن.
    - اين ديدار يكى از بهترين هاى ليگ بود. هر ۲ تيم فوتبال بسيار روانى ارائه كردند. معتقدم ۳ امتياز مسابقه حق استقلال بود و برترى ما جواب داد.

• اما پس از گل سوم سپاهان، همه منتظر شكست استقلال بودند.
    - قبول دارم شرايط بسيار بد بود؛ اما ته دلم يك جورى مى گفت برنده مى شويم. شايد باورتان نشود؛ اما نگران گل هاى خورده نبودم. خوشحالم كه توانستيم به حقمان برسيم.

• گلى كه در دقايق پايانى زدى، منجر به كسب ۳ امتياز حياتى شد. در اين خصوص صحبتى ندارى؟
    - بايد خدا را شكر كنم كه بعد از آن مصدوميت، شرايط بازى را پيدا كردم. تمام تلاشم را انجام دادم كه به شرايط خوبم نزديك شوم؛ البته بايد بگويم اينكه در تركيب اصلى مقابل سپاهان بازى نكردم، بخاطر مسائل تاكتيكى بود. آقاى مظلومى به من گفته بود كه به خاطر مسائل تاكتيكى بيرون نشستى. در اين مسابقه نيز خيلى انگيزه داشتم و دوست داشتم گل بزنم كه خوشبختانه اين اتفاق افتاد.

• قبول دارى هواداران استقلال با حيدرى برخورد مناسبى نداشتند؟
    - معتقدم هواداران، حيدرى را بيش از اندازه دوست داشتند. وقتى بازيكن مورد علاقه آنها جدا مى شود، احساس ناراحتى مى كنند. شايد بهتر بود تنها با سوت زدن به حيدرى اعتراض مى كردند؛ اما اگر به او لقب «بى غيرت » دادند، منظورشان بى غيرت ورزشى بوده و اين مساله توهين غير ورزشى برداشت نشود. آنها هنوز هم حيدرى را دوست دارند. مطمئنم اين بازيكن در سال هاى آينده به استقلال باز خواهد گشت؛ حتى هواداران در شعارهايى كه سر دادند، مقصر نبوده و از سر احساسات خود اين كار را انجام دادند.

• فكر مى كنى استقلال چقدر به روزهاى اوج نزديك تر شده است؟
    - واقعيت اين است كه در چند وقت اخير فرصت هماهنگى زيادى نداشتيم؛ اما از اين هفته روى غلطك افتاديم. تيم ما جزو مدعيان اصلى قهرمانى خواهد بود.

• حضورت در سريال در مسير زاينده رود همراه كريم باقرى بازتاب هاى زيادى در محافل ورزشى داشت.
    - چند روز پيش عليه اين سريال صحبت كرده و انتقاداتى داشتم؛ اما وقتى با آقاى فتحى، كارگردان اين مجموعه، صحبت كردم، به اين نتيجه رسيدم كه هميشه نيمه خالى ليوان را مى بينيم. پس از اطلاع از وضعيت قسمت هاى ديگر اين سريال، متوجه شدم بحث بحث خراب كردن فوتباليست ها نيست. در مجموع، اين سريال كار موفقى است و از حضور در اين مجموعه راضى هستم.

• ظاهرا به بازيگرى علاقه مندى؟
    - واقعا دوست دارم بازيگر باشم؛ اما استعدادم در اين زمينه كم است و شغل بسيار سختى محسوب مى شود.

• يعنى در آينده نمى خواهى به بازيگرى ادامه دهى؟
    - حقيقت اين است كه ديگر نمى خواهم به بازيگرى ادامه دهم. روز اول هم اصلا فكر نمى كردم بتوانم بازى كنم؛ اما آقاى فتحى به من انگيزه داد. به شخصيت آقاى فتحى علاقه دارم و با وجود اينكه نمى خواهم به بازيگرى ادامه دهم، اگر روزى ايشان از من دوباره دعوت كنند، نه نمى گويم. آقاى فتحى طورى از من در اين سريال استفاده كرد كه يك مربى از يك بازيكن آماتور بخواهد در ليگ برتر استفاده كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: قطبي بگويد به خاطر دستيارش مجيدي را دعوت نمي‌كند

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: آقاي قطبي به صراحت بگويد يكي از دستيارانش با فرهاد مجيدي مشكل دارد و به همين دليل او را دعوت نمي‌كند.

علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد صحبت هاي افشين قطبي در مورد دعوت نشدن ميلاد ميداودي و فرهاد مجيدي به تيم ملي اظهار داشت: آقاي قطبي مي تواند تفسير خود را درباره دعوت نكردن از بازيكنان داشته باشد چون او مسئول تيم ملي است و بايد پاسخگو باشد. اگر تيم ملي نتيجه نگيرد و او از بازيكناني كه واقعا مثل "دُر " مي درخشند و تيم هاي خارجي ديگر از خدا مي خواهند چنين بازيكناني را در تيم ملي خود داشته باشند، استفاده نكند بايد پاسخگوي 70 ميليون ايراني باشد.

وي در اين خصوص كه قطبي عنوان كرده نمي تواند احساسي در مورد انتخاب بازيكنان تصميم گيري كند، تصريح كرد: ايشان به عنوان سرمربي تيم ملي مي تواند ابعاد ديگري را در نظر بگيرد اما ابعاد اصلي را در نظر نمي گيرد. هر مربي بايد بهترين بازيكن را دعوت كند كه ايشان اين اصول را زير پا گذاشته است. من مي گويم كه بعضي از اطرافيان آقاي قطبي در حال شيطنت هستند و بزرگ تر از دهان خود حرف مي زنند.

فتح الله زاده تاكيد كرد: من به سرمربي تيم ملي هشدار مي دهم كه مراقب اطرافيان خود باشد چرا كه هر كسي نمي تواند به خود اجازه دهد در مورد استقلال صحبت كند. اگر اين نوع صحبت ها ادامه داشته باشد ما حتما برخورد مي كنيم.

سرپرست باشگاه استقلال در باره اينكه قطبي معتقد است ميلاد ميداودي دفعه گذشته با تمارض اردوي تيم ملي را ترك كرده است، به فارس گفت: اصلا اين طور نيست كه ميلاد تمارض كرده باشد. دست او آسيب ديده بود و به قطبي گفته كه دستم آسيب ديده و خود ايشان گفته مي تواند اردو را ترك كند.

فتح الله زاده يادآور شد: ميلاد اگر براي استقلال هم بازي كرد با همان دست آسيب ديده بود. چرا بايد انگ تمارض به او زده شود. پس من مي توانم بگويم ايمان مبعلي هم كه قبل از بازي با سپاهان گفت زانويش درد مي كند و ما او را در تركيب قرار نداديم اكنون كه با تيم ملي در حال تمرين است براي استقلال تمارض كرده است.

وي ادامه داد: فاصله پايان بازي با سپاهان بيشتر بود يا فاصله ترك اردوي ميلاد تا بازي استقلال؟ آيا درست است كه من بگويم ايمان تمارض كرده است؟ مگر مي شود در فاصله يك روزه پاي يك بازيكن خوب شود؟

فتح الله زاده تاكيد كرد: در مورد فرهاد مجيدي هم نظر آقاي قطبي براي ما نمي تواند قابل قبول باشد. او معتقد است كه مجيدي انگيزه دارد اما دعوت نمي شود. اين يعني چه؟ آقاي قطبي با صراحت بگو يكي از دستيارانت با فرهاد مجيدي مشكل دارد و به همين دليل او را دعوت نمي كني. اين حرف ها كدام است كه بازيكن گرسنه و تشنه نيست. اين حرف ها كه فوتبالي نيست. من نمي خواهم در آستانه سفر تيم ملي بيشتر از اين حرف بزنم اما فقط به قطبي هشدار مي دهم حواسش به اطرافيانش باشد.

وي در خصوص اينكه مبعلي معتقد است از سوي مسئولان استقلال حمايت نمي شود، گفت: اين طور نيست. ما حمايت هاي لازم را از مبعلي داشته ايم. چطور مي شود بازيكني مثل لوييز كه از آن طرف دنيا به ايران آمده توانسته خود را با شرايط فوتبال ايران وفق و دو پاس گل بدهد ولي ايمان نمي تواند. او مگر در خارج از ايران به دنيا آمده و فوتبال را ياد گرفته است.

فتح الله زاده در پايان به فارس گفت: من با هيچ بازيكني مماشات نمي كنم. مبعلي بهتر است به جاي مصاحبه كردن تمرين كند. از بازي او در اين مدت راضي نيستيم و خوب نبوده و به دليل صحبت هايي كه كرده بايد پس از سفر تيم ملي به چين و كره جنوبي در كميته انضباطي باشگاه حاضر شود و توضيح دهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه رحمتی

كيانوش رحمتى: به ياد ندارم هواداران تا به حال اينطور حمايتمان كرده باشند

تيم استقلال كه با تساوى مقابل نفت تهران مورد هجمه انتقادات هوادارانش قرار گرفت توانست در ديدارى جذاب و پر گل با نتيجه ۴ بر ،۳ سپاهان را از پيش رو بر دارد. استقلالى ها كه در حضور حدود ۷۰ هزار تماشگر موفق به شكست سپاهان، رقيب ديرينه خود شدند در نيمه اول با ۳ گل از حريف خود پيش بودند اما در نهايت ۳ گل دريافت كردند و اين موضوع عاملى است كه به نظر كيانوش رحمتى دلايل مختلفى مى تواند داشته باشد. در ادامه مصاحبه كيانوش رحمتى را بخوانيد:

• بازى با سپاهان را در حالى كه با اختلاف ۳ گل جلو بوديد با تساوى عوض كرديد و در نهايت با گل برهانى در دقايق پايانى از تساوى خانگى گريختيد. در خصوص بازى صحبت كن.
    - اول از همه اينكه هنوز هم برايم جاى تعجب دارد و ناراحتم كه چطور بازى ۳ بر هيچ برده را به تساوى تبديل كرديم. فكر مى كنم يكى از جذاب ترين بازى هاى ليگ را پشت سر گذاشتيم. در نيمه اول ما تيم برتر ميدان بوديم و به لحاظ فنى و كسب نتيجه عالى بوديم. ما فوتبال منطقى را ارائه داديم و با اجراى دستورات كادرفنى توانستيم ۳ گل به ثمر برسانيم. اما در نيمه دوم فكر مى كنم چند عامل باعث شد كه نتيجه را از دست دهيم. اول اينكه سپاهان در نيمه دوم نيروهاى هجومى را به زمين آورد و حضور مهاجمان بلند قامت آن ها و البته ارائه بازى مستقيم، هافبك هاى ما را از جريان بازى خارج كرد. عامل ديگر تعويض هاى اجبارى بود كه انجام داديم و در نتيجه اينكه مهره هاى هجومى مان را از دست داديم اما خدا را شكر مى كنم كه در پايان به ۳ امتياز بازى كه هدف اصلى مان بود رسيديم.

• فكر مى كرديد بتوانيد ۳ گل آن هم در نيمه اول به سپاهان بزنيد؟
    - واقعاً نه. ما فكر نمى كرديم كه بتوانيم ۳ گل به سپاهان بزنيم ولى تمام تلاشمان را به كار بستيم كه نتيجه را از آن خود كنيم. ما در همان نيمه اول موقعيت هاى ديگرى هم داشتيم اما اين طبيعت فوتبال است و ما بعد از ۳ گل و در حالى كه مى توانستيم باز هم گلزنى كنيم ۳ گل دريافت كرديم هر چند كه سپاهانى ها در نيمه دوم بسيار راحت تر از ما بودند.

• شعارهاى هواداران عليه حيدرى را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - حيدرى سال ها براى تيم استقلال زحمت كشيده و به نظرم درست نبود كه عليه آنها شعار داده شود. با اين حال اين احساسات هواداران بود هر چند كه درست نبود.

• در خصوص درگيرى دقايق پايانى هم صحبت كن.
    - درگيرى هايى كه رخ داد به دليل شرايط بازى بود و گرنه مساله خاصى نبود. بازيكنان در آن شرايط عصبى بودند و فشار حاكم بر بازى هم مزيد بر علت بود تا درگيرى ايجاد شود هر چند كه اين ها جزوى از فوتبال است و مساله خاصى نبود.

• حمايت هواداران بعد از مدت ها در اين بازى همراه آبى پوشان بود.
    - واقعاً حمايت هواداران در اين بازى عالى بود و به ياد ندارم تا به حال اينطور حمايت شده باشيم. اگر نتيجه با تساوى به اتمام مى رسيد هرگز نمى توانستيم سرمان را مقابل هواداران بالا كنيم اما خدا را شكر كه شرمنده آن ها نشديم.

• اگر صحبت خاصى داريد بفرماييد؟
    - خدا را شكر با اين برد وضعيت ما در جدول بهتر شد. البته جا دارد شجاعت مجتبى جبارى را تحسين كنم كه بعد از عمل جراحى و با انجام تنها يك جلسه تمرين در تركيب تيم قرار گرفت و غيرتش را ثابت كرد و به خاطر استقلال از همه چيز گذشت و ريسك كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 23 از 131 نخستنخست ... 1321222324253373123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)