خب فصل هم تموم شد و ما آخر سر سوم شدیم و به لیگ بعدی صعود کردیم
این لیگ کارم سخت تره چون من بین ضعیف ترینهام احتمالا
تو جام حذفی هم که حذف شدم
ولی تو لیگ قهرمانان حضور دارم و امیدوارم بتونم صعود کنم از این گروه مرگ!
خب فصل هم تموم شد و ما آخر سر سوم شدیم و به لیگ بعدی صعود کردیم
این لیگ کارم سخت تره چون من بین ضعیف ترینهام احتمالا
تو جام حذفی هم که حذف شدم
ولی تو لیگ قهرمانان حضور دارم و امیدوارم بتونم صعود کنم از این گروه مرگ!
سلام به همه دوستان.
من این بازی رو دارم و الان لول 2 هستم .میخام گوشیمو عوض کنم .راهی هست بتونم بازی رو انتقال بدم؟خواهشا زود جواب بدید
سلام من چند روزی هست این بازی رو دانلود کردم هنوز ناشیم میونید کمکم کنید من t تموم شده باید چی کار کنم
در تکمیل صحبت هات لازمه بگم که اون چیزی که من مشاهده کردم بسته به قدرت بازیکن 24 و 21 ، 18 ، 15 توکن لازم داره. که اون 15 توکنیش که چند وقت پیش گیرم اومد فکر کنم 3 ستاره بود و بدرد جرز لای دیوار هم نمیخوره!
یه چیزی هم بگم بیخیال بازیکن آکادمی بشین من الان تازه متوجه شدم که چه اشتباهی میکردم قبلا ! با 21 توکن اگه فرض بگیریم میانگین واسه خرید هر بازیکن 5 تا توکن هم بدیم میشه 4 تا بازیکن 4 ستاره و 5 ستاره خرید!!!
اگه تو اون اوقاتی که خلوته خرید کنید با 2 تا توکن هم میشه بازیکن 19 ساله 5 ستاره خرید(اشاره به آخرین خرید خودم) ! الان دارم حسرت میخورم که اگه اون توکن هارو جمع میکردم الان واسخ قهرمانی میجنگیدم نه واسه رده های 7 به پایین!
سلام عزیز خوش اومدی
پیشنهاد میکنیم اوقات بیکاری بشینی کل صفحات این تاپیک رو بخونی.مطالب مهمی نوشته شده که مطمئنا بدردتون میخوره
ویرایش توسط aliexpress : 08-11-2014 در ساعت 15:01
سلام.
من 8 فصل تو این بازی بودم و بغیر از یک فصل بقیه رو قهرمان لیگ شدم. بعد از اون طمع کردمو وصل به فیسبوک شدم به طمع حک کردن بازی، چون خارجیا خیلیا حک میکنن بازی رو و نرم افزاراشم موجوده، که اکانتم داغون شد. دیگه بدون فیل ترشکن نمیشد اومد تو بازی. بیخیالش شدم. 3 ماه گذشت و دوباره شروع کردم. با تجربه ی قبلی ای که داشتم الان فصل سوممه. اول گروهمم. فصل قبل نائب قهرمان جام باشگاه ها شدم. و حذفی رو هم از قهرمان تو همون دورهای اول باختم. این فصل اولم. تو حذفی خوردم به یه قوی تر از خودم. تو خونه ی اون 1-0 باختم. امروز تو خونه ی من بازیه. مصدوم زیاد داشتم تو بازی قبلی. ولی این بازی آماده ام.
چندتا توصیه بر اساس تجربه ام به بچه ها:
1- پول واسه بازیکن جوون ندین. بازیکن جوون فوقش 3 فصل به درده تیمتون میخوره . چون سطح تیمتون میره بالا و پیشرفت بازیکنتون به حدی که هر فصل ماکزیمم سطح میره بالا نیست.
2- هیچوقت تیمتون رو هارد اتک و هارد دفنس نکنین. حتی دفنسیو هم نکنین. گل میخورین.
3- بهترین نوع سیستم هم 2-4-4. به صورت 4 دفاع خطی. 2تا MC . یه AML و یه AMR و 2 تا مهاجم.
4- پیشرفت دادن ورزشگاه خیلی تو قدرت تیمون تاثیر داره.
5- تیم جوانان آشغاله. ارتقائش ندین.
6- فقط پارکینگ ، ورزشگاه و بیمارستان و مرکز تمرین.
7- بهترین زمان خریدن بازیکن 7 تا 10 صبح می باشد. تو بقیه ساعت ها انقد رو دستتون میزنن که همه ی توکن هاتون از دستتون میپره.
اسم تیم قبلیم ghadikola f.c بود. و اسم تیم جدیدم Esteghlal f.c هست.
دعا کنین تو حذفی یارو رو لوله کنم.![]()
درود
خوش اومدین. ایشالا حریفتو میزنی میای بالا
یه تشکرم بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون از بازی.
در مورد بازیکن جوون یا میانسال یا پیر بستگی به سلیقه شخص و تجربش از امتحان کردن اینجور بازیکنا داره. اینجوری نیست که بگیم حتما فلان کار رو انجام بدین و فلان کار رو انجام ندین
بارها برای خودم اتفاق افتاده که حریف با میانگین سنی بالا و قوی تر رو شکست دادم و چندین بار هم اتفاق افتاده که شکست خوردم ازشون. کلا انگار بازی رو قاعده خاصی نمیچرخه !
در مورد هارد اتک باهاتون کاملا موافقم. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که بازی رو میزارم رو هارد اتک تیمم گل میخوره! شاید بهتر باشه در صورت عقب بودن نوع بازی تیم رو هارد اتک نکنم و فقط تعداد بازیکنای تهاجمی رو بیشتر کنیم
اما هارد دفنس واسه من فرق میکنه. اگه نگم همیشه ولی بیشتر اوقات که هارد دفنس میزارم تیمم گل میزنه ! و کم پیش میاد گل بخوره! البته لول های پایین که بودم هر وقت هارد دفنس میزاشتم آخر گل میخورد اما تو لول های فعلی و قبلیم قضیه برعکس شده!
در مورد سیستم 2-4-4 که گفتین اینجوری که میچینین رو تا حالا امتحان نکردم اما 2-4-4 خطی رو یکی از بهترین سیستم ها میدونم. استفاده از 4 دفاع که یه جورایی جزو قوانین بازی من هست! بیشترش میکنم اما 3 دفاع به ندرت استفاده کردم!
در مورد آکادمی مشخصا بخش مزخرفیه ! بازیکنای ضعیف + توکن بی نهایت ! البته ارتقاش که نمیشه نداد ! سایر بخش ها که بخواین ارتقا بدین بعدا اذیت تون میکنه. ازتون میخواد اول اون قسمتی که لولش پایین تره رو ارتقا بدین تا همسطح بقیه بشه بعد بتونین بخش مورد نظر خودتونو آپگرید کنین
زمان خریدم که درست گفتین. البته من همین دیشب یه بازیکن 5 ستاره نزدیک به اسکات شدن رو فقط با خرج 2 توکن خریدم! بازم میگم به جز صبح زود یه سری وقت ها هست تو طول روز که پلیر کمتر میاد واسه خرید بازیکن بگردین کشفش کنین!
سلام خدمت همه ی دوستانی که تازه میخوام باهاشون آشنا بشم.امیداورم بتونم از نظرات خوبتون برای پیشرفت تیمم استفاده کنم
اسم تیم من mottahed dezسطح 4 بازی میکنم اوضاعمم تو جدول تقریبا خوبه پنجم جدولم.میانگین سنی بازیکنام هم 22.3هست.
ظرفیت ورزشگاهمم 7000 نفره.
از روزی که دارم بازی میکنم همه چی رو تقریبا یاد گرفتم الا اینکه نمیدونم چرا هر فصل یک ستاره از کیفیت بازیکنام کم میشه نمیدونم چطور باید درستش کنم.اگه کمکم کنید لطف بزرگی در حقم کردید؟ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)