تياگو: خودم را مديون بارسلونا نميدانم
ستاره اسپانيايي خط مياني بايرن مونيخ با ابراز رضايت از تصميمش براي ترک کاتالانها گفت که خودش را مديون بارسا نميداند.
تياگو آلکانتارا، هافبک تيم بايرن مونيخ تاکيد کرد به هيچ عنوان از ترک بارسلونا پشيمان نيست و از وضعيت خود در مونيخ راضي است. آلکانتاراي 22 ساله که محصول آکادمي لاماسياي بارسلونا است، تابستان سال جاري همراه با پپ گوارديولا، سرمربي پيشين خود راهي آليانتس آرهنا شد و اکنون يکي از مهرههاي اصلي مدافع عنوان قهرماني بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا محسوب ميشود.
به نقل از تسنيم، آلکانتارا در گفتوگو با نشريه ال پائيس اسپانيا اظهار داشت: من قدردان بارسلونا هستم اما فکر نميکنم ديگر مديون آنها باشم. بايد بارسلونا را ترک ميکردم و به تيمي ملحق ميشدم که مرا روي نيمکتش ننشاند.
وي افزود: ترک بارسلونا تصميم خودم بود. هيچ کسي تفنگ روي پيشانيام نگذاشت تا مرا مجبور به ترک بارسلونا کند. از آنجا رفتم چون حس ميکردم اين تيم به تواناييهاي من ايمان ندارد. به اين دليل بارسلونا را ترک کردم که ميخواستم دوباره خوشحال باشم و به طور منظم فوتبال بازي کنم. در بايرن مونيخ دقيقا به همان چيزي که ميخواستم رسيدم.
تياگو آلکانتارا در اين فصل در 12 بازي براي بايرن مونيخ به ميدان رفته و 2 گل به ثمر رسانده است.منبع:VARZESH3