Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 57

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : ░░░ آخرین اخبار داغ زنده و لحظه به لحظه ی فوتبال(داخلی)░░░

نوروزي: بازگشتم به تيم ملي طول کشيد

مهاجم ملي‌پوش نفت گفت: به علت مصدوميتم بازگشت به تيم ملي به طول انجاميد اما اميدوارم بتوانم در تيم ملي بمانم.
    <center>
    </center>
    رضا نوروزي در مورد دعوت شدنش به تيم ملي اظهار داشت: خدا را شکر پس از مصدوميتي که از ناحيه رباط صليبي برايم به وجود آمد و يک سال دور بودم آماده شدم بازگشتم به تيم ملي طول کشيد. اميدوارم بتوانم عملکرد خوبي داشته باشم و در تيم باقي بمانم.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه به چه اندازه براي خود شانس قائل است که در جام جهاني هم تيم ملي را همراهي کند، يادآور شد: از هم‌اکنون به بعد اين موضوع دست خود من است. تلاش مي‌کنم تا در سه بازي پاياني ليگ برتر عملکرد خوبي داشته باشم و بتوانم در جام جهاني حضور داشته باشم.

مهاجم نفت در مورد رقابتش با ساير بازيکنان در تيم ملي يادآور شد: انصاري فرد و قوچان‌نژاد هم‌پستي‌هاي من هستند پيش از اينکه رباط صليبي‌ام پاره شود داشتم در ترکيب اصلي تيم ملي قرار مي‌گرفتم به هر حال هم‌اکنون شرايط خوبي دارم و تلاش مي‌‌کنم در کنار بازيکنان رقابت خوبي داشته باشم.

نوروزي در مورد شرايط نفت و شانس قهرماني اين تيم گفت:‌ ما تلاش مي‌کنيم تا عنوان قهرماني را از آن خود کنيم و اين شانس را هم براي خود قائليم. کسب اين عنوان به دست خودمان است زيرا بازي‌هاي رودررويي داريم که مي‌توانيم با نتيجه‌گيري در اين مسابقات به هدف خود برسيم.

وي در مورد اينکه در بحث آقاي گلي دو گل از رضا عنايتي عقب افتاده است، گفت:‌ دو گل زياد مهم نيست. قبل از اينکه من مصدوم شوم 7 گله بودم و 6 بازي به ميدان نرفتم. در آن زمان 4 گل فاصله داشتم که در 2 بازي توانستم اين فاصله را جبران کنم. تلاش مي‌کنم در 3 بازي آينده هم 4-3 گل بزنم البته ابتدا قهرماني نفت برايم مهم است و پس از آن هم اگر بشود به فکر آقاي گلي هستم.منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

2. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع