دوست داريم از استقلال بازيكن كمترى به تيم ملى دعوت شود
مظلومى: حاضرم ۳۹ گل بخوريم و ۴۰ گل بزنيم
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: حاضرم تيمم ۳۹ گل بخورد و ۴۰ گل بزند تا مردم از فوتبالمان لذت ببرند.او پس از برد تيمش مقابل سپاهان گفت: بازى بسيار خوبى را در هر ۲ تيم تماشا كرديم. ديدارى كه به اعتقادمان از زيباترين بازى هاى چند سال اخير ايران بود. البته مردم هم همين توقع را داشتند و خوشحالم كه بازى زيبا و پرگلى از آب درآمد. برنامه هاى ما در نيمه نخست به خوبى انجام گرفت و دقيقا از جايى به گل رسيديم كه از قبل برنامه ريزى كرده بوديم. سپاهان در نيمه نخست كار چندان زيادى انجام نداد اما در نيمه دوم با توجه به عقب افتادن حريف مى دانستيم كه آنها با استفاده از مهاجمان بلندقامت روى دروازه ما فشار مى آورند.وى افزود: زمانى كه فرهاد مجيدى را به دليل آسيب ديدگى و جبارى را به خاطر خستگى از بازى بيرون آورديم حريف فشار بيشترى آورد و مجبور به تعويض شديم. وقتى حريف بر ما حمله مى كرد بايد از مهاجمان سرعتى استفاده مى كرديم كه خوشبختانه اين هر ۲ نتيجه داد. به هر حال معتقدم تيمى كه ۳ گل عقب است انتحارى بازى مى كند. اعتقاد دارم گل دوم سپاهان خطا بود و بازيكن حريف روى دروازه بان ما خطا ظاهر شد. به هر حال به سپاهان تبريك مى گويم چرا كه با اين باخت چيزى از ارزش هاى اين تيم كم نمى شود. وى با تقدير از هواداران استقلال گفت: از هواداران استقلال تشكر مى كنم كه تا دقيقه ۹۰ از تيم شان حمايت كردند. بايد از بازيكنان هم تشكر كنم كه نشان دادند نتيجه بازى هفته گذشته تنها يك اتفاق بود. ضمن اينكه ما در اين بازى فرصت خوبى داشتيم و توانستيم كار تاكتيكى انجام دهيم. ما در بازى با سپاهان هم از سيستم ۲-۵-۳ استفاده كرديم كه خوشبختانه جواب داد.وى در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنيد بازيكنان شما در نيمه دوم مغرور شده بودند گفت: درست است ما در بين ۲ نيمه به بازيكنان گوشزد كرديم كه بازى هنوز تمام نشده است. به آنها گفتم كه همانطور كه در يك نيمه ۳ گل زديم ممكن است در نيمه دوم ۳ گل بخوريم كه اين اتفاق هم افتاد اما خوشبختانه با تغييراتى كه انجام داديم گل چهارم را به ثمر رسانديم. اگر آرش برهانى دقت مى كرد مى توانستيم گل پنجم را هم به ثمر برسانيم. مظلومى درباره تعداد گل خورده هاى استقلال هم گفت: من حاضرم تيمم ۳۹ گل بخورد و ۴۰ گل بزند. دوست دارم مردم از فوتبال ما لذت ببرند. ضمن اينكه ما در اين بازى به قهرمان ايران گل خورديم و گلى كه دريافت كرديم به ضعفمان در خط دفاعى بر نمى گشت. يك گل برروى خطاى مهاجم حريف برروى دروازه بان ما به ثمر رسيد و ۲ گل ديگر برروى شوت از راه دور.مظلومى درباره عملكرد داورى هم گفت: ما هر زمان باخته ايم و هم از داورى حمايت كرده ايم. به اعتقاد من مظفرى زاده از بين داوران ايران قضاوت خوبى داشت. درست است كه بعضى خطاها را جابه جا مى گرفت اما در مجموع خوب قضاوت كرد. وى گفت: از سازمان ليگ گله دارم چرا بايد هميشه بازى هاى پرسپوليس بعد از ديدار استقلال برگزار شود. اميدوارم از اين به بعد عدالت را اجرا كنند و اجازه بدهند كه ما هم چند بازى بعد از پرسپوليس داشته باشيم.وى در پايان در پاسخ به اين سوال كه شما در اردوى قبلى معترض بوديد كه چرا افشين قطبى از تيم شما بازيكنان زيادى به تيم ملى دعوت كرده اما حالا مى گوييد چرا مى داوودى و مجيدى به تيم ملى دعوت نشدند؟ با خنده گفت: دوباره مى خواهيد مرا به حاشيه ببريد اما بايد بگويم كه مجيدى و ميداوودى و منتظرى از بهترين هاى فوتبال ايران هستند. با اين حال ما دوست داريم كه از استقلال بازيكن كمترى به تيم ملى دعوت شود. برنامه ما اكنون اين است كه پس از ۲ روز استراحت تمرينات هوازى را برگزار كنيم. چرا كه تيم ما در اين بخش با مشكل روبروست