Design & Developed BY Patira

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

Hybrid View

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس فصل 92-93(تاپیک جدید)

پرسپولیس 380 روز بدون باخت در ورزشگاه آزادی / بیشترین برد، کمترین گل خورده و بهترین تفاضل گل در اختیار سرخپوشان

تیم فوتبال پرسپولیس 380 روز در ورزشگاه آزادی بازی را به حریفان واگذار نکرده.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تیم فوتبال پرسپولیس با برتری مقابل صبای قم رکورد بازی های بدون باخت خود در ورزشگاه آزادی را حفظ کرد.

سرخپوشان 346 روز است که در استادیوم یکصد هزار نفری آزادی مقابل حریفان خود متحمل شکست نشده اند و با امتیاز میدان را ترک کرده اند.

از آنجا که بازی پرسپولیس و راه آهن نیز در سال 93 برگزار خواهد شد پرسپولیس رکورد 380 روز بازی بدون باخت در ورزشگاه آزادی ثبت خواهد کرد.

آخرین باخت سرخپوشان در ورزشگاه آزادی به 20 اسفند سال گذشته برمی گردد که پرسپولیس در بازی مقابل راه آهن بازی را واگذار کرد.

همچنین نیلسون کوریا دروازه بان برزیلی تیم پرسپولیس نیز در 15 بازی اخیر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تنها سه گل دریافت کرده است و از نظر آمار گل های خورده در آزادی آمار خیره کننده ای از خود برجای گذاشته.

تیم فوتبال پرسپولیس با 13 گل خورده در 27 بازی فصل جاری بهترین خط دفاعی لیگ را به خود اختصاص داده است.

همچنین تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری با کسب 14 پیروزی در 27 بازی برگزار شده همچون تیم های استقلال و فولاد رکورد بیشترین برد را به خود اختصاص داده است. از سویی دیگر تیم فوتبال پرسپولیس به همراه صبای قم با 7 تساوی پس از تیم ملوان کمترین تساوی را داشته.

همچنین تیم فوتبال پرسپولیس با 30 گل زده ، 13 گل خورده و تفاضل مثبت 17 از بهترین تفاضل گل در میان 16 تیم لیگ برتری برخوردار است. بدین ترتیب سرخپوشان در آیتم گل های خورده، تفاضل و بیشترین برد بهترین آمار را به خود اختصاص داده اند.

سدانی ها
    Guest

perspolis پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس فصل 92-93(تاپیک جدید)

محمد پروین: شایعه سازان را نمی بخشم

محمد پروین گفت: آنهایی که درباره من شایعه سازی کردند را نمی بخشم.

محمد پروین در حاشیه مراسم ترحیم درگذشت خواهر همسر علی پروین در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره شایعه ای که عصر دیروز در خصوص وی و به کما رفتنش بین برخی خبرنگاران منتشر شد افزود: می بینید که شکر خدا صحیح و سالم هستم و باید بگویم دیروز اصلا تصادفی نداشتم که به کما رفته باشم. نمی دانم چه کسانی و با چه انگیزه هایی هراز چندگاهی برای برخی ورزشکاران چنین شایعاتی را بین خبرنگاران رواج می دهند.
    به هر حال این شایعه موجب ناراحتی اطرافیانم، خانواده و بسیاری از دوستان و آشنایان شده. آنهایی که با هدف و نیت چنین شایعه ای مطرح کردند را نمی بخشم.

سدانی ها
    Guest

تلاش نوجوانان پرسپولیس برای مقام دوم لیگ قهرمانی تهران

سرخپوشان نوجوان با برتری در آخرین بازی خود در یک قدمی مکان دوم جدول رقابت‌های لیگ قهرمانی تهران قرار گرفتند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام رحیم یوسفی سرمربی تیم نوجوانان، سرخپوشان در حال حاضر با یک بازی و سه امتیاز کمتر نسبت به تیم دوم در تلاش برای تصاحب این رتبه هستند. در آخرین بازی، پرسپولیس با دو گل شهاب رشنو ملی‌پوش خود، با نتیجه دو بر صفر از سد تیم پاراگ گذشت.
    سرخپوشان نوجوان امیدوارند در چهار بازی باقیمانده خود، عنوان نایب قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کنند.

سدانی ها
    Guest

دایی: به کسی اجازه سواستفاده از پرسپولیس را نمی دهیم / از مسئولین برگزاری تورنمنت سرداران شهید مازندران تشکر می کنم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولین برگزاری تورنمنت سرداران شهید استان مازندران تقدیر و تشکر می کنم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ علی دایی در پایان دیدار پرسپولیس و صدرای نکا در کنفرانس خبری گفت: همان طور که مستحضر هستید ما برای برپایی اردوی یک هفته ای به مازندران آمده ایم و در تورنمنت سرداران شهید استان مازندران نیز شرکت کرده ایم. تا اینجا تمرینات خوبی داشته ایم و از مسئولان و دوستانی که در این استان با ما همکاری کرده و امکانات اردو، تمرینی و مسابقه ای خوبی فراهم کرده اند تشکر می کنیم.

دایی درباره برتری پرسپولیس مقابل صدرای نکا گفت: ما سعی کردیم از تمام نفرات خود در این بازی استفاده کنیم و دیدید که به غیر از دو نفر همه بازیکنان تعویض شدند.

تمرینات ما تا روز جمعه ادامه پیدا می کند و ما در این مدت با ارزیابی تمرینات و مسابقاتی که در زمین چمن مصنوعی برگزار می شود نفراتی که بهتر کار کرده اند را برای بازی هفتم فروردین مقابل داماش که در چمن مصنوعی برگزار می شود انتخاب می کنیم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوالی درباره عیادت از محمدرضا فهیمی هوادار قطع نخاعی پرسپولیس گفت: وظیفه ما بود که به این هوادار عزیز سر بزنیم و کار خاصی انجام ندادیم. این هوادار به خاطر تماشای بازی پرسپولیس و تیم محبوبش دچار چنین سانحه ای شده و دعا می کنیم سلامتی کاملش را به دست بیاورد.

دایی در ادامه بار دیگر از مسئولین برگزاری این رقابت ها تقدیر و تشکر کرده و تصریح کرد: مسئولین استان مازندران به ویژه هیئت فوتبال همکاری های لازم را با انجام دادند و حیف است که استان مازندران به غیر از یک زمین چمن مصنوعی سایر زمین های تمرینی و مسابقه ای اش از شرایط استاندارد برخوردار نباشند در حالی که استان مازندران به خاطر این آب و هوا و شرایط می بایست بهترین زمین ها را داشته باشد که متاسفانه شاهد آن نیستیم.

سرمربی پرسپولیس درباره عدم توقف اتوبوس سرخپوشان در سوادکوه و برخی مسائل مطرح شده در این باره گفت: صحبت خاصی در این باره ندارم و فقط باید بگویم قرار بود ما آنجا ناهار صرف کنیم اما تا به این منطقه رسیدیم یک آقایی آمد داخل اتوبوس و گفت یکی دو مجموعه را باید افتتاح کنیم آن هم در حالی که به هیچ عنوان نیروی انتظامی آنجا نبود و آنهایی که چنین کارهایی می کنند باید مراتب و مسائل امنیتی را رعایت کنند. علاوه بر این ما به کسی اجازه نمی دهیم از تیم پرسپولیس سوءاستفاده کرده و بخواهد بدون هماهنگی مجموعه تیم و ما را در افتتاح مجتمع یا شرکت ها دخالت دهد. متاسفانه این آقا با کمال پررویی گفت بیاید و این مجتمع را با قیچی زدن افتتاح کنید که ما عذرخواهی کرده سوار ماشین شده و راهی هتل محل اقامت خود شدیم.

دایی درباره عملکرد بازیکنان مازندرانی پرسپولیس گفت: نه تنها بازیکنان مازندرانی بلکه امسال همه بچه های ما با تمام وجود تلاش کرده اند تا انتظارات را برآورده کنند. تا کنون نیز حضور این تعداد بازیکن مازندرانی در پرسپولیس سابقه نداشته. انصافا آنها عملکرد خوبی داشته اند.

دایی درباره کیفیت زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر گفت: کیفیت این زمین خیلی بهتر از چمن های مصنوعی سایر ورزشگاه هاست. این طور نیست که زمین چمن مصنوعی نیاز به نگهداری و مراقبت نداشته باشد بلکه باید به زمین چمن مصنوعی نیز رسیدگی کرد تا از کیفیت مطلوب برخوردار باشد اما متاسفانه زمین چمن مصنوعی استادیوم داماش چنین شرایطی ندارد.

سرمربی پرسپولیس در پایان گفت: ما تمرینات خود را طی روزهای آتی در قائمشهر و ساری انجام خواهیم داد و روز جمعه نیز به مصاف تیم خوب نساجی قائمشهر می رویم و انشاالله پس از آن عازم تهران خواهیم شد.

سدانی ها
    Guest

باشگاه پرسپولیس که مباشر مالیاتی وینگادا نیست، نماینده او باید پیگیر می‌شد/ شکری: فیفا بابت شکسته شدن رأی خود ناراحت است

نماینده پرسپولیس در امور حقوقی بین‌المللی گفت: فیفا بابت شکسته شدن رأی خود در پرونده وینگادا حساس شده است اما کنترل شرایط در دست باشگاه قرار دارد. ضمن آنکه در بحث مالیاتی وینگادا، فدراسیون و خود ایشان باید متوجه باشند که باشگاه مباشر مالیاتی بازیکن و مربی نیست.

مصطفی شکری در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: موضوع مربوط به هزینه دادرسی پرونده کاروالیو از روزهای گذشته توسط باشگاه در حال پیگیری است و مشکل خاصی به وجود نمی‌آید.
    وی افزود: نامه فیفا چندی پیش ارسال شد که بعد از بررسی به باشگاه برگردانده و اقدامات انجام شد. در نامه فیفا دو نکته وجود داشت. موضوع اول اینکه فیفا اعلام کرد نامه مربوط به توافق و تسویه حساب با کاروالیو را دریافت کرده و این پرونده را مختومه می‌داند که به این ترتیب موضوع دو هزار فرانک سوئیس منتفی است. فقط 5500 فرانک سوئیس برای هزینه دادرسی باقی ماند که آنهم هم مربوط به فیفا می‌شود. البته طبیعی است که فیفا با توجه به شکسته شدن رأی خود در C.A.Sبا توجه به دفاعیاتی که ارائه کردیم، ناراحت باشد و حساسیت بیشتری به خرج بدهد.
    شکری ادامه داد: در حال حاضر با توجه به پیگیری باشگاه، جای نگرانی نیست. ضمن آنکه بحث کسر امتیاز هم نامه‌ای است که فیفا طبق فرمتی که دارد ضمیمه همه احکام خود می‌کند. در همین نامه تا رسیدن به مرحله کسر امتیاز، چند مرحله دیگر هم وجود دارد و شما این را در تمام نامه نگاری‌ها می‌بینید و اصلا به معنای خارج شدن اوضاع از کنترل باشگاه نیست. هر چند فکر می‌کنیم اینکه حکم 370 هزار دلاری فیفا را در C.A.Sبه 240 هزار دلار کاهش دادیم خوشایند آنها نبود.
    مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس در امور بین‌الملل خاطرنشان کرد: فیفا در پی شکایت آقای وینگادا ما را هم به پرداخت حقوق و هم جریمه فسخ قرارداد محکوم کرد. ما در C.A.Sدفاع کردیم که اگر باید جریمه فسخ قرارداد بدهیم، پس کار تمام شده و دادن حقوق معنی ندارد و بالعکس که این استدلال پذیرفته شد و آنها رأی فیفا را باطل اعلام کردند.
    وی درباره اینکه چرا وقتی با وینگادا برای پرداخت پول توافق شد، کار تا آن مراحل کشیده شد، افزود: بله ما توافق کرده بودیم. حتی در آن مرحل وقتی بخشی از پول دنیزلی را گرفتیم به مدیریت باشگاه پیشنهاد کردم به آن توافق عمل کنیم و تخفیف دیگری بگیریم اما باشگاه در آن مقطع اولویت مالی دیگری داشت.
    شکری همچنین درباره بحث پیش آمده درباره بدهی مالیاتی وینگادا تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس که مباشر مالیاتی آقای وینگادا نیست و بر اساس آنچه در قرارداد وجود دارد پرسپولیس در مقابل واریز پنج درصد مالیات تکلیفی و جرایم آن مسوول است. آنچه از قرارداد بر می‌آید این است که این پنج درصد را هم باشگاه قبول کرده و نباید از رقم اصلی کم شود اما تفسیر طرف مقابل این است که کلیه مالیات بر عهده باشگاه است اما هر فردی باید به تناسب درآمدی که دارد مالیات آن را پرداخت کند. در این ارتباط چه در انعقاد قراردادها و چه به جهت زمان مشخص شدن مالیات بر درآمد از سوی اداره مالیات و وقفه موجود، مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود اما جدای از آن، حتی اگر جمع بندی این باشد که باشگاه پرداخت مالیات را تعهد کرده است، این تعهد نسبت به فرد و هر فردی رأسا در مقابل اداره مالیات مسوول است. آقای وینگادا یا نماینده حقوقی ایشان باید پیگیر مسائل می‌شدند. باشگاه پرسپولیس که مباشر ایشان نبوده تا کارها را پیگیری کند. قرارداد آقای وینگادا یک سال و نیم بود که برای اداره مالیات ارسال شد. یکسال آن اجرا نشد اما به نظر می‌رسد مالیاتش محاسبه شد.
    شکری ادامه داد: آقای وینگادا یا نماینده حقوقی ایشان باید این مساله را در اداره مالیات دنبال می‌کردند. ایشان به عنوان مودی شناخته می‌شود و در قبال اداره مالیات مسوول است. حالا اگر در ادامه نظرشان این باشد که باشگاه باید مبلغ را پرداخت کند، خواهان موضوع خواهند شد ولی باشگاه برای انجام امور شخصی مربیان و بازیکنان مسوولیت نداشته است و در مرحله اول آنها باید به عنوان مودی پیگیری مسائل مالیاتی مربوط به خود باشند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    علی کریمی

ArgentinaPersepolisMilan

Maldini

تشکر ها
    0
    تشکر شده 14 در 2 پست

رحيمي: مشکلي با دايي ندارم

عليرضا رحيمي در مورد قرارداد علي دايي با پرسپوليس گفت:‌ او با ما قرارداد دارد و مربي ماست. من هم با او جلسه‌اي خواهم گذاشت تا ببينم خواسته‌هاي او از مديرعامل جديد چيست. من و دايي با هم هماهنگي هستيم و مشکلي با هم نداريم. دايي با ما قرارداد دارد و مربي ماست.

به نقل از فارس، وي در مورد بدهي‌هاي باشگاه پرسپوليس گفت: مطمئن باشيد هرچه سريع‌تر بدهي‌ها را خواهيم پرداخت و اين کار را انجام خواهيم داد. فردا هم قرار شد مدارک خلعتبري را بررسي کنيم تا ضرب‌الاجلي مشکل او را هم برطرف نماييم.

رحيمي در مورد اينکه اگر با دايي به توافق مالي نرسيد آيا احتمال دارد قرارداد او را فسخ کنيد، ادامه داد: چرا قرارداد او را فسخ کنيم؟ اين چه بحثي است که شما مطرح مي‌کنيد؟ ما با دايي مشکل مالي نداريم و او اگر من بخواهم با ما قرارداد سفيد امضا مي‌کند. دايي پرسپوليس را دوست دارد و من او را مي‌شناسم که اين حرف را مي‌زنم.

وي در مورد زماني که مديرعامل سپاهان بود و با مسئولان باشگاه پرسپوليس درگيري‌هاي لفظي داشت، اظهار کرد: درباره آب‌هاي آلوده اگر بخواهيد صحبت کنيد که بايد بگويم آن بحث در برنامه 90 تمام شد و مشکلي هم وجود ندارد و تمام صحبت‌هاي من را مي‌توانيد در آرشيو برنامه 90 ببينيد که من همان جا به رويانيان گفتم که سپاهان و پرسپوليس از مکتب شاهين هستند و ما با هم دوست هستيم. حتي زماني هم که سپاهان بودم بارها اعلام کردم که استقلال و پرسپوليس سرمايه‌هاي فوتبال کشورمان هستند.

رحيمي درباره اينکه آيا هواداران سپاهان از اينکه او مديرعامل پرسپوليس شده، اظهار داشت: چرا بايد ناراحت باشند؟ مگر من در کشور ديگري فعاليت مي‌کنم که ناراحت شوند؟ من در کشور خودم هستم و در ايران فعاليت مي‌کنم.

وي در مورد حل مشکلات مالي باشگاه پرسپوليس گفت:‌ بازيکنان در ليگي که گذشت تحت فشار بودند و اذيت شدند و ما بايد هر چه سريع‌تر اين مشکل مالي را حل کنيم و تصميم داريم که از طريق حقوقي هم روي اين مسائل کار کنيم. 20 سال است که طرفداران استقلال و پرسپوليس نگران مسائل مالي باشگاه محبوب‌شان هستند و الان ما بايد روي پاي خودمان بايستيم و هواداران پرسپوليس فقط بايد نگران برد و باخت تيم‌شان باشند نه نگران مسائل مالي.

رحيمي در مورد جلسه با علي دايي هم گفت: سعي مي‌کنيم امروز و فردا با دايي جلسه خوبي برگزار کنيم.

وي در پايان گفت:‌ پنجشنبه جلسه‌اي در باشگاه داريم و من بايد گزارشي ارائه کنم که بخشي از آن هم همين موضوع است اما بدانيد که دايي و رحيمي با هم مشکلي ندارند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سدانی ها
    Guest

پروین: از هواداران می‌خواهیم سنگ تمام بگذارند/ باید از تیم و دایی حمایت کنیم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نتایج این هفته لیگ، یک نشانه است و از هواداران می‌خواهیم روز جمعه به ورزشگاه بیایند و برای حمایت از تیم و کادر فنی سنگ تمام بگذارند.
    علی پروین در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: من فکر می‌کنم نتایجی که این هفته رقم خورده است برای ما یک نشانه است. در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست. برای پرسپولیس بهتر از این نمی‌شد و حالا نوبت خود ما است که با پیروزی در بازی‌ها، شانس خوبی حتی برای قهرمانی داشته باشیم.
    وی ادامه داد: باید از تیم و علی دایی حمایت کرد. می‌دانم بچه‌ها در این روزهای اخیر زحمت زیادی کشیده‌اند تا برای بازی آماده باشند و به امید خدا بتوانیم در هر چهار بازی بعدی به پیروزی برسیم. به ویژه که حالا با تساوی نفت و فولاد و باخت استقلال، انگیزه بچه‌ها هم بیشتر شده است.
    پروین در پایان خاطرنشان کرد: از هواداران پرسپولیس هم می‌خواهم که در بازی‌های بعدی به ویژه در بازی با صبا، سنگ‌تمام بگذارند. الان فکر می‌کنم همه انگیزه پیدا کرده‌اند و باید این انرژی را به بچه‌ها بدهیم. برای اینکه سرمان را بالا بگیریم، هر کس هر کاری که می‌تواند باید برای موفقیت تیم انجام دهد. حضور هواداران در ورزشگاه و تشویق تیم هم بسیار مهم است چون پرسپولیس فقط با هوادارانش معنی دارد.

سدانی ها
    Guest

گزارش تمرین پرسپولیس / خوشحالی از باخت استقلال

تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که بازیکنان این تیم به همراه هواداران پس از باخت استقلال به خوشحالی شدید در درون زمین و مقابل ورزشگاه درفشی‌فر پرداختند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 14 و 30 دقیقه امروز در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد.

در این تمرین پرسپولیسی‌ها آخرین مرور کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند.

*در حاشیه تمرین امروز یک چشم بازیکنان و کادر فنی به دیدار استقلال و ملوان بود و یک چشم‌شان به تمرین امروز. بازیکنان پرسپولیس پس از تمرین امروز به شدت بابت استقلال ابراز خوشحالی کردند و حدود 50 هوادار این تیم نیز مقابل ورزشگاه درفشی‌فر به جشن و شادی پرداختند.

*در تمرین امروز مربی بدنساز تیم ملی نیز حضور داشت و برای روشن شدن تکلیف برخی ملی‌پوشان به تمرین آمده بود.

*3 بازیکن پرسپولیس امروز هم اختصاصی تمرین کردند.

*علی دایی پس از باخت امروز استقلال به ملوان به بازیکنان هشدار داد که بازی روز جمعه با صبا بسیار حساس است و باید با تمام تمرکز به آن بازی حساس بیشتر فکر کنند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کونته - فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی- مهدی مهدوی کیا-بوفون-پیرلو-بالوتلی-الشراوی-ز
    اسم واقعی شما
    سامان

BrazilPersepolisJuventus

Ali Karimi

تشکر ها
    168
    تشکر شده 394 در 152 پست

ویترین امتیازات

اصرار حقیقی برای جدایی و انجام بازی «معرفتی» برای سرخپوشان

جلسه رسیدگی به شکایت رضا حقیقی، هافبک پرسپولیس از این تیم در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با حضور این بازیکن، مدیربرنامه‌هایش، نماینده حقوقی باشگاه پرسپولیس و مسئولان کمیته انضباطی برگزار شد.در این جلسه حقیقی با ارائه یک برگه اعلام کرد که بعد از جدایی رویانیان از پرسپولیس بازیکن آزاد محسوب می‌شود و قصد جدایی از این تیم را دارد. نماینده باشگاه پرسپولیس پس از شنیدن صحبت‌های این بازیکن اعلام کرد که حقیقی نمی‌تواند از پرسپولیس جدا شود و باید در 3 بازی آینده سرخپوشان حضور داشته باشد.زمانی که در جلسه صدای طرفین کمی بالاتر رفت حسن‌زاده که در اتاق دیگری حضور داشت وارد جلسه شد تا متوجه شود که قضیه از چه قرار است. با حضور حسن‌زاده، حقیقی و مدیربرنامه‌هایش اعلام می‌کنند که با رفتن رویانیان این بازیکن، بازیکن آزاد است و می‌خواهد به اروپا برود. حسن‌زاده که از این موضوع ناراحت بوده اعلام می‌کند که چرا قبل از حضور در کمیته انضباطی قرارداد حقیقی با تیم اروپایی منعقد نشده و اصرار به این است که رضایتنامه‌اش صادر شود.به گزارش تسنیم، بعد از چند دقیقه بحث و گفت‌وگو حقیقی اصرار می‌کند که مدرکی دال بر آزاد بودن او صادر شود و پس از آن به صورت «معرفتی» 3 بازی را برای پرسپولیس انجام دهد.پس از این صحبت‌ها نماینده باشگاه پرسپولیس اعلام می‌کند که علی پروین گفته به هیچ عنوان رضایت‌نامه حقیقی صادر نشود و این اتفاق در پایان فصل رخ دهد. این در شرایطی است که رضا حقیقی با پرسپولیس قراردادی 2.5 ساله دارد و گفته می‌شود مبلغ قراردادش بیش از یک میلیارد تومان است.در این شرایط و با توجه به اتفاقاتی که رخ داده باید دید که آیا هافبک شماره 9 پرسپولیس حاضر می‌شود در 3 بازی آینده برای این تیم به میدان برود یا خیر؟

منبع : سایت آفساید

لعنت به باعث و بانی این بغض ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا

10. کاربر روبرو از پست مفید samanpes تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

پروین: برای قهرمانی پرسپولیس همه باید دست به دست هم دهیم / اردوها و بازی های پرسپولیس با هماهنگی باشگاه و کادر فنی بوده است

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس: حضور تیم پرسپولیس در اردوی مازندران و سفر به ارمنستان با هماهنگی بین باشگاه و کادر فنی انجام می شود و هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد.

علی پروین در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: کادر فنی برنامه ریزی هایی داشته تا در تعطیلات لیگ تیم در شرایط خوبی قرار داشته باشد. یک دعوتنامه ای از سوی باشگاه ارمنستانی دریافت شده و کادر فنی این موضوع را با آقای منتقمی قائم مقام باشگاه در میان گذاشته اند و همچنین برای حضور پرسپولیس در تورنمنت چهارجانبه سرداران شهید استان مازندران تمام هماهنگی ها بین باشگاه و کادر فنی وجود داشته و آقای منتقمی در این باره با آقای دایی صحبت کرده اند و ما نیز اعلام کردیم در صورتی که آقای دایی تشخیص دهند این اردوها انجام می شود و باید بگوییم بر اساس دعوتنامه ها این بازی و اردوها هزینه ای برای باشگاه ندارد و اگر کمکی هم لازم باشد ما کاملا انجام می دهیم و هیچ مشکلی وجود نداشته است.

پروین در ادامه گفت: اتفاقا از کادر فنی و آقای دایی ممنون هم هستیم که پیگیری های لازم را انجام داده اند و کاملا حرفه ای موضوعات را با باشگاه در میان گذاشته اند و هرگز این گونه نبوده که بین باشگاه و کادر فنی برای این بازی ها و اردوها هماهنگی های لازم وجود نداشته باشد.

پروین در پایان گفت: تمام تلاش ما این است آنچه کادر فنی می خواهد را فراهم کنیم. به هر حال مشکلات زیادی وجود دارد و ما تلاش می کنیم تا کاری که از دستمان برمی آید را انجام دهیم. بنده چند روز پیش گفتم که برای قهرمان شدن پرسپولیس همه باید همدل و متحد باشیم از کادر فنی و بازیکنان گرفته تا کادر مدیریتی باشگاه ، هواداران و پیشکسوتان همه باید دست به دست هم دهیم تا به تیم کمک کنیم و برای قهرمانی پرسپولیس. هرکس به طریقی می تواند به تیم کمک کند و ما امیدواریم که بتوانیم مشکلات تیم را حل کنیم و کادر فنی برای اردوها و بازی ها هرآنچه بخواهد فراهم می کنیم و این وظیفه ماست. از تلاش های کادر فنی برای این اردوها نیز تشکر می کنیم و باید بگوییم همه این مسائل با هماهنگی انجام شده و آقای منتقمی با آقای دایی در تماس بوده اند و موضوعات را با ما در میان گذاشته اند. باشگاه برای کسب اجازه و مجوز از شورای برون مرزی اقدام می کند و وقتی کادر فنی تشخیص دهد که چه اردو و چه بازی هایی مناسب است باشگاه موافقت خود را اعلام کرده و اگر کاری لازم باشد انجام می دهیم.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع