پول حرفهای در فوتبال غیر حرفهای
غلام حسین پیروانی: فشردگی بیش از حد مسابقات در ابتدای فصل موجب کاهش کیفیت بازیها شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان؛ غلام حسین پیروانی سرمربی این تیم در نشست مطبوعاتی پیش از مسابقه با مس گفت: در فوتبال ما که هیچ چیز آن حرفهای نیست این گونه برنامهریزی کردن و برگزاری مسابقات با فاصله 4 روز اصلاً منطقی نیست.
پیروانی ادامه داد: فوتبال ما فقط از نظر اسم و دستمزد حرفهای است وبرنامهریزیهای این چنینی موجب بروز انواع آسیبها در بازیکنان میشود.
سرمربی طلاییپوشان در مورد بازی امشب تیمش گفت: ما در بازیهای قبل به جز مقابل فجر سپاسی بازیهای خوبی را انجام دادیم ولی متأسفانه نتایج مد نظرمان را کسب نکردیم.
وی تصریح کرد: امیدوارم امشب با انجام یک بازی خوب بتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم.
غلام حسین پیروانی درمورد بازیکنان آبادانی تیمش گفت: ما بازیکنان توانمندی مثل مشکلپور، ریکانی، بغلانی و سایر بازیکنان جوان آبادانی داریم که به مرور زمان از آنها در ترکیب تیم استفاده خواهیم کرد و همان برنامههای بازیکنسازی را که در زمان حضورم در فجر سپاسی اجرا میکردم را در این تیم پیاده میکنم.
در ادامه این نشست کاپیتان تیم صنعت نفت آبادان در مورد شرایط حاکم بر مسابقات گفت: واقعاً شرایط برگزاری مسابقات با این فاصله زمانی بسیار دشوار میباشد.
شریفینسب ادامه داد: این فشردگی و آسیبهای ناشی از آن در تیمهای شهرستانی به دلیل بُعد مسافت بیشتر خود را نمایش میدهد، چون تیمهای تهرانی اکثر بازیهایشان را با فاصله مکانی کوتاهی برگزار میکنند.
شریفینسب در مورد بازی با مس کرمان گفت: امشب با یک بازی خوب تمام تلاش خود را خواهیم کرد که پیروز این پیکار باشیم و با 5 امتیاز شرایط خود را در جدول بهبود بخشیم.
وی ادامه داد : من و همه بازیکنان همیشه مدیون هوادارانمان هستیم ولی متأسفانه در بازی با فجر سپاسی در همان ابتدای بازی تعدادی از تماشاگران به برخی بازیکنان بدگویی کردند که من واقعاً برای آنان متأسفم و امیدوارم هرگز شاهد این گونه رفتارها در آبادان نباشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]