Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به دربی نمره چند می دین؟

رأی دهندگان
35. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • به نظر من دربی نمره ش 20

12 34.29%
  • به نظرم دربی نمره ش 18

10 28.57%
  • به نظر من دربی نمره ش 14

4 11.43%
  • دربی به زور می تونه 10 بگیره

4 11.43%
  • به نظر من دربی نمره ش زیر 10

5 14.29%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

AndrewzewaY https://alowais-mohammed-ar.bi... 10-08-2024, 07:33
JamesHeesy купить аттестат за 11 10-13-2024, 10:31
MichaelTit http://www.zeus-vs-hades-casin... 10-09-2024, 02:28
    سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : اتحادیه بچه های عضو انجمن دربی ...

به نظر من اگه هر ماه کاربر برتر سایت از نظر فنی و اخلاق(یک نفر) از طرف مدیر(مدیر کل آقا جعفر گل) یا مدیران سایت(مدیر کل و مدیر انجمن,هواداران و حتی در صورت امکان مدیران بازنشسته) انتخاب بشه و به مدت یک ماه نام کاربریش رنگی بشه و از اون تقدیر و تشکر به عمل بیاد یا حتی جایزه تونست بهش داد قطعا اعضای دیگه فعالیتشون رو بیشتر میکنن تا این سمت رو به دست بیارند و حتی اونو حفظ کنند.

این فقط نظر شخصی من بود....
    حالا منتظر نظرات دیگر عزیزان هستیم>>>>

2. 5 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus پاسخ : اتحادیه بچه های عضو انجمن دربی ...

سلام
    روده درازی نمی کنم ! چند ا نکته خیلی مختصر رک و بدون رودروایسی میگم و رفع زحمت می کنم !
    اول اینکه این سایت توش بچه بازی زیاد شده ! به هیچ وجه منظورم از واژه " بچه بازی " سن و سال نیست ! اینو واسه این میگم که الان میدیدم چند تا از کاربرا سنشون به 20 نرسیده ولی رفتار بهتری نسبت به بعضا دوستانی دارند که حتی مدیر بودند و حتی متاهل و صاحب خونه زندگی ! وقتی فردی که مسئولیت یه زندگی داره و اینطور رفتار می کنه و حاضر نیست اشتباهاتش رو بپذیره دیگه نتظاری از بقیه نمیره ! همین فرد مورد نظر باعث شد 3 نفر از مدیرا بهانه دیگه ای جور کنند و این سایت رو بسپرند به امون خدا و اینجا رو ترک کنند !
    هر از چند گاهی میام اینجا و یه چیزایی می بینم که خیلی باعث تعجبه ! برای مثال عرض می کنم یادمه یه زمانی استفاده از کلمات " لنگی و کیسه کش " اینجا ممنوع بود و هر کسی از این عبارات استفاده می کرد مورد تذکر قرار می گرفت اما همون مدیر مورد نظر تابو شکنی کرد و این خط قرمز رو رد کرد و باعث شد الان توی چت باکس خیلی ها راحت به هم توهین کنند و حتی تو امضاها هم دیده میشه این قضیه ! سایت الان بیشتر تبدیل شده به کَل های بچگانه یه عده که اکثرا خالی از بحث های فنی هستند و اینکه احترام به طرف مقابل جایی تو بحثا نداره !
    دوم اینکه اینجا بیشتر تبدیل شده به لینکدونی فوتبال ! تعداد اعضا :
    57,931 ولی به جرئت میشه گفت فقط 15،20 نفر دارن مطلب یذارن تو سایت که بماند اون مطالب هم چی هستند و بعضا از کجا کپی شدند! بقیه هم میان دانلود می کنند و بعضا لینکا رو کپی می کنند واسه جای دیگه هر چند اختصاصی باشه و اسم سایت روی فایل باشه! تقاضا دازم دوستان برن مطالب توی آرشیو رو بخونند یا به فروم های دیگه سر بزنند تا سطح فنی پست ها رو مقایسه کنند و دستشون بیاد عیار خودشون !
    سوم اینکه نظم و انضباط توی تایپیک ها از بین رفته و هر کسی میاد یه تایپیک می زنه و هر کس برا خودش ویدیو آپلود میکنه و کلا هرج و مرج زیاده ! خودتون می تونید تو تایپیک ویدیو ها یه سر بزنید !

موفق باشید !

4. 12 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع