چرا آرسنال فاتح لیگ خواهد شد ؟
متن زیر به قلم الن اسمیت در روزنامه تلگراف چاپ شده است
اگر شما بر اساس سطح ترکیب تیم و تجربه کسب عناوین قضاوت کتید و بدانید که چگونه حریفان قدرتمند رو از از پیش رو بردارید ، بنابراین ، بله ، منچستر سیتی و چلسی شانس بیشتری خواهند داشت . بر روی کاغذ به نظر هر دو تیم برای کل طول مسیر بهتر مجهز شده اند .
اما شما نمی توانید به سادگی پیشرفت و موفقیت آرسنال در رسیدن به این نقطه را نادیده بگیرید . با پشت سر گذاشتن بیش از نیمی از فصل آن ها پیش از این یک بار در مقابل رقیبان اصلی خود قرار گرفته اند و تیم تحت رهبری آرسن ونگر به حق شایسته حضور در صدر جدول بوده است .
هر چه می خواهید در مورد شکست سخت آن ها مقابل سیتی و یا شکست نا امید کننده مقابل یونایتد بگویید ، آرسنالی ها به خود نشان دادند که توان مقابله با فشار و استوار ماندن را دارند .
با این وجود حفظ این روند بسیار به ثبات خط دفاعی به خصوص دو مدافع وسط که درک فوق العاده ای از هم پیدا کرده اند بستگی دارد . پیر مرتسآکر و لوران کوشچلنی تا اینجای کار در ایجاد یک خط دفاعی قابل اطمینان ، استثنایی بوده اند که این امر به دیگر بازیکنان در جلوی زمین این اجازه را می دهد که کارشان را انجام دهند .
بهترین خط دفاعی در لیگ برتر : در حالی که در فصل های اخیر آرسنال تعداد زیادی گل آسان و بی دردسر دریافت کرده بود ، چه کسی می توانست به چنین چیزی فکر کند ؟ در شرایط موجود ، آن ها به شدت بر روی سازماندهی و قالب دفاعی خود کار کرده اند تا از اشتباهاتی که موجب عدم پیشرفت آن ها می شد جلوگیری به عمل آورند . دیگر هرگاه آن پیشینه سیاه خودی نشان می دهد با رویکردی شورمندانه مواجه می شود که می تواند تیم را در موقعیتی که توپ را از دست داده است مستحکم باقی نگه دارد .
اگر آن ها بتوانند به همین حالت ادامه دهند ، آنگاه دلیلی وجود ندارد که فکر کنید آن ها نمی توانند ، آرسنال به خوبی توان حفظ کردن جایگاه نخست خود در 11 می و پایان این رقابت را داراست . آن جایگاه می تواند پاداش مناسبی برای بازیکنان با کیفیتی مانند جک ویلشر ، آرون رمزی ، سانتی کاسورلا و مسوت اوزیل که به شکل گیری واحدی بسیار تکنیکی ، مستعد و خلاق کمک کرده اند ، باشد .
هیچ ترسی در مسیر موفقیت و در کوتاه مدت وجود ندارد . ونگر می تواند هافبک های خود را به صورتی چرخشی بازی دهد تا همه بازیکنان را آماده ، تازه نفس وبدون هیچ گونه افت کیفیتی نگه دارد . بدون شک مصدومیت تئو ولکات یک ضربه به تیم بود اما ظهور فوق العاده سرژ نبری ، بازگشت الکس اوکسلید چیمبرلن و استعداد توماس روسیتسکی می تواند برای پر کردن جای خالی او کافی باشد . فاکتور مهم دیگر ویژگی های دفاعی میکل آرتتا و متیو فلامینی است و شما به سختی می توانید بهتر از آن ها را پیدا کنید .
تنها نگرانی ای که خیلی در مورد آن بحث شده است کمبود حمایت برای اولیویه ژیرو است . اگر مهاجم نوک مصدوم شود ، از میزان خطر آرسنال بسیار کاسته خواهد شد ، مسلم است که این مهاجم فرانسوی با استیل پشت به دروازه خود چگونه با بازیکنان اطراف هماهنگ شده است . برده شدن نام میرکو ووچینیچ به عنوان هدف آرسنال تعجب آور نیست . اگر به عنوان یار قرضی جذب شود ، مهاجم یوونتوس می تواند راه حلی برای این موقعیت تعیین کننده باشد .
اما قرار بر بازی کردن هر کسی باشد ، آرسنال باید بداند که سخت ترین آزمون ها همچنان در راهند . در حالی که لیورپول و یونایتد در ماه آینده منتظر آرسنال هستند ، یک ماه مارچ جهنمی یا مسیر آن ها با سمت کسب عنوان را هموار می کند و یا با مشکل موجه می کند . رفتن به ورزشگاه های تاتنهام و چلسی پیش از بازی مقابل سیتی انجام می گیرد . بی عیب ظاهر شدن در این مسیر موجب می شود که بازیکنان واقعاً خودباوری را آغاز کنند .
و من فکر می کنم که آن ها به یک پیروزی مقابل یکی از رقیبان اصلی نیاز دارند تا پیام قاطعی را منتشر کنند . آن ها هنوز چنین کاری نکرده اند بنابراین تمام شبهات به این خاطر است . اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد ، برای مثال پیروزی در استمفورد بریج یا شکست دادن سیتی در خانه ، می تواند تاثیر روانی عظیمی داشته باشد .
در نهایت دسته اندکی از مردم ، واقعاً باور دارند که آرسنال توان انجام این کار را دارد . خیلی از مردم خارج از امارات فکر می کنند که توپچی ها زمانی که تحت فشار قرار گیرند از جایگاه فعلی پایین خواهند آمد . من ؟ من خیلی مطمئن نیستم . چیزهای در مورد این تیم وجود دارد که حس خوبی را القا می کند . روحیه تیمی ای که در رختکن وجود دارد بی گمان از برخی از رهبران شایسته تیم سرچشمه می گیرد .
آیا آن کافی خواهد بود ؟ حدس من این است که بله خواهد بود .