به نام خدا
اسمم سروش هست . 15 سالمه از گیلانغرب شهرستانی کوچک در استان زیبای کرمانشاه و حدود 3 ساله که تو دربی عضو هستم . راستش اوایل فقط برای دانلود گل های بازیها به خصوص جام جهانی و بازیهای ملی به سایت میومدم و تا حدود 6-7 ماه پیش همین کارم بود اما کم کم از انجمن ها دیدن کردم و بادوستان زیادی آشنا شدم و تا اینکه تا چند ماه پیش به لطف آقا جعفر مدیر بخش هواداران شدم و فعالیتم 2-3 برابر شده و خیلی خوشحالم که عضوی از این سایت هستم ..... بیشتر فعالیتم تو بخش دانلود گل ها بوده و فکر میکنم تو 2-3 سال اخیر هرتابستون به سایت سر زدم به جز امسال که از فصل مدرسه و امتحانات هم اومدم و خوشبختانه به درسم هم هیچ لطمه ای نخورد.
راستش منم تو فکراین بودم که چرا فعالیت توی سایت کم شده و چطور میشه دوباره به سایت رونق داد به خصوص بخش پرسپولیس که من علتشو ضعف مدیریتی خودم میدونم( امیدوارم به کمک دوستان این ضعف رو برطرف کنم). فکر کنم با پیش بینی ها و نظرسنجی ها و تحلیل کردن بازیها و خواستن از بچه ها برای شرکت در بحث های فنی میشه فعالیت تو سایت رو بیشتر کرد. همچنین برای پیش بینی ها جوایزی اندکی هم گذاشته بشه صد در صد میل بیشتر میشه
به نظرم یه جایی واسه لیگ های شرق آسیایی و لیگ های دیگه ی اروپایی باشه خوبه
من به خودم تمام تلاشمو برای رونق دادن سایت دربی میکنم . اما به دلیل سنگینی درس ها فقط میتونم تو بخش پرسپولیس به فعالیتم ادامه بدم.
یا حق