خب امیدوارم این تاپیک بازدید خوبی ازش بشه
اولین پست رو هم خودم جواب میدم
بنده الان لول 9 با لقب Elite (نخبه)! هستم فصل یازدهمه دارم بازی میکنم قدرت تیمم حدود 53.5 هستش و میانگین سنی تیم 22.1 ! کلا خیلی به جوون گرایی علاقه دارم!
عرضم خدمتتون که الان نهم جدولمولی با یه برد حتی تا سوم جدول هم بالا میتونم بیام! کلا لیگ خیلی سختی داریم.اکثر تیما قدرتشون 60 هست و من جزو ضعیف ها هستم به حساب!
البته فصل های قبلی هم همیشه همینجوری بوده ولی خب خداروشکر خوب مقابل تیمای قوی تر از خودم بازی میکنم!
یادمه فصل 2 یا 4 بودم که آخرین باری بود که تونستم برم چمپیونز لیگ! که فکر کنم تا نیمه نهایی هم بالا رفتم که شکست خوردم! بعد از اون هیچوقت بین 4 تیم اول نبودم تو لیگ که بتونم صعود کنم به جام قهرمانان.همیشه پنچم به پایین
میشدم!
تا این که فصل قبل تو اون لیگ وحشتناک تونستم دوم بشم و این فصل تو جام قهرمانان حضور دارم.حالا جالبه بدونید که تو گروهمون 4 تا تیم 6 امتیازی هستیم!!!!!!!! و منم با بد شانسی سومم به دلیل تفاضل گل کمتر! :|
امشبم بازی دارم اگه ببرم صعودم قطعیه
اسم تیم F.C 7 Stars هست. از 13 آوریل 2013 وارد بازی شدم، ارزش باشگاهم 227 میلیون دلاره!بودجه تیمم هم الان 5 میلیونه!:| اینجوری نگام نکنین همین امروز نزدیک 35 میلیون خرج خرید بازیکن کردمورزشگاهمم
ظرفیت 46500 تماشاگر رو داره.التبه فکر کنم 1 ماه پیش ارتقاش دادم که 5 روز دیگه مونده تا تموم بشه زمانش!!! فعلا هم با کمبود توکن مواجه شدیم ولی تا 2 هفته دیگه که آکادمی بازیکن بهم میده فکر کنم بتونم به اندازه کاقی جمع کنم
فقط هم همین آکادمی رو لول 10 رسوندم که دیگه جا برای ارتفا نداره![]()
بین دوستان اگه کسی بازی میکنه بیاد تعرف کنه ببینیم ایرانیا چند مرده حلاجن تو این بازی![]()