آره خب اینجا سخت تره قیمتا همه نجومی هستن !
لول 13 بخوای برسی... اگه الان لول 2 هستی تا لول 13 ، 11 لول اختلاف هست! یعنی حداقل 11 فصل.تو این فصول هم همیشه باید صعود کنی.همونجور که علی گفت تقریبا یه 11 ماهی طول میکشه که رندش کنیم همون یه سال!
تو این مدت باید به فکر پول و توکن جمع کردن باشین که لول های بالا زیاد تو دردسر نیوفتین
من اطلاع دقیقی ندارم از ورژن فیسبوک.
داش علی ali.chila بهتر میتونه راهنماییت کنه
آقا جواب داد پشتیبانی.زد طرف رو بن کرد راحت شدیم ازش.
the manager who played with illegal formation is banned from the game. Thank you for your report and effort to improve our game
Regards,
T11 Team
علی من از اون بازیکن بد پیله هام.یعنی گیر بدم به یکی اگر اینترنتم قطع نشه محاله از دستش بدم.این نمونه رو داشته باش ببین چطور حالشونو گرفتم.تا راند 22 رفتم تا خریدمش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا
میگم این نسخه گوشی چقد بده اقای گل و اینا رو نمیشه توش دید!!! تو این نسخه جدیدم این ایتم اضافه نشده؟ بعد اونایی ک مثلا اقای گل میشن چیزی بهشون از طرف بازی جایزه داده میشه؟
از عمد یه سری امکانات رو به بازی گوشی اضافه نمیکنن که بیشتر مردم تمایل به بازی با اکانت فیسبوکشون داشته باشن.بالاخره فیسبوک با اینکار مشتری های بیشتری جمع میکنه و سود میبره.واسه ی همین بازی های pc کلا امکانات بیشتری نسبت به گوشی دارن.در واقع خارجیا چون مشکلی برای وصل شدن به فیسبوک ندارن ، از ورژن گوشی فقط برای مواقعی که دسترسی به pc ندارن استفاده میکنن.به همین خاطر نیازی هم به این امکانات در اون شرایط ندارن.
به آقای گل و پاس گل و بهترین بازیکن لیگ هیچ جایزه ای تعلق نمیگیره.در واقع برای بازی موضوع مهمی محسوب نمیشه و به همین خاطر در گوشی ها اصلا بهش اهمیتی داده نشده.احتمالش هم کمه در آینده جایزه ای براش بزارن.از سال 2010 بازی برای pc ساخته شد و یک سال بعد برای گوشی ها اومد.طبیعیه که نسخه pc با قدمت بیشتر و کاملتر هستش
ویرایش توسط ali.chila : 08-21-2014 در ساعت 01:14
سلام بچه ها...
علی چیلا با عرض تاسف بازی فینال جام حذفی رو باختم
همش بازیکنام مسدوم میشن
بازیکنم با 1 دونه 2 تا توکن دیگه نمیشه خرید خلاصه داغونم شدید
و یه چیزه دیگه بالاخره یه بازیکن حمله با قیمت 2 میلو 500 گرفتم ای بدک نیس سنش اما 19 هست و این خوبه
ویرایش توسط aryan94 : 08-21-2014 در ساعت 08:19
اشکالی نداره قرار نیست که همه ی جام هارو بگیریم.کسی که میخواد سه گانه رو بگیره باید اکثر بازیکناش scout باشه.
هر لیگ حدود 1 ماه طول میکشه.اگر میخوای از لول 2 به لول 13 برسی حدود 11 ماه طول میکشه
لطفا به صورت دقیق راهنمایی میکنید چطور میشه با کامپیوتر بازی کرد؟
من از فیسبو ک وارد بازی شدم تیم رو هم ساختم.
الان همیشه باید برم از فیسبوک بازی کنم بازی رو؟
راه دیگه ای نیست؟
سلام دوستان من از دیروز تاحالا 11 توکون از طریق دانلود بازی های که سایت گذاشته تونستم بدست بیارم . خواستم اطلاع بدم شما هم استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)