Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 142223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

Bomb پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

مظفري‌زاده داور دربي 78 شد

داور بين‌المللي کشورمان براي سومين بار دربي تهران را قضاوت خواهد کرد.

به گزارش ورزش سه به نقل از سايت رسمي فدراسيون، سعيد مظفري زاده داور وسط، به همراه حسن کامراني فر کمک داور اول و سعيد علي نژاديان کمک داور دوم داربي هفتاد و هشت پايتخت را قضاوت خواهند کرد.

عليرضا فغاني داور چهارم و سعيد زارع به عنوان کمک داور ذخيره، فريدون اصفهانيان رئيس کميته داوران ناظر داوري و محمدرضا غضبان به عنوان ناظر سازمان ليگ اين ديدار انتخاب شدند.

عليرضا فغاني قضاوت دربي دور رفت را بر عهده داشت.

دربي 78 ساعت 14:30 روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

اسامي داوران قضاوت کننده در ديگر ديدارهاي هفته بيست وسوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور از سوي کميته داوران نيز به شرح زير مي‌باشد :

داماش گيلان – فجرشهيد سپاسي ساعت 14:30 ورزشگاه عضدي رشت

حسن اکرمي-آرمان اسعدي-حمزه علي سليمي-رسول رهبرفام-ناظر: نادر جعفري

ذوب آهن – فولاد خوزستان ساعت 14:30 ورزشگاه فولاد شهر

اشکان خورشيدي-مهدي عاليقدر-مهدي ناصحي-سيد محمدرضا مهدوي-ناظر: سعيد بطحائي

استقلال خوزستان – گسترش فولاد تبريز ساعت 15 ورزشگاه غدير اهواز

سيد مهدي سيدعلي-سعيد قاسمي-محمد آهي-علي صفائي-ناظر:جواد تقي پور

تراکتورسازي تبريز – صباي قم ساعت 14:30 ورزشگاه يادگار امام تبريز

سيد حسن زرگر-مجيد ويشگاهي-آرمان جهانبخش-بابک وسيله بر-ناظر: محمود رفيعي

سايپا – ملوان ساعت 14:30 ورزشگاه انقلاب کرج

البرز حاجي پور-حسن ظهيري-حميد سبحاني-بيژن حيدري-ناظر: خداداد افشاريان

راه آهن – سپاهان ساعت 14:30 ورزشگاه اکباتان تهران

موعود بنيادي فر-هادي طوري-بهرام نقوي-سعيد فتاحي-ناظر: هدايت ممبيني
    استقلال - پرسپولیس مظفری زاده-کامرانی فر-علی نژادیان-فغانی و ناظر داوری:فریدون اصفهانیان ناظر سازمان لیگ: محمد رضا غضبان
    ساعت 14:30 ورزشگاه آزادی تهران

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

گزارش زنده و اختصاصی دربی 78 در وب سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

جریان کامل هفتاد و هشتمین رویارویی دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران به صورت زنده از رادیو اینترنتی باشگاه پرسپولیس پخش خواهد شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هواداران تیم فوتبال محبوب پرسپولیس در سراسر جهان که دوست دارند بازی دربی 78 را با گزارش اختصاصی باشگاه محبوبشان بشنوند می توانند با مراجعه به صفحه اصلی وب سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نشانی fc-perspolis.com جریان کامل بازی را بصورت مستقیم بشنوند. همچنین در فاصله بین دو نیمه تعدادی از پیشکسوتان باشگاه، تحلیل و نقد و نظر خود درباره نحوه بازی پرسپولیس برای مخاطبان بازگو خواهند کرد.

باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس از هواداران این تیم در سراسر جهان که امکان دریافت تصاویر بازی را ندارند دعوت می کند برای دریافت گزارش زنده این بازی با مراجعه به وب سایت این باشگاه از این خدمات رایگان استفاده کنند.

دربی 78 را در رادیو اینترنتی پرسپولیس حسین خلیل نژاد گزارش خواهد کرد.

5. کاربر روبرو از پست مفید سدانی ها تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کونته - فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی- مهدی مهدوی کیا-بوفون-پیرلو-بالوتلی-الشراوی-ز
    اسم واقعی شما
    سامان

BrazilPersepolisJuventus

Ali Karimi

تشکر ها
    168
    تشکر شده 394 در 152 پست

ویترین امتیازات

رویانیان: اعتصاب بازیکنان فیلم بود!

محمد رویانیان که روز گذشته مدعی شده بود بازیکنان پرسپولیس قصد اعتصاب نداشتند امروز در اظهارنظری متفاوت گفت: من روز گذشته به بازیکنان گفتم مهم نیست تمرین کنید یا نه، خودتان تصمیم بگیرید. آنها هم که خسته بودند تصمیم گرفتند که تمرین نکنند! اینکه تمرین نکردند به خاطر این بود که خسته بوده و از آقای دایی اجازه گرفته بودند که تمرین نکنند!وی که میهمان برنامه روز ششم شبکه اول سیما بود، با یادآوری اینکه پول مورد نظر برای پرداخت به بازیکنان 2،3 ساعت بعد از آنکه آنها از تمرین کردن خودداری کرده بودند تامین شد، افزود: من روز گذشته در محل تمرین بودم. جلسه ما با آقای دایی و بازیکنان کمی به درازا کشید.
    به همین خاطر بازیکنان از سرمربی تیم خواستند تمرین نکنند. من فکر نمی‌کنم بحث اعتصاب بوده باشد. تصمیم بازیکنان یک خورده شبیه به فیلم بود!
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از مشکلات عدیده باشگاهش یاد کرد و گفت: تیم‌های صنعتی تقریباً مشکلی ندارند، چرا که از صنایع وابسته بودجه آنها تامین می‌شود اما استقلال و پرسپولیس با مشکلات عدیده مالی دست به گریبان هستند.رویانیان افزود: راه‌های برون‌رفت از این مشکلات قطعاً وجود دارد اما متاسفانه 40،50 سال است که فقط از این راهکارها یاد شده و به کار گرفته نشده است.
    ما برای حل مشکلات یکسری کارها انجام داده‌ایم اما همکاری لازم با باشگاه پرسپولیس صورت نگرفته است.
    وی در این خصوص یادآور شد: آقای عباسی که در 2،3 ماه آخر حضورش در وزارت ورزش نمی‌توانست تصمیم خاصی بگیرد و تنها تصمیمش برداشتن من بود! البته شاید با برداشتن من کارها درست می‌شد!مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: بعد از روی کار آمدن دولت جدید کشور درگیر مشکلاتی بود که پرداختن به آن به مراتب مهم‌تر از فوتبال بود. فوتبال یک بازی است و طبیعی است که مسئولان کشور ابتدا درصدد رفع مشکلات دیگر برآیند و بعد به سراغ ورزش و فوتبال بیایند. کشور مسائل عمده‌ای همچون مذاکرات هسته‌ای 1+5 یا همان 6 تایی‌ها، مذاکرات ژنو، حل مشکلات اقتصادی و ... داشت که به مراتب مهم‌تر از پرداختن به شرایط فوتبال کشور هستند.
    رویانیان یکی از مشکلات امروز باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال را بلاتکلیفی وزارت ورزش و جوانان در ابتدای دولت حسن روحانی عنوان کرد و افزود: متاسفانه 3 وزیر ورزش معرفی شدند که هیچکدام از آنها رای نیاوردند و من و آقای فتح‌الله‌زاده 6 ماه نمی‌دانستیم رئیس‌مان چه کسی است.وی ادامه داد: بعد از معرفی 3 وزیر که رای نیاوردند آقای گودرزی آمد که امیدوارم موفق باشد اما متاسفانه ما نه تنها با ایشان رابطه نداریم بلکه هیچ ارتباطی بین ما برقرار نشده است.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس یکی دیگر از مشکلات موجود در ورزش کشور به ویژه 2 باشگاه مردمی پرسپولیس و استقلال را نگاه سیاسی به آنها عنوان کرد و گفت: هر دولتی که می‌آید متناسب با نوع دیدگاه آن دولت مدیران ورزشی عوض می‌شوند. خود من هم که آمدم عنوان می‌شد یک مدیر سیاسی هستم در صورتی که من نمی‌دانستم منظورشان از طرح این موضوع چیست.
    این یک چالش پیش روی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس است که باید برطرف شود.
    رویانیان همچنین تاکید کرد: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی باید در سال گذشته حدود 9 میلیارد و نیم به باشگاه‌ استقلال و 10 میلیارد به باشگاه پرسپولیس کمک دولتی می‌شد که ما تنها یک میلیارد از این رقم را دریافت کرده‌ایم یعنی چیزی حدود 10 درصد از بودجه‌ای که باید به باشگاه پرسپولیس تعلق می‌گرفت. این رقم تنها 3 تا 4 درصد هزینه‌های ما را پاسخگو بوده است، آن هم در شرایطی که قرار بوده دولت 40 درصد از هزینه‌های باشگاه را تامین کند.وی مجدداً به تامین بودجه‌ باشگاه‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: ما در همین لیگ برتر باشگاه‌هایی داریم که به صورت روتین هزینه‌های آنها تامین شده و پرداخت می‌شود اما متاسفانه دیگر باشگاه‌های به ویژه باشگاه‌های خصوصی چون ملوان و راه‌آهن درگیر مشکلاتی بوده و بلاتکلیف هستند.
    رویانیان تاکید کرد: من اعتقاد دارم خصوصی‌سازی بهترین راه برای حل مشکلات باشگاه‌هایی چون استقلال و پرسپولیس است اما با اتخاذ راهکارهایی مناسب.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با ابراز اطمینان از اینکه هواداران 2 تیم استقلال و پرسپولیس فردا جمعه برای همراهی تیم‌های‌شان در دربی 78 پایتخت به ورزشگاه خواهند آمد، گفت: من اطمینان دارم که مردم می‌آیند و من هم به عنوان یک کارگر از هواداران استقلال و پرسپولیس به ویژه پرسپولیسی‌ها می‌خواهم به ورزشگاه بیایند. پرسپولیسی‌ها به این توجه نکنند که 50 درصد سکوهای ورزشگاه باید در اختیارشان قرار بگیرد. آنها بیایند ورزشگاه را پر کنند، بی‌خیال 50 درصدی که از سکوهای ورزشگاه در اختیار ما خواهد بود!رویانیان همچنین تاکید کرد: اگر فردا ورزشگاه آزادی با صدهزار تماشاگر پرشود همه جا جامعه کشور، صداوسیما، تیم ملی و ... شور و نشاطی خاص پیدا خواهد کرد.وی با اعلام اینکه در آخرین تمرین تیم استقلال پیش از دربی حضور خواهد یافت، گفت: من قصد دارم به محل تمرین استقلال بروم و آقای فتح‌الله‌زاده نیز در تمرین ما حضور خواهد یافت. این پیشنهاد من بود که مدیران عامل 2 باشگاه در تمرینات تیم مقابل حضور یابند. این حداقل کاری است که ما می‌توانیم انجام دهیم.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به بیانیه‌نویسی‌های اخیر 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: بیانیه را اول استقلالی‌ها صادر کردند و بعد از آن ما پاسخ‌شان را دادیم اما خدا وکیلی کار خیلی بدی بود که از سوی هر 2 باشگاه صورت گرفت. اول استقلالی‌ها بیانیه دادند و ما پاسخ‌شان را دادیم و آنها در بیانیه دیگر جواب داده و توهین کردند. فدای سرشان ایرادی ندارد ما فردا 90 دقیقه بازی داریم که باید اجازه دهیم این بازی زیبا و تماشاگرپسند شود.
    رویانیان که در ماه‌های اخیر مجادله کلامی زیادی با همتای خود در باشگاه استقلال داشته است در اظهارنظری تازه گفت: آقای فتح‌الله‌زاده گفته بود من یک میلیارد تومان پیش از دربی به بازیکنان استقلال پرداخت می‌کنم من هم به خاطر اینکه کم نیاورم 2 میلیارد تومان تامین کردم و در اختیار بازیکنان و مربیان قرار دادم!وی افزود: من و آقای فتح‌الله‌زاده با هم کری می‌خوانیم اما با هم دوست هستیم و رفاقت داریم. من در اوج بیانیه نویسی‌های به آقای فتح‌الله‌زاده زنگ زدم و با او خوش و بش کرده و گفتیم و خندیدیم. ما با هم دوست و رفیق هستیم و به این مسائل کاری نداریم.مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه چرا 2 باشگاه پرطرفدار پایتخت در آستانه دربی اقدام به بیانیه نویسی‌ علیه هم کردند گفت: من یک چیزهایی می‌دانم که نمی‌خواهم بگویم و عنوان کنم حق با چه کسی است. دیگر گذشته و همه باید تلاش کنیم دربی به بهترین نحو برگزار شود.رویانیان با اعلام اینکه از باشگاهش کلاهبرداری شده است، گفت: ببینید او چه کسی بوده که از من ژاندارم و آجان کلاهبرداری کرده است!وی افزود: در یک معامله تجاری از ما 5.5 میلیارد تومان گرفتند که 7 میلیارد تومان برگردانند. این یک خرید و فروش بود که می‌توانست سودی یک و نیم میلیاردی و یا بیشتر عاید پرسپولیس کند متاسفانه طرفی که ما با آنها وارد معامله شدیم یکی، دو ماه سرکارمان گذاشت و در نهایت به تعهدات خود عمل نکرد به همین خاطر ما حکم قضایی و کیفری گرفتیم تا حق و حقوق باشگاه پرسپولیس را زنده کنیم.مدیر عامل باشگاه پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: این فقط یک پرونده نیست و از باشگاه پرسپولیس 5.5 و 3.5 میلیارد تومان کلاهبرداری شده است.
    ما خیلی از نظر اقتصادی قوی هستیم آن وقت 9 میلیارد هم از ما کلاهبرداری شده است!
    رویانیان همچنین یادآور شد: به طور نمونه عنوان می کنم از برج 7 سال گذشته تا الان که می‌شود حدود 15 ماه با بخشی از سازمان صدا و سیما وارد همکاری شده و یک پروژه اقتصادی را آغاز کردیم که تا به امروز هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است. متاسفانه دوستان اینقدر ما را اذیت کردند و وعده این هفته و هفته آینده دادند که من از طرحم صرفنظر کردم.
    وی در ادامه افزود: ما برنامه‌های ویژه‌ای برای تقویت بنیه اقتصادی باشگاه پرسپولیس داریم اما انجام این کار نیاز به نقدینگی و تامین بودجه از سوی دولت دارد.
    تمام شرکت‌هایی که ما ایجاد کردیم نقدینگی می‌خواهد متاسفانه هیچ کاری صورت نداده‌اند و کاری کرده‌اند که من بگویم مهرم حلال و جانم آزاد!
    مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ضمن تاکید بر اینکه فعالیت‌های اقتصادی زیادی در این باشگاه انجام داده و شرکت‌ها و موسساتی را زیر نظر این باشگاه تاسیس کرده است گفت: سازمان بازرسی کل کشور و نهادهای نظارتی بیایند و ببینند من چه کرده‌ام.رویانیان به اقدامات باشگاه پرسپولیس از جمله تاسیس شرکت پیشکسوتان، عقد قرارداد با بیمه، تاسیس شرکت‌ها و هولدینگ‌های اقتصادی، راه‌اندازی آکادمی و دانشگاه پرسپولیس و ... اشاره کرد و گفت: ما برای رونق‌بخشیدن به این فعالیت‌ها نیاز به تسهیلات دولتی از جمله تسهیلات تخفیفی داریم.وی همچنین خاطر نشان کرد: ما در حال حاضر 9 میلیارد از وزارت ورزش و 4 میلیارد از فدراسیون فوتبال طلبکاریم که اگر این بدهی‌ها پرداخت شود مشکلاتمان برطرف خواهد شد.رویانیان در واکنش به اینکه علی شفیع‌زاده عنوان کرده در صورت پیروزی استقلال در دربی به بازیکنان این تیم پاداش می دهد، گفت: برای پاداش دادن روی دست او بلند می‌شویم!مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه تصریح کرد: از هواداران پرسپولیس و استقلال خواهش می‌کنم فردا در ورزشگاه حضور یابند و در هفته وحدت همبستگی و نشاط را به نمایش بگذارند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

لعنت به باعث و بانی این بغض ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا
    ویرایش توسط samanpes : 01-16-2014 در ساعت 11:32

7. کاربر روبرو از پست مفید samanpes تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

هافبک پرسپولیس برای دیدار مقابل استقلال مشکلی ندارد

پس از تست انجام شده مشخص شد هافبک تیم فوتبال پرسپولیس برای دربی 78 مشکلی ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن مسلمان هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که در تمرین روز گذشته دچار مصدومیت شد، توسط پزشکان تست شد.

از همین رو با بررسی کادر پزشکی مشخص شد این بازیکن برای دربی 78 مشکلی ندارد و می‌تواند به میدان برود.

سدانی ها
    Guest

محمد رویانیان امروز در حالی پا به محل تمرین تیم استقلال گذاشت که حضور وی با حاشیه‌های جالبی توأم شد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مورد استقبال طرفداران تیم استقلال و کادر فنی و بازیکنان این تیم قرار گرفت.

وی در ابتدای حضورش به سمت طرفداران استقلال رفت و با آنها صحبت کرد، هواداران استقلال به محض دیدن رویانیان با این جملات از وی استقبال کردند: سردار به کمپ ما خوش آمدی، سردار ما پولی نداریم ولی قلب ما پاک و صاف است... در این لحظه رویانیان برای هوداران استقلال دست تکان داد که همین موضوع باعث شد 200 طرفدار تیم استقلال شعار بدهند: سردار، فتح‌الله، استقلال قهرمان.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس که از استقبال طرفداران استقلال خوشحال بود نزد بازیکنان رفت، وی با آنها برخورد گرمی داشت و سپس با تک تک بازیکنان استقلال خوش و بش کرد. رویانیان حنیف عمران‌زاده را در آغوش گرفت و او را از جایش بلند کرد و خطاب به او گفت چطوری بچه محل؟ سپس محمد قاضی را دید و خطاب به او گفت انصافاً این بچه پسر بامعرفت و خوبی است ما باید فکری به حال مطالبات او کنیم که قاضی جواب داد قرار بود شما جلسه بگذارید ما هم منتظر جلسه هستیم. رویانیان نیز به مهاجم فصل گذشته تیمش گفت: ان‌شاءالله این کار را انجام می‌دهم ولی انصافاً قاضی پسر بااخلاق و بامعرفتی است. سپس مدیرعامل پرسپولیس خسرو حیدری را دید و خطاب به این بازیکن گفت آقای حیدری ما خیلی می‌خواهیم که تاکتیک‌های استقلال را پیدا کنیم ولی من سر در نمی‌آورم و می‌ترسم فتح‌الله‌زاده آنجا بیاید و تاکتیک‌های ما لو برود که این موضوع با خنده بازیکنان استقلال توأم شد.

در پایان حضور رویانیان در جمع بازیکنان، یکی از خبرنگاران خطاب به وی گفت: سردار نتیجه چند چند می‌شود که وی پاسخ داد ما می‌بریم در این لحظه امیرحسین صادقی گفت سردار 4 دربی یادت نرود که این جمله با خنده حاضرین همراه شد. مدیر عامل باشگاه استقلال و پرسپولیس سپس در مقابل دوربین برنامه 20:30 قرار گرفتند.

فتح‌الله‌زاده خطاب به مجری خارج از گود گفت: درست است که شما هر شب دعواهای ما را نشان می‌دهید ولی ما اینجا هستیم تا بگوییم مشکلی با هم نداریم.

سپس مدیرعامل استقلال خطاب به مجری این برنامه گفت: انصافاً او از ژورنالیست‌های خوب است و به همراه نجف‌زاده خوب بلد است مو را از ماست بیرون بکشد.

همچنین رویانیان هم گفت: هر چند فقط ما دو نفر را اذیت می‌کنند ولی ما او را دوست داریم. ما با هم کُری می‌خوانیم و یک چیزهایی می‌گوییم اما امروز کنار فتح‌الله‌زاده ایستاده‌ایم تا همه مردم ببینند ما با هم مشکلی نداریم.

در همین لحظات امیر قلعه‌نویی وارد زمین شد. سرمربی تیم استقلال، استقبال گرمی از مدیرعامل پرسپولیس داشت و خطاب به او گفت: سردار چه خوش‌تیپ شدی! که همین موضوع باعث شد تا فتح‌الله‌زاده بگوید اگر رویانیان کلاهش را بردارد خوش‌تیپ‌تر است. رویانیان نیز پاسخ داد انصافاً در این سالها با وجود آنکه من فوتبالی نبودم اما ارادت قلبی به قلعه‌نویی دارم و خیلی خوشحال هستم که این فرصت نصیب ما شد تا در کنار شما حضور داشته باشم. در این لحظه فتح‌الله‌زاده باز هم با شوخی به رویانیان گفت سردار کلاهت را بردار، که رویانیان گفت من خودم را استتار کردم تا کسی من را نشناسد! فتح‌الله‌زاده نیز جواب داد شما اینجا در امان هستید اما دوستان اگر من به تمرین پرسپولیس رفتم و دیگر ما را ندیدید حلال کنید.

در ادامه حضور محمد رویانیان در تمرین آبی‌پوشان که فضای صمیمی را ایجاد کرده بود فتح‌الله‌زاده یک پیشنهاد دیگر هم داد.

وی گفت: از آقای رویانیان می‌خواهم بعد از این بازی به فکر تدارک یک دیدار دوستانه و خیریه باشیم تا مشترکاً بتوانیم به مردم خدمت کرده باشیم.

رویانیان نیز اعلام کرد که بعد از این بازی در خصوص این موضوع صحبت خواهد کرد. حضور مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در تمرین آبی‌پوشان حدود 45 دقیقه زمان برد و در حالی که رویانیان توسط هواداران استقلال تشویق می‌شد کمپ مرحوم حجازی را ترک کرد.

آخرین تمرین استقلال قبل از بازی با پرسپولیس در حال برگزاری است.

سدانی ها
    Guest

نکیسا: امیدوارم دربی مساوی نشود/ پرسپولیس 2 بر صفر بازی را می‌برد

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: با توجه به مساوی‌های این دربی‌ها، من امیدوارم که شهرآورد این 2 تیم مساوی نشود و قطعا پرسپولیس با نتیجه 2 بر صفر بازی را می‌برد.
    نیما نکیسا، کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص دربی پایتخت به خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: قطعا همه اقشار مختلف جامعه آماده دربی هستند و من به شخصه امیدوارم دو تیم مساوی از تیم خارج نشوند، زیرا تساوی این دو تیم برای مردم خوشایند نیست.

وی در ادامه افزود: درست است که با برد تیمی یک سوی آن هواداران خوشحال و سری دیگر ناراحت می‌شوند، اما هیجان فوتبال در این است که گروهی شاد و گروهی دیگر اشکبار باشند و این زیبایی‌های فوتبال است و مردم این زیبایی‌ها را دوست دارند.

نکیسا در خصوص برتری تیم پرسپولیس تهران تصریح کرد: در این شرایط و با توجه به شرایط حال حاضر استقلال و نداشتن چند بازیکن به نظر می‌رسد کفه‌ی ترازو بیشتر به نفع پرسپولیسی‌ها سنگینی کند، زیرا این بازیکنان در زمانی نامناسب از تیم جدا شدند. ولی پرسپولیس همه بازیکنان خود را در اختیار دارد.

دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال کشورمان تیم پرسپولیس تهران با بیان و پیش بینی نتیجه بازی نیز گفت: همانگونه که بیشتر کارشناسان و مردم مطلع هستند پرسپولیس از استقلال بهتر است و به نظر من این بازی را پرسپولیس با نتیجه 2 بر صفر برنده خواهد شد.

وی با اشاره به تیم استقلال تهران نیز عنوان کرد: اگر بازی را احساسی نگاه کنیم و دید استقلال احساسی باشد، استقلال هم برای برد به زمین می‌آید. اما گر استقلال نگاهی منطقی به بازی داشته باشد، برای برد به زمین خواهد آمد. اما قطعه نویی مربی کاردان و باهوشی است و می‌داند برای چه چیزی به زمین می‌آید و از بازی چه چیزی می‌خواهد. مگر این‌که اتفاق خاصی در بازی رخ دهد و به برد استقلال کمک کند ولی پرسپولیس در هر صورتی به برد نیاز دارد.

نیکسا با توجه به حواشی امین دو تیم هم در آستانه دربی گفت: البته در آستانه دربی‌های بزرگ حواشی وجود دارد، اما نباید اخلاق مداری فراموش شود و باید به همدیگر احترام گذاشت.

کارشناس فوتبال کشورمان هم ادامه داد: باید کاری کنیم که حواشی قبل، چنین و بعد از دربی را به طور دقیق مدیریت کنیم تا شاهد یک دریب زیبا و تماشاگر پسند باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که ضمن یک نتیجه شاهد یک دربی زیبا باشیم که اخلاق و احترام در آن به بهترین نحو رعایت شده باشد.

سدانی ها
    Guest

نیم صفحه روزنامه‌های ورزشی 26 دی

تیتر اصلی روزنامه‌های ورزشی امروز پنجشنبه 26 دی به مسائل فوتبالی اختصاص یافته است.
    به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، تیتر اصلی اغلب روزنامه‌های ورزشی امروز پنجشنبه 26 دی به مسائل فوتبالی و برگزاري شهرآورد 78 اختصاص يافته است.

سدانی ها
    Guest

برگزاری نشست هماهنگی دربی با حضور تاج، اصفهانیان و بهروان / نیلسون سفید می پوشد

نشست هماهنگی شهرآورد 78 با حضور رئیس سازمان لیگ، رئیس کمیته داوران و سرپرستان دو تیم برگزار شد.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نشست هماهنگی بازی پرسپولیس و استقلال ظهر امروز در محل روابط عمومی سازمان لیگ برگزار شد و درباره مسائل جانبی دربی 78 تصمیم گیری و تبادل نظر شد.

با توجه به اهمیت بازی مهدی تاج رئیس سازمان لیگ نیز در جلسه حضور یافت و مطالبی را بیان کرده و بر ارائه بازی جوانمردانه از سوی دو تیم و رعایت مسائل اخلاقی از سوی هواداران تاکید کرد. فریدون اصفهانیان رئیس کمیته داوران نیز در این جلسه حضور داشته و درباره مباحث داوری بازی موضوعاتی را مطرح کرده و از سرپرستان دو تیم درخواست کرد اعضای دو تیم از اعتراض به تیم داوری پرهیز کرده و بستر مناسبی را برای قضاوت داور دربی فراهم کنند.

همچنین بهروان مدیر کمیته مسابقات سازمان لیگ نیز موضوعاتی را درباره برگزاری مسابقه بیان کرده و مدیریت جلسه را به عهده داشت. مدیران ورزشگاه آزادی، نماینده یگان ویژه و نیروی انتظامی، نماینده اورژانس و همچنین شرکت اتوبوسرانی نیز در جلسه هماهنگی حضور داشتند و درباره موضوعات تخصصی حوزه خود گزارش هایی ارائه کرده و مطالبی را بیان کردند.

سعید شیرینی سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس نیز درباره چگونگی استقرار تماشاگران مباحثی را مطرح کرد. میرشاد ماجدی سرپرست تیم فوتبال استقلال، عباسی مدیر رسانه ای تیم فوتبال پرسپولیس و نوری فرد مدیر رسانه ای تیم فوتبال استقلال نیز از جمله افراد حاضر در نشست بودند.

بر اساس هماهنگی های به عمل آمده تیم فوتبال پرسپولیس با لباس یکدست قرمز و تیم فوتبال استقلال با پیراهن آبی به میدان خواهد رفت. در این مسابقه دروازه بان پرسپولیس پیراهن سفید بر تن می کند و دروازه بان استقلال با پیراهن زرد به میدان می آید.

ویرایش توسط سدانی ها : 01-17-2014 در ساعت 15:20

سدانی ها
    Guest

تقدیر و تشکر رویانیان از حضور سفرای آلمان، برزیل و سوییس در ورزشگاه آزادی

سفرای برزیل ، آلمان و سوییس به دعوت محمد رویانیان برای تماشای دربی به ورزشگاه آزادی آمده اند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سفیر سه کشور برزیل ، آلمان و سوییس مهمان ویژه باشگاه پرسپولس در بازی امروز هستند.
    میشاییل ون استرنبرگ سفیر آلمان، ژولیو هاس سفیر سوییس و سانتیاگو ایرازابل سفیر برزیل در ورزشگاه آزادی حاضر شدند و محمد رویانیان از اینکه دعوت باشگاه پرسپولیس را پذیرفتند و حضور یافتند از آنان تقدیر و تشکر کرد.
    همچنین وی از مسئولان ورزشگاه آزادی ، حراست وزارت ورزش و مسعود نظم جو که به عنوان نماینده باشگاه پرسپولیس هماهنگی های لازم را انجام داد تقدیر و تشکر کرد.
    محمد حسن انصاری فرد مدیرعامل سابق پرسپولیس، بهروز منتقمی قام مقام باشگاه، و مقداد نجف نژاد نیز در کنار سفرای خارجی در جایگاه ویژه حضور دارند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کونته - فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی- مهدی مهدوی کیا-بوفون-پیرلو-بالوتلی-الشراوی-ز
    اسم واقعی شما
    سامان

BrazilPersepolisJuventus

Ali Karimi

تشکر ها
    168
    تشکر شده 394 در 152 پست

ویترین امتیازات

دایی: جای تیموریان و مظفری‌زاده تغییر می‌کرد اتفاقی نمی‌افتاد

علی دایی در نشست خبری بعد از دربی گفت: امروز عدالت فوتبال رعایت نشد و در بازی که بسیار برتر از حریف بودیم نتوانستیم پیروز شویم. ما همه کار انجام دادیم. موقعیت‌های بیشتری داشتیم اما به نتیجه نرسیدیم.وی ادامه داد: استقلال در نیمه اول تقریبا پا به پای ما پیش آمد اما در نیمه دوم به هیچ عنوان حتی شانس یک درصدی هم روی دروازه ما نداشت.سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: متاسفانه بازیکنان ما در دو، سه صحنه در لحظه آخر که باید سانتر یا پاس درست می‌دادند اشتباه کردند و این دیدار جزو بازی‌هایی خواهد بود که افسوسش ر اخواهم خورد بویژه در نیمه دوم که ببینید توپ کجا بود و چه موقعیت‌های خوبی از دست ما رفت.دایی تصریح کرد: از کناره‌ها به خوبی حرکت کردیم، ارسال و شوت‌های خوبی داشتیم اما هیچ کدام درون دروازه نرفت.
    فوتبال همین است و من می‌توانم به بازیکنان تیم خود خسته نباشید بگویم و برای سعید مظفری‌زاده در زندگی شخصی‌اش آرزوی موفقیت دارم.
    وی در پاسخ به این سوال که بازیکنان پرسپولیس در نیمه نخست با اشتباهات بچه‌گانه و گرفتن کارت زرد کمی سبب محتاطانه شدن کار این تیم شدند، تاکید کرد: این نظر شماست اما در فوتبال چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد.
    در همان نیمه اول جلال حسینی را زدند و از روی صورت علی‌عسگر رد شدند.
    سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: آندرانیک تیموریان در تمام صحنه‌های بازی در شکم داور بود و اگر جای آنها با هم عوض می‌شد بهتر بود و چیزی تغییر نمی‌کرد.دایی ادامه داد: بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کردم و با توجه به اینکه استقلال را مانند کف دست می‌شناختیم راه‌های نفوذ این تیم را بستیم.
    تیم ما از چپ و راست بر روی دروازه استقلال حمله می‌کرد اما آنها از این دو سمت نتوانستند ارسال کنند و این تیم را خلع سلاح کردیم.
    وی تاکید کرد: در مجموع کار خود را به خوبی انجام دادیم بازیکنان ما همه کار کردند اما بدشانس بودیم و توپ‌های ما درون دروازه نرفت.سرمربی پرسپولیس در واکنش به این مسئله که آیا با این تساوی شانس پرسپولیس برای قهرمانی کم نشده است گفت: ما تمام بازی‌های سخت خود را به جز سپاهان انجام دادیم و می‌توانیم امیدوار باشیم که در هفته‌های باقیمانده 4 امتیاز اختلاف را جبران کنیم. چرا نتوانیم قهرمان شویم؟ برای بازی‌های آینده بهتر تمرین می‌کنیم تا قهرمان شویم.دایی ادامه داد: تیم من شرایط بحرانی بزرگی را پشت سر گذاشت و به این بازی رسید. حل کردن این شرایط و انجام چنین بازی فقط از عهده بازیکنان پرسپولیس برمی‌آید.
    این بازیکنان با توانایی‌هایی که دارند می‌توانند قهرمان لیگ شوند.
    وی در پاسخ به این سوال که چرا در این دیدار دست به تعویض نزده اظهار داشت: بهتر است در خصوص مسائل فنی من نظر بدهم اما تیم من آنقدر خوب و عالی بازی کرد که احتیاجی به تعویض ندیدیم. عالیشاه دقیقه 90 هم کار خود را انجام داد.
    متاسفانه ما فوتبال را از یک بعد نگاه می‌کنیم که کار اشتباهی است. یک بازیکن هم باید در بعد دفاعی و هم در بعد حمله خوب باشد.
    سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: شما نگاه کنید ما سمت راست استقلال را کاملا کنترل کردیم و این سمت استقلالی‌ها در بازی نبود. عالیشاه و حسینی بسیار خوب بازی کردند بچه‌ها آنقدر خوب بودند که لزومی ندیدم تعویض کنم.
    من زمانی دست به تعویض می‌زنم که بازیکنم خوب بازی نکند و یا دستوراتم را به درستی اجرا نکند.
    به گزارش تسنیم هنگام دایی خروج در واکنش به صحبت یک هوادار مبنی بر اینکه پرسپولیس آنقدر گل نزد تا استقلالی‌ها برای ما کری بخوانند گفت: استقلالی‌ها مگر چه کار کردند که حالا می‌خواهند کری بخوانند؟!

لعنت به باعث و بانی این بغض ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا

15. کاربر روبرو از پست مفید samanpes تشکر کرده است .

صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 142223242526 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع