همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
خوش اومدین جدیدا......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام،خیلی ممنون از استقبالتون.
من حامد هستم.ازشهرستان کردکوی استان گلستان
من تازه کارم خیلی از چیزهای سایتو بلد نیستم که ازتون میخام کمکم کنید
سلام حامدهستم
مخلص همتون.عاشق پرسپولیس،منچستر،یوونتوس،ر ئال مادرید
و متنفر از بایرن و بارسلون البته با عرض پوزش![]()
سلام نازی،منم حامدم منم امروز یعنی 92/9/19عضو سایت شدم
محض اطلاع بت بگم gust ronaldo
سلام من نیما هستم 22ساله عاشق فوتبال
سلام مهردادم خوبی؟خوشحالم کردی .چه خبر؟
سلام نیما منم عاشق فوتبالم مهردادم
سلام به همه دوستان.علی هستم 18 ساله از بوشهر
حدود 5 ماه پیش ثبت نام کردم ولی فعالیتی نداشتم تا اینکه تصمیم گرفتم فعالیتمو شروع کنم!
سلام من عباسم عاشق مسی![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)