Design & Developed BY Patira

صفحه 18 از 26 نخستنخست ... 81617181920 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

عالیشاه دچار پارگی همسترینگ شد

امید عالیشاه در جریان بازی با استقلال خوزستان از ناحیه همسترینگ دچار پارگی شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام کادر پزشکی تیم فوتبال پرسپولیس، امید عالیشاه از بازیکنان اصلی تیم فوتبال پرسپولیس که به اردوی تیم ملی زیر 22 سال ایران نیز دعوت شده است، در جریان بازی استقلال خوزستان از ناحیه همسترینگ دچار آسیب‌دیدگی جدی شد.
    کادر پزشکی پرسپولیس بعد از انجام معاینات و بررسی‌های پزشکی اعلام کرد؛ آسیب دیدگی این بازیکن به پارگی عضلات همسترینگ مربوط می‌شود و برای بهبودی حداقل به دو هفته زمان نیاز است.
    کادر پزشکی ابراز امیدواری کرده است که با توجه به میزان پارگی و شرایط جسمانی عالیشاه وی را تا بازی با تراکتورسازی آماده کند ولی این امر را منوط به واکنش عضو آسیب دیده به درمان‌ها و فیزیوتراپی کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

تمرینات پرسپولیس در تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل است

بنابر اعلام کادر فنی پرسپولیس؛ تمرینات سرخپوشان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی تعطیل خواهد بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرینات پرسپولیس که از امروز (یکشنبه) آغاز خواهد شد، طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ادامه پیدا می‌کند و سپس تمرینات، برای حضور بازیکنان در مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه جاری نیز تعطیل خواهد بود.

بازیکنان پرسپولیس از جمعه جاری تمرینات خود را آغاز می‌کنند و آن را به طور مداوم ادامه خواهند داد.

5. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

محسن مسلمان یکشنبه پرسپولیسی می‌شود
    پس از مذاکرات مجدد مسئولان باشگاه پرسپولیس و ذوب‌آهن توافق نهایی برای انتقال محسن مسلمان به پرسپولیس انجام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بحث حضور محسن مسلمان در نیم فصل در جمع قرمزپوشان این روزها سوژه داغ رسانه‌ها شده و حتی با توجه به توافقات اولیه مشکلاتی برای انتقال این بازیکن به پرسپولیس پیش آمد که کمی مسلمان را از قرمزپوش شدن دور کرد.

پس از مذاکرات مجدد باز هم پرسپولیسی‌ها با اصفهانی‌ها به توافق رسیدند.
    حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به فارس گفت: مذاکرات بسیار خوبی در چند مرحله برای انتقال محسن مسلمان به پرسپولیس انجام شد و با توجه به آخرین توافقات پس از پایان ایام عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی، روز یکشنبه هفته آینده مسلمان پرسپولیسی‌ خواهد شد.
    وی افزود: برخی شایعات مبنی بر مشکل این بازیکن با پرسپولیسی‌ها به گوش می‌رسید که این اخبار صحت ندارد و با پیگیری‌های مدیر عامل باشگاه پرونده حضور این بازیکن طبق توافقات فیمابین دو باشگاه یکشنبه بسته می‌شود

7. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

استیلی: استعفا نکرده‌ام/ به خاطر حضور در مراسم عزاداری به میلان نرفتم
    رئیس آکادمی باشگاه پرسپولیس خبر استعفایش را تکذیب کرد.

حمید استیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ سؤالی که گفته می‌شود شما به دلیل اظهارات علی دایی از سمت خود استعفا کرده اید گفت: خیر، این مسئله درست نیست. من از آکادمی استعفا نکرده ام و کار خودم را دنبال می‌کنم.

وی افزود: نمی‌دانم این مسائل از کجا در رسانه‌ها اعلام شده اما من به خاطر حضور در مراسم عزاداری امام حسین (ع) به ایتالیا نرفتم.
    استیلی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم مثل همیشه به پیشکسوتان و آکادمی پرسپولیس کمک کنم و به این شایعات نیز توجهی ندارم.

9. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

سيد صالحي در تيم ملي جوانان!

سيد اميرشايان برادرزاده سيد صالحي به تيم ملي جوانان دعوت شد .

امير شايان برادر زاده سيد مهدي سيد صالحي بازيکن پرسپوليس که در جوانان راه آهن سورينت بازي مي کند بعد از درخشش در ليگ تهران با زدن 15 گل توانسته همانند عمويش در گلزني موفق عمل کند.

به گزارش گل ، جالب است بدانيد پدرميرشايان ، حسين سيد صالحي که از مربيان موفق در ليگ دسته اول بوده و در حال حاضر هم از کارشناسان دائمي فوتبال شبکه 3 و شبکه ورزش است . او به تازگي به تيم ملي جوانان دعوت شده است تا سيدصالحي ها همچنان در فوتبال ايران حضور داشته باشند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

گزارش تمرين پرسپوليس

تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس هم دقايقي پا به توپ شدند.

تمرين تيم پرسپوليس از ساعت 15 و 40 دقيقه امروز در نوبت بعد از ظهر در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس به زدن توپ‌هاي کوتاه و بلند در عرض زمين پرداختند. در مرحله پاياني نيز در قالب دو تيم به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند که علي دايي در نقش داور بازي به بازيکناني که به يک دروازه گل نمي‌زدند اعتراض‌هايي داشت.

به گزارش فارس، در ابتداي تمرين امروز دروازه‌بان‌ها از جمع ساير بازيکنان جدا شدند، آنها ابتدا حدود 30 دقيقه پا به توپ شدند و سپس به صورت اختصاصي زير نظر غلامپور به تمرين پرداختند.

*در تمرين امروز بازيکنان ملي‌پوش بزرگسال و اميد پرسپوليس به همراه هادي نوروزي و مارکو که گفته مي‌شود جدايي‌شان از پرسپوليس قطعي شده غايب بودند. همچنين در تمرين امروز،‌شيرين، مجتبي محرمي،‌محمد دايي و پنجعلي نيز حضور نداشتند.

*شوت‌هاي غلامپور به نيلسون و حقيقي و واکنش‌هاي عليرضا حقيقي که حتي باعث شد پيراهنش از ناحيه آرنج پاره شود در نوع خود جالب بود.

*کريم باقري نيز در ابتداي تمرين قرمزپوشان پا به توپ شد، شوت‌هاي 40 متري او بازيکنان پرسپوليس را به وجد آورد.

*در تمرين امروز تنها 12 هوادار حضور داشت.

*عاليشاه ابتدا به کلنيک رفت و سپس به صورت عقب‌گرد دور زمين درفشي‌فر راه رفت وي درباره حضورش در ديدار مقابل تراکتورسازي نيز گفت هنوز هيچ چيز مشخص نيست و همه چيز به روزهاي آينده بستگي دارد.

*مهرداد پولادي نيز که اين روزها آمادگي لازم را براي حضور در ترکيب پرسپوليس پيدا کرده در فوتبال دستگرمي بدون مشکل شرکت کرد.

*علي دايي نيز 15 دقيقه اول تمرين پرسپوليس را از روي نيمکت نظاره‌گر بود و سپس در هنگام حفظ توپ و پرسينگ و ضربه به يک دروازه‌ به وسط زمين آمد و بازيکنان را راهنمايي مي‌کرد.

*تمرين امروز پرسپوليس در نوبت بعد از ظهر با حضور 18 بازيکن دنبال شد.

*حميد علي‌عسگر نيز در حاشيه حفظ توپ و پرسينگ از ناحيه ساق پا دچار مصدوميت شد اما پس از گذشت 10 دقيقه بدون مشکل به تمرين برگشت.

*نيلسون در هنگام پرش از روي مانع دچار مصدوميت شد و با اعلام غلامپور تمرين را ترک کرد.

*در 25 دقيقه انتهايي تمرين فوتبال تحت فشار با يک دروازه در دستور کار قرمزپوشان همراه با پا به توپ شدن علي دايي قرار گرفت. در اين تمرين بازيکنان بارها با يکديگر کري و درگيري‌هاي تن به تن داشتند که علي دايي نيز به تشويق آنها مي‌پرداخت.

*دقايقي از تمرين امروز زير نور برگزار شد.

*در پايان تمرين علي دايي و کريم باقري براي بازيکنان توپ سانتر مي کردند و بازيکنان بايد اين توپ ها را به گل تبديل مي کردند.

12. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

گزارش تمرين صبح پرسپوليس

تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که علي دايي دچار سرماخوردگي شديد شده بود.

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در نوبت صبح از ساعت 10:40 دقيقه در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد. در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس به کارهاي با توپ و تاکتيکي پرداختند.

به گزارش فارس،علي دايي در تمرين امروز دچار سرماخوردگي شديد شده بود اما بدون مشکل عملکرد بازيکنان را دقيق زير نظر داشت.

*مهرداد پولادي در تمرين امروز ابتدا بدنسازي کرد و سپس زير نظر کادر فني در تمرينات گروهي شرکت کرد

*مارکو هم مثل چند روز گذشته دور زمين اختصاصي دويد.

*در تمرين امروز 20 بازيکن حضور داشتند.

*عاليشاه ابتدا به کلينيک رفت و سپس دقايقي اختصاصي در تمرين حضور پيدا کرد.

*کنعاني بازيکني که از پرتغال ديپورت شده بود با اجازه دايي در تمرين حضور پيدا کرد.

*محرمي و پنجعلي در تمرين امروز غايب بودند.

*در انتهاي تمرين دايي با چند بازيکن از جمله محسن بنگر اختصاصي گفت و گو کرد.

*دروازه‌بان‌ها ابتدا اختصاصي زير نظر غلامپور به تمرين پرداختند و سپس در تمرينات تيمي شرکت کردند.

*تمرين امروز بيشتر زير نظر کريم باقري بود.

*در تمرين امروز محمدرضا مولايي مربي بدنساز پرسپوليس به همراه نوروزي و ملي پوشان نيز حضور نداشتند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

گزارش تمرين پرسپوليس

در تمرين امروز پرسپوليس هواداران اين تيم از مسئولان و کادر فني بابت اعتراض نداشتن به حرکات هواداران تراکتورسازي سوالاتي پرسيدند.

تمرين پرسپوليس در نوبت صبح امروز در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد.

به گزارش فارس، بازيکنان ابتدا با دويدن دور زمين بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس در سالن به وزنه زدن پرداختند.

* کريم باقري به همراه ملي پوشان و هادي نوروزي در تمرين امروز غايب بودند.

* علي دايي خودش نيز دقايقي به بدنسازي پرداخت.

* حدود 20 هوادار پشت در بسته حضور داشتند آن‌ها در گفت‌‌وگويي با مسئولان تيم از آنها بابت اينکه به حرکات هواداران تيم تراکتورسازي در بازي قبلي مقابل استقلال اعتراض نداشتند معترض بوده و معتقد بودند که مسئولان پرسپوليس بايد به رفتار هواداران تراکتورسازي در قبال استقلالي‌ها اعتراض مي‌کردند.

* در تمرين امروز مارکو باز هم حضور داشت. او قصد جدايي از سرخپوشان را دارد اما مي گويد تا پولم را ندهيد در تمرين شرکت مي کنم.

* شيريني به دليل پيگيري برخي امورات باشگاه در تمرين امروز غايب بود.

* سوژه اصلي تمرين امروز قرمزپوشان بازي ايران و لبنان بود که درباره آن با يکديگر گفت‌وگو مي‌کردند. اين مسابقه امروز ساعت 19 برگزار مي شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

چون پرسپولیس شرایط قهرمانی در ۲ جام را دارد به این تیم آمدم
    مسلمان: باید از خجالت رویانیان، آذری و دایی دربیایم/ چشم بسته صادقیان را پیدا می‌کنم
    هافبک جدید سرخپوشان گفت: چون اعتقاد دارم پرسپولیس شرایط قهرمانی در هر دو جام را دارد، به این تیم آمدم.

پس از حرف و حدیث فراوان بالاخره محسن مسلمان به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست. از همین رو گفت‌وگویی با او انجام دادیم که در زیر می‌خوانید:

فارس: خیلی‌ها دوست دارند بدانند چرا انتخاب محسن مسلمان پرسپولیس بوده؟
    این موضوع کاملا مشخص است من نمی‌توانم دروغ بگویم خیلی دوست داشتم به پرسپولیس بیایم و در این باره با مدیرعامل ذوب آهن و حتی رویانیان صحبت کردم. در یک پروسه کمی طولانی بالاخره توافقات انجام شد. من با ذوب آهن قرارداد داشتم و مجبور بودم که تابع قوانین باشم.
    فارس: اما مشخص بود که از این تیم جدا می‌شوی.
    بله، اما دوست داشتم همه چیز قانونی باشد تا خدای ناکرده پل‌های پشت سرم خراب نشود. بالاخره پس از پروسه یک ماهه به پرسپولیس آمدم که از این بابت هم بسیار خوشحالم.
    فارس: چرا پرسپولیس را انتخاب کردی؟
    چون بهترین شرایط را برای قهرمانی در دو جام، پرسپولیس دارد همه چیز مهیاست و من هم می‌توانم به این تیم کمک کنم. اهل قول دادن نیستم اما با تمام وجودم سعی می‌کنم تلاش‌های رویانیان، آذری و حتی دایی را جواب بدهم بالاخره هر کدام از این عزیزان زحماتی را کشیدند و حالا من هم باید ان‌شاءالله از خجالت آنها دربیایم.
    فارس: چطور می‌خواهی این کار را انجام دهی؟
    ان‌شاءالله با قهرمانی در دو جام. از فردا با پرسپولیس استارت می‌زنم و خیلی خوش‌بین به قهرمانی هستم. چون پرسپولیس امسال تیم متفاوتی است.
    فارس: حضور نوری یکی از بهترین‌ هافبک‌های تیم ملی در این تیم برای تو دردسرساز نمی‌شود؟
    خیر، به جز نوری، صادقیان و خلعتبری هم در پست من هستند. من تلاش می کنم بازی کنم. آمده‌ام به تیم کمک کنم نیامدم دنبال این مسائل و حواشی‌ها باشم. کار خودم را می‌کنم و مطمئنم همه ما یک هدف داریم یعنی قهرمانی.
    فارس:‌ آیا برای آمدنت از صادقیان هم مشاوره گرفتی؟
    صادقیان یکی از بهترین دوستان من است چون از بچگی با پیام بازی می‌کردیم و در ذوب آهن بودیم. چشم بسته همدیگر را پیدا می‌کنیم. من به بازی او خیلی اعتقاد دارم و می‌دانم که موفق می‌شود. سوال خاصی از پیام نپرسیدم چون خودم دوست داشتم به پرسپولیس بیایم نه جایی دیگر. پیشنهاد هم داشتم اما دوست دارم سال‌های خوبی را در پرسپولیس داشته باشم. نمی‌دانم موضوع قراردادم در انتهای فصل چه می‌شود اما دوست دارم امسال پرسپولیس به جام باشگاه‌ها برود. تیم خوب و یکدستی داریم مخصوصا از لحاظ کادر فنی.
    فارس: با دایی هم رابطه خوبی داری؟
    وقتی اسم دایی می‌آید دیگر لازم نیست بخواهیم درباره‌اش حرف بزنیم. چون همه چیز مشخص است. من فقط می‌توانم این را بگویم آمده‌ام که جواب زحمات دایی و رویانیان را بدهم. می‌خواهم خوب باشم اما بازیکنانی هم که از پرسپولیس جدا شدند واقعا خوب بودند.
    فارس: منظورت خانزاده و غریبی است؟
    بله، مطمئنم این دو نفر هم برای ذوب آهن بازیکنان خوبی خواهند شد همانطور که در تیم ملی زیر 22 سال بازیکنان موثری هستند. امیدوارم که بتوانم به اهدافم در این تیم برسم. البته کارم سخت است. با تمرکز و با انگیزه پیراهن پرسپولیس را می‌پوشم و ان‌شاءالله سعی می‌کنم جواب انتظارات را بدهم.
    فارس: حرف خاصی مانده است؟
    فقط به هواداران می‌گویم آمده‌‌ام کمک کنم پرسپولیس قهرمان شود. من پرسپولیس را دوست دارم و نمی‌خواهم زیاد در حالی که در اول راه هستم جار و جنجال به پا کنم. اما مطمئن باشید سعی خواهم کرد در زمین جواب همه چیز را بدهم. کارم سخت است اما از کار سخت نمی‌ترسم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

دروازه‌بان پرسپوليس از اين تيم جدا شد

رضا محمدي از تيم فوتبال پرسپوليس جدا شد.

رضا محمدي دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس با توجه به حضور 4 دروازه‌بان در جمع سرخپوشان از اين تيم جدا شد.

به گزارش فارس،محمدي با مسئولان نفت وارد مذاکره شده و به توافقات اوليه نيز براي عقد قرارداد رسيده است.

گفتني است وي در گفت‌وگويي اعلام کرد، فعلا تمايلي براي مصاحبه کردن ندارد.

آخرین اخبار

صفحه 18 از 26 نخستنخست ... 81617181920 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع