Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 31 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 307
    مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013

به نام خدا

مهم ترین خبرهای بارسلونا از جمله اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .

1 - از گذاشتن اخبار تکراری پرهیز کنید.

2 - خبرها فقط باید از سایت رسمی بارسلونا باشد در غیر این صورت حذف خواهشد شد.

3 - با سپاس

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. 12 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست و هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    hossein

BrazilBarcelonaChelsea

Lionel Messi

تشکر ها
    92
    تشکر شده 217 در 97 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013

پیکه : شرایط مسی بارسا را بحرانی نمی کند
    جرارد پیکه ادعا می کند که گل نزدن مسی در این اواخر مشکل و یا بحران خاصی نبوده و در ادامه اضافه کرده که این بازیکن آرژانتینی بهترین در تاریخ است.

مسی در این اواخر و قبل از بازی با میلان، 4بازی بدون گل را پشت سرگذاشت که در نهایت با زدن 2 گل در مقابل میلان، این روند شکسته شد.

و حالا این مدافع بارسلونایی، عنوان نموده که همیشه به قدرت گلزنی و چارچوب شناسی این رکوردشکن ایمان داشته و در ادامه گفتگو با ESPN، راجع به توپ طلا هم صحبت کرده است.
    او در این باره به ESPN گفت: "با یا بدون جام جهانی، به نظر من مسی بهترین بازیکن تاریخ می باشد. همه می دانستند که او دوباره گلزنی خواهد کرد."
    او همچنین در مورد توپ طلا نیز گفت: "هیچکس نمی داند که ملاک دریافت توپ طلا واقعا چیست. اگر ملاک جام های کسب شده باشد، به نظر ریبری عملکرد فوق العاده ای با بایرن مونیخ داشته، اما اگر عملکرد شخصی و فردی مورد نظر باشد، هم رونالدو و هم مسی عملکردی عالی و بهتر از بقیه داشته اند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید fc@scorpion تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا پاسخ : اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) - 2014 - 2013

بتیس – بارسلونا: افزایش فاصله در صدر جدول (4-1)

نیمار، پدرو و سسک برای بارسا گلزنی کردند تا فاصله با اتلتیکو مادرید به سه برسد.

بارسا با پیروزی 4-1 امشب در بنیتو ویامارین فاصله خود را با تیم دوم افزایش داد. گل های نیمار و پدرو در نیمه نخست و هنرنمایی سسک در نیمه دوم باعث شد تا تیم جراردو مارتینو با سه امتیازی دیگر و فاصله سه امتیازی با اتلتیکو مادرید به مصاف بازی های ملی برود، تیمی که با نتیجه 1-1 مقابل ویارئال متوقف شد. هرچند بارسا می توانست گل های بیشتری به ثمر برساند اما تیم شجاع بتیس هیچ گاه از تلاش دست نکشید. لیونل مسی نیز به دلیل مصدومیت در نیمه نخست لنگ لنگان زمین بازی را ترک کرد.

والدس قهرمان

چون بازی اتلتیکو پیش از بازی در سویا تمام شده بود، تیم می دانست که با یک برد می تواند در جایگاهی مستحکم به پیشواز دیدار های ملی برود و به مرز آمادگی روانی که سرمربی تیم در آغاز هفته می خواست دست یابد. هرچند، این بتیس بود که اوایل بازی چند موقعیت ایجاد کرد و زمانی که تیم کمی از لحاظ روانی به خاطر تعویض زود هنگام مسی با اینیستا در دقیقه 20 به هم ریخته بود، ویکتور والدس با دفع ضربات خورخه مولینا و خوان کارلوس دروازه را نجات داد.

دو گل پشت سر هم

وقتی والدس کار خود را به خوبی انجام داد، نوبت بقیه بازیکنان تیم بود. سانگ با پاسی عالی سسک را صاحب موقعیت کرد که پاس وی به نیمار منجر به گل اول شد. تنها یک دقیقه بعد، پدرو پس از عبور از میان خط دفاع بتیس با یک شوت اختلاف را به دو گل رساند.

تیر خلاص سسک

این گل ها نقشه های تیم مقابل را نقش بر آب کرد. اما آنها باز حملاتی را روی دروازه بارسا انجام دادند که در یکی از آنها پس از عبور از بارترا – که نمایش بی نقصی داشت - با بدشانسی ضربه قدرتمند خوآن کارلوس تیر دروازه را لرزاند. روز روز بتیس نبود و تصمیمات تاکتیکی آنها برای تعقیب خط میانی بارسا تنها فضای بیشتری در اختیار پدرو، نیمار جونیور و سسک قرار داد.

همه منتظر گل سوم بودند که در نهایت پس از اینکه نیمار موقعیت دو به تک را از دست داد، سسک با پاس از جناح چپ مونتویا در موقعیت گل قرار گرفت و توپ را به تور دروازه بتیس چسباند و پس از آن با سانتر آلوس از جناح دیگر با ضربه سر، تعداد گل هایش در این بازی را به دو رساند.

وقتی خیال مارتینو از برد راحت شد، به تیو و سرجی روبرتو فرصت بازی داد و در وقت های تلف شده پس از خطای پنالتی آلوس روی ماتیا، خورخه مولینا گل تسلی بخشی را به ثمر رساند. اما با گرفتن سه امتیاز و افزایش فاصله با اتلتیکو، گل آنها برای خراب کردن شادی بارسا کافی نبود.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

6. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

فابرگاس از وضعیت کنونی خویش خوشنود است

هافبک بارسلونا از نمایش خود در بازی مقابل بتیس بسیار راضی است، هرچند کمی پیش از پایان بازی تعویض شد.

فابرگاس در بازی برابر بتیس دو گل زد و یک پاس گل داد. پس از بازی، سسک به خبرنگاران گفت که از فرم کنونی خود راضی است: «در فرم خوبی قرار دارم. همیشه سعی دارم خودم را ثابت کنم و تفاوت ایجاد کنم».

فابرگاس قبول کرد که «تیم در شروع بازی کمی آرام بود، پس از گل اول بهتر شدیم و در نیمه دوم خیلی بهتر بودیم». هافبک تیم از سرمربی تیم به خاطر اینکه پس از بازی از وی تمجید کرده بود، حتی با اینکه در بازی گذشته برابر میلان در ترکیب اصلی قرار نگرفته بود، تشکر کرد: «من می دانم که ترکیب مورد علاقه وی چیست، بقیه ما باید تلاش خودمان را بکنیم».

متاسفانه، سسک نتوانست بازی را به پایان ببرد و به خاطر مشکلی که در زانویش به وجود آمده بود تعویض شد. سسک در این رابطه گفت: «راحت نبودم و چون می دیدم که بازی در اختیار بتیس است ترجیح دادم که تعویض شوم». وقتی در مورد لئو مسی از وی سوال شد اینگونه پاسخ داد: «او باید خیلی از خودش مراقبت کند و در روند بهبودی اش عجله نکند».

پدرو:

«گل من نتیجه بازی خوب بقیه بازیکنان بود. مفید بود و به من روحیه داد. آرام هستم و سعی می کنم از فرصت هایم نهایت استفاده را بکنم».

«بتیس همیشه ما را به دردسر می اندازد، هواداران درست بالای سر تو هستند ... مهم کسب برد های پیاپی است».

«از فضا های به دست آمده در دفاع آنها استفاده کردیم و از برد بسیار خوشحالیم».

«کار خود را انجام دادیم و خوش شانس هستیم که بقیه نتایج طبق خواسته های ماست».

پویول:

«سه امتیاز را در ورزشگاهی دشوار که زمینی نامناسب داشت کسب کردیم».

«بازی با بتیس در نیم ساعت نخست دشوار بود، اما گل اول به ما کمک کرد که کنترل بازی را در اختیار بگیریم».

«از لحاظ فیزیکی احساس بهتری دارم، حالا باید زمانی برای بازی کردن پیدا کنم و از جلسات تمرینی نهایت استفاده را ببرم».

«مسی به آرامش و بهبودی خوب نیاز دارد».

ژاوی و بارترا آزمایش ضد دوپینگ دادند

هافبک و دفاع تیم پس از بازی با بتیس تست ضد دوپینگ را گذراندند. همچنین بارسا روز چهارشنبه به تمرین بازخواهد گشت. تمرین روز 22 آبان و ساعت 13:30 در سیوتات اسپورتیوا آغاز خواهد شد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

8. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

دو گل از الکسیس در ومبلی

الکسیس سانچز هر دو گل تیم ملی شیلی را در دیدار دوستانه مقابل انگلستان که در ورزشگاه ومبلی برگزار شد، به ثمر رساند.

اکنون روند گلزنی الکسیس از بازی های لیگ به بازی های ملی نیز کشیده شده است. در بازی جمعه شب در ورزشگاه ومبلی شهر لندن، تیم ملی شیلی در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی انگلستان رفت و مهاجم بارسلونا در شرایط بدنی بسیار مناسب قرار داشت. الکسیس در مصاحبه مطبوعاتی پیش از بازی خود گفت که دوست دارد تا همانند بازی ای که در آن مارچلو سالاس با دو گل خود، انگلستان را پیش چشم هوادارانش به زانو در آورد، یکی از به یاد ماندنی ترین شب های تاریخ فوتبال شیلی را تکرار کند و آرزوی او به حقیقت پیوست. شیلی بار دیگر انگلستان را با دو گل در خانه خود شکست داد و باز هم آنها به لطف درخشش قهرمان خود، الکسیس سانچز دو گل به ثمر رساندند.

گل اول در دیداری که به طرزی عجیب تکراری از گذشته بود، خیلی زود به ثمر رسید. تنها پس از گذشت هفت دقیقه از آغاز بازی، ستاره بارسا با استفاده از ارسال توپ توسط منا، توپ را به سمت دروازه ی دروازه بان تازه کار انگلستان، فورستر روانه کرد و این دروازه بان نیز شانسی برای دفع توپ نداشت. شیلی به اعمال فشار بروی دروازه حریف ادامه داد و با وجود تلاش انگلستان برای به تساوی کشاندن بازی، الکسیس یک بار دیگر با یک ضربه چیپ زیبا، در وقت های تلف شده دروازه ی سنگربان تیم سلتیک را گشود. ابن شکست، فشار ها بروی سرمربی انگلستان، روی هاچسون را افزایش خواهد داد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

10. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

10 سال پس از اولین بازی مسی

این بازیکن آرژانتینی برای اولین بار در یک بازی دوستانه در برابر پورتو در تاریخ 16 نوامبر 2003 برای تیم اول به میدان رفت.

از اولین بازی لئو مسی برای تیم اول یک دهه می گذرد. زمانی که که او برای نخستین بار در دودراگائو و در برابر پورتو پا به میدان مسابقه نهاد. 16 نوامبر سال 2003 بود که «چهار بار برنده بهترین بازیکن جهان» در دقیقه 75 و به عنوان بازیکن جایگزین به جای فرناندو ناوارو به زمین آمد.

327 گل در 395 بازی

از آن زمان به بعد، لئو مسی 327 گل برای بارسا به ثمر رسانده است که در میان بسیاری از رکوردهای دیگر این گل ها او را مبدل به بهترین گلزن تاریخ باشگاه در مسابقات رسمی کرده است.

به مناسبت دهمین سالگرد، تلویزیون بارسا در «PORTA 104» برنامه ای به عنوان «روزی که 10 اولین بازی اش را انجام داد» که در آن مسی می گوید: «من به سختی برای رسیدن آن لحظه جنگیده بودم، این بسیار ویژه بود».

او همچنین داستان این که چگونه متوجه شد که قرار است تیم را در سفر به پرتغال همراهی کند می گوید: «من به یاد می آورم که من با تیم جوانان تمرین می کردم و در پایان جلسه، کولومر در چند چیز اظهار نظر کرد و به من گفت که قرار است با تیم اول سفر کنم».

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

12. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

بازی برگشت جام حذفی سه شنبه 26 آذر ساعت 12:30

بازی برگشت بارسا در جام حذفی اسپانیا مقابل کارتاگنا، سه شنبه 26 آذر، 12:30 شب در نیو کمپ برگزار می شود.

بازی رفت بین این دو تیم در قالب رقابت های جام حذفی اسپانیا نیز 15 آذر ساعت 12:30 شب در استادیوم کارتاگنوا، برگزار می شود. شایان ذکر است این بازی ها در اولین مرحله از این رقابت ها برگزار خواهد شد.

در ادامه می توانید برنامه بازی های پنج هفته آینده بارسلونا را مشاهده کنید.

بازی های بارسا در طی 5 هفته آینده:
    بارسلونا- گرانادا ( شنبه 2 آذر ساعت 18:30)
    آژاکس- بارسلونا ( سه شنبه 5 آذر ساعت 11:15)
    بیلبائو- بارسلونا ( یکشنبه 10 آذر ساعت 11:30)
    کارتاخنا- بارسلونا ( جمعه 15 آذر ساعت 12:30)
    بارسلونا- سلتیک ( چهارشنبه 20 آذر ساعت 11:15)
    بارسلونا- ویارئال ( شنبه 23 آذر ساعت 12:30)

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

14. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

دوری شش هفته ای ویکتور والدز از میادین

دروازه بان بارسا طی بازی دوستانه بین اسپانیا و آفریقای جنوبی متحمل پارگی در عضله ساق پای راست خود شد.

با توجه به گزارش کادر پزشکی باشگاه، آزمایش ها تایید می کند که ویکتور والدز دچار پارگی تاندونهای پروکسیمال در عضله ساق پای راست خود شده است. این دروزاه بان تقریباً به مدت 6 هفته از بازی کردن محروم است.

ویکتور والدز در حین بازی دوستانه بین اسپانیا و آفریقای جنوبی در ژوهانسبورگ دچار این مصدومیت شد. این بازیکن به جای ایکر کاسیاس در نیمه دوم وارد زمین شد، اما به دلیل آسیب دیدگی در دقیقه 80 مسابقه مجبور به ترک زمین بازی شد. رینا به جای والدز به میدان آمد.

در این فصل، والدز 19 بازی رسمی را برای تیم انجام داد و 11 گل خورد. این دروازه بان هشت بازی آتی تیم را از دست خواهد داد: چهار بازی در لالیگا (خرانادا، اتلتیک بیلبائو، ویارئال و ختافه) دو بازی در جام باشگاه های اروپا (آژاکس و سلتیک) و دو بازی در جام حذفی (هر دو در مقابل کارتاگنا).

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

16. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

مسی: «هدف من این است که بازگردم و به شرایط مناسب برسم»

مسی پس از کسب کفش طلای 2012/13 گفت: «هدف من این است که بازگردم و به شرایط مناسب برسم».

مهاجم آرژانتینی که از کسب سومین کفش طلای خود بسیار خوشحال بود، درباره روندی بهبودی اش گفت: «به تدریج پیشرفت می کنم، و هم اکنون دردی احساس نمی کنم». در این جلسه ساندرو راسل نیز حضور داشت و وضعیت مسی را مناسب ارزیابی کرد.

لئو مسی هم اکنون سومین کفش طلای خود رابه عنوان گلزن برتر رقابت های اروپایی در فصل 2012/13 به ویترین افتخارات خود اضافه کرد. شماره 10 بارسلونا جایزه را با خوشحالی فراوان دریافت کرد و گفت: «این یک جایزه گروهی عالی است، چون من به تنهایی نمی توانستم آن را کسب کنم». او جایزه را مانند دیگر جوایز فردی خویش به «خانواده، مردمی که من را دوست دارند و تیم» تقدیم کرد.

از هریستو به لئو

با لبخند های فراوان و پوشیدن کتی که کاملا خاص و متفاوت بود، مسی کفش طلا را از بازیکن درخشان دیگری، هریستو استویچکوف، دریافت کرد که برای مسی آرزوی بهبودی سریع را داشت. بازیکن آرژانتینی بارسا در این باره گفت: «احساس بهتری دارم، کم کم پیشرفت می کنم. تقریباً دردی حس نمی کنم و بعضی تمرینات را شروع کرده ام». وی افزود: «روز مشخصی برای بازگشت من تعیین نشده است، بستگی دارد که اوضاع چگونه پیش برود. وقتی بخواهد اتفاق بیفتد، می افتد».

وی شکی ندارد که تیم بدون او مشکلی نخواهد داشت. وی اینگونه به قضیه نگاه می کند: «بارسلونا فلسفه خود را تغییر نداده است، ما به عنوان یک تیم رشد کرده ایم و حالا گزینه های بیشتری در اختیار داریم». از سوی دیگر، مسی درباره برنده توپ طلا 2013 کمی صحبت کرد:«هدف من نیست و هیچگاه نبوده است. هدف من بازگشت به تیم است و اینکه بتوانم در فرم مناسبی قرار بگیرم تا بتوانم احساس آرامش کنم».

همه با فوق ستاره هستند

در مراسم تقدیم سومین کفش طلای مسی که در کارخانه دم در بارسلونا انجام شد، اشخاص متعددی حضور داشتند. انجمن مدنی کاتالونیا و دنیای ورزش، اعضای هیئت مدیره، ساندرو راسل، دبیر فنی تیم آندونی زوبی زارتا، سرمربی تیم تاتا مارتینو و هم تیم های وی در بارسلونا نیز حاضر بودند.

راسل در مصاحبه با TV3 قاطعانه گفت: «مسی تا زمانی که به فرم مناسب بازگردد باید روی بهبودی اش تمرکز کند. من مطمئنم که بهتر از چیزی که بود باز خواهد گشت. برای من وی هنوز بهترین بازیکن تاریخ است، همانگونه که آمار نشان می دهد». مدیرعامل بارسلونا نتوانست علاقه اش در مورد انتخابات پیش روی توپ طلا پنهان کند: «من به مسی رای می دادم. به عنوان یک مدیرعامل، در مورد این قضیه بسیار آرامش دارم».

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

18. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

تمرین بازیابی در سیوتات اسپورتیوا

بازیکنانی که در بازی مقابل آژاکس در روز چهارشنبه حضور داشتند، به تمرین در زمین سیوتات اسپورتیوا پرداختند.

تیم بارسلونا تمرینات خود را صبح روز چهارشنبه آغاز کرد. این تمرین که تمام بازیکنان بازی با آژاکس نیز در آن حضور داشتند، به همراه کارلس پلاناس، یکی از بازیکنان بارسا ب آغاز شد. مطابق معمول، بازیکنان یک برنامه ریکاوری را پشت سر گذاشتند، اما ژاوی هرناندز در سالن بدنسازی مشغول تمرین بود.

تعطیلی روز پنجشنبه

بازیکنان روز پنچ شنبه را تعطیل خواهند بود و در روز جمعه ساعت 13:30، مجدداً به تمرین خواهند پرداخت. آخرین جلسه تمرین بارسا پیش از مسابه با بیلبائو، ساعت 13:30 روز جمعه خواهد بود. اولین بازی بین بارسا و بیلبائو در ورزشگاه جدید سن مامس، ساعت 23:30 برگزار خواهد شد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

20. کاربر روبرو از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده است .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

اتلتیک بیلبائو -بارسلونا: شکست در سن مامس جدید (0-1)

گل دقیقه هفتاد مونیاین، بارسا را محکوم به اولین شکست خود در این فصل در لیگ کرد.

در سن مامس جدید، بارسلونا برای اولین بار در این فصل بازنده از زمین بیرون آمد. 4 روز بعد از اینکه بارسا به آژاکس باخت، جراردو مارتینو یک بار دیگر با تک گل ایکر مونیاین که در دقیقه 70 نتیجه را عوض کرد، مزه باخت را چشید. اگر بازیکنان از چندین فرصت خود در نیمه اول به درستی استفاده می کردند، ممکن بود بازی نتیجه متفاوتی داشته باشد.

اما برخلاف شکستی که متحمل شده اند، آنها همچنان به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار دارند. بارسلونا نیز مانند اتلتیکو مادرید که شنبه الچه را شکست داد، 40 امتیاز دارد، اما با تفاضل مثبت 33 گل در مقایسه با تفاضل مثبت 31 گل اتلتیکو.

25 دقیقه تسلط کامل

بازی در سن مامس همان طور که انتظار می رفت، بسیار سخت بود. بازیکنان بارسا بسیار محکم بازی را شروع کردند و به نظر می رسید که از اتفاقاتی که در آمستردام رخ داد، درس گرفته باشند. توپ به طور کامل در اختیار آنها بود، فرصت های زیادی نیز به وجود آوردند. اینیستا و نیمار تا چند قدمی باز کردن دروازه نیز پیش رفتند. اگرچه به نظر می آمد نیمار در حفظ تعادل خود مشکل دارد و به همین دلیل در ادامه بازی کفش های خود را عوض کرد.

پیشرفت بیلبائو

اما از دقیقه 25 به بعد، اوضاع تغییر کرد، اما نه به نفع بارسا. تیم میهمان دیگر کنترل بازی را در اختیار نداشت و اتلتیکو چندین موقعیت خوب به وجود آوردند. اما پینتو زیاد به زحمت نیافتاد و نیمه اول بدون گل به پایان رسید.

شروعی جدال آمیز

در دقایق اولیه نیمه دوم، نیمار نقش عمده ای را بر عهده داشت. او یک فرصت طلایی برای گل زدن داشت، اما توپ را به آسمان فرستاد. مدتی بعد، سسک توپ را به زیبایی به نیمار رساند، او موقعیت گل صد در صد داشت که اتوراسپه او را در مرز محوطه جریمه به زمین زد. بازیکنان بارسا اعتراض کردند که داور در این حرکت باید بازیکن را با کارت قرمز جریمه می کرد که سرانجام خشم آن ها تنها توانست یک کارت زرد دیگر برای بوسکتس به ارمغان بیاورد. نیمار خودش ضربه آزاد را زد که با فاصله بسیار کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.

مونیاین نتیجه را 0-1 کرد

یک اتفاق بود که می توانست روند بازی را تغییر دهد. به جای اینکه اتلتیکو ده نفره شود، اتلتیکو اعتماد به نفس بیشتری به دست آورد و با تشویق پرشور طرفداران خود روحیه گرفت و فرصت های خطرناک تری را به وجود آورد. پینتو سه بار دروازه را از ضربه های سر خطرناک توکرو نجات داد. بارسا اشتباهات دیگری را مرتکب شد و سرانجام نیز عواقب آنها را چشید و وقتی که مونیاین سانتر سوسئتا از راست را به گل تبدیل کرد، نتیجه 0-1 شد و رکورد شکست ناپذیری بارسا در لیگ در خطر جدی قرار گرفت.

جراردو مارتینو واکنش خود را با فرستادن پدرو و سرجی روبرتو به زمین، نشان داد. اما در دقایق آخر نیز بارسا نتوانست تهدید زیادی برای دفاع بیلبائو باشد. اتلتیک بیلبائو توانست پیروزی خود را در حالی جشن بگیرد که به مکان چهارم جدول که آنها را هم به لیگ قهرمانان می رساند، قرار بگیرند. در حالیکه بارسلونا رکورد بودن در صدر جدول خود در لالیگا برای هفته های متمادی را حفظ کرد و تنها با اختلاف تفاضل گل خود، بالاتر از اتلتیکو مادرید ایستاد.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

صفحه 14 از 31 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)