Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 131 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

فنوني‌زاده: عدم حضور جباري و مجيدي محسوس بود
    پيشكسوت استقلال معتقد است با بازگشت مجيدي و جباري استقلال پيروز مسابقه جمعه خواهد بود.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، مهدي فنوني‌زاده گفت: در بازي مقابل نفت عدم حضور جباري و مجيدي بسيار محسوس بود و استقلال عملكرد راضي‌كننده‌اي نداشت ضمن آنكه از حق نبايد گذشت كه تيم نفت بازي بسيار خوبي را از خود ارائه كرد و در نهايت مساوي به نظر عادلانه مي‌رسيد.
    وي افزود: كادرفني سپاهان از مجموعه استقلال شناخت كافي دارد. اميرقلعه‌نويي دو بار با استقلال و اكثر اين نفرات قهرمان ايران شده و شناخت او از استقلال امتياز مثبتي است كه سپاهان دارد.
    فنوني‌زاده در انتها گفت: با تمام اين تفاصيل با بازگشت احتمالي جباري و مجيدي در روز جمعه و حضور پرتماشاگران سپاهان چاره‌اي جز قبول شكست برابر استقلال نخواهد داشت. نبايد فراموش كنيم كادرفني استقلال كادري باتجربه و خوشفكر است كه قطعا در مقابل سپاهان عيار واقعي خود را به نمايش خواهند گذاشت.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

آشوبي: سلامتي‌ام مهمتر از حضور در تيم ملي است

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به مشکلي که دارم سلامتي‌ام مهمتر از حضورم در تيم ملي است.
    فرزاد آشوبي درباره دليل تصميمش مبني بر همراهي نکردن تيم ملي در چين اظهار داشت: من دندان نهفته اي در فکم دارم که اذيتم مي کند و در اين مدت فرصتي براي جراحي نداشتم اما تعطلات ليگ بهترين فرصت است تا بتوانم اين مشکل را حل کنم.
    وي افزود: اگر اين زمان را براي حل مشکلم از دست بدهم ديگر فرصتي نيست چون بازي هاي ليگ به طور فشرده برگزار مي شود.
    بازيکن استقلال در خصوص اينکه آيا افشين قطبي را از تصميمش مطلع کرده يا خير گفت: هنوز با قطبي در اين باره صحبتي نکردم اما قطعا بايد ايشان را در جريان بگذارم. تحمل اين وضعيتي که دارم برايم سخت است.
    آشوبي در مورد اينکه ممکن است جايگاه خود را در تيم ملي از دست بدهد، عنوان کرد: تيم ملي و حضور در آن برايم مهم است اما سلامتي ام مهمتر است.
    وي در ادامه در مورد اينکه آيا به راي کميته انضباطي بابت جريمه شدن به دليل مصاحبه عليه ترابيان اعتراض کرده يا خير گفت: قرار بود باشگاه اين مورد را پيگيري کند. البته آقاي ترابيان در مصاحبه اي گفته بود که شکايتي از من نکرده و فکر مي کنم همين دليلي شود که کميته انضباطي اعتراضم را بپذيرد.
    آشوبي در مورد شرايط استقلال براي بازي با سپاهان گفت: بعد از بازي با نفت تهران شرايط کمي سخت شده است اما بايد براي بازي با سپاهان خود را آماده کنيم تا بازي با نفت جبران شود.

6. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمدى: توپهاى ليگ برتر معضل دروازه بانان است

مهاجمان تيم نفت تهران يكشنبه شب هرچه زدند به در بسته خورد. دروازه بان استقلال هر ۵ موقعيت گل نفت را مهار كرد تا اين ديدار سرد بدون رد شدن توپى از خط دروازه ها به پايان برسد.
    «محمد محمدى» درباره اتفاقات رخ داده در ديدار استقلال- نفت صحبت كرده است گفت وگو با وى را بخوانيد:

•چرا استقلال نتوانست بازى زيبايى مقابل نفت به نمايش بگذارد؟
    - من هم با اين موضوع موافق هستم. بازى چنگى به دل نزد. من نمى دانم چرا نتوانستيم بازى زيبايى به نمايش بگذاريم. روز، روز استقلال نبود و ما اصلا نتوانستيم مثل هميشه باشيم.

•همبازيانت مى گويند نفت دفاعى بازى كرده اما موقعيت گلهاى نفت از استقلال بيشتر بود؟
    - من هم با همبازيانم موافقم. بازيكنان نفت در محوطه جريمه خودشان تجمع كرده بودند و موقعيتهايى كه روى دروازه ما ايجاد شد روى ضد حمله بود. بازيكنان ما براى گل زدن حمله مى كردند و همين باعث مى شد ضدحمله هاى خطرناكى روى دروازه استقلال به وجود بيايد. البته اين بازى يك نكته مثبت هم داشت كه آن هم بهبود ساختار دفاعى استقلال است.

•قبول دارى از دست دادن امتياز در بازيهاى خانگى به ضرر استقلال است؟
    - حرف شما را قبول دارم. ما از اين بازى به بعد ديگر حق از دست دادن امتياز نداريم. استقلال روزهاى سخت ترى در ليگ پيش رو دارد و ديگر نبايد امتياز از دست بدهد.

•اين ضعف استقلال نيست كه موقعيت گلهاى زيادى روى دروازه اش به وجود مى آيد؟
    - استقلال مشكلاتى دارد كه بايد آنها را حل كند. ما نبايد به هافبك ها و مهاجمان حريف اجازه دهيم به راحتى به محوطه جريمه استقلال برسند و موقعيت خطرناك ايجاد كنند. ما امكانات خوبى در اختيار داريم و بايد در تفكراتمان تجديدنظر كنيم.

•درباره بازى دشوار با سپاهان چه نظرى دارى؟
    - هيچ بازى براى استقلال در ليگ آسان نيست. همه بازيها به يك اندازه سخت هستند و سپاهان هم مثل بقيه. آنها تيم خوبى دارند اما يادتان باشد استقلال هميشه مقابل تيمهاى بزرگ خوب بازى مى كند. ما مى توانيم با حمايت هوادارانمان ۳ امتياز بازى را بدست بياوريم.

•صحبتى با هواداران استقلال دارى؟
    - خوشحالم كه هواداران ما صبوتر شدند. آنها ۹۰ دقيقه از ما حمايت كردند و اميدوارم اين روند را ادامه دهند. اين اتفاق يكى از نكات مثبت استقلال در ليگ دهم است.

•حرف آخر؟
    - از سازمان ليگ خواهش مى كنم فكرى به حال توپها بكند. توپهاى جديد معضل دروازه بان هاى ليگ برتر هستند
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

نمى گذارم سهميه آسيايى را از استقلال بگيرند

فتح الله زاده: با يك نتيجه نامطلوب مظلومى را بر كنار نمى كنم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال با رد شايعه تغيير كادر فنى تيم گفت: نارضايتى از نتيجه يك بازى به تغيير يا بركنارى مربيان منجر نمى شود. او افزود: : هر چند در بازى مقابل نفت تهران عملكرد خوبى نداشتيم و از نتيجه به دست آمده ناراضى هستم، اما قرار نيست با يك تساوى ونارضايتى از يك نتيجه آن هم در هفته هاى آغازين تغييراتى انجام دهيم.
    سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: پرويز مظلومى تيم استقلال را در شرايط سختى تحويل گرفته است و تصور مى كنم با نتايجى كه تاكنون به دست آورده ، تيم را به خوبى جمع كرده است.وى با تاكيد بر اين كه از اين به بعد در نتايج تيم دقت بيشترى مى شود ،يادآور شد: با توجه به فرصت كم كادر فنى در آماده سازى تيم و همچنين ايجاد هماهنگى در بين بازيكنان، شرايط در مجموع خوب است اما از هفته هاى آينده بايد نتايج دلخواه كسب شود.سرپرست باشگاه استقلال در مورد جلسه ديروز با اعضاى كادر فنى افزود: برگزارى جلسه در باشگاه استقلال امرى طبيعى است و براى پى بردن و روشن شدن نقاط ضعف و قوت تيم هر چند وقت يك بار جلسه اى را با كادر فنى برگزار مى كنيم. فتح الله زاده خاطرنشان كرد: در اين جلسه پيشنهادهاى مربيان براى چند روز تعطيلات و همچنين برگزارى اردو در تعطيلات پيش رو بررسى مى شود . وى در واكنش به صحبت هاى مظلومى كه استفاده از برخى بازيكنان در تركيب تيم را اجبارى دانسته بود، گفت: از اين موضوع اطلاع دقيقى ندارم و نمى دانم منظور مظلومى دقيقا چه بوده است. قرار است در جلسه اى به اين مسأله نيز پرداخته شود. سرپرست باشگاه استقلال در ادامه صحبت هايش درمورد بازى مقابل سپاهان گفت: با توجه به نزديك شدن فاصله تيم هاى ليگ برتر تمام مسابقات براى ما حساس هستند و به اين ديدار به چشم رقابت هاى ديگر نگاه مى كنيم. وى تاكيد كرد: البته تلاش مربيان اين است تا با آماده كردن بازيكنان و هماهنگى كامل آنها به ميدان برويم و بتوانيم ۳ امتياز مسابقه را كسب كنيم.فتح الله زاده در پاسخ به سوالى مبنى بر برنامه هاى باشگاه استقلال براى بازيكنان و مربيان سابق آبى پوش شاغل در باشگاه سپاهان اظهار داشت: برنامه خاصى براى آنان نداريم. شرايط مشابه اين مسابقه را در ديدار مقابل استيل آذين داشتيم كه از هوادارانمان خواستيم تنها به تشويق تيم خود بپردازند و كارى به بازيكنان تيم حريف نداشته باشند. همين رويه در بازى روز جمعه برابر سپاهان پيگيرى خواهد شد.سرپرست باشگاه استقلال با اشاره به صحبت ها و شايعات اخير در مورد احتمال كم شدن سهميه ايران با حذف استقلال از مسابقات آسيايى خاطرنشان كرد: پيش از اين بازرسان كنفدراسيون فوتبال آسيا با حضور در ايران امتيازات لازم را به باشگاه استقلال داده اند و تصور نمى كنم سهميه ايران كم شود.فتح الله زاده افزود: استقلال استحقاق حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را دارد و مى تواند با حضورش به اين بازى ها رونق دهد.سرپرست باشگاه استقلال يادآور شد: با توجه به درخواست كادر فنى و كمبود امكانات زمين شماره ۳ آزادى تمرينات تيم را در زمين نوبنياد ادامه خواهيم داد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

ناراحتى هواداران از حيدرى طبيعى است

اميرحسين صادقى: اگر صدرنشينى مى خواهيم نبايد راحت امتياز از دست بدهيم

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر مى خواهيم به صدر جدول ليگ برتر برسيم نبايد مثل بازى با نفت امتيازات را راحت از دست بدهيم.
    او در مورد وضعيت خود، خط دفاعى استقلال و بازى با سپاهان صحبت هايى را مطرح كرده كه در زير مى خوانيد:

• براى تماشاى فيلم به باشگاه رفته بوديد؟
    - بله، فيلم بازى با نفت تهران را تماشا كرديم و با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شديم. قرار است در اين چند روز روى كارهاى تاكتيكى كار كنيم.

• از بازى سخت روز جمعه بازى بگو.
    - بازى با سپاهان مثل تمام بازى هاى ديگر ۳ امتياز دارد و معتقدم ديدار سنگين براى هر ۲ تيم به حساب مى آيد. اگر بخواهيم فاصله خود را با تيم هاى صدر جدول كم كنيم بايد در بازى هاى آتى برنده از زمين خارج شويم و اينقدر راحت امتيازات را از دست ندهيم. تيم ما تنها براى كسب ۳ امتياز مسابقه مقابل سپاهان به ميدان مى رود و در اين راه از هيچ تلاشى فروگذار نخواهيم بود.

• فكر مى كنى برخورد هواداران با بازيكنانى كه قبلا در استقلال بازى كردند چگونه است؟
    - هواداران استقلال آنقدر فهيم هستند كه بد و خوب را تشخيص بدهند. خسرو حيدرى بازيكنى است كه براى استقلال زحمت كشيده، هر چند كه ناراحتى هواداران طبيعى به نظر مى آيد اما اميدوارم آنها رعايت حال اين بازيكنان را بكنند تا مسأله حادتر از آن چيزى كه در ابتداى فصل بود نشود.

• در اين چند روز در خصوص وضعيت ظاهرى بازيكنان و حضور آنها در تركيب اصلى صحبت هاى حاشيه اى زيادى مطرح شد، تو جز نفراتى بودى كه به خاطر نيمكت نشينى ات حاشيه هاى زيادى را تحمل كردى.
    - پس از بازى با استيل آذين خبرنگار تلويزيون به من گفت خوش قيافه شدى و من در پاسخ او گفتم منظورت را متوجه نمى شوم، قيافه من و ظاهرم به كسى ارتباط ندارد اما متأسفانه آن خبرنگار سؤال خودش از من را پخش نكرد و باعث ايجاد شك و شبهه براى رسانه ها شد. حتى به او گفتم كه از من سؤال فنى بپرسيد و با اين كار خواستم به او ثابت كنم كه وارد حاشيه نمى شوم.

• اما در خصوص بازى نكردن و غيبتت در بازى هاى ابتدايى فصل اعتراض هاى زيادى داشتى!
    - اينگونه نيست، من به كسى اعتراض نكردم فقط از من پرسيدند چرا در تركيب نيستى من هم در جواب پاسخ دادم اين مسأله را بايد سرمربى تيم جواب بدهد نه من. حالا هم مى گويم هر زمان كه سرمربى تشخيص دهد تمرين مى كنم و تابع تصميمات كادر فنى خواهم بود.

• به نظر تو خط دفاع استقلال به آمادگى رسيده است؟
    - هرچند كه در ۲ بازى اخير گلى دريافت نكرديم اما هنوز كار داريم و بايد سخت تر تمرين كنيم تا به آمادگى كامل برسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

نه خودم عليه قلعه نويى حرف مى زنم ، نه به شاگردانم چنين اجازه اى مى دهم

مظلومى: بازيكنان استقلال از شرمندگى سرشان را هم بالا نياوردند

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان از شرمندگى به خاطر بازى ضعيف مقابل نفت، سرشان را هم بالا نياوردند.وى درباره ديدار حساس روز جمعه مقابل سپاهان، اظهار داشت: اين ديدار به نوعى فينال محسوب مى شود؛ البته همه تيم ها مقابل ما با ۲ برابر توان بازى مى كنند و همه ديدارهاى ما هم فينال است. با اين وجود، به سپاهان احترام مى گذاريم چون باشگاهى حرفه اى هستند. به آنها به عنوان يك رقيب در روز جمعه نگاه خواهيم كرد.او ادامه داد: بدون شك سپاهان به دنبال ارائه فوتبال است. همانطور كه ما در تمامى مسابقات همين هدف را دنبال مى كنيم. اميدوارم تماشاگران كه در ورزشگاه حضور پيدا مى كنند يا از خانه هايشان اين بازى را مى بينند، از تماشاى چنين مسابقه اى لذت ببرند.وى درباره اينكه در اين مسابقه چه بازيكنانى را در اختيار ندارد، گفت: متاسفانه بدشانسى ها دست از سر تيم ما برنمى دارد و بازيكنان ما مدام مصدوم مى شوند. با اين وجود، در خيلى از پست ها كمبود داريم. فعلا محسن يوسفى و مجتبى جبارى را در اختيار نداريم. اميدوارم تا پايان هفته مصدوم ديگرى نداشته باشيم تا بتوانيم با نيروهاى خود مقابل سپاهان صف آرايى كنيم. البته دسوزا در اين بازى ۳ اخطاره است و نمى توانيم از او استفاده كنيم.سرمربى استقلال در مورد اينكه آيا از وضعيت كلى تيم سپاهان در اين روزها باخبر است، عنوان كرد: بازى مقابل پاس همدان را در دقايق پايانى از آن خود كردند. فعلا خبر خاصى ندارم چون در كنار زاينده رود تمرين مى كنند و ما هم در آزادى. نه از تيم ما كسى براى شناسايى سپاهان به اصفهان رفته و نه از آنها كسى به تمرينات ما آمده است. با اين وجود، از روز چهارشنبه تمريناتمان بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد.وى در خصوص دليل اين كار گفت: هدف ما انجام امور تاكتيكى است. تصميم داريم تمرينات از چهارشنبه بدون تماشاگران برگزار شود؛ حتى قبل از بازى با پيكان اين كار را انجام داديم كه جواب داد. روزهاى قبل از بازى با نفت تهران به دليل اينكه تنها ريكاورى انجام مى داديم و فرصت زيادى نداشتيم، به تماشاگران اجازه حضور در تمرين را داديم.پرويز مظلومى با اشاره به اينكه از ابتداى فصل تا كنون مصاحبه اى عليه اميرقلعه نويى انجام نداده است، تاكيد كرد: از ابتداى فصل، هر كس در مورد قلعه نويى از من سؤال مى كرد، پاسخى نمى دادم. دوست ندارم وارد اين مباحث شوم. همانطور كه از ابتدا گفته بودم، نمى خواهم تيمم را وارد حاشيه كنم و اجازه اين كار را به بازيكنانم هم نخواهم داد.سرمربى تيم استقلال درباره اينكه صحبت هايى مبنى بر خوش تيپ بودن بعضى بازيكنان و نيمكت نشينى آنها در اين چند روز مطرح شده است، گفت: استقلال خوش تيپ زياد دارد و بازيكنان بى ريخت هم در اين تيم حضور دارند اما من مربى هستم و همه را به يك چشم نگاه مى كنم. برايم فرقى نمى كند كدام بازيكنان روى نيمكت مى نشيند يا در زمين حضور دارد. تنها ملاك من عملكرد فنى بازيكنان در تمرينات هفتگى است.وى درباره ناراحتى كه روز گذشته از بازيكنان داشت و در ابتداى تمرين از آنها گله كرد، اظهار داشت: با آنها صحبت كردم چون معتقدم هوادار گناهى ندارد كه بيايد و اين گونه بازى هاى كم روح را تماشا كند. به آنها گفتم كه با جان و دل بازى كنند. در صورتى كه اين كار را انجام ندهند، كنارشان خواهم گذاشت. از عملكرد بازيكنان تيمم در ديدار با نفت تهران ناراحت هستم. اين مسأله را به آنها انتقال دادم. خود آنها نيز شرمنده بودند و از ناراحتى سرشان هم بالا نمى آ مد.پرويز مظلومى درباره اظهار نظر خسرو حيدرى مبنى بر اينكه قرار است با دسته گل به سمت نيمكت استقلال برود، گفت: او شاگرد من بوده و مشكلى با اين موضوع ندارم. از هواداران مى خواهم به بازيكنان سابق استقلال احترام بگذارند. ما نيز از اين بازيكنان استقبال مى كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

مربي استقلال: هواداران حرمت آبي پوشان سابق را نگه دارند

بهتاش فريبا: جا به جايي بازيكنان در فوتبال حرفه‌اي طبيعي است و نبايد حساسيت اين گونه مسائل دامنگير تيم ما شود. بهتاش فريبا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ادامه داد: جا به جايي بازيكنان در فوتبال حرفه‌اي طبيعي است و نبايد حساسيت اين گونه مسائل دامنگير تيم ما شود.وي گفت: با بازگشت بازيكنان محروم وضعيت تيم بسيار بهتر مي‌شود زيرا با حضور آنها امكان انجام كارهاي تاكتيكي بيشتري را داريم.فريبا در مورد وضعيت آمادگي بدني بازيكنان استقلال اظهار داشت: ما پيش از شروع فصل جديد ليگ برتر فرصت كمي براي بدنسازي داشتيم ضمن آنكه چهار بازيكن كليدي ما به دليل حضور در اردوي تيم ملي در تمرينات پيش فصل غايب بودند.وي گفت: با شروع مسابقات هم فشردگي بازي‌ها باعث افزايش مصدومان شد و محروميت بازيكنان نيز به تيم ضربه زد.مربي استقلال افزود: با گذشت زمان و در طول فصل بدن بازيكنان تيم ما آماده تر مي‌شود تا بتوانيم بازي استقلال واقعي را به نمايش بگذاريم.وي گفت: براي زمان تعطيلات ليگ اردوهايي برنامه ريزي كرده‌ايم تا بازيكنان به شرايط آرماني برسند.فريبا در مورد نتايج اين فصل تيم استقلال اظهار داشت: هواداران با مشكلات تيم به خوبي آشنا هستند و بايد به اندازه ابزارهاي ما انتظار داشته باشند وي افزود: محروميت‌ها و مصدوميت‌هاي پيش بيني نشده به روند تيمي ما ضربه زيادي زد اما با برطرف شدن مشكلات اميدواريم به جايگاه واقعي استقلال كه شايستگي آن را دارد دست پيدا كنيم.تيم فوتبال استقلال تهران هم اكنون با 9 امتياز در رده ششم ليگ برتر فوتبال كشور قرار گرفته است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

نصراله‌عبدالهي: استقلال در آينده مدعي قهرماني مي‌شود
    پيشكسوت استقلال معتقد است استقلال همچنان به زمان نياز دارد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، نصراله‌عبدالهي پيشكسوت تيم فوتبال استقلال و تيم ملي فوتبال ايران گفت: در مقابل نفت تهران استقلال بازي خوبي ارائه نكرد و دليل آن براي خود من هنوز مشخص نيست. تيم نفت در طول نود دقيقه بسيار پرتلاش و باانگيزه ظاهر شد و با پرس خوبي كه انجام داد استقلال را دچار مشكل كرد.
    وي ادامه داد: بازي روز جمعه با سپاهان اصفهان براي هواداران از حساسيت ويژه‌اي برخوردار است كه اميدوارم اين حساسيت توليد حاشيه نكند چرا كه هرچه حاشيه بيشتر شود اين استقلال است كه متضرر مي‌شود.
    عبدالهي در انتها افزود: استقلال بايد سپاهان را در تهران شكست دهد و اين مهم با حضور هواداران و استفاده از شرايط ميزباني دور از دسترس نيست. معتقدم استقلال براي رسيدن به هماهنگي لازم همچنان محتاج زمان است و در آينده‌اي نزديك مي‌تواند از مدعيان قهرماني باشد.

13. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مبعلي: شب خوبي را براي هواداران رقم مي‌زنيم
    اين را قبول دارم كه هنوز با روزهاي اوجم فاصله دارم اما سعي و تلاشم را مي‌كنم هرچه سريع‌تر به همان بازيكن آماده تبديل مي‌شوم.
    ايمان مبعلي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: ديدار با نفت تمام شده است و ما ديدار خوبي را به نمايش نگذاشتيم. از لحاظ بدني خسته بوديم و مجموعه تيم نتوانست راضي‌كننده عمل كند اما بايد همه بدانند از ابتداي فصل تغييرات زيادي در استقلال صورت پذيرفت و هنوز همه نفرات به طور كامل با هم نبوده‌اند.
    مبعلي در پايان گفت: ديدار برابر سپاهان از اهميت زيادي برخوردار است، با توجه به تساوي با نفت محكوم به پيروزي و كسب هر سه امتياز اين بازي هستيم و با حمايت تماشاگران مي‌توانيم شب خوبي را برايشان رقم بزنيم.

15. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

يوسفي: جمعه به حمايت هواداران نيازمنديم
    محسن يوسفي از غيبت سه‌ هفته‌اي خود از ميادين خبر داد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محسن يوسفي گفت: متاسفانه به دليل مصدوميت از ناحيه شكم بازي با نفت تهران را از دست دادم. به گفته پزشكان سه هفته از ميادين دور خواهم بود و خيلي ناراحتم كه در بازي حساس روز جمعه نمي‌توانم به ميدان بروم.
    وي ادامه داد: تيم ما برار نفت تهران خوب كار نكرد و در تمام خطوط ناهماهنگ بوديم. معتقدم 2 امتياز حساس را از دست داديم و اميدوارم در هفته‌هاي آخر حسرت اين امتيازات از دست رفته را نخوريم.
    يوسفي در انتها گفت: بازي با سپاهان به خودمان بستگي دارد. اگر در حد نام استقلال باشيم هرگز بازي سختي نخواهد بود. همچنان كه برابر استيل‌آذين هم خيلي‌ها اعتقاد داشتند بازي سختي خواهيم داشت ولي در ميدان در عين شايستگي به مساوي رسيديم.
    روز جمعه به حمايت هواداران نياز داريم و اميدوارم شرايط فوتبال حرفه‌اي را درك كنند و حرمت استقلالي‌هايي كه در سپاهان هستند را حفظ كنند و طوري رفتار نمايند كه باعث دلخوري آنها نشود.

17. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 131 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)