Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 26 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

رويانيان با اصفهاني‌ها به توافق اوليه رسيد

محمد رويانيان در سفري به اصفهان با مسئولان باشگاه ذوب آهن براي پرسپوليسي شدن محسن مسلمان به توافق رسيد.

محمد رويانيان مديرعامل مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز راهي اصفهان شد و در ديداري با آذري مديرعامل اين باشگاه شرکت کرد.

به گزارش فارس، در اين جلسه در خصوص پرسپوليسي شدن محسن مسلمان با ذوب آهني‌ها توافق اوليه شد و به زودي هافبک خوش‌تکنيک اصفهاني‌ها با توافقات انجام شده پرسپوليسي مي‌شود. اين اتفاق در نيم‌فصل مي‌افتد.

رويانيان امروز به دليل برخي مشکلات از مديرعاملي پرسپوليس استعفا کرده بود.

وي اظهار داشت: پس از صحبت‌هاي انجام شده و با توجه به سياست‌هاي تيم امروز جلسه بسيار خوبي را با مسئولان ذوب آهن داشتم و در خصوص مسائل مختلف در اين جلسه با يکديگر گفت‌وگو کرديم.

وي افزود: يکي از بحث‌هاي اين جلسه تبادل در خصوص جابجايي بازيکنان بود که خوشبختانه براي حضور بازيکنان مدنظر در پرسپوليس به توافقات بسيار خوبي رسيديم و من حتي امروز در نشستم با آذري چيزها و مسائل زيادي را ياد گرفتم که اميدوارم در آينده تعاملات بيشتر و بهتري بين تيم خوب اصفهاني و باشگاه پرسپوليس انجام شود.

هر دو تيم اهداف خاصي را داشتند که ان‌شاءالله با رابطه خوبي که بين طرفين وجود دارد در آينده اين رابطه‌ها گسترده‌تر خواهد شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    26
    تشکر شده 48 در 19 پست

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

نيلسون روي نيمکت
    ؛
    ترکيب پرسپوليس براي بازي با پديده مشخص شد

ترکيب تيم فوتبال پرسپوليس براي بازي با پديده شانديز در چارچوب مسابقات جام حذفي مشخص شد.

بر اين اساس سرخپوشان در اين مسابقه با عليرضا حقيقي، محمد نوري، قاسم دهنوي، پيام صادقيان، سيد مهدي سيد صالحي، رضا حقيقي، حميد رضا علي عسگري، محسن بنگر، ميثم حسيني، رضا نورمحمدي و هادي نوروزي به ميدان مي رود.

6. کاربر روبرو از پست مفید حامد2020 تشکر کرده است .

sss

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

اظهارنظر کامل بازیکنان پرسپولیس بعد از دیدار مقابل پدیده مشهد
    تیم فوتبال پرسپولیس توانست با شکست پدیده مشهد به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کند.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، پرسپولیس در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی شب گذشته موفق شد در طول 120 دقیقه پدیده مشهد را شکست دهد. در زیر صحبت‌های بازیکنان پرسپولیس را می‌خواند:
    *سیدمهدی سیدصالحی پس از برتری 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد گفت: خوب بازی کردیم و مستحق پیروزی بودیم اما متأسفانه در 90 دقیقه غافلگیر شدیم. با این حال معتقدم اگر تیم حریف 10 نفره یا حتی 9 نفره هم نمی‌شد می‌توانستیم نتیجه دلخواه را کسب کنیم.
    وی افزود: پدیده تیم کوچکی نبود و مقابل این تیم برد شیرنی را رقم زدیم، بازیکنان مطرح و بیشتر لیگ برتری بودند.
    سیدصالحی یادآور شد:‌ باید جام حذفی را جدی بیگریم تا در آینده با خیالی راحت مقابل حریفان به میدان برویم. وی در پایان گفت: به نظرم استارت خوبی بود تا در روزهای آینده در لیگ برتر هم به نتایج دلخواه برسیم.
    *امید عالیشاه اظهارداشت: بازیکنان ابتدای مسابقه را دست کم گرفتند اما پس از آن به خودمان آمدیم و توانستیم نتیجه را به دست بیاوریم. در آن صحنه که بازیکنان پدیده به گل رسیدند داور فکر می‌کنم اشتباه کرد و توپ وارد دورازه ما شد اما در وقت اضافه به خودمان آمدیم و توانستیم بازی را به نفع خود به پایان برسانیم.
    وی در مورد اینکه بازیکنان پدیده مشهد به یک صحنه اعتراض داشتند خاطرنشان کرد: در آن صحنه اگر هم بازیکن پدیده مشهد من را نزده باشد توپ به کرنر رفت و اوت نشد.
    *سید جلال حسینی عنوان کرد: سیدجلال حسینی پس از پیروزی 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد، گفت: تمام بازی‌های ما سخت است. اکثر بازیکنان پدیده مشهد نفرات سابق لیگ برتری بودند، نتیجه خوبی بود و خوشحالم به مرحله بعد صعود کردیم.
    وی افزود: متأسفانه پس از یک بازی سنگین و 120 دقیقه‌ای روز یکشنبه باید به مصاف راه‌آهن برویم. کارمان خیلی سخت است و امیدواریم بتوانیم نتیجه بگیریم.
    حسینی در مورد برگزاری بازی در ورزشگاه تختی خاطرنشان کرد: همان ابتدا که در زمین تختی بازی کردیم گفتیم شرایط این ورزشگاه مناسب نیست. استقلالی‌ها پس از بازی با نفت این مسئله را اعلام کردند این زمین کیفیت مناسبی ندارد و امیدواریم بازی در ورزشگاه دیگری برگزار شود.
    *محمد نوری در مورد پیروزی مقابل پدیده مشهد گفت: روی یک غافلگیری گل خوردیم دیدم داور سوت را نزدیک دهانش برد و می‌خواست به بازیکن ما کارت بدهد او باید سوت می‌زد و بازی را متوقف می‌کرد. خوشحالم که توانستیم 5 گل بزنیم و به هوادارانمان تبریک می‌گویم.
    نوری در مورد گلی که به ثمر رساند خاطرنشان کرد: خوشحالم سی و چهارمین گلم را توانستم برای پرسپولیس به ثمر برسانم و امیدوارم این عملکردم ادامه دار باشد.
    *محسن بنگر پس از برتری 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد گفت: بازی خوبی بود و خوب بازی کردیم. در نیمه دوم هم یک مقدار بازی را شل گرفتیم و گل خوردیم با این حال با کشیده شدن دیدار دو تیم به وقت اضافه فشار زیادی به بدن‌های‌مان آمد که این موضوع کارمان را برای دیدار با راه‌آهن مشکل می‌کند. وی در مورد داوری گفت: داور هم جوان بود اما عملکر خوبی داشت. یک مقدار در زمانی که گل خوردیم به او اعتراض کردیم اما در مجموع داور خوبی بود. بنگر تأکید کرد: جالب اینکه زمانی که خطای بازیکنان ما را گرفت سوتش را بالا آورده و حتی قصد داشت کارت زرد نشان دهد که در نهایت از انجام این کار منصرف شد. مدافع پرسپولیس در پایان گفت: نباید در ورزشگاه آزادی گل می‌خوردیم که متأسفانه این امر صورت گرفت.
    *محمدرضا خلعتبری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص برتری پرگل پرسپولیس مقابل پدیده مشهد گفت: بازی خوبی بود و باید در 90 دقیقه کار را تمام می‌کردیم که اینطور نشد و خستگی 120 دقیقه بازی کار را شاید برای بازی بعدی دشوار کند. با این حال یک ریکاوری خوب می‌تواند این مشکل را هم حل کند.

وی افزود: خودم به شخصه مشکلی از لحاظ مصدومیت نداشتم و از بازی بعد می‌توانم با نظر کادر فنی به میدان بروم. خلعتبری در مورد نیمکت‌نشنی‌اش گفت: قبول دارم که نیمکت‌نشین بسیار سخت است.

وی همچنین در مورد اینکه قبل از بازی او را به ورزشگاه راه نمی‌دادند، یادآور شد:‌ مشکل خاصی نبود، مأمور حراست هم چون من آی‌دی ‌کارت نداشتم وظیفه‌اش را انجام داد و به قولی مأمور بود و معذور. مشکل خاصی نبود و من هم به نظر او احترام گذاشتم.
    *حمید علی عسگر اظهارداشت: بازی در نیمه دوم گره خورد اما به خوبی این گره را باز کردیم.
    وی ادامه داد: تیم‌های لیگ یکی برخی اوقات در جام حذفی دردسرساز می‌شوند اما اجازه این اتفاق را ندادیم. در 120 دقیقه کار را تمام کردیم اما اگر دقت می‌کردیم می‌توانستیم در 90 دقیقه به پیروزی برسیم.
    وی افزود: گره خوردن بازی بسیار طبیعی بود. در جام حذفی تیم‌ها می‌خواهند خودشان را نشان دهند. اجازه ندادیم پدیده مشهد شگفتی‌ساز شود و در روزی که مستحق بودیم با زدن 5 گل برای ادامه مسابقات خط و نشان کشیدیم.
    *میلاد غریبی گلزن پرسپولیس مقابل پدیده مشهد اظهار داشت: خیلی دوست داشتم در این فصل پایم به گل‌زنی باز شود در مورد مسئله حضور من در ذوب‌آهن حرفی نمی‌زنم چرا که تا کنون چیزی به من گفته نشده است، به کسی بی‌احترامی نمی‌کنم و دوست دارم شخصیت من حفظ شود.
    وی افزود: همانطور که تیم‌های دیگر برای بازیکنانشان کلاس می‌گذارند دوست دارم شخصیت من نیز حفظ شود. باید با محمد رویانیان و علی دایی صحبت کنم اما فقط دوست دارم شخصیتم حفظ شود. خیلی خوشحالم که گل‌زنی کردم. یکی از آرزوهای من گل‌زنی با پیراهن پرسپولیس بود که خوشحالم به این موضوع رسیدم.
    *پیام صادقیان پس از برتری 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد گفت: در نیمه اول بازی را در اختیار گرفتیم و گل زدیم. ما می‌دانستیم که پدیده می‌تواند دردسرساز شود چرا که تیم با تجربه‌ای بود و دیدید که در نیمه دوم گل تساوی را هم به ثمر رساند.
    وی افزود: در جام حذفی تیم‌ها می‌آیند تا هرچه دارند رو کنند و هیچ تیمی در این رقابت‌ها آسان نیست. با این حال ما بدون در نظر گرفتن اسم حریف توانستیم به خوبی بازی را اداره کنیم تا جایی که اگر 10 نفره هم نمی‌شدند شاید همین تعداد گل را به ثمر می‌رساندیم. صادقیان گفت: جام حذفی را می‌خواهیم و امکان ندارد یک ثانیه هم این رقابت‌ها را دست کم بگیریم. ما می‌خواهیم در این رقابت‌ها تا مراحل بالاتر رفته و فینالیست شویم.
    وی در پایان گفت: پدیده مشهد تیم خوبی بود که اگر به ما برخورد نمی‌کرد قطعاً به مراحل بالاتر می‌رسید.
    *رضا حقیقی پس از پیروزی 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد، گفت: بازی خیلی سختی بود، پدیده مشهد مثل یک تیم لیگ برتری ما را اذیت کرد. در نیمه دوم روی یک غافلگیری گل خوردیم اما خوشحالم که در پایان مسابقه سربلند میدان را ترک کردیم. جام حذفی جام شگفتی‌هاست اما نگذاشتیم پدیده شگفتی‌ساز شود.
    وی افزود: باید خیلی سریع‌تر تکلیف بازی را مشخص می‌کردیم. حریف‌ ما تیم کوچکی نبود اما خوشحالم که به پیروزی رسیدیم چرا که بازی مقابل راه‌آهن در پیش است و باید در این دیدار با روحیه خوب ظاهر شویم.
    *میثم حسینی پس از برتری 5 بر یک پرسپولیس مقابل پدیده مشهد خاطرنشان کرد: عدم حضور دایی روی نیمکت تأثیری بر روی کار ما نداشت چرا که آن چیزهایی که این مربی در تمرینات از ما خواسته بود را انجام دادیم و نشان دادیم که حرفه‌ای شده‌ایم. کادر فنی به خوبی در تمرینات نقاط ضعف و قوت را به ما گفته بود و بازیکنان نشان دادند گیرایی لازم را دارند.
    وی در خصوص داوری گفت: مشکل خاصی نبود فقط در صحنه‌ای که گل خوردیم داور برای نشان دادن کارت زرد دست به جیب هم شد اما نمی‌دانم که چرا از انجام آن منصرف شد و بازی را ادامه داد من فقط می‌خواهم از کارشناسان بپرسم که این موضوع قانونی است.

8. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس اعلام شد

مهرداد پولادي تنها بازيکن پرسپوليس است که در شرايط مسابقه قرار ندارد و مهرداد کفشگري هم به خاطر محروميت از بازي با راه آهن بيشتر استراحت مي‌کند.

کادر پزشکي تيم فوتبال پرسپوليس به سايت باشگاه گفت که محمدرضا خلعتبري در شرايط مطلوبي به سر مي‌برد و با انجام تمرينات، خود را در شرايط مسابقه نشان داد. مشکل مهرداد کفشگري هم برطرف شده و به جهت آنکه در بازي با راه آهن محروم است، ترجيح داده شد زمان بيشتري در اختيار وي قرار بگيرد تا اطمينان خاطر بيشتري حاصل شود.

به گزارش ايسنا ، کادر پزشکي پرسپوليس شرايط بازيکنان سرماخورده تيم مانند، حميدرضا علي عسگري و عليرضا حقيقي را براي بازي با راه‌آهن آماده اعلام کرد.

بنابر اعلام کادر پزشکي، مهرداد پولادي تنها بازيکن حال حاضر تيم است که در شرايط مسابقه قرار ندارد و او هم بايد دوره بدنسازي خود را کامل کند.

10. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

حسيني: به حرف‌هاي دايي شک نکنيد

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زمين تختي به نظرم فوتبال زيبا را از بين مي‌برد و من به همين دليل به استقلالي‌ها حق مي‌دهم.

سيد‌جلال حسيني ابتدا در خصوص وضعيت پرسپوليس در جام حذفي اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش بچه‌ها و يک اراده خوب با نتيجه قابل قبولي موفق شديم پديده را که تيم کوچکي نبود و قطعا با اين بازيکنان بيشتر از آن خواهيد شنيد شکست دهيم.

به گزارش فارس ، وي افزود: بازي خيلي سختي بود و به نظرم فشار زيادي را به ساق‌هاي بازيکنان وارد کرد اما خيلي خوب توانستيم از اين بازي با تجربه‌اي که داشتيم استفاده کنيم و يک استارت بسيار خوبي در جام حذفي بزنيم. ما در جام حذفي هم قطعا مانند پارسال مدعي هستيم اما شرايط با پارسال کمي فرق دارد چون مي‌خواهيم فينال را هم برنده باشيم.

وي در مورد بازي با راه‌آهن نيز گفت: هر روز که جلو مي‌رويم کارمان سخت‌تر مي‌شود. بازي مقابل پديده تمام شد و حالا بايد مقابل تيمي بازي کنيم که مربي آن سال‌ها است که خود را در اين فوتبال ثابت کرده.

وي افزود: راه‌آهن تيم بسيار خوبي است و در چند سال گذشته نيز نتايج خوبي گرفته. از طرف ديگر ابراهيم‌زاده نيز فوتبال ايران و بازيکنانش را بسيار خوب مي‌شناسد و به همين دليل شايد اين بازي کمي با بازي‌هاي ديگر فرق داشته باشد اما ما هم سه امتياز را در روزي مي‌خواهيم که راه‌آهن به نتايج خوبي نرسيده و مي‌خواهد مقابل ما با انگيزه زياد خودش را ثابت کند.

حسيني تاکيد کرد: تنها مشکل ما و شايد دو تيم زمين تختي است، البته براي ما فرقي ندارد اما واقعا اين زمين شرايط بازي کيفيت بالا را ندارد. البته خيلي زحمت کشيده‌اند اما در اين زمينه همه بايد زير توپ بزنند و به همين دليل نبايد دنبال فوتبال زيبا باشيم. ما متاسفانه در همين زمين مقابل نفت بازي کرديم و وقتي که گفتيم شرايط خوب نيست همه گفتند بهانه مي‌گيريم.

وي تاکيد کرد: اما استقلال هم در همان زمين بازي کرد و ديديد آنها هم نظر ما را داشتند و حرف‌هاي ما را تاکيد کردند. پس دنبال بهانه و اين حرف‌ها نبوديم. اي کاش بازي در آزادي برگزار مي‌شد تا هم هواداران فوتبال زيبايي مي‌ديدند و هم در آن شرايط وضعيت تختي قرار نمي‌گرفتيم.همانطور که مي دانيد دايي گفته روي زمين صاف هيچ تيمي حريف پرسپوليس نيست که به حرفهاي دايي هرگز نبايد شک کنيد.

مدافع قرمز‌پوشان تاکيد کرد: البته اين موضوع را هم بايد بدانيم که بازيکنان ما با توجه به اينکه 120 دقيقه در بازي قبلي به ميدان رفتند ساق‌هايشان خسته است ولي خوب ريکاوري کردند. اميدوارم در اين ديدار که يکي از حساس‌ترين ديدار‌هاي ما براي حضور در صدر جدول است هيچ مشکلي نداشته باشيم و با تمام توان وارد زمين شويم.

حسيني در پايان در پاسخ به سوالي در خصوص سکوت کميته انضباطي درباره خودش گفت: حرفي در اين باره ندارم. من حرفم را قبلا زده‌ام و الان هم با تمام تمرکز‌م صد در صد آماده بازي با راه‌آهن هستم. ما به اين برد بيشتر از هر چيزي نياز داريم. آنها در چند وقت اخير خوب نبودند و اين کار ما را سخت مي‌کند پس اجازه نداريم به چيز ديگري فکر کنيم. فقط اميدوارم تختي يا آزادي فرقي ندارد هواداران ما بيايند تا انشاءالله براي حضور در صدر جدول آنها را کنار خودمان داشته باشيم. خوشبختانه خيلي از مسائل هم اين هفته به نفع ما بوده و بايد از اشتباهات تيم‌هاي ديگر بهترين استفاده‌ها را داشته باشيم. البته من از هواداران مي‌خواهم فقط در ورزشگاه تيم خودشان را تشويق کنند تا انشاءالله پرسپوليس بتواند به هدفش برسد و به هيچ تيم و هيچ کسي کاري نداشته باشد.

12. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

EnglandPersepolisRealMadrid

Raul

تشکر ها
    856
    تشکر شده 1,005 در 319 پست

اولین برد خارج از خانه سرخ‌ها
    پرسپولیس سرانجام به پله اول رسید/ صدرنشینی بعد از ۱۱۰ هفته
    تیم فوتبال پرسپولیس با پیروزی مقابل راه آهن توانست بعد از ۱۱۰ هفته در لیگ برتر صدرنشین شود.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، تیم پرسپولیس از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال از ساعت 15 و 30 دقیقه در ورزشگاه تختی تهران به مصاف راه آهن رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
    این اولین برد خارج از خانه پرسپولیس در این فصل بود که زیر بارش شدید باران به دست آمد.
    محمدرضا خلعتبری در دقیقه 46 از روی یک ضربه کاشته به زیبایی برای پرسپولیس گلزنی کرد.
    در نیمه اول هم سیدصالحی گلزنی کرد که داور به دلیل اینکه قبل از آن سوت زده بود این گل را نپذیرفت. سیدصالحی در دقیقه 67 هم یک ضربه سر زد که توپ به تیرک دروازه راه آهن برخورد کرد.
    راه آهن در دقایق پایانی فشار زیادی روی دروازه پرسپولیس ایجاد کرد اما از حملاتش نتوانست استفاده کند. حتی در دقیقه 89 توپ را به تیرک دروازه پرسپولیس کوبیدند.
    البرز حاجی‌پور داور مسابقه به محمد نوری از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
    پرسپولیس با این برد 26 امتیازی شد و با تفاضل گل بهتر نسبت به فولاد خوزستان به صدر جدول رسید. این در حالی است که کمیته انضباطی یک امتیاز هم از پرسپولیس کسر کرده است.
    سرخپوشان بعد از 110 هفته در لیگ برتر صدرنشین شدند.
    راه آهن هم با 10 امتیاز در رده پانزدهم جدول باقی ماند.

ترکیب تیم راه‌آهن: حامد فلاح‌زاده، حامد زمانی( از دقیقه 80 امین منوچهری)،‌حامد نورمحمدی( از دقیقه 75 حمد برزای)، ابراهیم کریمی، پیروز قربانی، رامین رضائیان، مهدی زارعی، بهادر عبدی، فرزاد آشوبی، سامان آقازمانی( از دقیقه 88 مجتبی شیری) و رضا خالقی‌.
    سرمربی: منصور ابراهیم‌زاده

* ترکیب پرسپولیس: نیلسون، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، میثم حسینی، حسینی ماهینی، رضا حقیقی، محمدرضا خلعتبری( از دقیقه 73 هادی نوروزی)امید عالیشاه(90 یونس شاکری)، محمد نوری، پیام صادقیان( از دقیقه 78 قاسم دهنوی) و سیدمهدی سیدصالحی.
    سرمربی: علی دایی

ویرایش توسط sss : 10-27-2013 در ساعت 19:59

14. 2 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

Raul

تشکر ها
    856

خلعتبری: پرسپولیس شایستگی صدر را دارد/ خوشحالم که گل ۳ امتیازی زدم
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس شایستگی صدر جدول را دارد و امیدوارم در این جایگاه بمانیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، محمدرضا خلعتبری پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل راه‌آهن، اظهار داشت: ما شایستگی رسیدن به صدر جدول را داشتیم تمام بازیکنان، کادر فنی، مدیران باشگاه تلاش می‌کنند تا بتوانیم در صدر جدول بمانیم امیدوارم تا پایان فصل بتوانیم این جایگاه را حفظ کنیم.
    وی در مورد کیفیت زمین تختی تصریح کرد: به هیچ عنوان کیفیت مطلوبی نداشت خوشحالم در این زمین توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم.
    مهاجم پرسپولیس در مورد اینکه آیا بازی کردن در این زمین‌ها خوب است تصریح کرد: به هر حال تیم‌هایی مثل سایپا، راه‌آهن و نفت می‌خواهند از میزبانی خود استفاده کنند اگر زمین کیفیت لازم را داشته باشد مشکلی ندارد.
    وی در مورد انتخابش به عنوان بهترین بازیکن میدان یادآور شد: این انتخاب کارشناسان بود همه بازیکنان تلاش کردند و کارشناسان من را انتخاب کردند.
    خلعتبری درباره گلی که داز ضربه ایستگاهی به ثمر رساند، گفت: خدا را شکر توانستیم گل سه امتیازی به ثمر برسانم کیفیت زمین نامناسب بود و خوشحالم که روی ضربه ایستگاهی به گل رسیدیم. من در سال گذشته در دیدار با داماش هم از روی ضربه ایستگاهی به گل رسیدم و دو سه بار به تیرک دروازه زده بودم.
    مهاجم پرسپولیس درباره قضاوت داور گفت: حاجی‌پور داور خوبی بود حالا در چند صحنه داور تحت فشار قرار می‌گیرد و برخی بازیکنان هم اعتراض می‌کنند.
    وی درباره نبود علی دایی گفت: تمام تلاش خود را انجام می‌دادیم که در نبود دایی بتوانیم پیروز شویم، در بازی‌های آینده او در کنار زمین خواهد بود و مشکلی وجود ندارد.

16. 2 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    CR7 - RAUL
    اسم واقعی شما
    masoud

Raul

تشکر ها
    856

مستحق پیروزی بودیم
    حسینی: خواهش می‌کنم در ورزشگاه تختی بازی نگذارید/ امیدارم کسی در این زمین آسیب نبیند
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولان خواهش می‌کنم در ورزشگاه تختی تهران بازی برگزار نکنند زیرا ممکن است بازیکنی به شدت مصدوم شود.

به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، سیدجلال حسینی پس از پیروزی یک بر صفر برابر راه‌آهن در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر که بردیم و صدرنشین شدیم ما مستحق این پیروزی بودیم. راه‌آهن تیم کوچکی نیست اما توانستیم از موقعیت خودمان نهایت استفاده را ببریم و به صدر جدول صعود کنیم.
    وی با اشاره به شرایط ناهموار زمین تختی گفت: از مسئولان یک خواهش دارم اینکه در این زمین ناهموار بازی برگزار نکنند در وسط بازی یک تکه چمن در می‌آید و حالت بدی به وجود می‌آید امیدوارم تا قبل از آنکه بازیکنی در این زمین به شدت آسیب ببیند برگزاری بازی در ورزشگاه تختی را لغو کنند نه آنکه زمانی فردی مصدوم شد.
    انتهای پیام/ی

18. 2 کاربر از پست مفید sss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

عبدي: نيلسون فراتر از آسياست

بازيکن تيم فوتبال راه‌آهن سورينت گفت: بازيکنان تيم پرسپوليس فراموش نکنند که فوتبالشان را از چه زمين‌هايي آغاز کردند.

بهادر عبدي پس از شکست يک بر صفر راه‌آهن مقابل پرسپوليس در مورد اعتراض بازيکنان سرخ‌پوش به زمين چمن ورزشگاه تختي اظهار داشت: اکثر بازيکنان پرسپوليس دوستان من هستند. آنها در تيم‌هاي شهرستاني بازي مي‌کردند و همه ما از زمين‌هاي خراب وارد فوتبال شده‌ايم، درست نيست حالا که يکي دو سال به تيم بزرگي چون پرسپوليس آمده‌اند آن مسائل را فراموش کنند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: تمام بازيکنان اول فوتبال خود را از زمين‌هاي خراب شروع کردند، پرسپوليس هم اين برد را مديون دعاي هواداران خود است.

عبدي در مورد سرمربي پرسپوليس يادآور شد: دايي تأثيرگذارترين آدم زندگي من است چه در زندگي فوتبال و چه زندگي شخصي‌ام. او تأثيرگذار بوده و دعاگوي او هستم.

وي در مورد اينکه راه‌آهن بدشانس بوده و توپ او به تيرک خورد، تصريح کرد: ما دائم بدشانسي آورديم، نيلسون هم توپ‌هاي خوبي را دفع کرد، او فراتر از آسياست و فکر مي‌کنم توپ‌هايي که او در بازي امروز دفع کرد هر دروازه‌باني نمي‌تواند دفع کند.

20. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    26
    تشکر شده 48 در 19 پست

گزارش تمرين پرسپوليس..........6 مهر 1392

قبل از شروع تمرين امروز پرسپوليس، سرخ پوشان به احترام شهداي سراوان يک دقيقه سکوت کردند.

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11 امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد.

در اين تمرين بازيکنان اصلي 40 دقيقه گفت‌وگو و ريکاوري کردند و بازيکنان ذخيره نيز پاس‌هاي کوتاه و فوتبال را در دستور کار خود قرار دادند.

* غلامرضا رضايي در تمرين امروز با تأخير حاضر شد و به تمرينات اختصاصي پرداخت.

*در ابتداي تمرين با دستور مسئول رسانه‌اي تيم يک دقيقه سکوت براي همدردي با شهيدان و مرزبانان سراوان انجام شد و بازيکنان براي شادي روح اين افراد فاتحه فرستادند.

* در تمرين امروز مولايي، بدنساز تيم غايب بود.

* علي دايي با لباس شخصي در تمرين امروز حضور داشت و در ابتداي تمرين 15 دقيقه با بازيکنان گفت‌وگو کرد.

* نيلسون در تمرين امروز دقايقي حضور پيدا کرد و سپس با اجازه دايي تمرين را ترک کرد.

* عاليشاه و سيدصالحي دو بازيکن پرسپوليس پس از بازي روز گذشته با يکديگر درگيري لفظي پيدا کرده‌اند در تمرين امروز دقايقي با يکديگر به گفت‌وگوي اختصاصي پرداختند.

* گلرها 40 دقيقه اختصاصي تمرين کردند و سپس به صورت گروهي تمرينات را ادامه دادند.

* محمد پنجعلي در تمرين امروز با تأخير حضور پيدا کرد و مجتبي محرمي به صورت اختصاصي در گوشه‌اي از زمين به تمرين پرداخت.

22. کاربر روبرو از پست مفید حامد2020 تشکر کرده است .

sss

صفحه 14 از 26 نخستنخست ... 4121314151624 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع